University of Exeter

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Korkeasti sijoitettu yliopisto

Haluatko opiskella Britannian korkeimmalla yliopistolla, joka tarjoaa fantastisen opiskelijakokemuksen? University of Exeter antaa sinulle parhaan mahdollisen uran uralla erinomaisen opetuksen ja erinomaisen oppimisympäristön kautta.

Joten mikä asettaa tämän yliopiston erilleen? Yli 20 000 opiskelijaa sijoittui International-kategorian 1. sijalle WhatUni's Student Choice Awards -palkinnossa 2015. Se on yksi maailman korkeimmista yliopistoista (THE World University Rankings 2014-15) ja on neljänneksi Iso-Britanniassa opiskelijoiden tyytyväisyys opetuksen laadusta National Student Survey 2014 -sarjassa.

Yhdenmukaisesti Top 10: n Isossa-Britanniassa University of Exeter on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan nopeimmin kasvavista yliopistoista. Vuoden 2016 äänestänyt urheiluyliopisto University of Exeter on myös arvostetun Russell Groupin jäsen ja kuuluu maailman 100 parhaimpaan yliopistoon.

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paikassa

INTO-keskuksessa on kaikki mitä tarvitset, jotta voit menestyä opiskelusta Isossa-Britanniassa. Ensimmäinen opiskeluvuosi on kaikkea mitä olet toivonut ja paljon muuta.

Tutustu huipputekniikan palveluihin - on multimediakeskuksia, kieli- ja tiedelaboratorioita ja laaja Learning Resource Center. Teemme sinulle helpoksi nauttia brittiläisestä kulttuurista ja elämästä, kaikesta kielitaidosta omistautuneelle henkilökunnalle, joka varmistaa, että kaikki menee hyvin.

Sinun tukikohta oppimiseen ja seurusteluun

Löydät INTO Exeter-keskuksen Streatham-kampuksella. Viihtyisä, ystävällinen ja tyylikäs tila, jossa on yli 100 omistautunutta henkilökuntaa ja erinomaiset mukavuudet. Kaikki mitä tarvitset on täällä.

Kun sinun on tutkittava, keskus on paikka, johon se kuuluu. On laaja oppimisresurssikeskus, jossa on yksityisiä opintojaksoja, oppimateriaaleja ja tietokoneita sekä tieteen laboratorio ja kaksi multimediahuonetta. Voit hyödyntää joustavia opintojaksoja luentoja, seminaareja ja tutoriaaleja varten.

Ja kun se on rentouttava, ON olette katettu - rentoudu kavereidesi kanssa yhdessä 10 erilaisesta kahvilasta ja ravintolasta, laajenna etuja ja liittykää yhteiskuntaan oppilaskuntaa vastaan ​​tai käydä kuntosalilla ja urheilupuistossa.

luokkahuoneet

INTO-keskuksessa on paljon erilaisia ​​oppimisen tapoja, joissa on 22 luokkahuoneistoa ja erilaisia ​​oppimistiloja. Olitpa sitten ryhmäopetusta luentoteatterissa tai omakohtainen opetusistunto, keskuksessa on kaikki mitä tarvitset juuri täällä.

Luokkahuoneessa on seuraavat palvelut:

 • Monikäyttöinen luentoteatteri
 • Opetushuoneet ja luokkahuoneet
 • Uusinta tietotekniikkaa
 • Kielilaboratoriot
 • Tiedelaboratorioita
 • Kaksi multimediahuonetta ryhmille tai itsenäiselle oppimiselle

Haluatko opiskella pois kampuksesta? E-oppiminen voi olla myös suuri osa opinnoistasi. Sinulla on pääsy yliopiston virtuaaliseen oppimisympäristöön. Sieltä voit lukea luentosarjoja, käydä läpi aiemmat tenttipapereita ja selata hyödyllistä sisältöä, joka auttaa sinua ulos. Se on myös hyvä paikka keskustella verkossa opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Oppimisresurssikeskus

Perehdy oppimisresurssikeskukseen, jotta voit työskennellä luokkatehtävissä. Löydät kokoelman hyödyllisiä kirjoja ja oppimateriaaleja, jotka auttavat sinua INTO-kurssilla. Viikoittaisia ​​lehtiä ja lehtiä on myös saatavilla, jotta voit pysyä ajan tasalla nykyisten tapahtumien kanssa. Lisäksi sinulla on jopa tietokoneita, joiden avulla voit käyttää opintojasi.

Osa Learning Resource Centerin palveluista sisältää:

 • Kieliresursseja
 • Kopiointi ja skannaus
 • Ohje IT: n kanssa

Oppimisresurssikeskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.30-17.30 ja on ihanteellinen paikka itsenäiselle opiskelulle.

Älä unohda, että voit myös käyttää yliopiston seitsemää kirjastoa. University of Exeter kolmella kampuksella on yhteensä yli 1,2 miljoonaa kirjoja ja lehtiä. Pääyliopiston kirjasto sijaitsee suoraan INTO-keskusta vastapäätä, ja se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.

Opiskelijan tuki

Aina kun tarvitset apua, INTO-keskus tarjoaa erilaisia ​​tukipalveluja.

Löydät tukea jokaisen matkan vaiheessa, tekemästä päätöstä siitä, mistä ohjelmasta haluat valita lentokenttäpalvelun, kun tulet Isoon-Britanniaan ja 24 tunnin hätänumeron. EXTITIN University of Exeter saavutti 91%: n opiskelijoiden tyytyväisyyden tuensa puolesta (INTO Exit Survey 2015).

Osa palveluista sisältää:

 • 24 tunnin hätänumero
 • Exeterin opiskelija-elämän suuntautumisohjelma
 • Lentokenttäkorvauspalvelu
 • Kielten neuvonantajat auttavat opiskelijoita, joilla on pieni englannin kieli
 • Opiskelija-asuntojen asukkaiden avustajat
 • Viisumi- ja maahanmuuttotuet
 • Tuki vammaisille opiskelijoille

Muista, että opiskelijahuoneistossa asuu asumisavustaja, joka auttaa vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, ja voit myös osallistua orientoitumisohjelmaan, joka auttaa sinua asettumaan opiskelijaelämään Exeteriin.

ruoka

Etsitkö välipalaa tai kuumaa juomaa? Kahvila istuu INTO-keskuksen sydämessä ja on loistava paikka käydä kahvia ystävien kanssa tai vain noutaa nopean purenta syömään luokkien välillä.

Jos etsit jotain muuta, yliopiston kampuksella on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka palvelevat lähes mitä tahansa mielestäsi. Löydät myös runsaasti ruokakauppoja lähellä kampusta.

Opiskele jossakin Yhdistyneen kuningaskunnan suosituimmista yliopistoista

Sinulla on pääsy kaikkiin University of Exeter hämmästyttäviin tiloihin. Tämä sisältää palveluja, jotka auttavat sinua opiskelemaan ja erinomaisia ​​urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kampuksella.

Täältä löydät uskomattoman lukemateriaalin, jonka avulla voit opiskella. Voit myös käyttää Exeterin virtuaalisia oppimisympäristöjä, joissa voit ladata luentosarjoja, jotta voit pysyä luokkaasi.

Etsitkö hauskaa? Yliopisto tarjoaa myös upouuden kuntosalin ja urheilupuiston sekä lukuisia ravintoloita ja kahviloita, jotka pitävät sinut hyvin syötetyksi ja auttavat sinua sosiaaliseen uuteen ystäväsi kanssa.

Inspiroivat kampukset ja fantastiset tilat

University of Exeter opiskelijana voit hyötyä mahdollisuuksista elää ja opiskella yhdellä Britannian kauneimmista kampuksista, joilla on mahdollisuus lyödä lyömätöntä tilat ja resurssit.

Vuonna 2012 yliopisto loi Forumin - kauniin 48 miljoonan punnan keskikohdan Streatham Campukselle, johon kuuluu Student Services Center, uudistettu kirjasto, vähittäismyynti- ja catering-myyntipisteitä sekä 400-paikkainen luentoteatteri. Maisemapuutarhat tarjoavat täydellisen paikan opiskelijoille ja tapahtumista, kuten kansainvälisen urheilukuuhun.

University of Exeter tarjoaa suuria resursseja varmistaakseen, että sinulla on kaikki mitä tarvitset, mukaan lukien seitsemän kirjastoa, jotka asetetaan yli kolmeen kampukseen, joilla on yli 1,2 miljoonaa kirjoja ja lehtiä. Voit myös käyttää yli 19 500 e-lehdessä, sanomalehdissä ja vertailutyöhön opintojen tehostamiseksi.

Sijainnit

Exeter

INTO University of Exeter

Osoite
Stocker Rd
EX4 4PY Exeter, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta