King Edward VI College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

King Edward VI -kolonnilla on erinomainen ainutlaatuisuus - laatu, joka houkuttelee uteliaita ja sitoutuneita opiskelijoita, joka houkuttelee ihmisiä pysymään sen sijaan, että he voivat siirtyä eteenpäin, joka kutsuu meitä kaikkia, opiskelijoita ja henkilökuntaa kuuntelemaan, tekemään yhteistyötä ja oppimaan jokaisesta muut. Tulevaisuudessa opiskelija haluaa tietää, mikä tämä laatu on. Haluat mitata tämän vastaisuudessanne ja odotuksistasi 16-vuotiaan koulutuksen tyypistä, joka parhaiten palvella sinua tämän seuraavan vaiheen koulutuksessa ja kehityksessä. Tulet tutustumaan tähän tiettyyn, ainutlaatuiseen laatuun, kun esität esitteen.

Jotta pääset alkuun, yritän lyhyesti ymmärtää, mikä tekee tästä korkeakoulusta niin erityisen:

Hyvät opiskelijat

Tietenkään ei ole olemassa "tyypillistä" King Edin opiskelijaa, ja juuri juuri opiskelijamme ovat niin merkittäviä. Opiskelijamme ovat moninaisia ​​sanan kaikessa merkityksessä: etnisesti, ideologisesti ja henkilökohtaisesti. Juhlimme tätä monimuotoisuutta, sillä tiedämme, että se edistää elävää yhteisöä, jossa jokainen yksilö arvostetaan. Kyllä, on yhteistä - opiskelijat tulevat tälle oppilaitokselle, joilla on jano oppimiselle ja halu saavuttaa joko luokassa, taiteellisessa suorituskyvyssä, kilpailuurheilussa tai keskusteluissa. Opiskelijat kehittävät akateemisesti, luovasti ja henkilökohtaisesti, ja he kunnioittavat ja arvostavat toistensa saavutuksia sekä ylpeitä omasta. Hyvät opiskelijat ovat osa sitä, mikä tekee tämän korkeakoulun niin erottuva.

Suuri henkilökunta

Pääministerinä, otan valtavan ylpeyden King Edin henkilökunnan ahkasta työstä, sitoutumisesta ja huolellisuudesta. Se on etuoikeus työskennellä tällaisten poikkeuksellisten kollegojen kanssa. Kuinka parhaiten kuvataan opettajamme? Opiskelijat ovat vertaansa vailla olevia opettajia, jotka innoittavat luokkahuoneessa ja haluavat auttaa ja tukea oppilaita joka askeleella. Tiimin omistautunut tukihenkilöstö tekee opettajillamme mahdollisuuden; ystävällinen, miellyttävä ja yhtä kovaa työtä, henkilökuntamme kaikissa tukitoiminnoissa varmistaa, että kollegion sujuu sujuvasti ja että oppilaita tuetaan kaikin mahdollisin tavoin. Suuri henkilökunta on huippuosaamista.

Suuri college

Kaksi uutta modernia rakennusta lisäämme yhä parempaa fyysistä paikkaa. Kuitenkin se ei ole rakennuksia, jotka tekevät college hienoa. Se on ihmisiä. Koulutuksen pitäisi olla muunneltavaa ja kuninkaan edessä, se on. Sekä opiskelijat että henkilökunta luovat niin elinvoimainen, muuttuva oppimisyhteisö. Se on kuningas Edin ihmisiä, jotka ovat menestystarinan takana, joka asettaa meidät yhdeksi kymmenestä kuudennen muodon kansalliskokouksesta. Se on todella ihmisiä, jotka tekevät tästä korkeakoulusta hyvää.

Ethos ja arvot

Kaikki tulevaisuuden suunnitelmamme ydin on yksi ensisijainen tavoite: opiskelijoiden hyvinvointi ja jatkuva menestys. Tämä on meidän kollegion tehtävän ja arvojen ytimessä.

Missiomme

Haastamaan jokainen opiskelija saavuttamaan henkilökohtaista ja akateemista huippuosaamista, mikä parantaa elämää ja uramahdollisuuksia.

Tasa-arvo ja monimuotoisuus

Korkeakoulu on sitoutunut luomaan ja edistämään inklusiivista oppimisyhteisöä, jossa juhlistetaan monimuotoisuutta, jossa epätasa-arvo ja stereotypioita haastetaan ja jossa kaikkia ihmisiä kohdellaan arvokkaasti ja kunnioittavasti.

Tämä ei ole vain tyhjä lausunto - yhtäläisten mahdollisuuksien edistäminen on kollegion tehtävänmäärittelyn ytimessä ja sen eettisyys läpäisee kollegion arvot.

Sijainnit

Stourbridge

Osoite
Stourbridge, West Midlands
DY8 1TD Stourbridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat