LVC London School of English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

KEITÄ OLEMME

LVC London School of English on kielikoulu, jossa on ammattitaitoisia opettajia ja henkilökuntaa, jonka tavoitteena on saada oppimiskokemuksesi mahdollisimman nautinnolliseksi.

LVC: n tavoite ei ole vain opettaa sinua vaan seurata edistymistäsi ja tukea sinua jatkuvassa valinnassa. Meillä on oma henkilökunta, joka koordinoi opiskelijoiden hyvinvointia ja valvoo tukipalveluidemme avulla, mikä auttaa luomaan optimaalisen ilmapiirin, jossa pystyt kehittämään täysipainoisesti.

TEHTÄVÄMME

Tarjoaa korkealaatuista ja vastinetta rahalle koulutettua positiivista ja osallistavaa, oppijakeskeistä ympäristöä. Keskitymme opiskelijoiden todellisiin ja käytännön töihin, jotta voimme auttaa heitä kehittämään ja integroimaan mahdollisimman helposti.

NÄKEMYKSEMME

Hyödyntää kieltenopetuksen tarjoamisessa kannustavassa, hauskassa ja turvallisessa ympäristössä sekä auttaa opiskelijoita kehittämään ja kukoistamaan ammattimaisesti.

Kansainväliset ystävät

Arvostamme suuresti opiskelijoita, rakastamme heidän arvojaan ja elävää persoonallisuuttaan. Uskomme vilpittömästi, että he ovat mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia ihmisiä, ja siksi koulun sosiaalinen puoli on yksi tärkeimmistä painopisteistämme. Uskomme, että ystävien saaminen kaikkialta maailmasta on hämmästyttävä kokemus, joka on avoin kaikille!

Sijainnit

Lontoo

Osoite
148 Old Kent Road
SE1 5TY Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin