Lue virallinen kuvaus

UEA - suuri opiskelu ja elämänkokemukset

University of East Anglia on kaikki tarvitsemasi elämisen ja opiskelun kokemukset.

Ja INTO-opiskelijana, sinulla on täysi pääsy kaikkiin UEA-opiskelijoihin.

Voit hyödyntää UEA: n fantastista kirjastoa, palkittavia urheilu- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia ja yksi Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista ammattiyhdistyksistä.

Voit myös varata opintotiloja, osallistua vierailuluentoihin, hakea uran neuvotteluja, liittyä opiskelija-yhdistyksiin ja yhteiskuntiin sekä käyttää kaikkia UEA-opiskelijoille avoimia tiloja.

INTO UEA - kotisi poissa kotoa

Sinun INTO UEA -opiskelijakeskus sijaitsee yliopiston kampuksella. Se on kodikas ystävällinen kansainvälinen opiskelijatiimi, joka tukee sinua matkallasi opiskelemaan UEA: ssa.

He auttavat tekemään aikaasi mahdollisimman miellyttävältä. Riippuen tarpeestasi, tukea on saatavilla, mukaan lukien kielten neuvonantajat, jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli.

Tutkimuskeskus yhdistää myös fantastisiin kansainvälisiin opiskelijamajoituksiinmme, joten et koskaan ole kaukana kaikesta, mitä tarvitset.

Lyhyessä ajassa voit rentoutua ystävien kanssa yhdessä monista mukavista sosiaalisista tiloistamme, kokeilla uutta ruokaa INTO-ravintolassa tai tutustua Norwichin kaupunkiin.

Erinomaiset tilat UEA-kampuksen sydämessä

Tavoitteena rakennettu tutkimuskeskus on, jossa viimeisimmät teknologiat tukevat innovatiivista oppimista. Se on moderni ympäristö, joka sijaitsee lähellä yliopiston erinomaisia ​​tiloja.

Yliopistollisen opetuksen kokeilut ensimmäisenä päivänä, mikä tarkoittaa parasta valmistautumista menestykseen Isossa-Britanniassa.

Joustavat oppimistilat auttavat tutustumaan erilaisiin opetustyyleihin, kuten luentoihin, käytännön laboratoriotyöhön, seminaareihin, tutorointiin, yksityiseen opiskeluun ja e-oppimiseen.

Sinusta tuntuu olevan osa INTO-perheestä, kiitos tyytyväinen ilmapiiri ja ystävällinen tukitiimi. Apua on saatavilla haasteista, joita saatat kohdata, mukaan lukien luottamukselliset neuvot opiskelua tai muita kuin akateemisia ongelmia varten.

Olemme täällä, jotta voit siirtyä parhaiten Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoon ja lisätä näkymiä inspiroivaan uraan.

Pienet luokat, korkea opiskelijoiden tyytyväisyys

INTO-keskuksessa on kaikki mitä tarvitset turvaamaan paikkasi University of East Anglia .

Luokat pidetään pieninä maksimaalisen opettajan ja opiskelijan välillä vuorovaikutuksessa. Ja vuonna 2015 INTO Exit Survey osoitti, että 93% opiskelijoista oli tyytyväisiä kokemukseensa.

38 miljoonan euron investointi viimeisimpiin tiloihin

Löydät parhaat opettajat ja mukavuudet menestyksen varmistamiseksi. INTO on sijoittanut 38 miljoonaa puntaa uusimpiin tiloihin, kuten:

 • kaksi IT-laboratorioita
 • kolme modernia tieteellistä laboratoriota
 • huipputekniikan kielilaboratoriot
 • monikäyttöinen luentoteatteri
 • tilavat opetustilat interaktiivisilla taulukoilla ja kosketusnäytöllä toimivilla älykkäillä tyynyillä
 • mukavat sosiaaliset tilat rentoutua ystävien kanssa
 • ilmainen nopea langaton internetyhteys kaikkialla
 • Sinulla on myös pääsy UEA: n 800 000-kokoiseen kirjastoon.

Oppimisresurssikeskus

Oppimisresurssikeskuksessa on tukimateriaaleja, kuten kirjoja, CD-levyjä, DVD-levyjä, lehtiä ja sanomalehtiä. Täällä voit tulostaa oppimateriaaleja ja tutkia oppimateriaaleja. Ja huippuluokan kosketusnäytöllä varustetut tietokoneet antavat sinulle pääsyn yliopiston verkkoihin ja sähköisiin lehtiin.

Etkö löydä etsimääsi? Ystävällinen henkilökunta antaa neuvoja ja koulutusta, jotta voit hyödyntää parhaiten käytettävissä olevia tuotteita, kuten:

 • itseopiskeluun tarkoitetut tietokoneet
 • kieliresursseja
 • kansalliset ja paikalliset aikakauslehdet uusittiin viikoittain
 • kannettavat tietokoneet lainaamaan yön yli

Voit ladata luentosarjoja ja muuta hyödyllistä kurssisisällöntunnetta UEA: n virtuaalisesta oppimisympäristöstä ja osallistua online-keskusteluihin opettajien ja luokkatovereiden kanssa. Learning Resource Center on avoinna joka päivä klo 7.30-11.

Maailman johtava tutkimus

UEA on uraauurtava brittiläinen tutkimusyliopisto, joka johtaa eri aloilla kuten ilmastonmuutos, kansainvälinen kehitys, elintarviketieteet ja paljon muuta.

Yliopisto on maailman kärkimaista huippututkimusta (CWTS Leiden Ranking 2016) ja kymmenes Yhdistyneessä kuningaskunnassa tutkimustyön laatuun (Research Excellence Framework 2014).

Viimeisimmän tutkimuksen arviointiharjoituksen aikana yli 50 prosenttia yliopiston tutkimustoiminnasta katsottiin olevan "maailman johtava" tai "kansainvälisesti erinomainen", ja lähes 90 prosenttia pidettiin "kansainvälisenä seisokkeena".

Näet tämän läpimurtoajattelun kaikissa luokissa, antaen sinulle parhaan mahdollisen valmistautumisen uuteen urasiisi.

UEA on myös osa Norwichin tutkimuspuistoa, jolla on yksi Euroopan suurimmista yksittäiskohtiin kuuluvista terveys-, elintarvike- ja ympäristötutkimuspitoisuuksista. Se on yksi Oxbridgen ja Lontoon ulkopuolella sijaitsevista tutkimuskeskuksista ja on voittanut kaksi Nobelin palkintoa.

Puistossa on myös lukuisia tieteen ja teknologian yrityksiä. Yhdessä he tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia tutkimukseen ja työllisyyteen UEA-opiskelijoille ja valmistuneille.

Oppiminen todelliselle maailmalle

UEA: n akateeminen ajattelu on tunnettu erottuva "tehdä eri" painopiste. Tämä heijastuu yliopiston yhteiskuntatietoisuuden, maailmanlaajuisen tietoisuuden ja ympäristötietoisuuden ja kestävyyden arvoihin.

Kun opiskelet UEA: ssa, aktiiviset tutkijat opettavat sinut tieteenalojen eturintamassa. Monet opettajillesi neuvovat reaalimaailman politiikoista ja auttavat sinua tämän viimeisimmän tiedon ja ajattelun luokkahuoneessa.

Tämän reaalimaailman painopisteen tulokset ovat selvät - yli 96% UEA: n kansainvälisistä opiskelijoista työskentelee ammatti- tai johtotehtävissä tai jatko-opinnoissa kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta.

Ylioppilaskunta

Ylioppilaskunta järjestää säännöllisesti elokuvista, muotinäytöksistä ja vuosittain yli 60 musiikkitapahtumaa kampukselta. Tähän sisältyy vuotuinen "Go Global" -tapahtuma, joka esittelee opiskelijoiden eri kulttuureita erilaisilla elintarvikkeilla, pukeutumisilla ja tavoilla.

Tutustu tuleviin keikkoihin, klubiniltoihin, erikoistilaisuuksiin ja muihin osoitteisiin UEA Student Union -verkkosivustolla tai katsele isoisillä bändeillä, jotka ovat jo pelanneet kampuksella LCR: ssä.

Yliopisto omistaa myös kaupungin keskustapaikan nimeltä The Waterfront, elävää musiikkia ja yökerhoa, johon kuuluu kolme huonetta ja eklektinen DJ- ja livebändien yhdistelmä.

Voit osallistua monenlaisiin opiskelija- ja yhteiskuntatieteisiin yliopistossa. Näihin kuuluvat kaikki taide, tanssitanssi ja keskustelu, läpi laki, kielet ja valokuvaus. Tai auttaa tuottamaan opiskelija-sanomalehteä, lehteä, radiokanavaa tai televisiokanavaa?

Taiteellinen inspiraatio, aivan kotiovellesi

UEA: n kampuksella on kansainvälisesti tunnettu Sainsbury-keskus visuaalisille taidoille.

Se tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn inspiroivaa pysyvää kokoelmaa, joka kattaa yli 5000 vuotta ihmiskunnan luovuutta, ja näkyvä museo ja taidegalleria myös isännöi monia merkittäviä taidenäyttelyitä ympäri vuoden.

Pablo Picasso, Edgar Degas, Francis Bacon, Jacob Epstein, Henry Moore, Alberto Giacometti ja Amedeo Modigliani ovat kaikki edustettuina.

Voit myös liittyä palkitun oppimisohjelman gallerian keskusteluihin, luentoihin ja työpajoihin, jotka auttavat lisäämään taiteellisia inspiraatiota.

Hämmästyttävä opiskelijakokemus

University of East Anglia on fantastinen yliopisto, jossa opiskelijat voivat nauttia kukoistavasta yhteisön ilmapiiristä ja runsaasta hämmästyttävästä elämyksestä.

Opiskelijat ovat luokitelleet UEA: n vuoden 2005 "Top 5 -kokemuskokemukselle" kansallisessa opiskelijakilpailussa. Vuonna 2016 se sijoittui ensimmäiseksi "hyvään ympäristöön kampuksella / ympäri yliopistoa" -kategorian alla Times Higher Education -kokemuskatsauksessa .

UEA: n kauniilla puistoalueella on runsaasti mahdollisuuksia rentoutua opintojen välillä. Voit tutustua kaneihin luontopolkuilla, nauttia järven rannalla tai ottaa puhdasta, raikasta ilmaa, kun luet ruohoa.

Kampuskeskuksissa on kirjasto auki ympäri vuorokauden, media-sviitti, elokuva- ja tv-studio, palkittu Sportspark-kompleksi, kaksitoista ainutlaatuista kahvilaa ja ravintolaa sekä mini-supermarket, pankki ja postitoimisto.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

University of East Anglia

... [+]

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of East Anglia

Yhden vuoden ohjelma, joka vastaa psykologian perustutkinnon ensimmäisenä vuonna Itä-Englannin yliopistossa. ... [+]

Laadukas valmistelu toisen vuoden kandidaatin tutkintoon Itä-Anglikan yliopistossa psykologiassa.

Koulutuksen ensimmäisenä vuonna vastaava luento sisältää kaikki UEA: n ensimmäisen vuoden opiskelijat ja suurin osa seminaariluokista INTO UEA: n tutkimuskeskuksessa.

Miksi haet International Year One -ohjelmaa? Reitti vuoteen 2 vuoteen perusopetuksen tutkinnosta UEA: ssa (edellyttäen, että täytetään vaaditut tulovaatimukset). Olet opiskelija yliopistosta ensimmäisestä päivästä laadukkaalla UEA-validoituun ohjelmaan. Ammattimaista apua ja tukea hakemuksessasi yliopistoon. Mistä tämä ohjelma vie minut?

Kansainvälisen vuoden 1 menestyksekäs suorittaminen johtaa UEA: n korkeakoulututkinnon (FHEQ Level 4) alkuopetukseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

University of East Anglia

... [+]

Menestyksekkäästi reittiopiskelijaksi pääset käyttämään useita yliopiston etenemisvaihtoehtoja.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of East Anglia

Akateeminen: Valmistunut 12 vuotta hyvää laatua olevaa koulua Englanti kieli: IELTS 5.0 - 5.5 tai vastaava Etkö täytä maahantulovaatimuksia? Tarjoamme myös akateemisen en ... [+]

Akateeminen: Valmistunut 12 vuotta hyvää laatua olevaa koulua

Englanti kieli: IELTS 5.0 - 5.5 tai vastaava

Etkö täytä maahantulovaatimuksia? Tarjoamme myös akateemisen englannin kurssin.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of East Anglia

Opiskele laadukasta kurssia johtavassa tekniikan, tieteen ja matematiikan yliopistossa. Kansainvälinen säätiöohjelma valmistaa sinut ensimmäisen asteen opintojaksolle Itä ... [+]

Valmistelu suoraa pääsyä yliopistollisen insinööritekniikan, matematiikan tai fysiikan tutkintoon yhdellä vuodella East Anglia yliopistossa.

Miksi hakea kansainvälisen säätiön ohjelmaa? Taattu reitti ensimmäisen asteen AEA: n perustutkintoon UEA: ssa (edellyttäen, että täytetään vaaditut maahantulovaatimukset). Olet opiskelija yliopistosta ensimmäisestä päivästä laadukkaalla UEA-validoituun ohjelmaan.

Kurssivaihtoehdot

Kansainvälinen säätiö (3 termiä) - tämä on tavallinen vaihtoehto, joka soveltuu useimmille opiskelijoille. Laajennettu kansainvälinen säätiö (4 ehtoa) - tämä vaihtoehto sisältää kurssin alussa uuden intensiivisen englannin kielen opetuksen ja englannin kielen tulovaatimukset ovat pienemmät. Mistä tämä ohjelma vie minut? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of East Anglia

Laadukas kurssi, joka tarjoaa suoran pääsyn matematiikan kandidaatin tutkinnon ensimmäiseen vuoteen East Anglia -yliopistossa. ... [+]

Valmistelu suoraa pääsyä ensimmäisen vuoden matematiikan, vakuutusmatemaattisen tieteen, rahoituksen ja kirjanpidon tai taloustieteen opinnoissa UEA: ssa.

Miksi hakea kansainvälisen säätiön ohjelmaa? Taattu reitti ensimmäisen asteen AEA: n perustutkintoon UEA: ssa (edellyttäen, että täytetään vaaditut maahantulovaatimukset). Olet opiskelija yliopistosta ensimmäisestä päivästä laadukkaalla UEA-validoituun ohjelmaan.

Kurssivaihtoehdot

Kansainvälinen säätiö (3 termiä) - tämä on tavallinen vaihtoehto, joka soveltuu useimmille opiskelijoille. Laajennettu kansainvälinen säätiö (4 ehtoa) - tämä vaihtoehto sisältää kurssin alussa uuden intensiivisen englannin kielen opetuksen ja englannin kielen tulovaatimukset ovat pienemmät. Mistä tämä ohjelma vie minut? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

University of East Anglia

Reitti jatko-opintoihin UEA: ssa (edellyttäen, että täytät vaaditut tulovaatimukset). ... [+]

Reitti jatko-opintoihin UEA: ssa (edellyttäen, että täytät vaaditut tulovaatimukset). [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of East Anglia

yliopistotyylinen opetus, jolla on korkea työaika ja pienet kokoluokat ... [+]

yliopistotyylinen opetus, jolla on korkea työaika ja pienet kokoluokat [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of East Anglia

... [+]

Etkö täytä maahantulovaatimuksia? Tarjoamme myös akateemisen englannin kurssin.

[-]
Yhdistynyt kuningaskunta Norwich
Request Info
Englanti
Full-time
9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi