Lue virallinen kuvaus

Liity top 10 yliopistoon jatko-opiskelijoille

Olet Newcastlen yliopiston opiskelija, mutta asut ja opiskelet Lontoon kampuksella. Voit hyötyä yliopiston erinomaisesta maineesta jatko-opiskelijoille ja asua maailman kolmannessa kaupungissa työnantajaan (QS Best Student Cities 2016).

Kuulostaa erinomaisena tapana aloittaa urasi? Saat myös pääsyn Newcastlen yliopiston alumniverkkoon, sähköisiin resursseihin, tutkimukseen perustuvaan opetukseen, ura-alueeseen ja opiskelijaliittoon.

Haluatko elää muiden opiskelijoiden kanssa? Ei ole ongelma, voit valita kahden opiskelija asuinpaikan kaikki helposti ulottuvilla kampuksella.

Suunniteltu vastaamaan tarpeitasi

Kampukselta löytyy joustavia opetustiloja, joihin kuuluu kaksi luentopiiriä ja seminaarihuoneita vuorovaikutteisilla taulukoilla.

Oppimisresurssikeskuksessa on myös oppimateriaaleja sekä moderneja IT-tiloja ja ilmainen Wi-Fi.

Nälkäinen? Tartu harjoitteluun kampuskahvilassa tai pistä pizzaa tai sushia alakerrassa.

Kampus on pieni, mikä tarkoittaa, että tulet pian tuntemaan oppilaat ja tekemään ystäviä nopeasti.

Tervetulotoimistossa tapaat tukitiimin. Ne ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Hallitse rahaa ja elinjärjestelyjä maahanmuuttoon ja terveellisiisi ja onnellisestanne, he voivat auttaa.

Maailmanlaajuisesti rankattu yliopisto

Newcastlen yliopisto on sijoittunut maailman korkeimpien yliopistojen 1 prosenttiin (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London tuo huippuluokan sijoituksen pääkaupunkiin sekä erinomaisen työllistettävyyden ja ylimmän 20 sijoituksen tutkinnon suorittaneiden uranäkymien (The Complete University Guide 2016).

Voit hyötyä yliopistoista erinomaisesta maineesta jatko-opiskelijoille ja asua maailman kolmannessa kaupungissa työnantajaan (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London on myös erinomainen tilaisuus kehittää ammatillista verkostoasi. Sinulla on Lontoon finanssialueella maailmanlaajuiset työnantajat kotiovellesi.

Tutkinnot on suunniteltu Newcastlen yliopiston kolminkertaisella akkreditoitulla kauppakorkeakoululla. Vain 1% liikekouluista on kolminkertainen akkreditoitu, joten sinun on kilpailun edellä valmistuttuasi. Sinulla on myös täysin varusteltu vaikutus maailmanlaajuiseen liiketoimintaan.

Opiskele kolmessa akkreditoitua kauppakorkeakoulua Lontoon finanssikeskuksen sydämessä

Kaikki koulutusohjelmat on suunnitellut Newcastle University Business School. 1 prosentissa kolmesta akkreditoitua yrityskoulusta keskitytään nopeutettuun henkilökohtaiseen kasvuun ja rohkaisee sinua kehittämään kilpailuetua.

Globaaleilla työnantajilla kotiovellesi Lontoon kampus on täydellinen tukikohta ammatillisen verkoston kehittämiseen ja yhteyksien luomiseen yritysten ja teollisuuden kanssa.

Sinulla on mahdollisuus osallistua verkko-tapahtumiin sekä uusilla että kokeneilla Newcastlen yliopiston tutkinnon suorittaneilla, ja Graduate Connections -tietokanta voi ottaa sinut yhteyttä entisiin opiskelijoita kaikkialta maailmasta, jotka voivat auttaa sinua valitussa urasi. Jos et ole valinnut uraa, voit käyttää täysipainoisesti Newcastlen yliopiston uran palvelutarjontaa.

Nervoja uusien ystävien tekemisestä? Älä huoli, että Newcastlen yliopiston opiskelijana olet oppilaiden liiton jäsen. Kampuksen edustaja järjestää aktiivisen sosiaalisen kalenterin, joten sinun tulee tehdä uusia ystäviä nopeasti.


Mikä on kolminkertainen akkreditointi?

Liiketoimintakoulu luokitellaan kolminkertaiseksi akkreditoituna, kun kolme kansainvälistä akkreditointielintä - Association to Advanced Collegiate School of Business (AASCB), MBA-yhdistys (AMBA) ja eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä (EQUIS) - antavat laitoksen akkreditoinnin.

Tämä arvokas otsikko on kultainen standardi liiketalouden koulutuksessa, saavuttaa vain 1% kauppakorkeista maailmanlaajuisesti. Se myönnettiin Newcastlen yliopiston kauppakorkeakoululle vuonna 2014.

Globaalit yhteydet

Sinun tulee liittyä yhteisöön, jossa on yli 122 000 tutkinnon yli 110 eri maasta.

Sinulla on mahdollisuus osallistua verkostoitumiseen sekä uusilla että kokeneilla Newcastlen yliopisto-opiskelijoilla. Ja koulun Graduate Connections -tietokanta voi ottaa sinut yhteyttä entisiin opiskelijoita kaikkialta maailmasta, jotka voivat auttaa sinua valitussa urasi.

Opi asiantuntijoilta

Haluatko kuulla asiantuntijoilta, kuinka aloittaa yritys tai rakentaa uran? Joka keskiviikko sinulla on mahdollisuus osallistua mestarikurssiin yhdestä Newcastlen yliopiston kauppakumppaneista.

Kuulkaa AES Internationalin toimitusjohtajalta kumppani Thomas Eggarin, Capita Learningin MD: n toimitusjohtaja, FTS Globalin toimitusjohtaja, Santanderin konsultti ja paljon muuta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Newcastle University London

Tämä kurssi tarjoaa nopeimman ja tehokkaimman reitin kohti vaadittavaa englannin kielen tasoa. Se on suunniteltu erityisesti vastaamaan yksilöllisiä oppimistarpeitasi ja ... [+]

Tämä kurssi tarjoaa nopeimman ja tehokkaimman reitin kohti vaadittavaa englannin kielen tasoa. Se on suunniteltu erityisesti vastaamaan yksilöllisiä oppimistarpeitasi ja viisi räätälöityä opintotasoa, jotta voit saada kielitaidon ja akateemiset taidot, joita sinun tarvitsee menestyä.

Kurssin ominaisuudetKoska hyvin sitoutunut ja ahkera opiskelija, voit odottaa nopeaa edistystä yhtä IELTS-pistettä kohden termillä tämän intensiivikurssin kautta. Akateemiselle englanniksi joulukuussa 2017 suoritetuille opiskelijoille suoritettiin keskimäärin 0,8 IELTS-yhtyeen etenemistä.Tutkimus 30 oppimisaikaa, 25 tuntia henkilökohtaista yhteyttä ja 5 tuntia opettajan tukemaa verkkokielen kehittämistä.Kehitetty yhteistyössä Cambridge Assessmentin kanssa räätälöity verkkoarviointi mahdollistaa sinun edistyksen tarkan seurannan.Käytä interaktiivisia opetuksia ja pieniä kokoluokkia.Ilmainen INTO "Get Ready for English" -kurssi saatavilla verkossa ennen saapumista.... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
3 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

Newcastle University London

Valmistaudu suorittamaan suoramyynnin Business Schoolin tai markkinoinnin ja johtamisen perustutkinnon 2. vuositasolla Newcastle University London . ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoramyynnin Business Schoolin tai markkinoinnin ja johtamisen perustutkinnon 2. vuositasolla Newcastle University London .

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu, lokakuu; 2019: tammikuu, heinäkuu, syyskuu, lokakuu; 2020: tammikuuPalkkiot: Alkaen £ 15,445Luokka tuntia: keskimäärin 21 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto: Tyypillisesti maanantaista perjantaihin klo 08.00-19.00 ilman juhlapäiviä. Kuitenkin voi olla tapauksia, joissa luokkia on pidettävä näiden aikojen ulkopuolella ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.Palkinto: Korkeakoulututkinto (FHEQ Level 4) Newcastlen yliopistosta.Kurssivaihtoehdot:Standardi (3-aikavälinen, 9 kuukauden ohjelma)Laajennettu (Sisältää englanninkielisen lisälauseen.)Sisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Tammikuu 2020
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

Newcastle University London

Valmistaudu suorittamaan suoramyynnin Yliopisto-opintokokonaisuuden ensimmäisen asteen kirjanpidon ja rahoituksen, kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen tai kansainväl ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoramyynnin Yliopisto-opintokokonaisuuden ensimmäisen asteen kirjanpidon ja rahoituksen, kansainvälisen liiketoiminnan johtamisen tai kansainvälisen johtamisen ja markkinoinnin Newcastle University London .

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille. Lue lisää rahat takaisin-takutamme.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjeet yliopistosovellusten kanssa, joten valitset sinulle parhaan mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu, lokakuu; 2019: tammikuu, heinäkuu, syyskuu, lokakuu; 2020: tammikuuPalkkiot: Alkaen £ 15,445Luokka tuntia: keskimäärin 21 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto: Tyypillisesti maanantaista perjantaihin klo 08.00-19.00 ilman juhlapäiviä. Kuitenkin voi olla tapauksia, joissa luokkia on pidettävä näiden aikojen ulkopuolella ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.Palkinto: International Foundation Certificate (RQF Level 3) Newcastlen yliopistosta.Kurssivaihtoehdot:Standardi (3-aikavälinen, 9 kuukauden ohjelma)Laajennettu (Sisältää englanninkielisen lisälauseen.)Sisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Tutkintodiplomi

Newcastle University London

Valmistaudu suorittamaan jatkotutkinnon kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa ja kansainvälisessä markkinoinnissa Newcastle University London . ... [+]

Valmistaudu suorittamaan jatkotutkinnon kansainvälisessä liiketoiminnan johtamisessa ja kansainvälisessä markkinoinnissa Newcastle University London .

Kurssin ominaisuudetKehitä tietosi ja taidot aktiivisen oppimisen kautta valitulla aihealueella.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Mukautuvat opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jossa keskitytään voimakkaasti tutkimus- ja tutkimustoimintaan.Paranna englanninkielistä tasoa ja kehitä valitsemasi tutkintoalan sanastoa.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu, lokakuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu, lokakuu; 2020: tammikuuPalkkiot: Alkaen £ 15,445Luokka tuntia: keskimäärin 21 tuntia viikossaLuokan koko: 16Luokka kesto: Tyypillisesti maanantaista perjantaihin klo 08.00-19.00 ilman juhlapäiviä. Kuitenkin voi olla tapauksia, joissa luokkia on pidettävä näiden aikojen ulkopuolella ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.Palkinto: International Graduate Diploma (FHEQ Level 6) Newcastlen yliopistosta.Kurssivaihtoehdot:Standardi (3-aikavälinen, 9 kuukauden ohjelma)Laajennettu (Sisältää englanninkielisen lisälauseen.)Sisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi