ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Olemme toimineet 15 vuoden ajan ja tarjoamme 13-18 -vuotiaille tasapainoisen kesäkokemuksen oppimisesta, hauskuudesta ja kulttuurista, jossa opiskelijat voivat kasvaa kannustavassa ja tukevassa ympäristössä samalla kun he pitävät hauskaa ja löytävät uusia ystäviä ympäri maailmaa. maailman.

ISSOS luotiin yhtä selkeää tehtävää ajatellen: Luodaan turvallinen paikka ihmisille oppia ja kasvaa. Sellaisena tarjoamme tasapainoisen, valvotun kesäohjelman, jossa opiskelijat valitsevat akateemiset ja valinnaiset luokat heidän tarpeidensa ja laajempien etujensa mukaisiksi. Tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden nauttia elämän kesän seikkailusta, jossa keskitytään henkilökohtaiseen turvallisuuteen ja hyvinvointiin, laadukkaaseen yksilökohtaiseen ohjaukseen ja ainutlaatuiseen kansainväliseen kokemukseen.

Kesäkoulujen sijainnit on valittu huolellisesti niiden turvallisten, innostavien ja inspiroivien kampusten mukaan. St Andrewsin ja Yalen historialliset ja kulttuuriset paikat antavat opiskelijoille mahdollisuuden kokea elämää näissä yksinomaisissa yliopistoissa turvallisessa ympäristössä. ISSOS- opiskelijoilla on mahdollisuus kokea Iso-Britannia ja USA asuin-, opiskelu- ja työskentelypaikkana. Koska väistämättömät viivästykset (Covid-19-pandemian aiheuttamat) viivästyivät vuoden 2021 istuntomme viimeistelyssä Cambridgessa, tämä kampus palaa nyt kesällä 2022.

ISSOS on arvojohtoinen yritys, joka tarjoaa arvojohtoista koulutusta, ja pyrimme tarjoamaan korkealaatuisia ohjelmia turvallisimmissa paikoissa inspiroivan tiimin johdolla. Olemme tervetulleita yli 80 kansallisuudesta tuleviin opiskelijoihin, jotka luovat kansainvälisen perheen, jossa ystävyyssuhteet ulottuvat maailmalle ja kestävät pitkään kesän jälkeen.

Mikä tekee ISSOSista erilainen?

  • Laadukkaat ohjelmat, joista osa on yksinomaan ISSOS
  • Tervetuloa opiskelijat yli 80 kansallisuudesta
  • 40% opiskelijoista palaa vuosi vuodelta
  • Hyväksymme vain 10% jokaisesta kansalaisuudesta, mikä takaa aidon kansainvälisen kokemuksen
  • Kesähenkilökunta on oman alansa asiantuntijoita täysin pätevistä englannin kielen opettajista PGA Golf Pros -tapahtumiin
  • Olemme Value-Led-liiketoiminta, jonka ytimessämme on 9 arvoa ja joka käy läpi kaiken, mitä teemme

Ihmiset ja ISSOS

ISSOSilla olemme ylpeitä siitä, että käytämme vain erittäin pätevää ja motivoitunutta henkilökuntaa. Kaikki opettajamme on valittu huolella heidän pätevyytensä, asiantuntemuksensa ja kokemuksensa perusteella, ja he tuovat mukanaan energiaa ja innostusta opettaa ja olla vuorovaikutuksessa nuorten kanssa sekä akateemisissa että opetussuunnitelmien ulkopuolella. Henkilöstön ja opiskelijan suhde on 1: 5, ja luokat pidetään tarkoituksella pieninä yksilöllisen huomion ja henkilökohtaisen ohjauksen tarjoamiseksi.

Sen lisäksi, että opettajamme tarjoavat korkealaatuisia akateemisia standardeja kesän opiskelijoille, ne ovat myös asuntolan asukkaita, ja heitä tukevat ohjaajat, jotka toimivat roolimalleina ja huolehtivat opiskelijoiden hyvinvoinnista. Kesäohjelmien menestys riippuu opettajamme ja ohjaajamme omistautumisesta ja innostuksesta sekä heidän yhteisestä tavoitteestaan tehdä ISSOSista todella ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus jokaiselle opiskelijalle.

Sijainnit

Saint Andrews

Osoite
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Saint Andrews, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Cambridge

Osoite
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

New Haven

Osoite
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, Yhdysvallat

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin