Kingsgate International College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Edulliset opinto-ohjelmat, joissa on yksinoikeusmoduulit, nopeuttavat oppilaita yliopistotutkinnolla.

Etsitpä kehitetään taitoja, parantaa joukkueen tai harjoittavat ammatillista koulutusta, Kingsgate International College oppimista Pathways voi antaa sinulle kaiken mitä tarvitset.

Kingsgate International College tarjoaa kampuksella tai online-yliopiston Pathway ohjelmia, joissa on täydelliset perustutkinto- ja jatko-tutkintotodistukset opiskelijoille ympäri maailmaa. Oppijat voivat nopeasti seurata tietään Yhdistyneen kuningaskunnan yliopiston tutkintoon kampuksella tai etäopiskelu .

Verkkopohjaisten moduuliemme avulla opiskelijat oppivat mitä haluavat milloin haluavat ja miten haluavat, ja ne on suunniteltu helpottamaan paljon nopeampaa, edullisempaa ja kiinnostavampaa tapaa oppia. Kingsgate International College tarjoaa opiskelijoille kaiken tarvitsemansa tuen ammattilaisensa kehittämisessä 24/7 opiskelijaverkkoalustan, henkilökohtaisten mittaristojen, 1-2-1 online-opetusohjelman, ryhmäseminaarien ja valmiiksi nauhoitettujen ryhmäverkkosivupankkien avulla. taitopohja ja saavuttaa korkeakoulututkinto.

139953_pexels-photo-1152500.jpeg

Todistukset

Kingsgate International College toimii korkeimpien akateemisten standardien mukaisesti ja sillä on useita rakenteita, jotka varmistavat, että opiskelijoille tarjottavan koulutuksen taso on korkealaatuista. Alla on luettelo yhteisöistä, joihin kuulumme, ja järjestöistä, joihin olemme osa:

Oppimisresurssiverkosto

Ofqual on tunnustanut oppimisresurssiverkoston (LRN) palkitsevaksi organisaatioksi. LRN luo pätevyyden oppilaitoksille, kouluttajille, kouluille ja työnantajille. LRN: llä on laaja-alainen tutkintokokonaisuus, mukaan lukien Kingsgate International College tarjoama tason 5 opettajan pätevyys. Työnantajat, hallitukset ja ammatilliset elimet ovat kansainvälisesti tunnustaneet kaikki LRN-tutkinnot todisteena etsimistään taidoista.

ATHE-tunnustus

Koulutus- ja korkeakoulutuspalkinnot tarjoavat keskuksille laajan valikoiman pätevyyksiä, muun muassa; hallintohallinto, liike-elämä, matkailu, laki, tietojenkäsittely sekä terveys ja sosiaalihoito. ATHE on tehnyt nimensä itselleen poikkeuksellisen asiakaspalvelun, erinomaisen laatustandardin ja palkitsevan pätevyyden avulla etenemisreiteillä korkeakoulututkintoihin.

Koulutus- ja taitorahoitusvirasto

Kingsgate International College on lueteltu oppisopimuskoulutuksen tarjoajien ESFA-rekisterissä. Työskenteleminen kumppaneiden kanssa kohtuuhintaisen pätevyyden ja oppisopimuskoulutuksen tarjoamiseksi opiskelijoille kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Information Commissioners Office

Koska Kingsgate International College pitää hallussaan ja käsittelee opiskelijatietoja, olemme laillisesti velvollisia suojelemaan näitä tietoja. Kingsgate International College : n vuoden 1998 tietosuojalain mukaan:

  • Kerää vain tietoja, joita tarvitsemme tiettyyn tarkoitukseen;
  • Pidä se turvassa;
  • Varmista, että se on ajankohtainen ja ajan tasalla.
  • Pidä vain niin paljon tietoa kuin tarvitsemme, ja vain niin kauan kuin tarvitsemme sitä;
  • Anna pyynnöstä kenen tahansa opiskelijan nähdä tiedot, joita pidämme heillä.

139954_pexels-photo-1595391.jpeg

OFQUAL-tunnustaminen

Kaikki oppimateriaalit ovat suunnitelleet ja kirjoittaneet ammattitaitoiset akateemiset kirjoittajat siten, että jokainen interaktiivinen moduuli on yhdenmukainen OFQUALin, Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakoulujen akateemisten standardien määrittävän, Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen elimen määrittelemien erityisten oppimiskriteerien kanssa. Nämä standardit takaavat, että kanssamme oppivat saavat korkealaatuisen koulutuksen sekä yliopistojen ja työnantajien yleisesti tunnustaman sertifikaatin.

Partner-yliopiston tutkinnot

Lopullisten tehtävien suorittamisen jälkeen opiskelijoille myönnetään tunnustettu tutkintotodistus. Tätä tutkintotodistusta voidaan käyttää täydellisen perustutkinnon tai MBA-tutkinnon täydentämiseen useissa Ison-Britannian yliopistoissa, joko kampuksella tai etäopiskeluna.

Laadunvalvontalautakunta

Kingsgate International College myös QMB (Quality Monitoring Board), joka varmistaa, että toimitamme aina akkreditoituja verkkokursseja ja resursseja vastaamaan oppimistarpeitasi. Tämä hallitus kokoontuu säännöllisesti arvioidakseen:

  • Erityiset opiskelijakysymykset
  • Mahdolliset laatuongelmat yliopistokumppaneille
  • Arviointistandardien seuranta
  • Aineellisen sisällön seuranta oppimistulosten suhteen
  • Erityiset toiminnalliset kysymykset, koska ne vaikuttavat laatuun ja asiakaspalveluun

Hallituksen jäseniin kuuluu arvostettuja akateemisia ja yritysjohtajia. Katsausten tulokset jaetaan verkossa avoimuuden ja ymmärryksen varmistamiseksi kumppaneiden ja opiskelijoiden keskuudessa. Kaikki palautteet ovat tervetulleita, jotta asiat voidaan muodollisesti esittää QMB: n kautta ammattimaisella ja objektiivisella tavalla.

Coventryn ja Warwickshiren kauppakamari

Britannian kauppakamarit ovat Yhdistyneessä kuningaskunnassa suurin ja vaikutusvaltaisin itsenäinen ääni, joka ajaa jäseniä ja laajempaa liike-elämää vaivattomasti asioissa, jotka ovat tärkeitä - luomalla oikeat edellytykset liiketoiminnan menestymiselle ja edistämällä Yhdistyneen kuningaskunnan yrityksiä keskeisissä globaaleissa markkinoiden luominen ja dynaamisen liiketoiminnan talouden luominen.

Niillä on myös keskeinen rooli kasvattajien ja yritysten välisen kuilun välttämisessä korostamalla työnantajien tarvitsemat taidot ja vaikuttamalla koulutuspolitiikkaan sen varmistamiseksi, että heitä toimitetaan tehokkaasti.

Coventry & Warwickshiren kauppakamari on vain yksi jaostojen verkostosta, joka työskentelee kaiken kokoisten yritysten kanssa ja lukuun kaikilla Ison-Britannian teollisuuden aloilla. Ne auttavat paikallisia yrityksiä muodostamaan yhteyden, kasvamaan ja saavuttamaan menestystä. Jaosto tekee yhteistyötä muiden jaostojen, paikallisviranomaisten ja kumppaniorganisaatioiden kanssa saadakseen käsityksen yritykselle tärkeistä asioista - ja välittää sitten tätä tietoa auttaakseen hallitusta muotoilemaan tehokasta yrityspolitiikkaa.

139956_pexels-photo-3184407.jpeg

Sijainnit

Lontoo

Osoite
26 - 28 Hammersmith Grove
W6 7BA Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin