Institute Of Risk Management

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

IRM on johtava ammatillinen elin yritysriskien hallinnassa. Autamme rakentamaan huippuosaamista riskienhallinnassa parantaaksemme organisaation toimintatapaa.

Tarjoamme maailmanlaajuisesti tunnustettuja pätevyyksiä ja koulutusta, julkaisemme tutkimusta ja ajattelutapahtumia sekä asetamme ammatillisia normeja, jotka määrittelevät tiedot, taidot ja käytökset, joita nykypäivän riskialan ammattilaisten on täytettävä yhä monimutkaisemman ja haastavamman liiketoimintaympäristön vaatimuksiin.

IRM: n jäsenet työskentelevät monissa tehtävissä kaikilla toimialoilla ja julkisella, yksityisellä ja voittoa tavoittelemattomalla sektorilla ympäri maailmaa. Olemme riippumattomia ja voittoa tavoittelemattomia.

123982_business-women-collaborate-collaboration-1569076.jpg

Meidän tarinamme

Institute Of Risk Management (IRM) perustettiin huhtikuussa 1986 palkitsevana organisaationa vastaamaan kasvavaan kysyntään riskinhallinnan tutkintotodistuksesta.

AIRMICin (vakuutus- ja riskinhallintayhdistysten liitto) johtama tuki IRM: n laajemmalle roolille tuli kuninkaalliselta yhdistykseltä, Geneven liitolta, Yhdistyneen kuningaskunnan koulutus- ja tiedeosastoille sekä kaupan ja teollisuuden ammattilaisille, Yhdistyneen kuningaskunnan terveys- ja turvallisuusjohtaja , Glasgow Caledonian University ja joukko muita yrityksiä ja organisaatioita.

Kansainvälinen riskienhallintasertifikaatti, joka on täydentävä ja toimii johtava askel kohti olemassa olevaa tutkintotodistusta, käynnistettiin vuonna 2005; Tätä seurasi vuonna 2011 kansainvälinen sertifikaatti rahoituspalveluiden riskienhallinnassa.

Toimitamme nyt yleisiä ja erikoiskoulutuskursseja, tapahtumia, Enterprise Risk -lehteä ja monia muita resursseja tukemaan riskialan ammattilaisten kehitystä ympäri maailmaa.

Tuemme myös kukoistavaa alueellisten ja erityisryhmien yhteisöä Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja ulkomailla.

Yli 25% jäsenistämme ja opiskelijoistamme on nyt kotoisin Ison-Britannian ulkopuolelta, ja jäsenmäärä kasvaa GCC-maissa ja Saharan eteläpuolisessa Afrikassa.

Vuonna 2017, 30-vuotisjuhlamme huipentumina, julkaissimme Risk Agenda 2025: n, maailmanlaajuisesti toteutetun tutkimuksen, joka tarjoaa käsityksen siitä, miten riskialan ammatti voi kehittyä seuraavien vuosien aikana ja joka auttaa muovaamaan strategia noiden vuosien aikana.

123981_administration-audience-blur-1708988.jpg125579_banner-irm.png

Sijainnit

Lontoo

Osoite
2nd Floor, Sackville House 143-149 Fenchurch Street London United Kingdom
EC3M 6BN Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta