Lue virallinen kuvaus

110930_Social_Media-8.jpg

Yleiskatsaus

Edistyksellinen opetuskokemus, joka pidettiin historiallisessa Cambridgen yliopistokaupungissa

 • Istunto 1: 28. kesäkuuta - 11. heinäkuuta
 • Istunto 2: 5. heinäkuuta - 18. heinäkuuta
 • Istunto 3: 12. heinäkuuta - 25. heinäkuuta
 • Istunto 4: 19. heinäkuuta - 1. elokuuta
 • Istunto 5: 26. heinäkuuta - 8. elokuuta
 • Istunto 6: 2. elokuuta - 15. elokuuta
 • Istunto 7: 9. elokuuta - 22. elokuuta

Immerse Education on kaksiviikkoinen akateeminen asunto-ohjelma, jolla on monipuolinen ja rikastava opetussuunnitelma ja joka on suunniteltu 13-18-vuotiaille opiskelijoille - tarjoamalla maistajalle, mikä on opiskella ainetta korkeammalla tasolla.

Tutoriaalit ja seminaarit ovat suunnitelleet ja opettaneet asiantuntijaohjaajat optimaalisessa oppimisympäristössä, joka stimuloi akateemista tutkimusta. Ja huolellisesti suunniteltu aikataulumme varmistaa, että ohjelma ei vain vastaa osallistujien akateemisia tarpeita, vaan tarjoaa myös ainutlaatuisen kokemuksen yliopistokaupungista runsaan luokan ulkopuolisen toiminnan kautta.

Opiskelijat asuvat yhdessä Cambridgen keskustan suurimmista ja kauneimmista korkeakouluista. Yliopiston historiallisissa muurissa olemme ylpeitä tarjoamalla ainutlaatuisia kokemuksia johtamisesta ja akateemisesta huippuosaamisesta inspiroivan ohjelman avulla osallistujille.

Monipuolisen ja rikastuttavan opetussuunnitelmansa avulla ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja jatkaa tietämistään valitusta aiheesta vertaansa vailla olevassa akateemisessa ympäristössä.

Opiskelijat nousevat itseluottamuksellisemmiksi ja ovat valmiita ilmaisemaan opitunsa tietäen valituista aloista, jotka tarjoavat ennennäkemättömän akateemisen kuvan - ja tietysti monia unohtumattomia muistoja matkan varrella.

Poikkeava opetus

Cambridge Immerse teaching

Tarjoamme osallistujille valikoiman erilaisia aiheita, taiteesta tieteeseen. Kaikkia Immersen opetettuja aiheita opettaa Cambridgen yliopiston tai Oxfordin yliopiston nykyiset tai aiemmat tutorit. Tiukka tarkistusprosessi varmistaa, että kaikki opiskelijat ovat opettajia, jotka ovat kiinnostavia ja tukevia - ja ennen kaikkea innostuneita jakamaan osaamistaan.

Filosofiamme on, että osallistujamme tulisi haastaa mielenkiintoisiin akateemisiin käsitteisiin; samalla kun tutorimme luovat kutsuvan ja tukevan ympäristön, jossa osallistujamme tuntevat olonsa mukavaksi ja menestyvät.

Sinua rohkaistaan pohtimaan ja tutkimaan nykyisiä keskusteluja ja aiheitasi valitsemallasi tieteenalalla huolellisesti suunnitelluissa opetusohjelmissa, jotka jäljittelevät ainutlaatuista Oxbridge-järjestelmää tutor-opiskelijoiden sitoutumiseen ja keskusteluun. Tämä lähestymistapa ylittää pinnallisen ja tarjoaa ainutlaatuisia oivalluksia, jotka ovat sekä virkistäviä että älyllisesti stimuloivia.

Varmasti on, että sinusta tulee epäilemättä paljon varmempi ja asiantunteva valitsemallasi kurinpidollasi, käsittelemällä haastavia, mutta mielenkiintoisia aiheita, joita toivomme lisäävät akateemista intoosiasi. Opiskelijat voivat nyt päättää opiskella enintään kahta aihepiiriä ohjelman aikana. Tarjoamamme aiheet ovat:

 • lääketiede
 • Laki
 • tekniikka
 • Fysiikka
 • Matematiikka
 • Kemia

Cambridge Assessments

Osallistujan arvioinnit

Ohjaajien kautta seurataan opiskelijoiden sitoutumista aiheisiin, joita he ovat oppineet. Ohjelmaan osallistujan arvioinnin jälkeen opettaja laatii osallistujan arvioinnin, arvioi osallistujan edistystä ja antaa suosituksia siitä, kuinka tehokkaimmin edistävät osallistujan ymmärtämistä ja kiinnostavuutta tutkituissa aiheissa.

Haastattelutaidot Workshopit (valinnainen)

Cambridge interviews

Tarkasti suunniteltujen haastattelutaitojemme puitteissa opiskelijat saavat käsityksen ydintehtävistä, joita tarvitaan menestyksekkäästi artikuloimaan näkemyksiään paineistetussa ympäristössä. Näissä työpajoissa keskitytään luottamaan luottamukseen ja henkiseen jännittyvyyteen, jota tarvitaan eräiden keskeisten kysymysten käsittelemiseen haastattelun aikana. Sen lisäksi on käsiteltävä keskusteluja, jotka liittyvät tiettyihin asiaan liittyviin kysymyksiin tällä hetkellä. Haastattelutaidon työpajat sisällytetään ohjelomaksuun, vaikka osallistuminen on vapaaehtoista.

Henkilökohtainen lausuntopyyntö (valinnainen)

Upotetun ohjelman keston aikana opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää luonnoksia henkilökohtaisista lausunnoistaan, joita tarvitaan yliopistojen saamiseksi kaikkialla maailmassa ja arvostettujen tutoreiden asiantuntemusta ja apua. Opiskelijat oppivat tekniikoita, joilla he voivat ilmaista kiinnostuksensa tietylle kurinalaisuudelle, luoden pakottavan henkilökohtaisen lausunnon, joka osoittaa saavutuksia ja kiinnostusta aiheesta. Henkilökohtaisten lausuntojen kuulemiset sisältyvät ohjelman maksuun, vaikka osallistuminen on vapaaehtoista.

Ulkomaisen monimuotoisuus

Cambridge extracurricular

Upota tarjoaa todella upean kokemuksen yliopiston elämästä. Et vain löydä ja lisää akateemisia etujasi, voit myös kaivaa Cambridgen jännittävää ja usein kiehtovaa kulttuuritoimintaa. Mahdollisuus kokea päivittäin järjestettyjä retkiä mahdollistaa myös mahdollisuuden seurustella samanhenkisten ikäryhmien kanssa eri taustoista ja tutustua nopeasti kaupunkiin.

Ohjelmaan kuuluvat toiminnot ovat:

 • Kesä iltapäivä täynnä Cam-joen, tärkeä Cambridge-tapaus.
 • Päiväretki Oxfordiin, Cambridgen yliopiston "riviväen" kotiin.
 • Formal dining Cambridgen kuuluisien keskiaikaisten juhlatilaisuuksien yhteydessä.
 • Käy toimintasivullamme nähdäksesi koko tarjoamamme aiheet.

Aikataulu

Upotettu aikataulu on täynnä monenlaisia ainutlaatuisia akateemisia ja ulkopuolisia aktiviteetteja.

Osallistujat aloittavat päivän aamiaisella yliopiston pääruokasalissa, ja tarjolla on erilaisia mannermaisia ja kuumia aamiaisvaihtoehtoja. Tätä seuraa päivän ensimmäinen akateeminen istunto, joka pidetään seminaarin tai luentomuodossa.

Sitten osallistujat ohjataan lounaalle joissakin Cambridgen hienoimmista voileipäbaareista ja kahviloista, ja he ovat tervetulleita tutustumaan kaupunkiin pienissä ryhmissä. Lounaan jälkeen akateemiset istunnot jatkuvat pieninä opetusryhminä tai työpajoina.

Kun kaikki ylemmät akateemiset istunnot on suoritettu, opiskelijat hoidetaan yhdelle monista retkistä ja kulttuuritoiminnoista, mukaan lukien rankaiseminen, museokäynnit ja urheilutoiminta. Kolmen ruokalajin illallista yliopiston ruokasalissa seuraa sitten iltaelämätapahtuma, jonka tarkoituksena on auttaa osallistujia purkautumaan ja seurustelemaan pakatun päivän jälkeen.

Sivulla näkyvä aikataulu tarjoaa tietoa tyypillisestä päivittäisestä aikataulusta, vaikka se voi vaihdella tietyn päivän suunnitelluista tapahtumista riippuen.

Tyypillinen päivä...

Aloita päivä joko mannermainen tai keitetty aamiainen college ruokasalissa. Laaja valikoima aamiaistuotteita auttaa osanottajia valmistautumaan haastavaan päivä eteenpäin.

