Kensington and Chelsea College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Varmistetaan, että olet oikealla kurssi on meille tärkeää ja siksi on ryhmä omistettu, päteviä neuvonantajia valmis auttamaan ja tukemaan teitä tekemään tämän päätöksen tutkia kanssamme.

Ystävällinen, kannustava henkilökunta on valmiina varmista, että sinulla on loistava kokemus kättelyssä. Tämä sisältää meidän korkeasti koulutetun opetus- ja opetusta henkilökunta ovat parhaita alan kytketty ja palkittu tuutorit voit toivoa.

Kurssimme myös tullut voimakas keskittyminen antaa opiskelijoille pääsyn ainutlaatuisia oppimiskokemuksia. Näitä ovat mestarikursseilla ja verkostoitumismahdollisuuksia alan ammattilaisten kanssa, yritystoiminnan ja koulutusmahdollisuuksia esimerkiksi myymällä työtä Lontoo'S ikoni Portobello Market, Työskennellä mainospaikkojen korkean profiilin työnantajan lukien Hemingway suunnittelu ja Chanel.

Molemmat tärkeimmistä keskuksista perustuvat elinvoimainen, jännittävä paikoissa Lontoon sydämessä. Meidän on kuuluisa Kuninkaan tie, Kun taas meidän Kensington Centre on sydämessä trendikkään Portobello. College myös vahvoja yhteyksiä ja kumppanuuksia monien maailmanluokan järjestöjen ympärillä, mikä on johtanut hämmästyttäviä kokemuksia meidän opiskelijoille myös työpaikkaa Victoria and Albert Museum ja Tiedemuseo. Opiskelijoiden menestys on yksi niistä monista asioista, jotka tekevät meistä erottuvan a College. Joka vuosi tuotamme joitakin teollisuuden kirkkaimmat tähdet kuten entisen hatut opiskelija Justin Smith, joka auttoi luomaan headpiece kuluneet Angelina Jolie Disneyn "Maleficent".

Menestys opiskelijoiden vertoja meidän korkean profiilin kansallista ja kansainvälistä mainetta maailmanluokan huippuosaamisen Luovat alat mukaan lukien Taide, muoti, Hatut, VALOKUVAUS, muotoilu ja veistos. Korkeakouluopetuksemme ja korkeakouluopiskelumme ovat myös poikkeuksellisia. Vaikka hallinto - ja ammattikoulutuksen kursseja sekä ammatillisia kurssejamme vuonna 2007, Health and Care, Hiukset ja kauneus, Business ja Ammattiopinnot ja Multimedia, ovat osa parhaita alueita. Olemme ylpeitä myös siitä, että meitä arvostettiin erinomaisesti Ofsted. Tiedämme myös, että jokainen opiskelija etsii jotain erilaista, minkä vuoksi tarjoamme satoja mahdollisuuksia kokopäiväisesti, osa-aika- ja iltakursseilta korkeampi koulutus, työperusteinen oppiminen ja oppisopimuskoulutus.

Sijainnit

Lontoo

Kensington and Chelsea College

Osoite
Kensington Centre
Wornington Road

W10 5QQ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 20 7573 3600

Ohjelmat

Certificate