Lue virallinen kuvaus

Ongelmanratkaisijoiden yhteisö, joka pyrkii löytämään innovatiivisia ratkaisuja maailman suurimpiin haasteisiin

Imperial College London on maailman kymmenen huippuyliopistoa, jolla on kansainvälinen maine erinomaisena opetuksen ja tutkimuksen alalla.

Maailman parhaiden korkeakoulujen keskuudessa arvostettu Imperial on sitoutunut kehittämään tutkijoiden, tutkijoiden ja tutkijoiden seuraavan sukupolven tieteenalojen välisen yhteistyön avulla.

Lontoon sydämessä sijaitseva Imperial on monitieteinen tila koulutusta, tutkimusta, käännöstä ja kaupallistamista varten, joka hyödyntää tieteen ja innovaation maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemiseksi.

Tosiasiat ja luvut

Vuonna 1907 Royal College of Science, Royal School of Mines ja kaupunki

  • Imperialilla on 17 000 opiskelijaa ja 8 000 työntekijää .
  • Lontoon Imperial College myöntää vuosittain yli 6700 astetta .
  • Olemme kansainvälinen yhteisö, joka houkuttelee opiskelijoita yli 125 maasta .
  • Korkeakoulu keskittyy tieteen, tekniikan, lääketieteen ja liiketoiminnan neljään pääteemaan ja on tunnettu näiden taitojen soveltamisesta teollisuudelle ja yritykselle.
  • Koulutuksen huippuosaaminen on Imperialin ytimessä ja heijastuu Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja kansainvälisissä rankingissa.
  • Imperial on koti suurimpien suurten brittiläisten korkeakoulujen korkean vaikutuksen tutkimuksen keskittymässä.
  • Imperialilla on Silver Athena Swan -palkinto, joka tunnustaa edistävän naisten uran tieteen, teknologian, tekniikan, matematiikan ja lääketieteen alalla.
  • Kollegion arvokkaat jäsenet ovat kuuluneet 14 Nobelin palkinnonsaajiin ja kolmeen kenttämitalistiin .

Global Imperial

Imperial on Yhdistyneen kuningaskunnan kansainvälisin yliopisto. Imperialin globaalit yhteistyöt, löydöt ja verkostot muuttavat elämää ja luovat mahdollisuuksia Isossa-Britanniassa ja ympäri maailmaa.

Korkeakoulun huippuosaaminen - se on jatkuvasti maailman kymmenen yliopiston joukossa - perustuu sen lahjakkaisiin opiskelijoihin ja henkilökuntaan, jotka tulevat eri puolilta maailmaa, ja tukea maailmanlaajuisesta alumnien, ystävien ja yhteistyökumppaneiden verkostosta. Imperial on maailmanlaajuinen akateeminen yhteisö, jossa eri kulttuureista tulevat ihmiset tarjoavat erilaisia näkökulmia, uusia ideoita ja uusia lähestymistapoja monimutkaisten ongelmien ratkaisemiseen.

60% Imperialin opiskelijoista tulee Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta, mukaan lukien 20% muista Euroopan maista. Kaksi kolmasosaa Imperial-tutkimuksesta sisältää kansainvälisen yhteistyökumppanin, joka kattaa akateemiset kollegat yli 130 maassa.

Uskomme, että innovaatio menestyy "kun kulttuurit törmäävät ja tekevät yhteistyötä". Siksi puolustamme kansainvälisiä arvojamme ja ajattelemme ja toimimme kansainvälisesti.

Me olemme kansainvälisiä

Mitä kansainvälinen tarkoittaa sinulle? Henkilöstömme jakavat kokemuksiaan kansainvälisestä yhteistyöstä ja kumppanuuksista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Imperial College of London

Liity meihin etsimään kesää. Tämän nykyisen perusopiskelijoiden kesäkoulu, joka tarjoaa kaikenlaisen kansalaisuuden, tarjoaa ainutlaatuisen ikkunan Imperialin vallankumou ... [+]

Liity meihin etsimään kesää. Tämän nykyisen perusopiskelijoiden kesäkoulu, joka tarjoaa kaikenlaisen kansalaisuuden, tarjoaa ainutlaatuisen ikkunan Imperialin vallankumouksellisiin lähestymistapoihin joihinkin maailman suurimpiin haasteisiin.

Luentojen ja käytännön tehtävien tasapainottaminen on mahdollisuus voit haastaa itsesi akateemisesti ja henkilökohtaisesti, kun liityt maailmanlaajuiseen oppijayhteisöön.

Saat myös ensimmäisen käden katsomalla elämää maailman kymmenen korkealla yliopistolla, jossa on runsaasti mahdollisuuksia nähdä itse, miksi Lontoo houkuttelee enemmän kansainvälisiä opiskelijoita kuin mikään muu kaupunki maailmassa.

Opi asiantuntijoilta... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Kensington
Request Info
Englanti
Full-time
12 päivää
Kampus
Lue lisää suomeksi

A day in the life of Imperial