Cambridge a typical day

Ylivoimainen tukijärjestelmä

Cambridge Immerse

Panostamme voimakkaasti tukevan ja lähestyttävän ympäristön luomiseen Immerseen. Mentorit ovat ryhmä ystävällisiä, erityiskoulutettavia tutkinnon suorittaneita ja opiskelijoita Cambridgen yliopistosta, jotka auttavat osallistujiamme nopeasti sopeutumaan ohjelmaan.

Mentorilla on omakohtainen kokemus monista akateemisista ja ei-akateemisista aiheista, ja heillä on siksi parhaat mahdollisuudet tarjota ystävällisiä, luottamuksellisia yksilöllisiä neuvoja. Se on vertaansa vailla oleva tukiverkosto, josta olemme uskomattoman ylpeitä.

Mentorit ovat opiskelleet erilaisia ​​tieteenaloja, joiden avulla he voivat jakaa omaa näkemystään ja kokemuksiaan akateemisesta urastaan. Jokaiselle osallistujalle annetaan myös mentori, jonka suhde on kuusi opiskelijaa yhteen mentoriin, jotka kaikki ovat innostuneita auttaakseen osallistujia auttamaan luomaan "kotona poissa kotoa".

majoitus

Cambridge Mentors

Upota tapahtuu Cambridgen yliopiston upeimmissa ja historiallisimmissa keskustoissa sijaitsevissa oppilaitoksissa. Jos haluat selvittää, mihin korkeakouluun asut, ota meihin yhteyttä.

Kaikki osallistujat majoitetaan omissa makuuhuoneissaan, joissa on nopea internetyhteys. Käytävät tai portaat erottavat mies- ja naispuoliset opiskelijat, ja kylpyhuoneissa on oma kylpyhuone tai jaettu vain muutaman osanottajan kesken. Yliopiston sivusto on suojattu ja sitä seurataan jatkuvasti. Katso lisätietoja Campus-sivulta.

Käytännön tietoa

Matkatiedot:

Uppoamisen maksu ei sisällä matkoja Cambridgeen. Käytettävissä on useita kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien saapuminen Cambridgeen rautateitse, linja-autolla tai lennolla. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua suunnitellessasi matkaa Cambridgeen.

Kansainvälisille osallistujille järjestämme yhteisen lentokenttäkuljetuksen Lontoon Heathrow'n lentokentältä Cambridgelle. Henkilökohtaiset henkilökunta kokoontuu saapumistasi lentokentän terminaaliin. Osallistujat voivat varata tämän palvelun, kun he ovat varmistaneet paikkansa ohjelmassa.

Lääketieteelliset ja ravitsemukselliset vaatimukset:

Pystymme vastaamaan useimpiin ruokavalion vaatimuksiin (kasvissyöjä, vegaani, pähkinän allergiat, halal, kosher); älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos olet epävarma, voimmeko palvella ruokavaliota. Aamiainen ja ilta-ateriat sisältyvät upottamaan, ja osallistujien odotetaan antavan lounaaksi omia varusteitaan eri herkullisissa ruokapaikoissa Cambridgen ympärillä.

Muita tietoja:

Opiskelijoiden tulee olla 13–18-vuotiaita läsnäolon aikana vuonna 2019. Opiskelijoiden odotetaan olevan sujuvaa / sujuvaa englantia.

Osallistu vuonna 2019

Upota on asuinpaikkakurssi, joka koostuu erinomaisista akateemisista luokista, erinomaisista taitojen työpajoista ja jännittävistä opetustoiminnoista historiallisessa Cambridgen kaupungissa. Upota toimii seuraavissa 2 viikon istunnoissa:

 • Istunto 1: 7. heinäkuuta - 20. heinäkuuta 2019
 • Istunto 2: 21. heinäkuuta - 3. elokuuta 2019
 • Istunto 3: 28. heinäkuuta - 10. elokuuta 2019
 • Istunto 4: 4. elokuuta - 17. elokuuta 2019
 • Istunto 5: 11. elokuuta - 24. elokuuta 2019

Haluamme mielellämme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää ennen paikan varaamista.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Immerse Education

Arkkitehtuuri on kiehtova aihe, joka kattaa akateemisen ja käytännön toiminnan. Kaksi viikkoa kestävän 13–15-vuotiaiden Immerse Education kesäkouluohjelman aikana osallis ... [+]

Arkkitehtuurin kesäohjelman yleiskuvaus:Ohjelma: ArkkitehtuuriMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutCambridge Arkkitehtuurin kesäkoulun 13-15 kurssiyhteenveto

Arkkitehtuuri on kiehtova aihe, joka kattaa akateemisen ja käytännön toiminnan. Menestys tällä alalla vaatii luovuutta, mielikuvitusta ja innovaatioita yhdessä ympäristö- ja teknisen asiantuntemuksen kanssa. Cambridge on vaikuttanut voimakkaasti brittiläiseen arkkitehtuuriin vuosisatojen ajan. Brittiläisen kirjaston vankasta, brutalistisesta suunnittelusta Leicesterin kansallisen avaruuskeskuksen futuristiseen muotoiluun ja Heathrow's Terminal 3: n toiminnalliseen kauneuteen - kaikki nämä ikoniset rakennukset ovat suunnitellut ja rakentaneet Cambridge Universityn alumnit. Henkilökohtaisille kaupunkisuunnittelijoille on muutama parempi paikka oppia kurinalaisuutta kuin täällä. Niitä ympäröivät suuret arkkitehdit, kuten Sir Christopher Wren, James Stirling ja Foster and Partners.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

British Libraryn vankasta, brutalistisesta suunnittelusta Leicesterin kansallisen avaruuskeskuksen futuristiseen muotoiluun ja Heathrow's Terminal 3: n funktionaaliseen k ... [+]

Arkkitehtuuriohjelman yleiskuvaus:Ohjelma: Arkkitehtuuriyliopiston oivalluksetMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutArkkitehtuurin kesäkoulun yhteenveto

British Libraryn vankasta, brutalistisesta suunnittelusta Leicesterin kansallisen avaruuskeskuksen futuristiseen muotoiluun ja Heathrow's Terminal 3: n funktionaaliseen kauneuteen - jokaisen näistä ikonisista rakennuksista ovat suunnitelleet ja rakentaneet Cambridge University University. Henkilökohtaisille kaupunkisuunnittelijoille on muutama parempi paikka oppia kuria kuin täällä. Niitä ympäröivät suuret arkkitehdit, kuten Sir Christopher Wren, James Stirling ja Foster and Partners, sekä kiehtova arkkitehtuuri kuten maailmankuulu King's. Yliopiston kappeli.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Kahden viikon kestävän biologiaohjelman aikana 16–18-vuotiailla osallistujilla on mahdollisuus opiskella muiden budjetoivien biologien rinnalla. Biologiaohjelma tarjoaa a ... [+]

Biologian kesäohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: BiologiaMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutBiologian kesäkoulun kurssiyhteenveto

Pura salaisuudet kaikkea maailman pienimmistä mikro-organismeista suurimpiin ihmisen tuntemiin ekosysteemeihin. Kahden viikon kestävän biologiaohjelman aikana 16–18-vuotiailla osallistujilla on mahdollisuus opiskella muiden budjetoivien biologien rinnalla. Biologiaohjelma tarjoaa ainutlaatuisen kuvan siitä, millaista on opiskella ainetta yliopistotasolla maailman johtavien yliopistojen asiantuntijoiden tutorien kehittämien ja opettamien opetussuunnitelmien avulla.

Biologian kesäohjelma pakottaa osallistujat työskentelemään yhteistyössä, kun ne paljastavat elämän rakennuspalikoiden takana olevat mekanismit, jähmettävät uutta tietoa suunnitellun toiminnan avulla ja syventävät syventäviä aiheita, joita tyypillisesti ei käytetä lukion opetussuunnitelmassa. Opetussuunnitelma alkaa syvällä sukelluksella soluteoriaan, ennen kuin tutkitaan tartuntatautien maailmaa ja siirrytään laajaan valikoimaan haastavaa materiaalia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Upota englantilaisen kirjallisuuden kesäkouluohjelmaan kehotetaan osallistujia harkitsemaan huolellisesti, mikä tekee mahtavista kirjoitustöistä erotettavan muusta. Loppu ... [+]

Englanninkielisen kirjallisuuden kesäohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: Englanninkielinen kirjallisuusMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutCambridgen englannin kirjallisuuden kesäkoulun yhteenveto

Upota englantilaisen kirjallisuuden kesäkouluohjelmaan kehotetaan osallistujia harkitsemaan huolellisesti, mikä tekee mahtavista kirjoitustöistä erotettavan muusta. Loppujen lopuksi jokaisella maailman Shakespearen, Miltonin ja JK Rowlingin lukemattomilla ihmisillä on tarkka seuraaminen heidän kirjoittamisessaan, tulkitsemalla sitä huolellisesti ja analysoimalla miksi se toimii. Tämän kesäohjelman osanottajat voivat oppia tekemään saman tekemällä viettämällä kaksi viikkoa historiallisessa Cambridgen kaupungissa, lukemalla, kirjoittamalla ja keskustelemalla joistakin suurimmista englantilaisista kirjallisista teoksista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Filosofia on laaja aihe, joka tunkeutuu monille humanististen ja yhteiskuntatieteiden aloille, ja toisilla lukiolaisilla ei aina ole mahdollisuutta arvostaa. Cambridgessa ... [+]

Filosofian kesäohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: Filosofian yliopiston oivalluksetMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutCambridgen filosofian kesäkoulun yhteenveto

Filosofia on laaja aihe, joka tunkeutuu monille humanististen ja yhteiskuntatieteiden aloille, ja toisilla lukiolaisilla ei aina ole mahdollisuutta arvostaa. Cambridgessa sijaitseva Immerse Philosophy -koulutuskurssi antaa osallistujille mahdollisuuden saada käsitys siitä, mitä filosofian opiskelu yliopistotasolla tarkoittaa: uuden materiaalin tuomisesta hyvien esseiden kirjoittamiseen argumentin muodostamiseen ja puolustamiseen.

Monille keskiasteen oppilaille filosofian opiskelu yliopistossa on uutta ja mahdollisesti pelottavaa. Maailman johtavien yliopistojen asiantuntijoiden suunnitteleman ja opettaman Immerse Education -filosofian kesäohjelman avulla osallistujat eivät vain johdata filosofisen keskustelun keskeisiin teemoihin ja alueisiin, vaan myös tunnetujen filosofien teorioihin, jotka ovat osallistuneet tällaisiin keskusteluihin. Lisäksi riippumatta osallistujien aiemmasta kokemuksesta tutkia filosofiaa, filosofian kesäohjelman pienet luokkakoot varmistavat, että heidät haastetaan ja tuetaan huolellisesti suunnitelluissa luokissa, jotka rohkaisevat tutorien ja opiskelijoiden sitoutumista ja keskustelua.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Fysiikan tutkimuksen tavoitteena on auttaa meitä ymmärtämään paremmin maailmaa ympärillämme ja ulkopuolella. Kurinalaisuus tutkii luontoa ja pyrkii selittämään, miksi maa ... [+]

Fysiikan kesäohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: Fysiikan yliopiston oivalluksetMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutKesäfysiikan kurssin yhteenveto

Fysiikan tutkimus pyrkii auttamaan meitä saamaan paremman ymmärryksen ympärillämme olevasta maailmasta ja meistä. Tieteenala tutkii luontoa ja pyrkii selittämään, miksi maailma käyttäytyy tavalla, joka tutkii aiheita, jotka ulottuvat valtavien galaksien, mustien reikien ja ison bangin tutkimuksesta pienien subatomisten hiukkasten tutkimiseen. Fysiikka on laaja-alainen, uskomattoman monipuolinen kenttä, joka vastaa joistakin asioista, joita ajattelemme välttämättöminä nykyaikaisessa elämässä, mukaan lukien lääketieteelliset instrumentit, kuten röntgenkuvat ja ultraääni, satelliittisignaalit television katseluun ja matkapuhelinten käyttämiseen; ja vastaa itse Internetistä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Keskiaikaisten eurooppalaisten tuomioistuinten performatiivisesta luonteesta sosiaalipoliittisten konfliktien esittämiseen Immerse History -kesäohjelman osanottajat tutki ... [+]

Historia kesäkouluohjelmasta:Ohjelma: HistoriaMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutHistoria Kesäkoulun kurssin yhteenveto

Keskiaikaisten eurooppalaisten tuomioistuinten performatiivisesta luonteesta sosiaalipoliittisten konfliktien esittämiseen Immerse History -kesäohjelman osanottajat tutkivat kiehtovia historiallisia teemoja sekä parhaan historiallisen käytännön käsitteitä. Ohjelma on täydellinen niille, jotka harkitsevat historian ja siihen liittyvien tieteiden opiskelua yliopistotasolla. A-tasolla ja IB-tasolla tutkitun materiaalin kattamisen lisäksi osallistujat löytävät myös edistyneempiä yliopistotason aiheita helposti saavutettavalla ja helposti ymmärrettävällä tavalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Immerse Management-kesäohjelman ansiosta kunnianhimoiset nuoret opiskelijat pääsevät tutustumaan yliopistotason johtamisen opiskeluun ja kehittävät samalla tarvittavia ta ... [+]

Management Summer School -ohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: Johtamisyliopiston oivalluksetMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutJohtamisen kesäkoulun kurssiyhteenveto

Immerse Management-kesäohjelman ansiosta kunnianhimoiset nuoret opiskelijat pääsevät tutustumaan yliopistotason johtamisen opiskeluun ja kehittävät samalla tarvittavia taitoja menestyäkseen liiketoiminnassa. Tämä ohjelma on loistava tilaisuus osallistujille kehittää kokemustaan aiheesta, mennä pidemmälle kuin mitä koulussa opitaan ja testata elämää kauppakorkeakoulussa. Avainhallintoteorioiden käyttöönoton lisäksi ohjelma on vuorovaikutteinen ja esimerkillinen, ja siinä tutkitaan kiehtovia tosielämän tapaustutkimuksia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

IR-tutkimus herättää kysymyksiä, kuten: mitkä valtuudet Yhdistyneillä Kansakunnilla todella ovat? Mikä vaikutus turvallisuusneuvostolla on muuhun maailmaan? Mitkä perusso ... [+]

Kansainvälisten suhteiden kesäohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: Kansainvälisten suhteiden opinnotMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutCambridgen kansainvälisten suhteiden kesäkoulu

Kansainväliset suhteet ovat akateeminen kurinalaisuus, joka keskittyy kansainvälisen politiikan toimijoiden, myös valtioiden ja valtiosta riippumattomien toimijoiden, vuorovaikutuksen tutkimiseen. IR: n tutkimus herättää kysymyksiä, kuten: Mitä toimivaltuuksia YK: lla on? Millainen vaikutus turvallisuusneuvostolla on muualla maailmassa? Mitkä sopimukset ja kauppasopimukset ovat muokkaaneet suhteita maiden välillä, jotka ovat vuosikymmeniä sitten olleet sodassa? Näitä kysymyksiä ja muita vastaavia kysymyksiä tutkitaan kahden viikon aikana Immerssin kansainvälisten suhteiden kesän ohjelmassa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Kun kyse on tieteestä, utelias mielessä on menestyksen perusta. Tämä pätee erityisesti Immerse Chemistry -ohjelmaan, jossa osallistujien on arvioitava monimutkaisia prose ... [+]

Ohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: KemiaMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutKemian kesäkoulun yhteenveto

Kun kyse on tieteestä, utelias mielessä on menestyksen perusta. Tämä pätee erityisesti Immerse Chemistry -ohjelmaan, jossa osallistujien on arvioitava monimutkaisia prosesseja, tehtävä tietoisia ennusteita ja testattava hypoteesinsa kokeilla, jotka eivät vain tuota jännittäviä tuloksia, mutta myös tyydyttävät heidän uteliaisuutensa. Tutkimuksen intohimon mukana tulee myös halu nähdä työn tuloksia sovellettavana todellisessa maailmassa. Ohjelmassa opiskelijat viettävät kaksi viikkoa oppimaan hyödyntämään tärkeätä teoriaa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Suunniteltu 16-18-vuotiaille jatko-opiskelijoille, Immersion Law-kesäkouluohjelma tarjoaa osallistujille jännittävän katsauksen yliopiston lainopiskelijan elämään. Lainsä ... [+]

Lain kesäkouluohjelman kuvausOhjelma: LakiMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutCambridge Law Summer Schoolin yhteenveto

Suunniteltu 16-18-vuotiaille jatko-opiskelijoille, Immersion Law-kesäkouluohjelma tarjoaa osallistujille jännittävän katsauksen yliopiston lainopiskelijan elämään. Lainsäädännön kesäohjelman aikana osallistujat tutustuvat lakiin akateemisena kurinalaisuutena samalla kun tarkastellaan Englannin ja Walesin nykyisen oikeusjärjestelmän arkea.

Useimmille osallistujille lainopiskelu on täysin uusi. Keskiasteen opetussuunnitelmat koskettavat harvoin tätä haastavaa aihetta, joten peruskoulutuksen alkuvuosi voi aluksi tuntea haastavan. Tämä laki kesäkoulukurssi auttaa kaventamaan tätä kuilua, auttamalla oppilaita rakentamaan vankan perustan olennaisille tietämyksille, teorioille ja käsitteille ohjelmassa, joka on suunniteltu ja opetettu joidenkin maailman johtavien yliopistojen asiantuntijoilta. Kesäpäiväkouluohjelman loppuun mennessä osallistujat ovat osallistuneet kattavaan opetussuunnitelmaan, joka kattaa perustuslain, rikosoikeuden, ihmisoikeuksien ja EU: n lainsäädännön olennaiset osat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Kaksiviikkoinen ohjelma, joka on suunniteltu 16–18-vuotiaille kirjailijoille, rohkaisee osallistujia purkamaan nykyisen kirjoittamiskykynsä rajat, työskentelemään yliopis ... [+]

Luovan kirjoittamisen kesäkouluohjelman kuvaus:Ohjelma: Luova kirjoittaminenMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutLuovan kirjoittamisen kesäkoulun kurssin yhteenveto

Immerse-luovan kirjoittamisen kesäkouluohjelma tarjoaa nuorille kirjoittajille mahdollisuuden kehittää omaa ammattiaan Cambridgen yliopiston stimuloivassa kulttuurikeskuksessa - akateemisessa kodissa maailman suurimmalle kirjallisuudelle. Kaksiviikkoinen ohjelma, joka on suunniteltu 16–18-vuotiaille kirjailijoille, rohkaisee osallistujia purkamaan nykyisen kirjoittamiskykynsä rajat, työskentelemään yliopisto-asiantuntijoiden kanssa ja oppimaan parantamaan omaa työtään analysoimalla kriittisesti suurta kirjallisuutta.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Matematiikka on tehokas työkalu, ja sen vaikutus löytyy useista kentistä. Tekniikasta, lääketieteestä ja tieteenaloista rahoitukseen, talouteen ja liiketoimintaan matemat ... [+]

Maths Summer School -ohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: Matematiikan yliopiston oivalluksetMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutYhteenveto 2019 Maths Summer School

Matematiikka on tehokas työkalu, ja sen vaikutus löytyy useista kentistä. Tekniikasta, lääketieteestä ja tieteenaloista rahoitukseen, talouteen ja liiketoimintaan matematiikka on laaja aihe, joka tarjoaa monia hyviä keinoja.

Joillakin maailman vaikutusvaltaisimmilla ajattelijoilla ja näkyvillä teorioilla on matematiikka. Valitsemalla matematiikan opiskelijat asettavat itselleen erinomaisen aseman ryhtyä haastavaan mutta erittäin palkitsevaan uraan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Elokuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Immerse -psykologian kesäkoulu tutkii mielenkiintoisimpia aiheita tällä monimutkaisella ja monitieteisellä alalla. Psykologit tutkivat kiehtovia kysymyksiä, kuten: mikä t ... [+]

Psykologian kesäkoulun yleiskatsaus:Ohjelma: Psykologian akateemiset oivalluksetMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutCambridge Psykologian kesäkoulun yhteenveto

Immerse -psykologian kesäkoulu tutkii mielenkiintoisimpia aiheita tällä monimutkaisella ja monitieteisellä alalla. Psykologit tutkivat kiehtovia kysymyksiä, kuten: mikä tekee sinusta ainutlaatuisen? Mikä erottaa sinut muista? Mitkä ovat ihmisen käyttäytymisen motiivit? Psykologian kesäkoulu tarjoaa uskomattoman foorumin näiden tutkimiseen, keskusteluun ja keskusteluun monien aiheiden rinnalla maailman johtavien yliopistojen asiantuntijaohjaajien suunnitteleman ja opettaman opetussuunnitelman avulla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Suunnittelu on innovaatioiden ja ongelmanratkaisun eturintamassa. Soveltamalla monimutkaisia matemaattisia ja tieteellisiä periaatteita insinöörit vastaavat rakenteellist ... [+]

Suunnittelu kesäkouluohjelmasta:Ohjelma: SuunnitteluMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutCambridge Engineeringin kesäkoulun yhteenveto

Suunnittelu on innovaatioiden ja ongelmanratkaisun eturintamassa. Soveltamalla monimutkaisia matemaattisia ja tieteellisiä periaatteita insinöörit vastaavat rakenteellisten ja teknologisten ongelmien ratkaisemisesta täydellisen kahvikupin luomisesta rakennuksen rakentamiseen, joka kestää ajan koetta. Kahden viikon Immerse Engineering-kesäkouluohjelmassa 16–18-vuotiaat osallistujat oppivat luovan työskentelyn edellyttämät taidot ja käyttävät mielikuvitustaan tyylikkäiden ja vankkojen ratkaisujen suunnitteluun haastaviin tosielämän ongelmiin. Osallistujat tutkivat monipuolisia perustutkintoa tarjoavia tekniikan aiheita tarjoamalla maistajalle, millaista on tutkia kurinalaisuutta yliopistotasolla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Ennen kuin päätät ostaa jotain, käytät usein kustannus-hyötyanalyysiä päättääksesi, onko se hintansa arvoinen. Tämäntyyppinen arviointi on yksi taloustieteen pääperiaatte ... [+]

Talousohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: taloustiedeMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutTaloustieteen kesäkoulun kurssin yhteenveto

Ennen kuin päätät ostaa jotain, käytät usein kustannus-hyötyanalyysiä päättääksesi, onko se hintansa arvoinen. Tämäntyyppinen arviointi on yksi taloustieteen pääperiaatteista, ja se tuo esiin, kuinka tämä oppiaine vaikuttaa lähes kaikkiin nykyaikaisen elämän osa-alueisiin. Immerse kesätalousohjelmassa osallistujat sukellavat aiheen perusteisiin, rakentavat vahvan perustieton perustan ja analysoivat taustalla olevia tekijöitä, jotka vaikuttavat sekä yksilöiden että maailmanmarkkinoiden toimiin, päätöksiin ja käyttäytymiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Tietojenkäsittelytieteen vaikutukset esiintyvät 2000-luvun suurimpien innovaatioiden kulissien takana. On otettava huomioon vain älypuhelinten käyttöjärjestelmät, kuten i ... [+]

Tietotekniikan kesäohjelman yleiskatsaus:Ohjelma: TietojenkäsittelytiedeMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutCambridge Computer Science kesäkoulu-ohjelman yhteenveto

Tietojenkäsittelytieteen vaikutukset esiintyvät 2000-luvun suurimpien innovaatioiden kulissien takana. On otettava huomioon vain älypuhelinten käyttöjärjestelmät, kuten iOS tai Android, salausvaluutan esiintyminen tai tekniikat, joiden avulla voimme kommunikoida heti ystävien kanssa ympäri maailmaa nähdäksemme, kuinka sillä on tärkeä rooli jokapäiväisessä elämässämme.

Mutta niin monien sovellusten kanssa voi olla vaikea tietää, missä intohimo on. Siksi osallistujille, jotka päättävät ilmoittautua tietotekniikkaohjelmaamme, annetaan mahdollisuus tutkia erilaisia aiheita mielenkiintoisella ja kiinnostavalla tavalla. Tietojenkäsittelyohjelman kesäohjelma tarjoaa osallistujille vankan perustan tieteen perusteille ja valmistelee heitä tietotekniikan aiheiden tutkimiseksi korkeammalla tasolla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Immerse Education

Tietojenkäsittelytieteen ala on jatkuvassa jännittävässä innovaatiossa, joka mullistaa kurinalaisuuden vuodesta toiseen - puhumattakaan siitä, että sillä on valtava vaiku ... [+]

Tietotekniikan kesäkoulun yleiskatsaus:Ohjelma: TietojenkäsittelytiedeMaksu: 4 495 puntaaKurssin pituus: 2 viikkoaKurssin tyyppi: AsuinpaikkaPaikat: Cambridgen yliopiston korkeakoulutTietojenkäsittelyn kesäkoulun yhteenveto

Tietojenkäsittelytieteen ala on jatkuvassa jännittävässä innovaatiossa, joka mullistaa kurinalaisuuden vuodesta toiseen - puhumattakaan siitä, että sillä on valtava vaikutus teknologian käyttöön jokapäiväisessä elämässä. On vähän rajoituksia sille, mitä voidaan saavuttaa oikean tietämyksen avulla, ja tietotekniikan opiskelijoille nykypäivän luokkahuoneissa taivas on raja.

Immerse Computer Science -keskuksen kesäohjelma tarjoaa osallistujille jännittävän kuvan siitä, millaista on opiskella tietojenkäsittelytiedettä yliopistossa. Tietotekniikkaohjelma opettaa maailman johtavien yliopistojen asiantuntijoiden kehittämän opetussuunnitelman avulla lukiolaisille jännittävimmistä ja perustavanlaatuisimmista aiheista, joita tutkitaan tyypillisessä tietotekniikan perustutkinto-opiskelijassa. Täällä 16–18-vuotiaat opiskelijat oppivat herättämään ideoitaan elämään luomalla uusia ohjelmia ja keskustelemalla mahdollisista vaikutuksista, jotka aiheutuvat työskentelystä alalla, joka mukautuu niin nopeasti.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Heinäkuu 2020
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse
Osoite
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto
Osoite
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
undefined