LAL Language Centres

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Opi englanti LAL!

Suuri kohde ja laaja valikoima kursseja

Yli 30 vuoden kokemus tarjoaa erinomaista kieltenopetusta ja mielenkiintoista vapaa-ajanviettoa englannin oppijoille. Englanninkielisten englanninkielisten kohteiden, kuten Lontoon, Bostonin ja Kapkaupungin, kielikeskusten kanssa tarjoamme Englannin kielikurssit, jotka kattavat kaiken General Englannista aina kokeen valmisteluun, korkeakoulutukseen ja opettajankoulutukseen kaikilla tasoilla aloittelijoista edistyneisiin.

Opiskelijakeskeinen oppiminen

Englantilaiset oppitunnit ovat yrityksemme ytimessä, ja opettajamme ovat osaavia räätälöimään oppituntimme, jotta heidät olisi helppoa ja dynaamisia vastaamaan jokaisen opiskelijan tarpeita. Kaikki LAL-opettajat ovat koulutettuja, kokeneita, syntyperäisiä englantilaisia ​​puhujia, jotka ovat intohimoisia englanniksi.

Maailman kansalaiset

LAL: ssä sinusta tulee täysipainoinen "maailman kansalainen". Tapaat, oppivat ja seurustelette oppilaiden kanssa eri puolilta maailmaa ja ystävyyttä ja kokemuksia, jotka kestävät koko elämäsi - kaikki parantaessasi englantia.

Tarjoaa tarpeitasi

LAL tarjoaa erittäin lämpimän ja ystävällisen perheen tunteen, jossa oppilaamme tuntevat olonsa välittömästi kotona. LAL: n oma henkilökunta menettää tiensä varmistaakseen, että jokainen opiskelija tuntee onnelliseksi koko oleskelunsa ajan. Sinua opetetaan luokissa, joissa on korkeintaan 15 opiskelijaa, varmistaen, että saat henkilökohtaisen huomion opettajalta samalla, kun hän voi toimia vuorovaikutuksessa ja harjoitella useiden muiden oppilaiden kanssa.

Täysin akkreditoituja kouluja

LAL Language Centres (LALLC) ovat täysin akkreditoituja tunnustetuista kansallisista viranomaisista kussakin paikassa. Yhdistyneessä kuningaskunnassa LAL-ohjelmat akkreditoidaan Accreditation UK, jota Yhdistyneen kuningaskunnan neuvosto ja Englanti UK valvovat yhdessä. Kesäoppilaitokset on nimetty "keskuksiksi huippuosaamista" EL-sanomalehdellä. Yhdysvalloissa CEA on hyväksynyt ohjelmansa ja ne ovat AAIEP: n ja NAFSA: n jäseniä. Maltalla, ne ovat akkreditoituja FELTOMin ja EFL: n valvontalautakunnan toimesta; ja Etelä-Afrikassa EDUSA tunnustaa ohjelmansa. LAL saavuttaa säännöllisesti huippuosaamisen ansioita monille eri kriteereille heidän englanninkielisille ohjelmilleen ja lisäpalveluille opiskelijoille.

LAL Advantage - verkkoympäristö

Verkkoympäristömme sisältyi jokaiselle opiskelijalle Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa ja Etelä-Afrikassa. Ennen saapumista: Kun varaat LAL: n Englannissa, Yhdysvalloissa ja Etelä-Afrikassa, saat ainutlaatuisen kirjautumisohjelman, josta pääsee LAL Advantage -portaaliisi ja -sovellesi. Saat tietoja kurssista, tason testeistä ja paljon muuta. sinä saapumisestasi kouluissamme.

Sijainnit

Lontoo

LAL Language School

Osoite
29-39 London Road
Twickenham
TW1 3SZ
England

TW1 3SZ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 8892 5423

Fort Lauderdale

LAL Language Centres

Osoite
5727 N Federal Hwy
33308 Fort Lauderdale, Florida, Yhdysvallat
Puhelin
+1 954-644-5985

Kapkaupunki

LAL Language Centres

Osoite
319 Main Rd, Cape Town
8005 Kapkaupunki, Länsi-Kap, Etelä-Afrikka
Puhelin
+27 21 439 7410

Paignton

LAL Language Centres

Osoite
LAL Torbay
Conway Road
Paignton

TQ4 5LH Paignton, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1803 558555

Boston

Osoite
LAL Boston
225 Friend Street
Boston, MA02114, USA

MA 02114 Boston, Massachusetts, Yhdysvallat