Lue virallinen kuvaus

Jos osallistut kouluun, et vain nauti oppitunneista pätevistä opettajillamme, ja järjestä heitä joka viikko, mutta tutustu myös 1700-luvun kartanoon. Tämä kaunis ja historiallinen rakennus oli aikoinaan Devonshirein ja Lord Wilmingtonin koti. Täällä LTC Eastbourne tarjoamme opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella englantilaista kieltä perinteisesti brittiläisessä koulussa omalla yksityisellä, historiallisella kiinteistössään.

Mitä kursseja on saatavilla LTC Eastbourgiin?

Koulumme tarjoaa erilaisia ​​englantilaisia ​​kursseja Eastbourneissa yleisten englantilaisten ja tenttioppien kursseja varten aikuisopiskelijoille nuorille oppijoille tarkoitettuihin homestay- ja asuinalueisiin Summer School -ohjelmiin. Voimme myös tarjota erityisiä ryhmäohjelmia milloin tahansa vuoden aikana. Käy YouTube-sivulla, niin näet, mitä voit odottaa kesä- ja aikuiskursseistamme.

Kuinka suuri ovat LTC Eastbournein luokat?

Englannin kielen kursseja Eastbourne koostuu pienistä luokista, enintään 12 oppilasta luokassa. Pienet luokat tarkoittavat sitä, että jokainen ehdokas saa riittävän huomion ja antaa heille mahdollisuuden keskittyä yksilöllisiin vahvuuksiinsa ja heikkouksiinsa.

Koulumme on 25 luokkahuonetta ja jopa 300 opiskelijaa kiireisten kuukausien aikana, ja kesällä kesällä 360 koulunkäynnin ylimääräisiä luokkahuoneita.

Mitä Eastbournein kaupungissa voi tarjota opiskelijoille?

Eastbourne on kukoistava lomakohde, joka houkuttelee vuosittain yli neljä miljoonaa kävijää. Englanninkielisen Eastbourne-kurssin aikana voit rentoutua 10 hehtaarin yksityisellä puutarhalla, viettää vapaa-aikaa rannalla ja tutustua paikalliseen merenrantakaupunkiin. Metin toimiston mukaan Eastbourne sijaitsee Englannin aurinkoisimmassa osassa. Eastbourne on myös vain 90 minuutin päässä Lontoosta ja 40 minuutin päässä Brightonilta junalla.

Tiesitkö, että LTC Eastbourne on yli 60-vuotias?

Vuonna 2014 LTC juhli 60-vuotisjuhlaan vakiintuneen englantilaisen koulun Eastbourne. Tutustu koulun historiaan 60-vuotisen LTC Eastbourne -mallin esitteessämme ja lue blogikirjoni LTC Eastbournen 60-vuotisjuhlallisuuksista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

LTC English

Kesäkoulu on täydellinen tilaisuus oppia englantia ja tehdä ystäviä eri puolilta maailmaa. Tänä vuonna meillä on kaksi kesäkurssikurssia: 1. Standard Summer School (10-17 ... [+]

Yleiskatsaus

Kesäkoulu on täydellinen tilaisuus oppia englantia ja tehdä ystäviä eri puolilta maailmaa.

Tänä vuonna meillä on kaksi kesäkurssikurssia:

Standard Summer School (10-17-vuotiaat)Semi-Intensive Summer School (14-17-vuotiaat)

Standard Summer School -kurssi tarjoaa 20 englantilaista oppituntia 15 tuntia viikossa.

Semi-Intensive Summer School tarjoaa 24 englantilaista oppituntia 18 tuntia viikossa.

kurssin tavoitteet

Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille mahdollisuus tehokkaasti kommunikoida englannin yli rajojen ja kulttuurien kautta:

1. Antaa sinulle kokemusta englannista elävänä kielenä, joka motivoi ja innostaa sinua oppimaan englantia... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Eastbourne
Request Info
Englanti
1 - 10 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

LTC English

Yleinen Englanti Plus -kurssi tarjoaa opiskelijoille yleisiä englantilaisia ​​oppitunteja aamulla ja erikoisaiheita iltapäivällä. ... [+]

Yleiskatsaus

Yleinen Englanti Plus -kurssi tarjoaa opiskelijoille yleisiä englantilaisia ​​oppitunteja aamulla ja erikoisaiheita iltapäivällä.

Aamulla englanninkieliset englanninkieliset opetukset toimivat kaikilla englannin kielillä: kuuntelu, puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen, kielioppi, sanasto ja ääntäminen. Iltapäivän luokissa opiskelijat voivat valita viestintätyön, Business English -ohjelman ja IELTS-kokeen valmistelun välillä.

Kaikki kurssimme ovat British Council akkreditoidut ja opettaa asianmukaisesti päteviä opettajia.

Yleiset englanninkieliset viestintätaidot

Kaikki alkeelliset (vahva A1-A2) edistyneeseen (C1).

Painopisteenä on tehokas viestintä, erityisesti puhe ja kuuntelu, mutta myös kirjoittaminen ja ääntäminen. Luokkahuoneen toiminta keskittyy erilaisiin tilanteisiin ja tehtäviin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Eastbourne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
LTC English

Tiedämme, kuinka tärkeä se voi olla vanhempien ja lasten matkustella ja opiskella englantia samanaikaisesti, siksi tarjoamme seuraavan ohjelman. Annamme aikuisille ja lap ... [+]

Yleiskatsaus

Tiedämme, kuinka tärkeä se voi olla vanhempien ja lasten matkustella ja opiskella englantia samanaikaisesti, siksi tarjoamme seuraavan ohjelman. Annamme aikuisille ja lapsille mahdollisuuden opiskella iän ja tason sopivissa luokissa, jättäen viikonloput ilmaiseksi perheen ajaksi.

10-16-vuotiaille lapsille pyydämme, että he opiskelevat meitä kesäkaudella (9. kesäkuuta - 18. elokuuta 2019). Jos lapsi on kuitenkin yli 16-vuotias ja mielellään ilmoittautuu aikuiskurssiin, vanhempi ja lapsi voivat opiskella milloin tahansa koko vuoden ajan.

Vanhemmat

Vanhempien käytettävissä oleva aikuiskurssi on yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Yleiset englanninkieliset standardikurssit (vain aamuisin)Yleiset englanninkieliset (aamu- ja iltapäivät)... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Eastbourne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi
LTC English

Syksyn kurssi tarjoaa yli 50-vuotiaille mahdollisuuden tutustua Itä-Sussexin historiallisiin kohteisiin ja samalla tavata samankaltaisia ​​ihmisiä ja parantaa heidän engl ... [+]

Aamu-luokat ja iltapäivätoiminta

Syksyn kurssi tarjoaa yli 50-vuotiaille mahdollisuuden tutustua Itä-Sussexin historiallisiin kohteisiin ja samalla tavata samankaltaisia ​​ihmisiä ja parantaa heidän englantiaan LTC: n ainutlaatuisessa 1700-luvun sijainnissa.

Aamupäivän jälkeen englantilaiset luokat järjestetään iltapäivisin useita aktiviteetteja ja matkoja. Esimerkki sosiaalisesta ohjelmasta vuodelle 2019 on nähtävissä alla. Tämä voi muuttua.

/ Päivämäärä / toiminta

Maanantai 23. syyskuuta 2019 Eastbourne Orientation Tour

Tiistai 24. syyskuuta 2019 Keskustelu - Historiallinen Sussex

Keskiviikko 25. syyskuuta 2019 Käynti Brightonille ja Royal Pavilionille... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Eastbourne
Request Info
Englanti
1 - 2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
LTC English

Yleinen englantilaisen standardikurssimme auttaa oppilaita parantamaan kaikkia englannin kielen osa-alueita. ... [+]

Yleiskatsaus

Yleinen englantilaisen standardikurssimme auttaa oppilaita parantamaan kaikkia englannin kielen osa-alueita.

Opiskelijat voivat ottaa lyhyen kurssin harjoittelemaan englantiaan ja lisätä heidän luottamustaan ​​ja sujuvuuttaan tai pidempään kurssinsa nostamalla englannin kielen tasoa.

Kurssimme ovat British Council akkreditoidut ja pätevät opettajat.

Yleisen englannin standardikurssin opiskelijoilla on paljon kuuntelu- ja puhekäytäntöjä luokassa ja säännöllisissä kotitehtävissä.

kurssin tavoitteet

Tavoitteenamme on antaa opiskelijoille mahdollisuus tehokkaasti kommunikoida englannin yli rajojen ja kulttuurien kautta:

Lisätään heidän luottamustaan ​​ja sujuvasti englantiaan, erityisesti kuuntelemalla ja puhumallaParantaa englannin kielen tasoa yhdistämällä kielitaito ja käytäntö kuuntelemisen, puhumisen, lukemisen ja kirjoittamisen taitoihinKehitetään opiskelutaitoja, joiden avulla he voivat jatkaa englannin kieltenopetuksen opetustaTasot ja edistys... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Eastbourne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

LTC English

Täällä LTC Eastbourgiin tarjoamme kursseja, jotka auttavat kokeiden valmistelussa. Kurssit sisältävät yleiset englanninkieliset IELTS-valmistelut ja Cambridge First Exam ... [+]

Yleiskatsaus

Täällä LTC Eastbourgiin tarjoamme kursseja, jotka auttavat kokeiden valmistelussa. Kurssit sisältävät:

Yleinen Englanti IELTS-valmisteluCambridgen ensimmäinen tentti valmistelu (FCE)

Katso alla olevasta taulukosta lisätietoja tenttien valmistelusta.

Yleinen englanninkielinen IELTS-kokeiden valmistelu

Tämä tenttioppimisjakso on suunniteltu Intermediate (B1) ja Advanced (C1) -tasoille opiskeleville.

Kurssi ajetaan sekä aamuisin että iltapäivisin. Aamulla englanninkieliset englanninkieliset opetukset toimivat kaikilla englannin kielillä: kuunteleminen, puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen, kielioppi, sanavarasto ja ääntäminen. Iltapäivällä luokat keskittyvät IELTS-kokeen tehtäviin, strategioihin ja käytäntöön.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Eastbourne
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi

LTC English