Leiths School of Food and Wine

Esittely

Lue virallinen kuvaus

LEITHS School of Food and Wine on kansainvälinen maine ensiluokkainen ruoanlaitto koulu ja on koulutettu TV kokit kuten Lorraine Pascale, Gizzi Erskine ja Matt Tebutt, tuotti Michelin-tähden kokit kuten Joe Mercer-Nairn (Medlar) ja Matt Christmas (Chez Bruce), tunnettu ruoka kirjailijoita kuten Diana Henry, Xanthe Savi ja Lulu Grimes ja elintarviketuottajat, kuten Alan Rosenthal, omistajan haudutettu! ja Camilla Stephens Higgidy piirakat.

7 syytä oppia LEITHS School of Food and Wine

I syy yksi

Kurssit koskaan dumbed alaspäin. Täällä LEITHS meillä on vahva usko, että on tärkeää kiinteiden ruoanlaittotaitoihimme. Me auttaa mestari tekniikoita voit käyttää eliniän.

II syy kaksi

Toisaalta, olemme vastakohta tukkoinen. Vuodesta Street ruoka Perun ruokaa, olemme jatkuvasti ulos ja noin, tutkimalla uusia ruokatrendit ja sisällyttää ne meidän kurssin ohjelmaan.

III syy kolme

Meidän keittiöt ovat liiketoimintaa. Nauttia kokemuksesta oppimisen ammatillisen tyyliin keittiö top-of-the-alue laitteet, mistä Proware kuparia pannuja Magimix tehosekoitin.

IV syy neljä

Meidän aineet ovat tuoreita, harkiten hankittu ja parasta laatua.

V syy viisi

Opetamme yksilön. Meidän tutkintotodistus tietenkin, ei tule kokki huutaa luokan, voit seurata yksilöllisen oppimisen suunnitelma. Tämä filosofia ulottuu myös harrastaja luokkia, joissa otamme ilo täyttää yksilöiden ja ratkaisemalla heidän conundrums!

VI syy kuusi

Opettajamme ovat ihania. Ihmiset kirjoittaa tämä meidän palautteen muodostaa kerta toisensa jälkeen. Olipa kokea Nathan Outlaw n asiantuntemusta tai Angela Malikin hillittömän innostusta, sinua viihdyttävät, haastetaan ja tuetaan.

VII syy seitsemän

Olemme tunnettu paras ja löydät valmistuneista yläasennossa oikeudet kaikkialla elintarviketeollisuudessa. He kirjoittavat ruokaa lehtiä, edistää ruoanlaitto osoittaa, lyijy ravintola joukkueet ja käynnistää elintarvikealan yrityksiä. Olemme todella ylpeä heistä - ja ne usein tarjoavat suuria mahdollisuuksia opiskelijoille.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Leiths School of Food and Wine Limited
16-20 Wendell Road

W12 9RT Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta