Newcastle University London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Liity top 10 yliopistoon jatko-opiskelijoille

Olet Newcastlen yliopiston opiskelija, mutta asut ja opiskelet Lontoon kampuksella. Voit hyötyä yliopiston erinomaisesta maineesta jatko-opiskelijoille ja asua maailman kolmannessa kaupungissa työnantajaan (QS Best Student Cities 2016).

Kuulostaa erinomaisena tapana aloittaa urasi? Saat myös pääsyn Newcastlen yliopiston alumniverkkoon, sähköisiin resursseihin, tutkimukseen perustuvaan opetukseen, ura-alueeseen ja opiskelijaliittoon.

Haluatko elää muiden opiskelijoiden kanssa? Ei ole ongelma, voit valita kahden opiskelija asuinpaikan kaikki helposti ulottuvilla kampuksella.

Suunniteltu vastaamaan tarpeitasi

Kampukselta löytyy joustavia opetustiloja, joihin kuuluu kaksi luentopiiriä ja seminaarihuoneita vuorovaikutteisilla taulukoilla.

Oppimisresurssikeskuksessa on myös oppimateriaaleja sekä moderneja IT-tiloja ja ilmainen Wi-Fi.

Nälkäinen? Tartu harjoitteluun kampuskahvilassa tai pistä pizzaa tai sushia alakerrassa.

Kampus on pieni, mikä tarkoittaa, että tulet pian tuntemaan oppilaat ja tekemään ystäviä nopeasti.

Tervetulotoimistossa tapaat tukitiimin. Ne ovat saatavilla ympäri vuorokauden. Hallitse rahaa ja elinjärjestelyjä maahanmuuttoon ja terveellisiisi ja onnellisestanne, he voivat auttaa.

Maailmanlaajuisesti rankattu yliopisto

Newcastlen yliopisto on sijoittunut maailman korkeimpien yliopistojen 1 prosenttiin (QS World University Rankings 2015-2016). Newcastle University London tuo huippuluokan sijoituksen pääkaupunkiin sekä erinomaisen työllistettävyyden ja ylimmän 20 sijoituksen tutkinnon suorittaneiden uranäkymien (The Complete University Guide 2016).

Voit hyötyä yliopistoista erinomaisesta maineesta jatko-opiskelijoille ja asua maailman kolmannessa kaupungissa työnantajaan (QS Best Student Cities 2016).

Newcastle University London on myös erinomainen tilaisuus kehittää ammatillista verkostoasi. Sinulla on Lontoon finanssialueella maailmanlaajuiset työnantajat kotiovellesi.

Tutkinnot on suunniteltu Newcastlen yliopiston kolminkertaisella akkreditoitulla kauppakorkeakoululla. Vain 1% liikekouluista on kolminkertainen akkreditoitu, joten sinun on kilpailun edellä valmistuttuasi. Sinulla on myös täysin varusteltu vaikutus maailmanlaajuiseen liiketoimintaan.

Opiskele kolmessa akkreditoitua kauppakorkeakoulua Lontoon finanssikeskuksen sydämessä

Kaikki koulutusohjelmat on suunnitellut Newcastle University Business School. 1 prosentissa kolmesta akkreditoitua yrityskoulusta keskitytään nopeutettuun henkilökohtaiseen kasvuun ja rohkaisee sinua kehittämään kilpailuetua.

Globaaleilla työnantajilla kotiovellesi Lontoon kampus on täydellinen tukikohta ammatillisen verkoston kehittämiseen ja yhteyksien luomiseen yritysten ja teollisuuden kanssa.

Sinulla on mahdollisuus osallistua verkko-tapahtumiin sekä uusilla että kokeneilla Newcastlen yliopiston tutkinnon suorittaneilla, ja Graduate Connections -tietokanta voi ottaa sinut yhteyttä entisiin opiskelijoita kaikkialta maailmasta, jotka voivat auttaa sinua valitussa urasi. Jos et ole valinnut uraa, voit käyttää täysipainoisesti Newcastlen yliopiston uran palvelutarjontaa.

Nervoja uusien ystävien tekemisestä? Älä huoli, että Newcastlen yliopiston opiskelijana olet oppilaiden liiton jäsen. Kampuksen edustaja järjestää aktiivisen sosiaalisen kalenterin, joten sinun tulee tehdä uusia ystäviä nopeasti.


Mikä on kolminkertainen akkreditointi?

Liiketoimintakoulu luokitellaan kolminkertaiseksi akkreditoituna, kun kolme kansainvälistä akkreditointielintä - Association to Advanced Collegiate School of Business (AASCB), MBA-yhdistys (AMBA) ja eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä (EQUIS) - antavat laitoksen akkreditoinnin.

Tämä arvokas otsikko on kultainen standardi liiketalouden koulutuksessa, saavuttaa vain 1% kauppakorkeista maailmanlaajuisesti. Se myönnettiin Newcastlen yliopiston kauppakorkeakoululle vuonna 2014.

Globaalit yhteydet

Sinun tulee liittyä yhteisöön, jossa on yli 122 000 tutkinnon yli 110 eri maasta.

Sinulla on mahdollisuus osallistua verkostoitumiseen sekä uusilla että kokeneilla Newcastlen yliopisto-opiskelijoilla. Ja koulun Graduate Connections -tietokanta voi ottaa sinut yhteyttä entisiin opiskelijoita kaikkialta maailmasta, jotka voivat auttaa sinua valitussa urasi.

Opi asiantuntijoilta

Haluatko kuulla asiantuntijoilta, kuinka aloittaa yritys tai rakentaa uran? Joka keskiviikko sinulla on mahdollisuus osallistua mestarikurssiin yhdestä Newcastlen yliopiston kauppakumppaneista.

Kuulkaa AES Internationalin toimitusjohtajalta kumppani Thomas Eggarin, Capita Learningin MD: n toimitusjohtaja, FTS Globalin toimitusjohtaja, Santanderin konsultti ja paljon muuta.

Sijainnit

Lontoo

INTO Newcastle University London

Osoite
102 Middlesex St
E17EZ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta