Institute Of Psychoanalysis

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kiinnostaako oppia lisää psykoanalyysistä?

Opiskele eräiden kentällä työskentelevien parhaiden harjoittajien kanssa.

Instituutissa olemme sitoutuneet tarjoamaan korkeatasoisen psykoanalyyttisen koulutuksen, ja kurssimme ja tapahtumamme kokoavat säännöllisesti monia maailman johtavia psykoanalyytikkoja jakamaan ideoitaan ja kokemuksiaan kanssasi.

Meillä on valikoima kursseja, jotka sopivat kaikille tasoille, olitpa sitten pätevä psykiatri, joka haluaa laajentaa ammatillista osaamistasi, tai otat vain ensimmäisen askeleesi kohti psykoanalyysin ymmärtämistä.

Kokeile yhtä lyhyemmistä kursseistamme

Kuinka mielemme toiminta vaikuttaa siihen, miten suhtaudumme ympäröiviin ihmisiin? Mitä yhteyksiä voimme luoda omien sisäisten konfliktiemme ja avaruuden ilmiöiden, kuten väkivallan ja ennakkoluulojen, välille?

Tällaiset suuret kysymykset tekevät vuosittaisista esittelyluennoista ja seminaareista, joita pidetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa eri paikoissa, niin kiinnostavan johdannon psykoanalyyttisiin ydinkäsitteisiin. Kurssi antaa sinulle näkökulman, joka rikastaa ymmärrystäsi kaikesta omasta käyttäytymisestäsi politiikkaan ja kulttuuriin.

Alustavat luennot tarjoavat keskustelujen ja keskustelujen jälkeen pienryhmissä myös mahdollisuuden tavata muita samanmielisiä, uteliaita ihmisiä, joiden kanssa jakaa ideoita.

Jos olet suorittanut esittelyluennot tai jos sinulla on jo kliinistä kokemusta, säätiökurssi ja perustamisen jälkeinen kurssi ovat tapa laajentaa tietämystäsi. Lisätietoja hakemisesta on täällä.

Instituutin koulutus

Instituutti tarjoaa maailman tiukimman psykoanalyyttisen koulutuksen. Toivotamme tervetulleiksi hakijoita kaikilta elämänaloilta, ja ehdokkaamme käyttävät koulutusta monin eri tavoin.

Täällä voit kuulla kokoelman ehdokkaistamme, jotka puhuvat instituutin koulutuskokemuksesta.

Instituutin koulutus perustuu Lontooseen ja Leedsiin, ja toivotamme tervetulleeksi hakijoita muilta alueilta Isossa-Britanniassa.

Online kursseja

Tarjoamme verkkokursseja opiskelijoille, opettajille ja ammattilaisille Isossa-Britanniassa ja ulkomailla.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Byron House,
112a Shirland Road,
Maida Vale,

Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin