LTC English

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Jos osallistut kouluun, et vain nauti oppitunneista pätevistä opettajillamme, ja järjestä heitä joka viikko, mutta tutustu myös 1700-luvun kartanoon. Tämä kaunis ja historiallinen rakennus oli aikoinaan Devonshirein ja Lord Wilmingtonin koti. Täällä LTC Eastbourne tarjoamme opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella englantilaista kieltä perinteisesti brittiläisessä koulussa omalla yksityisellä, historiallisella kiinteistössään.

Mitä kursseja on saatavilla LTC Eastbourgiin?

Koulumme tarjoaa erilaisia ​​englantilaisia ​​kursseja Eastbourneissa yleisten englantilaisten ja tenttioppien kursseja varten aikuisopiskelijoille nuorille oppijoille tarkoitettuihin homestay- ja asuinalueisiin Summer School -ohjelmiin. Voimme myös tarjota erityisiä ryhmäohjelmia milloin tahansa vuoden aikana. Käy YouTube-sivulla, niin näet, mitä voit odottaa kesä- ja aikuiskursseistamme.

Kuinka suuri ovat LTC Eastbournein luokat?

Englannin kielen kursseja Eastbourne koostuu pienistä luokista, enintään 12 oppilasta luokassa. Pienet luokat tarkoittavat sitä, että jokainen ehdokas saa riittävän huomion ja antaa heille mahdollisuuden keskittyä yksilöllisiin vahvuuksiinsa ja heikkouksiinsa.

Koulumme on 25 luokkahuonetta ja jopa 300 opiskelijaa kiireisten kuukausien aikana, ja kesällä kesällä 360 koulunkäynnin ylimääräisiä luokkahuoneita.

Mitä Eastbournein kaupungissa voi tarjota opiskelijoille?

Eastbourne on kukoistava lomakohde, joka houkuttelee vuosittain yli neljä miljoonaa kävijää. Englanninkielisen Eastbourne-kurssin aikana voit rentoutua 10 hehtaarin yksityisellä puutarhalla, viettää vapaa-aikaa rannalla ja tutustua paikalliseen merenrantakaupunkiin. Metin toimiston mukaan Eastbourne sijaitsee Englannin aurinkoisimmassa osassa. Eastbourne on myös vain 90 minuutin päässä Lontoosta ja 40 minuutin päässä Brightonilta junalla.

Tiesitkö, että LTC Eastbourne on yli 60-vuotias?

Vuonna 2014 LTC juhli 60-vuotisjuhlaan vakiintuneen englantilaisen koulun Eastbourne. Tutustu koulun historiaan 60-vuotisen LTC Eastbourne -mallin esitteessämme ja lue blogikirjoni LTC Eastbournen 60-vuotisjuhlallisuuksista.

Sijainnit

Eastbourne

Osoite
Compton Park
Compton Place Road

BN21 1EH Eastbourne, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta