Lue virallinen kuvaus

Korkeasti sijoitettu yliopisto

Haluatko opiskella Britannian korkeimmalla yliopistolla, joka tarjoaa fantastisen opiskelijakokemuksen? University of Exeter antaa sinulle parhaan mahdollisen uran uralla erinomaisen opetuksen ja erinomaisen oppimisympäristön kautta.

Joten mikä asettaa tämän yliopiston erilleen? Yli 20 000 opiskelijaa sijoittui International-kategorian 1. sijalle WhatUni's Student Choice Awards -palkinnossa 2015. Se on yksi maailman korkeimmista yliopistoista (THE World University Rankings 2014-15) ja on neljänneksi Iso-Britanniassa opiskelijoiden tyytyväisyys opetuksen laadusta National Student Survey 2014 -sarjassa.

Yhdenmukaisesti Top 10: n Isossa-Britanniassa University of Exeter on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan nopeimmin kasvavista yliopistoista. Vuoden 2016 äänestänyt urheiluyliopisto University of Exeter on myös arvostetun Russell Groupin jäsen ja kuuluu maailman 100 parhaimpaan yliopistoon.

Kaikki mitä tarvitset yhdessä paikassa

INTO-keskuksessa on kaikki mitä tarvitset, jotta voit menestyä opiskelusta Isossa-Britanniassa. Ensimmäinen opiskeluvuosi on kaikkea mitä olet toivonut ja paljon muuta.

Tutustu huipputekniikan palveluihin - on multimediakeskuksia, kieli- ja tiedelaboratorioita ja laaja Learning Resource Center. Teemme sinulle helpoksi nauttia brittiläisestä kulttuurista ja elämästä, kaikesta kielitaidosta omistautuneelle henkilökunnalle, joka varmistaa, että kaikki menee hyvin.

Sinun tukikohta oppimiseen ja seurusteluun

Löydät INTO Exeter-keskuksen Streatham-kampuksella. Viihtyisä, ystävällinen ja tyylikäs tila, jossa on yli 100 omistautunutta henkilökuntaa ja erinomaiset mukavuudet. Kaikki mitä tarvitset on täällä.

Kun sinun on tutkittava, keskus on paikka, johon se kuuluu. On laaja oppimisresurssikeskus, jossa on yksityisiä opintojaksoja, oppimateriaaleja ja tietokoneita sekä tieteen laboratorio ja kaksi multimediahuonetta. Voit hyödyntää joustavia opintojaksoja luentoja, seminaareja ja tutoriaaleja varten.

Ja kun se on rentouttava, ON olette katettu - rentoudu kavereidesi kanssa yhdessä 10 erilaisesta kahvilasta ja ravintolasta, laajenna etuja ja liittykää yhteiskuntaan oppilaskuntaa vastaan ​​tai käydä kuntosalilla ja urheilupuistossa.

luokkahuoneet

INTO-keskuksessa on paljon erilaisia ​​oppimisen tapoja, joissa on 22 luokkahuoneistoa ja erilaisia ​​oppimistiloja. Olitpa sitten ryhmäopetusta luentoteatterissa tai omakohtainen opetusistunto, keskuksessa on kaikki mitä tarvitset juuri täällä.

Luokkahuoneessa on seuraavat palvelut:

 • Monikäyttöinen luentoteatteri
 • Opetushuoneet ja luokkahuoneet
 • Uusinta tietotekniikkaa
 • Kielilaboratoriot
 • Tiedelaboratorioita
 • Kaksi multimediahuonetta ryhmille tai itsenäiselle oppimiselle

Haluatko opiskella pois kampuksesta? E-oppiminen voi olla myös suuri osa opinnoistasi. Sinulla on pääsy yliopiston virtuaaliseen oppimisympäristöön. Sieltä voit lukea luentosarjoja, käydä läpi aiemmat tenttipapereita ja selata hyödyllistä sisältöä, joka auttaa sinua ulos. Se on myös hyvä paikka keskustella verkossa opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa.

Oppimisresurssikeskus

Perehdy oppimisresurssikeskukseen, jotta voit työskennellä luokkatehtävissä. Löydät kokoelman hyödyllisiä kirjoja ja oppimateriaaleja, jotka auttavat sinua INTO-kurssilla. Viikoittaisia ​​lehtiä ja lehtiä on myös saatavilla, jotta voit pysyä ajan tasalla nykyisten tapahtumien kanssa. Lisäksi sinulla on jopa tietokoneita, joiden avulla voit käyttää opintojasi.

Osa Learning Resource Centerin palveluista sisältää:

 • Kieliresursseja
 • Kopiointi ja skannaus
 • Ohje IT: n kanssa

Oppimisresurssikeskus on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8.30-17.30 ja on ihanteellinen paikka itsenäiselle opiskelulle.

Älä unohda, että voit myös käyttää yliopiston seitsemää kirjastoa. University of Exeter kolmella kampuksella on yhteensä yli 1,2 miljoonaa kirjoja ja lehtiä. Pääyliopiston kirjasto sijaitsee suoraan INTO-keskusta vastapäätä, ja se on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.

Opiskelijan tuki

Aina kun tarvitset apua, INTO-keskus tarjoaa erilaisia ​​tukipalveluja.

Löydät tukea jokaisen matkan vaiheessa, tekemästä päätöstä siitä, mistä ohjelmasta haluat valita lentokenttäpalvelun, kun tulet Isoon-Britanniaan ja 24 tunnin hätänumeron. EXTITIN University of Exeter saavutti 91%: n opiskelijoiden tyytyväisyyden tuensa puolesta (INTO Exit Survey 2015).

Osa palveluista sisältää:

 • 24 tunnin hätänumero
 • Exeterin opiskelija-elämän suuntautumisohjelma
 • Lentokenttäkorvauspalvelu
 • Kielten neuvonantajat auttavat opiskelijoita, joilla on pieni englannin kieli
 • Opiskelija-asuntojen asukkaiden avustajat
 • Viisumi- ja maahanmuuttotuet
 • Tuki vammaisille opiskelijoille

Muista, että opiskelijahuoneistossa asuu asumisavustaja, joka auttaa vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiisi, ja voit myös osallistua orientoitumisohjelmaan, joka auttaa sinua asettumaan opiskelijaelämään Exeteriin.

ruoka

Etsitkö välipalaa tai kuumaa juomaa? Kahvila istuu INTO-keskuksen sydämessä ja on loistava paikka käydä kahvia ystävien kanssa tai vain noutaa nopean purenta syömään luokkien välillä.

Jos etsit jotain muuta, yliopiston kampuksella on useita ravintoloita ja kahviloita, jotka palvelevat lähes mitä tahansa mielestäsi. Löydät myös runsaasti ruokakauppoja lähellä kampusta.

Opiskele jossakin Yhdistyneen kuningaskunnan suosituimmista yliopistoista

Sinulla on pääsy kaikkiin University of Exeter hämmästyttäviin tiloihin. Tämä sisältää palveluja, jotka auttavat sinua opiskelemaan ja erinomaisia ​​urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia kampuksella.

Täältä löydät uskomattoman lukemateriaalin, jonka avulla voit opiskella. Voit myös käyttää Exeterin virtuaalisia oppimisympäristöjä, joissa voit ladata luentosarjoja, jotta voit pysyä luokkaasi.

Etsitkö hauskaa? Yliopisto tarjoaa myös upouuden kuntosalin ja urheilupuiston sekä lukuisia ravintoloita ja kahviloita, jotka pitävät sinut hyvin syötetyksi ja auttavat sinua sosiaaliseen uuteen ystäväsi kanssa.

Inspiroivat kampukset ja fantastiset tilat

University of Exeter opiskelijana voit hyötyä mahdollisuuksista elää ja opiskella yhdellä Britannian kauneimmista kampuksista, joilla on mahdollisuus lyödä lyömätöntä tilat ja resurssit.

Vuonna 2012 yliopisto loi Forumin - kauniin 48 miljoonan punnan keskikohdan Streatham Campukselle, johon kuuluu Student Services Center, uudistettu kirjasto, vähittäismyynti- ja catering-myyntipisteitä sekä 400-paikkainen luentoteatteri. Maisemapuutarhat tarjoavat täydellisen paikan opiskelijoille ja tapahtumista, kuten kansainvälisen urheilukuuhun.

University of Exeter tarjoaa suuria resursseja varmistaakseen, että sinulla on kaikki mitä tarvitset, mukaan lukien seitsemän kirjastoa, jotka asetetaan yli kolmeen kampukseen, joilla on yli 1,2 miljoonaa kirjoja ja lehtiä. Voit myös käyttää yli 19 500 e-lehdessä, sanomalehdissä ja vertailutyöhön opintojen tehostamiseksi.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

University of Exeter

Tarjoaa sinulle suoran pääsyn toisen vuoden jatko-opintoihin esimerkiksi Exeterin yliopiston kirjanpidossa ja rahoituksessa. ... [+]

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter

... [+]

Sinua arvioidaan yhdistämällä tentti ja työselostus, joka voi sisältää:

esseitä

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter

Akateeminen valmistelu suoraan suorittamaan kaksi vuotta perustutkinnon tutkintoon aiheista kuten liiketoiminta, taloustiede ja markkinointi. ... [+]

Akateeminen valmistelu suoraan suorittamaan kaksi vuotta perustutkinnon tutkintoon aiheista kuten liiketoiminta, taloustiede ja markkinointi.

Miksi haet International Year One -ohjelmaa? yliopiston sijoittaminen kaikille onnistuneille opiskelijoille kampusperusteinen ohjelma, jolla on pääsy yliopistoihin joustavat aloituspäivät Mihin se vie minut?

Tämä kurssi johtaa toisen vuoden jatko-opintoihin Exeterin yliopistossa:

University of Exeterin kauppakorkeakoulu

BSc (Hons) Business Economics BA (Hons) markkinoinnin johtaminen

Yhdeksästoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa yritystutkimuksia varten

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

University of Exeter

ba (Hons) sosiologian BA (Hons) Klassiset opinnot ja filosofia BA (Hons) Filosofia ja historia BA (Hons) filosofia ja politiikka BA (Hons) Filosofia ja sosiologia BA (Ho ... [+]

ba (Hons) sosiologian BA (Hons) Klassiset opinnot ja filosofia BA (Hons) Filosofia ja historia BA (Hons) filosofia ja politiikka BA (Hons) Filosofia ja sosiologia BA (Hons) Politiikka ja sosiologia BA (Hons) Politiikka, filosofia ja taloustiede BA (Hons) Sosiologia ja antropologia BA (Hons) Sosiologia ja kriminologia Marabic (Master of Arabic and Islamic Studies) BSc (Hons) Arkeologia ja rikostutkinnot BA (Hons) Arkeologia ja antropologia

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter

Suora pääsy yliopiston korkeakoulututkinnon ensimmäiseen vuoteen monilla aihealueilla, kuten tekniikka, matematiikka, soveltava geologia, uusiutuva energia ja fysiikka. ... [+]

Suora pääsy yliopiston korkeakoulututkinnon ensimmäiseen vuoteen monilla aihealueilla, kuten tekniikka, matematiikka, soveltava geologia, uusiutuva energia ja fysiikka.

Miksi hakea kansainvälisen säätiön ohjelmaa? kampusperusteinen ohjelma, jolla on pääsy yliopistoihin useita aloituspäivämääriä

Saatavilla on kaksi kurssia:

Kansainvälinen säätiö (3 termiä) - tämä on tavallinen vaihtoehto Laajennettu kansainvälinen säätiö (4 termiä) - tällä vaihtoehdolla on ylimääräinen englanninkielinen termi alussa ylimääräisen kielituen saamiseksi Mihin se vie minut?

Etenemisestämme:

Takaamme, että löydämme sinut paikkaan, jossa opiskelet sopivaa lukua ja yliopistoa, jos olet onnistuneesti suorittanut kansainvälisen säätiön ohjelman, seuraa INTOn henkilökunnan tarjoamaa ammatillista neuvontaa ja täyttäkää vähimmäisvaatimukset.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter

Tarjoaa sinulle suoran pääsyn ykköseksi matematiikan, taloustieteen, rahoituksen ja hallintoon liittyvistä aiheista Exeterin yliopistossa. ... [+]

Tarjoaa sinulle suoran pääsyn ykköseksi matematiikan, taloustieteen, rahoituksen ja hallintoon liittyvistä aiheista Exeterin yliopistossa.

Miksi hakea kansainvälisen säätiön ohjelmaa? kampusperusteinen ohjelma, jolla on pääsy yliopistoihin useita aloituspäivämääriä

Saatavilla on kaksi kurssia:

Kansainvälinen säätiö (3 termiä) - tämä on tavallinen vaihtoehto Laajennettu kansainvälinen säätiö (4 termiä) - tällä vaihtoehdolla on ylimääräinen englanninkielinen termi alussa ylimääräisen kielituen saamiseksi

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter

Laadukas kurssi, joka tarjoaa suoraa pääsyä kandidaatin tutkinnon ensimmäisenä vuotena johtavalle yliopistolle. ... [+]

Laadukas kurssi, joka tarjoaa suoraa pääsyä kandidaatin tutkinnon ensimmäisenä vuotena johtavalle yliopistolle.

Miksi hakea kansainvälisen säätiön ohjelmaa? kampusperusteinen ohjelma, jolla on pääsy yliopistoihin useita aloituspäivämääriä

Saatavilla on kaksi kurssia:

Kansainvälinen säätiö (3 termiä) - tämä on tavallinen vaihtoehto Laajennettu kansainvälinen säätiö (4 termiä) - tällä vaihtoehdolla on ylimääräinen englanninkielinen termi alussa ylimääräisen kielituen saamiseksi Mihin se vie minut?

Etenemisestämme:

Takaamme, että löydämme sinut paikkaan, jossa opiskelet sopivaa lukua ja yliopistoa, jos olet onnistuneesti suorittanut kansainvälisen säätiön ohjelman, seuraa INTOn henkilökunnan tarjoamaa ammatillista neuvontaa ja täyttäkää vähimmäisvaatimukset.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter

Valmistellaan kauppatieteiden maisterin tutkintoa Exeter Business Schoolin yliopistossa. ... [+]

Valmistellaan kauppatieteiden maisterin tutkintoa Exeter Business Schoolin yliopistossa.

Miksi hakea kansainvälisen säätiön ohjelmaa? kampusperusteinen ohjelma, jolla on pääsy yliopistoihin useita aloituspäivämääriä

Saatavilla on kaksi kurssia:

Kansainvälinen säätiö (3 termiä) - tämä on tavallinen vaihtoehto Laajennettu kansainvälinen säätiö (4 termiä) - tällä vaihtoehdolla on ylimääräinen englanninkielinen termi alussa ylimääräisen kielituen saamiseksi Mihin se vie minut?

Etenemisestämme:

Takaamme, että löydämme sinut paikkaan, jossa opiskelet sopivaa lukua ja yliopistoa, jos olet onnistuneesti suorittanut kansainvälisen säätiön ohjelman, seuraa INTOn henkilökunnan tarjoamaa ammatillista neuvontaa ja täyttäkää vähimmäisvaatimukset.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

University of Exeter

... [+]

Jotta voit saada tämän vaihtoehdon, sinun on saavutettava vähintään 65% taloushallinnon moduulissa aikavälillä 1.

One-Planet MBA MSc International Supply Chain Management

Akateeminen: Ensimmäinen perustutkinto tai vastaava tai Diploma (3-5 vuotta)

Englanti kieli: IELTS 5.5 tai vastaava

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Exeter

Valmistaudu Master-tutkintoihin Exeterin yliopistossa. Kehität opinto-osaamistasi, englannin kieltä ja aihepiiriä valmistellessasi jatko-opintoja. ... [+]

Valmistaudu Master-tutkintoihin Exeterin yliopistossa.

Kehität opinto-osaamistasi, englannin kieltä ja aihepiiriä valmistellessasi jatko-opintoja.

Miksi hakea Graduate Diploma -ohjelmaa? yliopiston sijoittaminen kaikille onnistuneille opiskelijoille kampusperusteinen ohjelma, jolla on pääsy yliopistoihin erittäin kannustava opiskeluympäristö Mihin se vie minut?

Tämä kurssi johtaa seuraaviin Master-tutkintoihin Exeterin yliopistossa:

Exeter Business Schoolin yliopisto

MSc Rahoitus ja investoinnit MSC rahoitus ja hallinta MSc Taloudellinen analyysi ja rahastonhoito MSc markkinointi ja rahoituspalvelut msc finanssimatematiikasta Mitä erityistä ohjelmasta on? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

University of Exeter

University of Exeter