Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa - Inchbald School of Design

Inchbald School of Design, Lontoossa, on itsenäinen koulu Sisustussuunnittelu, Sisustus ja puutarha suunnittelu, joka tarjoaa online-ja in-house kursseja vaihtelevat maisteri ohjelmien lyhyen perehdyttämiskoulutukseen. Vuonna 1960 ja ensimmäinen sisustus koulu Euroopassa Inchbald tarjoaa laajan koulutusta suunnittelijoille, jotka haluavat erikoistua high-end asuin- ja työtä.

Sen maailmanlaajuinen maine huippuosaamista ja vuosikymmenten kokemus, opiskelee Inchbald antaa opiskelijoille mahdollisuuden hioa taitojaan ja tuoda esiin yksittäisten suhtautuminen suunnitella, asettamalla ne tukevasti tielle menestykseen. Koulu on vakiintunut maine vakava, harjoittelua tarkoituksena on valmistella valmistuneista syöttää suunnittelun ammattien ja laskee keskuudessa alumnien joitakin arvostetuimmista puutarha ja sisustussuunnittelijat maailmassa.

Inchbald edistää jatkuva suhde valmistuneet kautta portfolio neuvotteluissa, harjoittelupaikkoja, työharjoittelua ja uraneuvonnan, molemmat aikana ja edelleen työelämään.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Inchbald School of Design

Laatu sisustus kurssien Inchbald kuitataan koko sisustus ammateissa. Niistä valmistuneista monia "ensimmäisen sarjan suunnittelijat hetkellä työskentelee koti- tai kaupal ... [+]

Kurssit Sisustussuunnittelu

Laatu sisustus kurssien Inchbald kuitataan koko sisustus ammateissa. Niistä valmistuneista monia "ensimmäisen sarjan suunnittelijat hetkellä työskentelee koti- tai kaupallisessa sisustus. Opiskelu sisustus kurssin Inchbald School of Design, riippumatta tasosta tai kestosta, on haastava ja miellyttävä kokemus.

Koko ajan, yhden lukuvuoden ydin Diploma kurssi Architectural Sisustussuunnittelu valmistelee onnistuneen tutkinnon ammatillisen käytännön, jossa kehitetään käytännön ja esteettinen muotoilu taitoja, joita tiedon arvostusta mitä suunnittelu on kyse, yhdessä piirustus ja esittäminen asiantuntemusta. Jos tarvitset henkistä syvyyttä opinnoissa voi hakea jatko tai kursseja Architectural Sisustussuunnittelu.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Inchbald School of Design

Inchbald School of Design kokeiltiin puutarha suunnittelu koulutusta Britanniassa, joka tarjoaa kursseja, jotka keskittyvät puutarhan suunnittelu kotiympäristössä. Tämä o ... [+]

Kurssit Garden Design

Inchbald School of Design kokeiltiin puutarha suunnittelu koulutusta Britanniassa, joka tarjoaa kursseja, jotka keskittyvät puutarhan suunnittelu kotiympäristössä. Tämä on edelleen meidän erikoisuus, mutta olemme laajentaneet ja puhdistettu meidän puutarhasuunnittelu kursseja vastaamaan kasvaneeseen kysyntään ammattitaitoa.

Puutarha suunnittelu koulu on vahvat yhteydet puutarhan suunnitteluun ammatti avulla voimme sijoittaa opiskelijoille suunnittelijoiden. Olemme edelleen ylpeitä menestys opiskelijoiden markkinoilla. Edelläkävijöitä maailmassa puutarhan suunnitteluun kuuluu Inchbald puutarhan suunnitteluun valmistuneet.

Meidän Garden Design Kurssit ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta London
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi