ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tarjoamme 13-18 -vuotiaille tasapainoista kesäkokemusta akateemisesta ympäristöstä, hauskaa ja kulttuuria, jossa opiskelijat voivat oppia rohkaisevassa ja tukevassa ympäristössä hauskanpitoa ja hankkia uusia ystäviä ympäri maailmaa.

ISSOS luotiin yhtä selkeää tehtävää ajatellen: Luodaan turvallinen paikka ihmisille oppia ja kasvaa. Sellaisena tarjoamme tasapainoisen, valvotun kesäohjelman, jossa opiskelijat valitsevat akateemiset ja valinnaiset luokat heidän tarpeidensa ja laajempien etujensa mukaisiksi. Tarjoamme opiskelijoillemme mahdollisuuden nauttia elämän kesän seikkailusta, jossa keskitytään henkilökohtaiseen turvallisuuteen ja hyvinvointiin, laadukkaaseen yksilökohtaiseen ohjaukseen ja ainutlaatuiseen kansainväliseen kokemukseen.

Kesäkoulujemme sijainnit on valittu huolellisesti heidän turvallisten, stimuloivien ja inspiroivien kampuksilleen. Cambridgen, St Andrewsin ja Yalen historialliset ja kulttuuriset sijainnit antavat opiskelijoille mahdollisuuden kokea elämää näissä ylellisissä yliopistoissa turvallisessa ympäristössä. Osallistumalla ISSOS : iin opiskelijoilla on mahdollisuus kokea Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat asumis- , opiskelu- ja työskentelypaikkana.

ISSOS on arvopohjainen yritys, joka tarjoaa arvopohjaista koulutusta, jossa pyrimme toimittamaan korkealaatuisimmat ohjelmat turvallisimmissa paikoissa, ja sitä johtaa inspiroiva ryhmä. Olemme tyytyväisiä yli 80 kansallisuuden opiskelijoihin, jotka luovat kansainvälisen perheen, jossa ystävyyssuhteet ulottuvat ympäri maailmaa ja kestävät kauan kesäajan ulkopuolella.

Mikä tekee ISSOSista erilainen?

  • Laadukkaat ohjelmat, joista osa on yksinomaan ISSOS
  • Tervetuloa opiskelijat yli 80 kansallisuudesta
  • 40% opiskelijoista palaa vuosi vuodelta
  • Hyväksymme vain 10% jokaisesta kansalaisuudesta, mikä takaa aidon kansainvälisen kokemuksen
  • Kesähenkilökunta on oman alansa asiantuntijoita täysin pätevistä englannin kielen opettajista PGA Golf Pros -tapahtumiin
  • Olemme Value-Led-liiketoiminta, jonka ytimessämme on 9 arvoa ja joka käy läpi kaiken, mitä teemme

Ihmiset ja ISSOS

ISSOSissa olemme ylpeitä siitä, että käytämme vain erittäin pätevää ja motivoitunutta henkilöstöä. Kaikki opettajamme on valittu huolellisesti korkeakouluista ympäri maailmaa pätevyytensä, asiantuntemuksensa ja kokemuksensa perusteella, ja ne tuovat mukanaan energiaa ja innostusta opettaa ja olla vuorovaikutuksessa nuorten kanssa sekä akateemisissa että opetussuunnitelman ulkopuolella. Henkilöstön ja opiskelijan suhde on 1: 5 ja luokat pidetään tarkoituksella pieninä yksilöllisen huomion ja henkilökohtaisen ohjauksen tarjoamiseksi.

Sen lisäksi, että opettajamme tarjoavat korkealaatuisia akateemisia standardeja kesäopiskelijoillemme, ne ovat myös asuntolan asukkaita, ja heitä tukevat ohjaajat, jotka toimivat roolimalleina ja tarjoavat pastoraalista hoitoa. Kesäohjelmien menestys perustuu opettajien ja neuvonantajien omistautumiseen ja innostumiseen sekä heidän yhteiseen tavoitteeseensa tehdä ISSOSista todella ainutlaatuinen ja jännittävä kokemus jokaiselle opiskelijalle.

Sijainnit

Saint Andrews

Osoite
University of St Andrews
St Katharine’s West
16 The Scores

KY16 9AX Saint Andrews, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Cambridge

Osoite
The Old Schools, Trinity Ln
CB2 1TN Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

New Haven

Osoite
Yale University
06520 New Haven, Connecticut, Yhdysvallat