Lue virallinen kuvaus

Mitä yliopistosta on erityistä?

Usein kuvataan yhdeksi kauneimmista kampuksista Isossa-Britanniassa, University of Stirling kampus on ainutlaatuinen. Aseta 330 hehtaarin kiinteistöön, jossa on oma loch ja linna, jota ympäröi kaunis Skotlannin maaseutu. Tämä luo rennon ja rauhallisen ilmapiirin. Ja 11 000 opiskelijan kanssa tunnet suuren osan yhteisöstä siellä.

MacRobertin taidekeskus on kampuksen kulttuurikeskus. Kanssa on oma julkinen taidekokoelma ja teatteri, jossa voit katsella elävää komediaa ja tanssin esityksiä. On myös elokuva, joka näyttää indie-ja Hollywood-elokuvia.

Etsitkö hauskaa tapaamista tavata ystäviä kampuksella? Kolme kahvilaa ja kymmenen ravintolaa ja baaria voi valita. Nauti kotitekoisesta aterioista - valitse italialaista, amerikkalaista, brittiläistä ja perinteistä skotlantilaista ruokaa. Katso live-urheilulajeja, osallistuta pub-tietokilpailuun tai laula sydämesi karaokea!

Eikö aamu-henkilö? Ei ongelmaa. 24 tuntia vuorokaudessa pääsemällä tietokoneisiin eri puolilla kampuksella voit opiskella milloin tahansa parhaiten sopivaksi. Jokaisessa kahvilassa on WiFi-yhteys, joten voit ottaa kannettavan tietokoneen ja opiskella siellä.

Yliopiston kirjastossa on yli 300 000 kirjaa, 46 000 e-kirjoja ja 45 000 e-lehtiä. Tutkimusalueella on 24/7 pääsy opiskelutiloihin, tietokoneisiin ja tulostuslaitteisiin - kaikki mitä tarvitset onnistuneisiin opintoihin! Ura- ja työllistymispalvelu tarjoaa asiantuntija-apua tiedekunnan keskittyneistä ura- ja työllistämisneuvojista.

Säännöllinen liikunta on erinomainen tapa pitää tyytyväisiä ja terveellisiä opintojen aikana. Sinulla on 50-metrinen uima-allas, kuntosali ja täysin varusteltu kuntosali, ulkotiloja sekä sisäilman squash- ja tenniskenttiä. Haluatko kokeilla golfia? Ajomatka-alue ja yhdeksän reiän golfkenttä ympäröivät Airtheryn linnaa, jota voit käyttää. Löydät yli 50 urheiluseurat ja -yhteisöt liittymään Stirlingiin.

Tarvitsetko ostaa kirjan? Järjestää lennon? Kerää reseptiä? Voit tehdä sen kaikki kampuksella. Ostoskeskuksessa on pankki, matkatoimisto, kirjakauppa, supermarketti ja apteekki.

Valmistautuminen menestykseen

Löydät opiskelun Yhdistyneessä kuningaskunnassa eri tavoin kuin olet tottunut. Älä huoli, ystävällinen opetushenkilöstö auttaa sinua sopeutumaan. He näyttävät, miten voit tehdä tutkimustasi ja viitata lähteisiisi.

Saat runsaasti käytäntöjä ja tukea kirjallisten akateemisten esseiden kirjoittamisessa ja esitysten tekemisessä. Kun aika tulee, olet valmis tutkintoon.

Hyvä paikka oppia

Liity opiskelijoiden yhteisöön yli 115 maasta. Koska se on kampusperusteinen yliopisto, tunnelma on ystävällinen, seurallinen ja läheinen. Stirling sijoittui ensimmäiseksi "hyvä paikka olla" (ISB 2012).

Yliopisto on sitoutunut varmistamaan, että sinulla on paras opiskelijakokemus Yhdistyneessä kuningaskunnassa. He työskentelevät tiiviisti opiskelijoiden kanssa tarjoamaan parhaan palvelun ja tutkinto-ohjelmien mahdolliseksi. Siksi he ovat saavuttaneet 5-tähden huippuosaamisen palkinnon opetuksesta, palveluista ja osallisuudesta 2014 QS Stars -yliopistoluokituksessa.

Suunniteltu sinulle

Löydät INTO-keskuksen kampuksen ytimessä, vain muutaman minuutin päässä University of Stirling kirjaston, urheilukeskuksen ja oppilaitosliiton pääyliopistoista.

Huolesi elämästä poissa kotoa? Ei tarvitse olla. Aina kun haluat puhua jonkun kanssa, mene INTO-keskukseen. Tukipalvelut perustuvat siihen. Tunne kotihoomaa? Ongelma majoituspaikallasi? Riippumatta siitä, mikä asia on, he ovat sinua varten, kun tarvitset niitä.

Siirtyminen uuteen maahan on suuri askel, mutta he auttavat sinua pääsemään asumaan. Ystävällinen tukihenkilö auttaa sinua avaamaan Yhdistyneen kuningaskunnan pankkitilin ja ilmoittautumaan lääkärille. Tarvitsetko apua viisumillesi? Tule mukaan yhteen viisumi-työpajoista ja he lajittelevat sen yhdessä.

Entä ystävien tekeminen? Asuminen opiskelijoiden majoitus tarkoittaa, että olet aina keskellä toimintaa. Teet ystäviä siitä hetkestä, kun tulet kampuksella. Kaverisi opiskelijat eivät voi odottaa tapaamaan sinua!

INTO-keskus järjestää hauskoja aktiviteetteja ja matkoja sinulle ja uusille ystävillesi. Tämä antaa sinulle hyvän liimausaikan luokkahuoneen ulkopuolella. Älä unohda, voit liittyä johonkin 100 klubin ja yhteiskunnan yliopistosta. He ovat hieno tapa saada ystäviä, jotka jakavat etuja.

INTO University of Stirling Services

Uusi opetuslaitos avattiin syyskuussa 2017. Keskukseen tarjolla olevat palvelut ovat:

  • Tervetuloa vastaanotto - avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.30-17.30.
  • Luentotekniikka - suuri, monikäyttöinen huone, jossa sinulla on luento-tyyppisiä luentoja.
  • Opetustilat - 10 opetustilaa, joissa kaikissa on interaktiivisia sähköisiä näyttöjä.
  • Sosiaaliset tilat - runsaasti tilaa keskustassa, jossa voit rentoutua ja rentoa ystävien kanssa.
  • Oppimisresurssikeskus (LRC) - pääsee tutustumaan opintojen tukimateriaaleihin, kuten kirjoihin, lehtiin ja sanomalehtiin sekä tietokoneisiin ja painotuotteisiin.
  • INTO Café and Restaurant - tarjoillaan erilaisia ​​virvokkeita kansainvälisten opiskelijoiden mielessä.


Moderni, vuorovaikutteinen luokkahuone

Jokaisella luokkahuoneessa on uusin oppimistekniikka. Pöydissä on sisäänrakennetut tietokoneet, jotka on kytketty vuorovaikutteisiin piirustuksiin, joten on helppo osallistua. Et vain istu ja kuuntele joku puhua - opit tekemällä. Rakastat vuorovaikutuksessa kaiken kanssa.


Oppiminen luokkahuoneen ulkopuolella

Sinulla on myös pääsy Succeediin, yliopiston virtuaaliseen oppimisympäristöön. Tämä tarkoittaa, että voit ladata luentosarjoja ja kurssin sisältöä liikkeellä. Ja voit osallistua verkkokeskusteluihin luokkatovereiden ja ohjaajiesi kanssa.

Oppimisresurssikeskus on erillinen oppimistila, joka sisältää oppiaineita ja lainaa esineitä. Löydät kirjoja, DVD-levyjä, lehtiä, CD-levyjä ja sanomalehtiä. Tarvitseko tulostaa tai skannata jotain? Tule oppimisresurssikeskukseen.


Kahvilat kampuksella

On tärkeää pitää säännöllisiä taukoja opiskelussa. Aina kun tarvitset tankkausta, löydät kolme eri kahvilaa ja kymmenen eri paikka syödä kampuksella.

Löydät kevyitä aterioita, kuten voileipiä, salaatteja ja keittoja koko kampuksella. Kun tarvitset jotain enemmän täyttöä, on hampurilaisia, pizzoja, nahoja ja shawarma-käärejä. Et ole koskaan liian kaukana tuoretta kahvia, lounasta tai välipalaa.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

University of Stirling

Tämä kurssi tarjoaa nopeimman ja tehokkaimman reitin kohti vaadittavaa englannin kielen tasoa. Se on suunniteltu erityisesti vastaamaan yksilöllisiä oppimistarpeitasi ja ... [+]

Tämä kurssi tarjoaa nopeimman ja tehokkaimman reitin kohti vaadittavaa englannin kielen tasoa. Se on suunniteltu erityisesti vastaamaan yksilöllisiä oppimistarpeitasi ja viisi räätälöityä opintotasoa, jotta voit saada kielitaidon ja akateemiset taidot, joita sinun tarvitsee menestyä.

Kurssin ominaisuudetKoska hyvin sitoutunut ja ahkera opiskelija, voit odottaa nopeaa edistystä yhtä IELTS-pistettä kohden termillä tämän intensiivikurssin kautta. Akateemiselle englanniksi joulukuussa 2017 suoritetuille opiskelijoille suoritettiin keskimäärin 0,8 IELTS-yhtyeen etenemistä.Tutkimus 30 oppimisaikaa, 25 tuntia henkilökohtaista yhteyttä ja 5 tuntia opettajan tukemaa verkkokielen kehittämistä.Kehitetty yhteistyössä Cambridge Assessmentin kanssa räätälöity verkkoarviointi mahdollistaa sinun edistyksen tarkan seurannan.Käytä interaktiivisia opetuksia ja pieniä kokoluokkia.Ilmainen INTO "Get Ready for English" -kurssi saatavilla verkossa ennen saapumista.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
3 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

6 kuukauden Pre-Master-ohjelma parantaa englannin kieltäsi ja kehittää tutkimus- ja opiskelutaitoja jatko-opintojen valmisteluun. Se tarjoaa suoraa reittiä monenlaisiin m ... [+]

6 kuukauden Pre-Master-ohjelma parantaa englannin kieltäsi ja kehittää tutkimus- ja opiskelutaitoja jatko-opintojen valmisteluun.

Se tarjoaa suoraa reittiä monenlaisiin mestari-ohjelmiin University of Stirling . Parannat englannin kielen taitoja, kehität tarvittavaa tutkimus- ja tutkimustyötä ja tottua elämään ja opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa ennen jatkotutkintoa.

Kurssin ominaisuudetPathway joka tarjoaa aktiivista oppimista valitulla aihealueella.Valitse monista etenemisvaihtoehdoista, joilla varmistetaan korkeakoulujen sijoittaminen kaikille onnistuneille opiskelijoille.Valitse 6 kuukauden tai 9 kuukauden ohjelmasta riippuen englannin kielen tasosta.Mukautuvat opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa keskitytään voimakkaasti opiskelutaitojen ja jatkotutkimuksen taitoihin.Saada englannin kielen opetusta, jos sinulla on alempi englanninkielinen taso.Opastus yliopistosovelluksiin ja tilaisuus tavata yliopiston edustajia meidän vuosittain sijoittautumismessuilla.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 2 ehdotAloituspäivät: 2019: tammikuu, huhtikuu; 2020: tammikuu, maaliskuuPalkkiot: Alkaen £ 10,050Luokka tuntia: keskimäärin 20 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 14 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 20 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

University of Stirling

Tarjottuna integroidulla pohjalla valmistat valmistumisvuoden ja kirjoitat perustutkintosi toisen vuoden University of Stirling . Saatavilla on useita eri tutkintoaineita ... [+]

Tarjottuna integroidulla pohjalla valmistat valmistumisvuoden ja kirjoitat perustutkintosi toisen vuoden University of Stirling . Saatavilla on useita eri tutkintoaineita, kuten biotekniikka, tietojenkäsittely, matematiikka ja ohjelmistotekniikka. Joustava modulaarinen tutkintojen rakenne mahdollistaa vaihtoehtojen avoimuuden ja räätälöidä tutkintojen kiinnostuksen ja tavoitteiden mukaan. Yksittäisohjelmana voi hakea yhtä viisumia ohjelman koko keston ajan.

Kurssin ominaisuudetErikoisohjelmaa, joka auttaa sinua kehittämään tietämystäsi ja taitoja valitsemastasi tutkintoon.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille - lisätietoja rahan takaisinmaksusta.Luokkakokomme ovat pienemmät kuin kokeilet yliopistossa - joten sinulla on enemmän aikaa opettajien kanssa.Sinulla on korkeakoulututkintoja oppiaineisiin moduuleihin, joiden avulla voit sopeutua opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

Tarjottuna integroidulla pohjalla valmistat valmistumisvuoden ja kirjoitat perustutkintosi toisen vuoden University of Stirling . Saatavilla on erilaisia ​​tutkinnon aihe ... [+]

Tarjottuna integroidulla pohjalla valmistat valmistumisvuoden ja kirjoitat perustutkintosi toisen vuoden University of Stirling . Saatavilla on erilaisia ​​tutkinnon aiheita, mukaan lukien kirjanpito, liiketoiminta, talous, rahoitus, johtaminen ja markkinointi. Joustava modulaarinen tutkintojen rakenne mahdollistaa vaihtoehtojen avoimuuden ja räätälöidä tutkintojen kiinnostuksen ja tavoitteiden mukaan. Yksittäisohjelmana voi hakea yhtä viisumia ohjelman koko keston ajan.

Kurssin ominaisuudetErikoisohjelmaa, joka auttaa sinua kehittämään tietämystäsi ja taitoja valitsemastasi tutkintoon.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille - lisätietoja rahan takaisinmaksusta.Luokkakokomme ovat pienemmät kuin kokeilet yliopistossa - joten sinulla on enemmän aikaa opettajien kanssa.Sinulla on korkeakoulututkintoja oppiaineisiin moduuleihin, joiden avulla voit sopeutua opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

Tarjottuna integroidulla pohjalla valmistat valmistumisvuoden ja kirjoitat perustutkintosi toisen vuoden University of Stirling . Saatavilla on erilaisia ​​tutkinnon aihe ... [+]

Tarjottuna integroidulla pohjalla valmistat valmistumisvuoden ja kirjoitat perustutkintosi toisen vuoden University of Stirling . Saatavilla on erilaisia ​​tutkinnon aiheita, kuten Media, Journalismi, Politiikka, Sosiologia, Psykologia ja Urheiluopinnot. Joustava modulaarinen tutkintojen rakenne mahdollistaa vaihtoehtojen avoimuuden ja räätälöidä tutkintojen kiinnostuksen ja tavoitteiden mukaan. Yksittäisohjelmana voi hakea yhtä viisumia ohjelman koko keston ajan.

Kurssin ominaisuudetErikoisohjelmaa, joka auttaa sinua kehittämään tietämystäsi ja taitoja valitsemastasi tutkintoon.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille - lisätietoja rahan takaisinmaksusta.Luokkakokomme ovat pienemmät kuin kokeilet yliopistossa - joten sinulla on enemmän aikaa opettajien kanssa.Sinulla on korkeakoulututkintoja oppiaineisiin moduuleihin, joiden avulla voit sopeutua opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
4 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

University of Stirling

Valmistaudu suorittamaan suoritetun peruskoulun 2. lukukausi useilla eri aihealueilla, kuten University of Stirling mediassa, journalismissa, politiikassa, sosiologiassa, ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetun toisen asteen opintojaksolle laajalla aihealueella, kuten University of Stirling mediassa, journalismissa, politiikassa, sosiologiassa, psykologiassa ja urheilututkimuksessa.

Tällä Pathway sinulla on myös mahdollisuus edetä johonkin seitsemästä muusta johtavalta skotlantilaisesta yliopistosta - jos valitset tämän vaihtoehdon, voit siirtyä tutkintoesi 1. tai 2. vuosi riippuen valitsemastasi yliopistosta.

Kurssin ominaisuudetErikoisohjelmaa, joka auttaa sinua kehittämään tietämystäsi ja taitoja valitsemastasi tutkintoon.Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille - lisätietoja rahan takaisinmaksusta.Luokkakokomme ovat pienemmät kuin kokeilet yliopistossa - joten sinulla on enemmän aikaa opettajien kanssa.Sinulla on korkeakoulututkintoja oppiaineisiin moduuleihin, joiden avulla voit sopeutua opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: keskimäärin 21 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 15 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 21 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

Valmistaudu suorittamaan suoritetun peruskoulun 2. lukukausi useilla aihealueilla, kuten University of Stirling kirjanpidossa, liiketoiminnassa, taloustieteessä, rahoituk ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetun peruskoulun 2. lukukausi useilla aihealueilla, kuten University of Stirling kirjanpidossa, liiketoiminnassa, taloustieteessä, rahoituksessa, johtamisessa ja markkinoinnissa.

Tällä Pathway sinulla on myös mahdollisuus edetä johonkin seitsemästä muusta johtavalta skotlantilaisesta yliopistosta - jos valitset tämän vaihtoehdon, voit siirtyä tutkintoesi 1. tai 2. vuosi riippuen valitsemastasi yliopistosta.

Kurssin ominaisuudetErikoisohjelmaa, joka auttaa sinua kehittämään tietämystäsi ja taitoja valitsemastasi tutkintoon.Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille - lisätietoja rahan takaisinmaksusta.Luokkakokomme ovat pienemmät kuin kokeilet yliopistossa - joten sinulla on enemmän aikaa opettajien kanssa.Sinulla on korkeakoulututkintoja oppiaineisiin moduuleihin, joiden avulla voit sopeutua opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: keskimäärin 21 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 15 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 21 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

Valmistaudu välittömästi suorittamaan perustutkintokoulutuksen 2. lukukausi monilla eri aihealueilla University of Stirling yliopistossa tai Dundee-yliopistossa vain kuud ... [+]

Valmistaudu välittömästi suorittamaan perustutkintokoulutuksen 2. lukukausi monilla eri aihealueilla University of Stirling yliopistossa tai Dundee-yliopistossa vain kuudessa kuukaudessa.

Kurssin ominaisuudetErikoisohjelmaa, joka auttaa sinua kehittämään tietämystäsi ja taitoja valitsemastasi tutkintoon.Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille - lisätietoja rahan takaisinmaksusta.Luokkakokomme ovat pienemmät kuin kokeilet yliopistossa - joten sinulla on enemmän aikaa opettajien kanssa.Sinulla on korkeakoulututkintoja oppiaineisiin moduuleihin, joiden avulla voit sopeutua opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 4 vuottaAloituspäivät: 2019: tammikuu, huhtikuu; 2020: tammikuu, maaliskuuPalkkiot: Alkaen £ 10,050Luokka tuntia: keskimäärin 21 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 15 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 21 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
6 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

Valmistaudu suorittamaan suoritetun toisen asteen tutkintoon liittyvästä lukuvuodesta laajalla aihealueella, mukaan lukien University of Stirling biotekniikka, tietotekni ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetun toisen asteen tutkintoon liittyvästä lukuvuodesta laajalla aihealueella, mukaan lukien University of Stirling biotekniikka, tietotekniikka, matematiikka ja ohjelmistotekniikka. Tämän Pathway avulla sinulla on myös mahdollisuus edetä johonkin kahdeksasta johtavasta skotlantilaisesta yliopistosta - jos valitset tämän vaihtoehdon, voit siirtyä tutkintoesi 1. tai 2. vuosi riippuen valitsemastasi yliopistosta.

Kurssin ominaisuudetErikoisohjelmaa, joka auttaa sinua kehittämään tietämystäsi ja taitoja valitsemastasi tutkintoon.Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille - lisätietoja rahan takaisinmaksusta.Luokkakokomme ovat pienemmät kuin kokeilet yliopistossa - joten sinulla on enemmän aikaa opettajien kanssa.Sinulla on korkeakoulututkintoja oppiaineisiin moduuleihin, joiden avulla voit sopeutua opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: keskimäärin 21 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 15 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 21 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

University of Stirling

Valmistaudu suoraan suorittamaan jatko-opintoja eri liiketoiminta-, rahoitus- tai urheilutapahtumissa University of Stirling . ... [+]

Valmistaudu suoraan suorittamaan jatko-opintoja eri liiketoiminta-, rahoitus- tai urheilutapahtumissa University of Stirling .

Kurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3 ehdotAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: keskimäärin 20 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 14 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 20 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

Valmistaudu suoraan suorittamaan jatko-opintoja useilla aihealueilla, kuten University of Stirling Social Research, Education, Media Management ja Publishing Studies. ... [+]

Valmistaudu suoraan suorittamaan jatko-opintoja useilla aihealueilla, kuten University of Stirling Social Research, Education, Media Management ja Publishing Studies.

Kurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3 ehdotAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: keskimäärin 20 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 14 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 20 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Stirling

Valmistaudu suoraan suorittamaan jatko-opintoja erilaisissa erikoistumis-ja teknisissä aiheissa University of Stirling . ... [+]

Valmistaudu suoraan suorittamaan jatko-opintoja erilaisissa erikoistumis-ja teknisissä aiheissa University of Stirling .

Kurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3 ehdotAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: keskimäärin 20 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 14 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 20 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Stirling
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi