Kingston College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kingston College on merkittävä toimittaja koko ajan, osa-aikaisia ​​ja peruskurssit Kingston upon Thames. Sijaitsee Lounais-Lontoossa lähellä Thames kukoistava kaupungin keskustassa, College tarjoaa sekä akateemisen ja ammatillisen kursseja tasot 1-6 ja tarjoaa opiskelijoille ystävällinen, kannustava ympäristö opiskeluun.

Meidän historiallinen markkinat kaupunki on täynnä uskomattomia kauppoja, ravintoloita, kahviloita, vapaa-ajan kerhot ja multiplex-elokuvateatteri. Se on myös erinomaiset liikenneyhteydet ja Lontoon keskustaan ​​on vain 25 minuutin junamatkan päässä. Kingston itsessään on johdonmukaisesti äänestänyt kuin yksi onnellisin paikkoja asua Lontoossa.

Tarjoajina oppisopimuskoulutus useilla teollisuuden aloilla, olemme työskennelleet suurten ja tunnettujen työnantajien kuten British Airways, L'Oreal ja Lounais Trains monta vuotta.

Meidän Kansainväliset opiskelijat tukee erittäin pätevä tiimi, joka antaa luottamuksellista neuvontaa ja opastusta kaikilla alueilla ja järjestää sosiaalisia tapahtumia auttaa heitä tekemään ystäviä ja kontakteja.

Kingston Collegen Korkeakoulujen säännös tarjoaa opiskeleville varteenotettava vaihtoehto yliopiston kursseja. Toisin kuin perinteiset yliopistot, tarjoamme alhaisempia lukukausimaksut, pienet luokkakoot, one-to-one tukea ja erinomaiset työllisyysnäkymät.

Sijainnit

Kingston upon Thames

Kingston College

Osoite
Kingston College,
Kingston Hall Road,
Kingston Upon Thames


KT1 2AQ Kingston upon Thames, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 8546 2151