Newcastle University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Missä sinä haluat olla

Haluatko opiskella huippuluokan yliopistossa yhdellä Britannian jännittävimmistä kaupungeista? Newcastle University sijoitti viidenneksi Yhdistyneessä kuningaskunnassa International Student Barometer 2016: n ja on osa kansainvälisesti tunnettua Russell Groupia. INTO Newcastle University sijaitsee aivan kampuksen ytimessä. Tulet tuntemaan osan tästä vilkkaasta ja kukoistavasta yliopistokentästä heti, kun opit upeissa nykyaikaisissa tiloissa. Kokemattomat yliopistotyylinen opetus luentojen, opetusohjelmien ja tuettuun yksityiseen tutkimukseen. Ystävällinen tukitiimi on lähellä, joten voit olla varma yksinkertaisesta, rennosta ja innostava ensimmäisestä vuodesta.

Oppimiskokemuksesi sydän

Haluatko opiskella kukoistavan kaupungin sydämessä? INTO-keskus Newcastle University tarjoaa juuri sen. Se on moderni, turvallinen keskus, jossa on täysi pääsy erilaisiin majoitus- ja oppimismahdollisuuksiin.

Huippuluokan oppilaitosten, paikan päällä tapahtuvan majoituksen ja runsaasti mahdollisuuksia rentoutumiseen ja seurusteluun löytyy kaiken yhdestä paikasta.

Nykyaikaisissa luokkahuoneissa ja upeissa IT-tiloissa keskus tarjoaa monipuolisen laboratorion, kielikeskuksen ja laajan kirjaston. Ja sinä tuemme omat opettajamme ja henkilökuntamme, jotka varmistavat, että saat kaiken irti ajastasi Newcastle University .

Kirjasto

Kampuksella on kolme kirjastoa. Avoinna seitsemän päivää viikossa, 24 tuntia vuorokaudessa, Robinson-kirjasto on yliopiston pääkirjasto. Täältä löydät yli miljoona kirjoja, yli 100 000 sähköistä resurssia ja tuhansia lehtiä.

Asiantuntija-kirjastoa on kaksi muuta - lakikirjasto ja Walton Medical and Dental Library. Etkö löydä etsimääsi? Ystävällinen henkilökunta on kätevästi auttamaan sinua löytämään mitä tarvitset.

  • 1300 verkko-osaa, joista osa on 24 tuntia vuorokaudessa
  • Kehittämisen kirjoittaminen, matematiikan apu ja yleinen kirjaston apu
  • DVD- ja CD-kassat kieltenoppimiseen

laitteisto

Kun se tulee opiskelemaan, INTO-keskuksessa on kaikki mitä tarvitset. Yksityisopetukseen on yhdistetty sosiaalisia tiloja ja hiljaisia ​​paikkoja. Hyvin varustetulla oppimisresurssikeskuksella on kirjoja, online-resursseja ja aikakausjulkaisuja oppimistasi parantamiseksi. Learning Resource Center on avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-18.

Haluatko opiskella verkossa? Sinulla on pääsy Blackboardiin, virtuaaliseen oppimisympäristöön, jossa voit ladata luentosarjoja ja kurssisisällön sekä osallistua keskusteluihin luokkatovereiden ja opettajien kanssa.

Tarvitsetko neuvoja? Keskus tarjoaa 24h-tukea heti saapumisestasi. Viisumi- ja maahanmuuttoavustuksesta lentokenttien noutoon, asumisohjelmaan ja asumisavustajiin majoituksen yhteydessä sinulla on kaikki tarvittava apuasi.

Elämä kampuksella ei ole vain opiskelusta. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää erinomaisia ​​palveluja, joissa voit seurustella ystäviesi kanssa. Kauppoja, ravintoloita ja urheilumahdollisuuksia löytyy kampuksesta. Tai mennä oppilasliittoon, jossa sinut pilaa valintasi yli 200 klubin ja yhteiskunnan kanssa.

ruoka

Erinomainen paikka rennossa ystävien kanssa ja rentoutua luokkien välillä, kahvila löytyy kampuksen keskustasta. Se on hyvä paikka nauttia aamiaisen, lounaan tai juoman luokkien välillä. Kasvissyöjä ja Halal-vaihtoehdot ovat usein saatavilla, ja rahastokortti on säästää rahaa.

Uskomat tilat ja upea sijainti

Sinulla on pääsy kaikkiin Newcastle University upeisiin tiloihin. Siellä on palkittu Robinson-kirjasto ja Kielten resurssikeskus - molemmat ovat hyviä oppimispaikkoja sekä erinomainen virtuaalinen oppimisympäristö. Mutta INTO Newcastle University on enemmän kuin vain luokat ja opiskelu, jossa on suuri opiskelija-unioni ja upea urheilukeskus.

Maailman huippuyliopisto

Newcastle University tarjoaa erinomaiset työllistymisnäkymät, unohtumaton opiskelijakokemus ja on Russell-konsernin perustajajäsen, johon kuuluu 24 Yhdistyneen kuningaskunnan arvostetuimpia tutkimustehokkaita yliopistoja. Ranking ylimpänä 1% yliopistoissa maailmassa ja 23. Britanniassa, Newcastle University myös maailman 12 parasta kansainvälisen opiskelijoiden tyytyväisyyden suhteen.

Opiskelu täällä tarkoittaa, että liittymässä yli 23 000 opiskelijaa yli 120 maasta ja vahva opiskelijayhteisö, joka innostaa ja kannustaa oppimista.

Ylläpitämisen perinteen ylläpitäminen

Yksi suurimmista yliopistoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja erinomainen opetus ja huippuluokan tutkimus, Newcastle University on suosittu valinta opiskelijoille ja työnantajille.

Voit luoda maailmanlaajuisia yhteyksiä täällä, ja yliopisto tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja opintojen tehostamiseksi, mukaan lukien:

  • opiskella ulkomailla yli 250 yliopistoa eri puolilla maailmaa sekä ulkomailla suoritettavaa kansainvälistä opiskelua, kesäkoulua ja tutkintoihin integroitavia työohjelmia
  • rahoitusta opiskelija-tutkimusmatkoille ympäri maailmaa
  • kumppanuuksia yli 400 globaalissa laitoksessa
  • kaikille opiskelijoille vapaa pääsy oppilaitoksiin toisen kielen oppimiseen
  • tutkinto Singaporessa ja lääketieteen koulu Malesiassa
  • upouusi lontoolaisen kampuksen, joka tarjoaa erilaisia ​​tutkintoja, mestarikursseja sekä työnantaja- ja alumnitapahtumia
  • monipuoliset tieteenalat, joista 27 on luokiteltu Iso-Britannian 20 parhaan joukkoon

Sijainnit

Newcastle upon Tyne

INTO Newcastle University

Osoite
The INTO Building
NE1 7RU Newcastle upon Tyne, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta