Leicester College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

59932_59766_LEC1300x438.jpg

Opiskele Englanti eloisa, historiallinen Leicester!

Leicesterin monikulttuurisuuden näkökulmasta Leicester College tarjoaa yhden laajan valikoiman englannin kielen kursseja maan kieltenopettajille (ESOL). Tarjoamme erilaisia ​​kursseja ja tyyppejä, joiden avulla voit parantaa englannin kielen taitoja ammatilliseen kehitykseen, työllistymiseen tai valmistautumaan jatko-opintoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Leicester on moderni kaupunki, jossa on runsaasti taidetta, kulttuuria, urheilua ja historiaa. Viimeisimmän 3 miljardin euron arvosta kaupunkien elvyttämisasema on tuonut kaupunkia tiukasti kartalle matkailu-, ostos- ja viihdepaikkana. Kaupunki jatkaa tuottamaan maailmanluokan lahjakkuutta urheilussa, liike-elämässä ja taiteissa, mukaan lukien rock-bändi Kasabian, tv-esiintyjä Gok Wan, näyttelijä Sam Hopper ja seikkailija Sarah Outen.

Kolmen suuren oppilaitoksen kotona Leicester on kiistatta todellinen opiskelija-kaupunki, jonka mukavuudet sopivat yhteen.

Et koskaan nälissää - ravintoloissa ja kahviloissa on aitoja ruokia eri puolilta maailmaa. Samoin kaupungissa on laaja valikoima itsenäisiä kahviloita, cocktail- ja viinibaareja, perinteisiä pubeja ja jopa samppanjabaaria!

Kansainvälinen opetus ja oppiminen

Erinomaiset tilat ja asiantunteva opetus tarjoavat opiskelijoillemme osaamista, taitoja ja kokemusta johtajaksi valituilla aloillaan, avaamalla ovia työllisyyteen ja jatkokoulutukseen. Pienemmillä luokkakokoluilla kuin useimmilla yliopistoilla opiskelemme kanssamme, joten saat enemmän henkilökohtaista huomiota ja tukea opetushenkilöstöltä.

Merkittävää on, että opiskelemalla Yhdistyneessä kuningaskunnassa sinulla on mahdollisuus kehittää taitoja ja kokemuksia, lisätä kulttuurista perehtyneisyyttä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan ja parantaa englannin kielen taitoja sekä luokkahuoneympäristön sisällä että sen ulkopuolella.

Tiedämme, että mahdollisuus lähteä kotiisi ja siirtyä uuteen maahan opiskelemaan voi olla jännittävä, mutta stressaavaa aikaa, mutta lupaamme, että saat kaiken tuen ja ohjauksen, joita tarvitset, jotta saat suurimman osan ajastasi kanssamme.

Sijainti, sijainti

Itä-Midlandsissa sijaitseva Leicester on erittäin keskellä maata, ja se tarjoaa erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialle Iso-Britanniaan. Lontoon St. Pancras -asema on hieman yli tunnin ajomatkan päässä - ja sieltä voit hypätä Eurostarille ja olla Pariisissa hieman yli neljä tuntia!

Sekä East Midlands että Birminghamin kansainväliset lentokentät ovat alle tunnin ajomatkan päässä ja helposti julkisilla liikennevälineillä. Lentokentällä on suorat junayhteydet sekä Leicesterin että Stanstedin ja Lutonin lentokenttien välillä. Myös Ison-Britannian yhdyskäytävien lentokentät Lontoon Heathrow ja London Gatwick ovat helposti saatavilla. Lisätietoja Leicesteristä osoitteessa www.visitleicester.info

Kansainväliset opiskelijoiden rikastustoimet

Saapuessaan Leicesteriin kansainvälinen toimisto antaa tietoa ja tukea, joka auttaa sinua integroitumaan College-elämään ja itse Leicesterin kaupunkiin.

Kurssityön lisäksi kansainvälisille opiskelijoillemme on tarjolla sosiaalisia toimintoja. Tarjolla on erilaisia ​​aktiviteetteja ja tapahtumia - jotkut erityisesti kansainvälisille opiskelijoille ja jotkut avoimet kaikille opiskelijoille. Ne on suunniteltu auttamaan sinua luomaan uusia ystäviä, harjoittamaan englantia ja rikastuttamaan ymmärrystä Yhdistyneen kuningaskunnan historiasta ja sen erilaisista kulttuureista ja perinteistä.

Sijainnit

Leicester

Osoite
St John Street
LE1 3WL Leicester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta