Queen's University Belfast

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mikä tekee kuningattaren erikoisuudesta?

Queen's University Belfast sai ensimmäisen sijan Yhdistyneessä kuningaskunnassa kansainvälisten opiskelijoiden yleiseen oppimiskokemukseen International Student Barometer 2015 -ohjelmassa.

Sen sijainti on sekoitus nykyaikaiseen muotoiluun ja historialliseen arkkitehtuuriin. Se on yhdeksäs vanhin yliopisto Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta sillä on yksi nykyaikaisimmista kampuksista. Se on rauhallinen, rauhallinen ja turvallinen kampus, jota ympäröivät vehreät esikaupungit. Mutta 15 minuutin kävelymatkan päässä olet kiireisen Belfastin keskustan sydämessä.

Liity jäseneksi yli 17 000 oppilaaseen yli sadasta maasta. Opiskelijaliitto tuo ne kaikki yhteen. Heillä on yli 190 klubia ja yhteiskuntia, jotta voit liittyä, joten sinulla ei ole mitään ongelmia saada ystäviä.

Yliopisto on yksi harvoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jolla on oma kansainvälinen ja jatko-opiskelijakeskus. Keskus järjestää koulutustilaisuuksia, tapahtumia ja työpajoja ja tukee kansainvälisiä opiskelijoita.

Russell Groupin jäsenenä yliopisto on sitoutunut tutkimukseen. Teitä opettaa akateemiset tutkijat kentänsä yläosassa. Ja löydät ainutlaatuisia palveluita, kuten:

  • Queenin elokuvateatteri
  • Virtuaalitodelliteatteri
  • Robotiikan laboratorio
  • Cancer Research and Cell Biology Center
  • Konserttitilat
  • Musiikkiohjelmat
  • Filmstudio (uusi rakennus)

Kurssit, jotka on räätälöity tarpeidesi mukaan

Kiihtynyt oppimisesta englanniksi? Älä ole. Queen's University Belfast ymmärtää, että oppiminen eri kielillä on suuri askel, ja he ovat siellä tukemaan sinua jokaisella askeleella.

He ymmärtävät, että opetustyyli saattaa olla hieman erilainen kuin olet tottunut. Se on okei, he auttavat sinua sopeutumaan asioihin Isossa-Britanniassa. Saat kokemuksia seminaareista ja luentoista, esseiden kirjasta ja esityksistä. Kun olet valmis, sinusta tuntuu täysin valmis yliopistoon.

Tilat, jotka on suunniteltu sinulle

Queen's University Belfast on sitoutunut lisäämään kansainvälistä opiskelijakokemusta puolestasi. Yliopisto on viimeisten 10 vuoden aikana investoinut yli 350 miljoonaa puntaa kampuskeskuksiin. Mikä tarkoittaa, että opiskelet yhdellä Yhdistyneen kuningaskunnan nykyaikaisimmista kampuksista.

INTO Queen's Center on suunniteltu sinulle. Sijaitsee kampuksen sydämessä, vain lyhyen kävelymatkan päässä kaikesta mitä tarvitset. Se on sinun turvapaikkasi, ja tuki on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa.

On olemassa hyviä tiloja, jotta oppiminen on hauskaa. Voit valokopioida, tulostaa ja skannata oppimisresurssikeskuksessa. Löydät myös oppikirjoja, tietokoneita ja kielihakemistoja. Voit myös ladata rahaa opiskelijakortillesi, jota voidaan käyttää ostettaessa ruokaa ravintoloitsijoilta kampuksella.

Jos tarvitset hiljaista opiskelupaikkaa, löydät Centerissä rauhalliset ja mukavat opiskelutilat, joissa on kaikki Wi-Fi-yhteydet. Kun haluat rentoutua, voit kahvilassa ja välipalassa käydä kahvilassa.

Opiskelijapalveluiden ryhmä auttaa sinua aina, kun tarvitset niitä. He auttavat sinua asumaan uuteen elämäänne Belfastissa. Olitpa avaamassa pankkitiliä tai suunnitellut matkan jonnekin, he tulevat auttamaan.

Kokemuksesi kampuksella

Queen's on investoinut yli 350 miljoonaa puntaa viimeisten 10 vuoden aikana parantaakseen kansainvälisten opiskelijoidensa kokemusta. He haluavat, että yliopiston kokemus on paras.

McClay-kirjasto on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja sisältää yli 1,2 miljoonaa kirjoja ja lehtiä sekä 2 200 oppituntia.

Kun haluat rentoutua, voit päästä ylioppilaskuntarakennukseen, jossa on rentoutumis- ja opiskelualue nimeltä "The Space". Löydät myös pankin, kahviloita, ruokakauppoja ja kokoushuoneita, joten sinulla on kaikki mitä tarvitset käden ulottuvilla.

Unionissa on myös yli 170 klubia ja yhteiskuntaa. Voit liittyä niin monta kuin haluat. Origamiista trampoliiniseen, voit varmasti löytää sopivan sinulle. Love Sports? Valitse yli 50 eri urheiluseuraa liittymään ja et koskaan jää ystäviisi leikkiin.

INTO Queen's University Belfast : Matka alkaa täältä

Keskus on yksi ensimmäisistä paikoista, kun vierailet, kun sinä tulet, ja luokkasi pidetään täällä, aivan kampuksen sydämessä. Jos tarvitset hiljaista opiskelupaikkaa, löydät sen täältä. Kun haluat työskennellä luokkatovereidesi kanssa, löydät runsaasti ryhmäopiskelualueita.

Kaikki on kätesi keskellä. Se on teidän oppimiskeskuksesi.


Keskustassa luokat

Opit nykyaikaisiin luokkahuoneisiin, joista osa on vuorovaikutteisia taulukoita ja taulutelevisiot. Kaikki on suunniteltu kanssasi mielessä, jotta saat parhaan kokemuksen.

Tarvitsetko hiljaisen tilan lukemaan? Tai ryhmäsi ryhmä, joka aivoriihi? Tule keskukseen. Löydät opiskelutilat ja Wi-Fi-keskuksen koko keskuksen, joten voit työskennellä missä tahansa parhaiten sopivalla tavalla.


Oppimisresurssikeskus

Oppimisresurssikeskuksessa on kirjoja ja oppimateriaalia, jotta pääset alkuun. Haluatko kirjoittaa muistiinpanosi, valokopion kirjan tai tulostaa esseesi, voit tehdä sen kaiken täällä.

Plus, INTO Queenin oppilaana, sinulla on myös täysi pääsy oppimateriaaliin palkitulle McClay-kirjastolle Queen'sissa oppimisresurssikeskuksen lukemateriaalin lisäksi.


Opiskelu luokkahuoneen ulkopuolella

Kaikilla opinnoillasi voit käyttää Queen's Online -palvelua (QOL), yliopiston virtuaalista oppimisympäristöä. Voit käyttää luentosarjoja ja kurssien sisältöä mistä tahansa tietokoneesta. Voit myös keskustella aiheista tutoreiden ja luokkatovereiden kanssa.

McClay-kirjastolla on yli 1,2 miljoonaa kirjoja ja lehtiä, joista voit valita. Löydät myös hiljaiset tilat ja opiskelutilat, jotka tarjoavat myöhäisillan tietokoneen käytön. Tarvitsetko apua Wi-Fi-yhteyden muodostamiseen? Ei ole ongelmaa, IT-palvelupiste auttaa mielellään.


Täytä tankki Center Caféissa

Nälkäinen? Janoinen? Pidä tauko Café Carberryissa. Tämä pieni kahvila istuu INTO-keskuksessa, joten et ole koskaan kaukana välipalaa. Se on hyvä paikka rentoutua ystävien kanssa lounaalla tai opiskella yksin kahvia. Voit ostaa voileipiä, keittoja, leivonnaisia ​​ja kuumia tai kylmiä juomia. Onko erityistä ruokavaliota? Ei ole ongelma, kasvissyöjä, vegaani ja halal vaihtoehtoja.

Sijainnit

Belfast

INTO Queen's University Belfast

Osoite
University Rd
BT7 1NN Belfast, Pohjois-Irlanti, Yhdistynyt kuningaskunta