Inchbald School of Design

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa - Inchbald School of Design

Inchbald School of Design, Lontoossa, on itsenäinen koulu Sisustussuunnittelu, Sisustus ja puutarha suunnittelu, joka tarjoaa online-ja in-house kursseja vaihtelevat maisteri ohjelmien lyhyen perehdyttämiskoulutukseen. Vuonna 1960 ja ensimmäinen sisustus koulu Euroopassa Inchbald tarjoaa laajan koulutusta suunnittelijoille, jotka haluavat erikoistua high-end asuin- ja työtä.

Sen maailmanlaajuinen maine huippuosaamista ja vuosikymmenten kokemus, opiskelee Inchbald antaa opiskelijoille mahdollisuuden hioa taitojaan ja tuoda esiin yksittäisten suhtautuminen suunnitella, asettamalla ne tukevasti tielle menestykseen. Koulu on vakiintunut maine vakava, harjoittelua tarkoituksena on valmistella valmistuneista syöttää suunnittelun ammattien ja laskee keskuudessa alumnien joitakin arvostetuimmista puutarha ja sisustussuunnittelijat maailmassa.

Inchbald edistää jatkuva suhde valmistuneet kautta portfolio neuvotteluissa, harjoittelupaikkoja, työharjoittelua ja uraneuvonnan, molemmat aikana ja edelleen työelämään.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Interior Design
7 Eaton Gate

SW1W 9BA Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Lontoo

Osoite
Garden Design
32 Eccleston Square

SW1V 1PB Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta