Lue virallinen kuvaus

Tutkimus menestyksestä ja onnellisuudesta

Haluat kokea elämää Isossa-Britanniassa, mutta sinun on myös keskityttävä opintoihisi. Meidät sinut peitetty.

INTO-keskuksessa ja kampuksen ympärillä on joustavia oppimistiloja. Plus, sinulla on historiallinen kaupunki Cheltenham ja upeita Cotswolds kotiovellesi. Sinut sijaitsevat erinomaisen luonnon kauneuden alueella.

Keskity opiskeluun ja pidä huolta kaikesta muusta.

Runsaasti perintöä ja valoisaa tulevaisuutta

Yliopistolla on kolme eri oppilaitoksessa toimivaa kampuksella, ja jokaisella on ainutlaatuinen tunnelma. Parkin kampus, entinen kasvitieteellinen puutarha, asuu INTO-keskuksessa.

Park Campus

Cheltenhamin eteläosassa Park Campus on idyllinen oppimisympäristö. Kaupungin keskusta ja kaikki mukavuudet ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Aseta 24 hehtaarin maisemoitu alue, puutarhat ja pelikentät. Mutta on enemmän kuin pelkkä kaunis näkymä. Kampusalueella on ruokaravintola, pesulapalvelu, tenniskenttiä, opiskelijakunnan kahvila, lääketieteellinen keskus ja oppimisresurssikeskus.

Tärkeitä rangaistuksia

University of Gloucestershire sijoittuu hyvin aloille, jotka todella vaikuttavat eroihin, kuten opiskelijoiden tukeen, työllistettävyyteen ja opetukseen. He ovat myös top 20 viidestä aihealueesta.

Voit hyötyä kokeneista alan ammattilaisista. Sinulla on mahdollisuus saada työkokemusta opintojen aikana yliopiston Degreeplus-aloitteesta. Työnantajat etsivät valmistuneita työkokemusta. Siksi 94% Gloucestershire-tutkinnon suorittaneista löytää työpaikan tai lisätutki- muksen kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Kansainvälinen yhteisö

Liity yhteisöön, jossa on 10 000 opiskelijaa yli 60 maasta. Opiskelet tukevaan ympäristöön - yliopisto on Iso-Britanniassa ensimmäistä tukipalveluistaan ​​(ISB, 2015).

Voit nopeasti seurata opintoja yliopiston ainutlaatuisen kahden vuoden intensiivisen kandidaatin tutkinnoilla. Tarjotaan kohteisiin, kuten liike-elämään ja lakiin, se on erinomainen tilaisuus säästää rahaa ja valmistaa nopeammin.

Jotain kaikille

UNIversal Sport tarjoaa kaikille mahdollisuuden harrastaa urheilua. Mitä tahansa nautit, rugbystä soutuiluun, löydät sen täältä Gloucestershire. Yli 35 urheiluseuraa liittyä ja yli 80 aktiviteettia valita, olet varmasti löytää jotain rakastat.

Yliopistoyhteiskuntaan liittyminen on loistava tapa saada uusia ystäviä ja tavata ihmisiä, jotka jakavat etuja. Yliopistolla on yli 50 yhteiskuntaa, jotta voit osallistua, joka kattaa kaiken ukuleleen ja paintballingin pelaamisesta.

Ensimmäisen vuoden oppimistasi keskittyy

INTO-keskus on perusta kaikelle mitä tarvitset. Se on paikka, jossa voit työskennellä ja seurustella, modernit luokkahuoneet, erinomaiset IT-tilat ja kahvila, joka tarjoaa tilaa keskustella uusien ystävien kanssa tai järjestää epävirallista ryhmätutkimusta.

Löydät opiskelijakokemuksen ja majoituspalvelun keskukselta, joka tarjoaa yhden luukun tukipalveluun mahdollisten ei-akateemisten asioiden kanssa. On olemassa koko ihmisverkosto, joka on omistanut tukemaan sinua koko opintojen ajan.

Mukauttaminen uuteen maahan voi olla vaikeaa, mutta keskuksessa on kaikki asioita, jotka tarvitsette tyytyä onnelliseen elämään Isossa-Britanniassa. Luokkatoverit ja opettajat eivät voi odottaa tapaamaan sinua!


Löydät INTO-keskuksen Parkin kampuksella. Se on idyllinen oppimisympäristö, joka on asetettu 24 hehtaarin maisemoituihin tiloihin ja puutarhoihin.

Mitä täällä on? Kaikki mitä tarvitset onnellisen ja onnistuneen ensimmäisen vuoden. Teidän luokkahuoneesi ja oppilastukijasi ovat keskuksen sisällä. Ja majoitussi on vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Kun haluat opiskella, keskuksessa on tilaa hiljaiselle lukemiselle ja ryhmätyölle. Kampuskirjaston lisäksi voit käyttää keskuksen työasemia ja tulostuslaitoksia.

INTO University of Gloucestershire palvelut

Opetusmahdollisuudet

Osallistu luentoihin ja seminaareihin täysin varustetuissa, moderneissa luokkahuoneissa. Yliopiston virtuaalinen oppimisympäristö (VLE) tukee opintojasi tarjoamalla kurssisisällön ja luentomonisteiden latauksia. Voit käyttää VLE: ta osallistumaan verkkokeskusteluihin luokkatovereiden ja opettajien kanssa. Ja takaisin todelliseen maailmaan, ystävälliset opettajat ovat myös saatavilla ylimääräistä tukea henkilökohtaisesti. Sinun tarvitsee vain kysyä.


Tuetaan sinua

Siirtyminen ulkomaille. Opiskelu Iso-Britanniassa. Se kuulostaa niin jännittävältä, mutta todellisuus voi myös olla hieman pelottava. Se on okei. Ette ole ensimmäinen, ja INTO University of Gloucestershire on siellä. Heillä on 10 vuoden kokemus auttaa opiskelijoita aivan kuten sinä ja he ovat kanssasi jokaisessa vaiheessa.

He varmistavat, että olet täysin valmis ennen kuin lähdet kotiin. Löydät heidät kirkkaissa punaisissa t-paidoissaan lentoasemalla hakemaan sinut. He järjestävät hauskan ensimmäisen viikon auttaa sinua ystävien tekemiseen, kampuksen ympäri ja näyttelyssä paikallisen kaupungin ympärillä.

Ja he ovat vielä siellä, kun olet ratkaistu, auttamalla kurssiasi valintasi tai tukemalla viisumia ja maahanmuuttohakemuksia.

Kielen neuvonantajat voivat auttaa, jos englannin taso on alhainen, kun sinä ensin saapuu. Tukihenkilöstöön kuuluu asumisavustajia opiskelija-asunnoissa. Sinulla on jopa hätänumero puhelimitse 24/7. Et todellakaan ole koskaan kaukana ystävällisen opiskelijoiden tukitiimin jäsenestä.


ruoka

Voit napata aamiaisen, lounaan ja illallisen tärkeimmän kampuksen ruokakauppaan ja on erinomainen paikka rentoutua luokkien välillä ja tavata muita opiskelijoita. Lisäksi siellä on kampus Starbucks-kahvila joka arkipäivä sekä oppilasliiton baari.

Osallistumisviikon aikana he näyttävät sinut paikalliseen kaupunkiin ja kaikkiin parhaisiin paikkoihin ostaa ruokaa kotiruokaa varten.

Ohjelmien opetuskielet:
Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

University of Gloucestershire

Tämä kurssi tarjoaa nopeimman ja tehokkaimman reitin kohti vaadittavaa englannin kielen tasoa. Se on suunniteltu erityisesti vastaamaan yksilöllisiä oppimistarpeitasi ja ... [+]

Tämä kurssi tarjoaa nopeimman ja tehokkaimman reitin kohti vaadittavaa englannin kielen tasoa. Se on suunniteltu erityisesti vastaamaan yksilöllisiä oppimistarpeitasi ja viisi räätälöityä opintotasoa, jotta voit saada kielitaidon ja akateemiset taidot, joita sinun tarvitsee menestyä.

Kurssin ominaisuudetKoska hyvin sitoutunut ja ahkera opiskelija, voit odottaa nopeaa edistystä yhtä IELTS-pistettä kohden termillä tämän intensiivikurssin kautta. Akateemiselle englanniksi joulukuussa 2017 suoritetuille opiskelijoille suoritettiin keskimäärin 0,8 IELTS-yhtyeen etenemistä.Tutkimus 30 oppimisaikaa, 25 tuntia henkilökohtaista yhteyttä ja 5 tuntia opettajan tukemaa verkkokielen kehittämistä.Kehitetty yhteistyössä Cambridge Assessmentin kanssa räätälöity verkkoarviointi mahdollistaa sinun edistyksen tarkan seurannan.Käytä interaktiivisia opetuksia ja pieniä kokoluokkia.Ilmainen INTO "Get Ready for English" -kurssi saatavilla verkossa ennen saapumista.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Heinäkuu 2019
Full-time
3 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Gloucestershire

Yhdistä englannin kielen opiskelu ja mahdollisuus ottaa akateemiset moduulit University of Gloucestershire . Englanninkielinen opiskelu ulkomailla on ihanteellinen, jos h ... [+]

Yhdistä englannin kielen opiskelu ja mahdollisuus ottaa akateemiset moduulit University of Gloucestershire . Englanninkielinen opiskelu ulkomailla on ihanteellinen, jos haluat viettää aikaa Englannissa kehittämässä englantilaisia ​​taitojaan, ja sinulla on mahdollisuus saada yliopistolisenssi.

Kurssin ominaisuudetKehittää kansainväliselle viestinnälle tarvittava kielitaito.Suorittaa akateemiset opintosuoritukset kohti kotimaahan perustuvaa koulutusohjelmaa.Paranna uranäkymiä kehittämällä luottamusta korkeasti erikoistuneen akateemisen ympäristön vaatimuksiin, mikä lisää arvoasi ansioluetteloon.Hanki käytännön kokemusta korkeakouluopetusta opetus- ja opintomenetelmistä ja luo uusia ystäviä.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 2-4 ehdotAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: Huhtikuu, heinäkuuPalkkiot: alkaen £ 9,305Kurssivaihtoehdot: opiskele ulkomailla englannin kanssa (2 - 4 termiä)SisäänpääsyvaatimuksetAkateemiset vaatimukset: Yliopisto-opintojen vuosi ulkomailla.Englannin kielivaatimukset: IELTS 4.5 tai vastaava... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Heinäkuu 2019
Full-time
6 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Gloucestershire

British Councilin akkreditoima englannin kielen opetus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on joustava kurssi, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle englannin kielen taitoja, ... [+]

British Councilin akkreditoima englannin kielen opetus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on joustava kurssi, joka on suunniteltu tarjoamaan sinulle englannin kielen taitoja, joita tarvitset elämää, työtä, seurustelua ja matkustusta varten. Tutkimus kauniista Park Campuksesta historiallisessa kauniissa kylpyläkaupungissa Cheltenhamissa.

Kurssin ominaisuudetYmpäri vuoden kursseja, joilla on joustavat aloituspäivät ja kurssin pituudet.Paranna kuuntelua, puhumista, sanastoa, lukemista, kirjoittamista ja kielioppia.Rakenna luottamusta englannin kielen avulla arjen tilanteissa.Kokenut henkilökunta opastaa sinua opintojensa kautta.Osallistu monenlaisiin toimintoihin, sosiaaliseen yhteistyöhön eri puolilla maailmaa olevien opiskelijoiden kanssa, rakentamaan kieltenopintoja.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 1-48 viikkoaAloituspäivät: 2018: syyskuu, lokakuu, marraskuu; 2019: tammikuuPalkkiot: Alkaen £ 238Luokan koko: 16Kurssivaihtoehdot: StandardiSisäänpääsyvaatimuksetEnglannin kielivaatimukset: Kaikki tasot aloittelijasta edistyneisiin. Absoluuttiset aloittelijat tarvitsevat yhden ja yhden oppitunteja lisäkustannuksin ennen kuin he pääsevät ryhmään.Ikävaatimukset: 16 vuotta ja yli.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Syyskuu 2019
Full-time
1 - 48 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

University of Gloucestershire

Valmistaudu suorittamaan suoritetut kaksi vuotta korkeakoulututkinnon laajuisia aloja esimerkiksi University of Gloucestershire kirjanpidossa, liiketoiminnassa ja markkin ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetut kaksi vuotta korkeakoulututkinnon laajuisia aloja esimerkiksi University of Gloucestershire kirjanpidossa, liiketoiminnassa ja markkinoinnissa.

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammikuu, heinäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen £ 12,995Luokka tuntia: vähintään 18 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 12 tuntiaKeskimääräinen viikoittain yhteensä: 18 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Heinäkuu 2019
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Gloucestershire

Valmistaudu suorittamaan 2. luokkaan erilaisia ​​luovia perustutkintoja esimerkiksi Media Production, Advertising, Computing, Graafinen suunnittelu ja valokuvaus Universi ... [+]

Valmistaudu suorittamaan 2. luokkaan erilaisia ​​luovia perustutkintoja esimerkiksi Media Production, Advertising, Computing, Graafinen suunnittelu ja valokuvaus University of Gloucestershire .

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: heinäkuu, syyskuuMaksut: Alkaen £ 12,995Luokka tuntia: vähintään 18 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 12 tuntiaKeskimääräinen viikoittain yhteensä: 18 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Heinäkuu 2019
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Gloucestershire

Valmistaudu suorittamaan suoritetut kaksi vuotta perustutkintotodistusten alalta esimerkiksi University of Gloucestershire vieraanvaraisuuden, tapahtumien ja matkailun al ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetut kaksi vuotta perustutkintotodistusten alalta esimerkiksi University of Gloucestershire vieraanvaraisuuden, tapahtumien ja matkailun aloilla.

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: heinäkuu, syyskuuMaksut: Alkaen £ 12,995Luokka tuntia: vähintään 18 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 12 tuntiaKeskimääräinen viikoittain yhteensä: 18 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Heinäkuu 2019
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

University of Gloucestershire

Valmistaudu suoraan suorittamaan perustutkinnon vuoden 1 lukuisia aiheita, mukaan lukien University of Gloucestershire kirjanpito- ja taloushallinto, tietotekniikka, tapa ... [+]

Valmistaudu suoraan suorittamaan perustutkinnon vuoden 1 lukuisia aiheita, mukaan lukien University of Gloucestershire kirjanpito- ja taloushallinto, tietotekniikka, tapahtumien hallinta, maantieto, laillinen oikeus ja liikunta.

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille. Lue lisää rahat takaisin-takutamme.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjeet yliopistosovellusten kanssa, joten valitset sinulle parhaan mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 2-4 ehdotAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammikuu, heinäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen £ 7,880Luokka tuntia: vähintään 18 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:vakio: Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 12 tuntiaKeskimääräinen viikoittain yhteensä: 18 tuntia6 kuukautta: Englantilaiset luokat viikossa: 9 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 15 tuntiaKeskimääräinen viikoittainen kokonaismäärä: 24 tuntiaIntegroitu:Aihe-moduuliluokat viikossa: 12 tuntiaKeskimääräinen viikoittain yhteensä: 18 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Heinäkuu 2019
Full-time
6 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Gloucestershire

Valmistaudu suorittamaan suoritetun perustutkinnon vuoden 1 lukemiseen useilla aihealueilla, kuten Mainontaan, tietokonepeleihin, graafiseen suunnitteluun, maisema-arkkit ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetun perustutkinnon vuoden 1 lukemiseen useilla aihealueilla, kuten Mainontaan, tietokonepeleihin, graafiseen suunnitteluun, maisema-arkkitehtuuriin ja mediatuotantoon University of Gloucestershire .

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille. Lue lisää rahat takaisin-takutamme.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjeet yliopistosovellusten kanssa, joten valitset sinulle parhaan mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 2-4 ehdotAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammikuu, heinäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen £ 12,995Luokka tuntia: vähintään 18 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 12 tuntiaKeskimääräinen viikoittain yhteensä: 18 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Heinäkuu 2019
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

University of Gloucestershire

Valmistaudu suoraan University of Gloucestershire liittyviin jatko-opintoihin. ... [+]

Valmistaudu suoraan University of Gloucestershire liittyviin jatko-opintoihin.

Kurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammikuu, heinäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: Alkaen £ 12,995Luokka tuntia: vähintään 18 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto:Englantilaiset luokat viikossa: 6 tuntiaAihe-moduuliluokat viikossa: 12 tuntiaKeskimääräinen viikoittain yhteensä: 18 tuntia... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Cheltenham
Heinäkuu 2019
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
INTO University of Gloucestershire
Osoite
University of Gloucestershire The Park, Cheltenham
GL50 2RH Cheltenham, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto