INTO Manchester

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Houkutteleva kokemus jännittävässä kaupungissa

Moderni INTO Manchester opintokeskus on lähellä kaupungin ja paikallisten yliopistojen tiloja. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella yhdessä jännittävimmistä ja kulttuurisesti monimuotoisista kaupungeista maailmassa.

Keskus-Bridgewater House on vaikuttava Edwardian rakennus, joka on remontoitu korkeimmalle tasolle. Keskus on aivan vilkkaan Manchesterin sydämessä.

Et ole koskaan kaukana monista kahviloista, kahviloista ja ravintoloista, kuten Manchesterin kuuluisasta Chinatown-alueesta. Plus Manchesterin yliopisto ja Manchester Metropolitan University ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Keskuksen tiloja on suunniteltu mieltyneiden opiskelijoiden kanssa. Voit hyödyntää uusinta luokka- ja IT-teknologiaa. Ja yliopistotyyppinen opetus auttaa rakentamaan luottamusta.

Keskus on kodikas ystävällinen opiskelijapalveluiden tiimi, joka varmistaa, että kokemuksesi ovat sekä palkitsevia että huolettomia.

He ymmärtävät ulkomailla opiskelusta tulevat haasteet ja tarjoavat omat tukiverkostot. Viisumi- ja maahanmuuton neuvonnasta avaamalla Iso-Britannian pankkitilisi olet turvassa.

Luotu menestykseen

INTO Manchester opintokeskuksessa on kaikki mitä tarvitset onnistuneesti elämään ja opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Löydät uusimmat oppimisteknologiat. 39 opetustilaa sisältävät digitaaliset valokuvakehykset, joiden avulla opettajasi voivat käyttää online-resursseja ja saada sinut mukaan.

Keskuksessa on myös seuraavat ominaisuudet:

  • valikoima hyvin varustettuja tietokonevalmisteita
  • ilmainen internetyhteys ja langaton internetyhteys kaikkialla
  • miellyttäviä erottumisalueita yksityiseen opiskeluun ja rentoutumiseen ystävien kanssa
  • tervetuliaispöytä ja ystävällisen opiskelijapalveluiden tiimimme tuki
  • Oppimisresurssikeskuksessa on 5000 tutkimustyökalua, mukaan lukien kirjat, CD-levyt, DVD-levyt, verkkojulkaisut, sanomalehdet ja tulostus- ja skannauspalvelut.

Sinulla on 24/7 pääsy virtuaaliseen oppimisympäristöömme lataamaan luentosarjoja ja muita hyödyllisiä kurssimateriaaleja. Voit myös osallistua online-keskusteluihin opettajien ja luokkatovereiden kanssa.

Etkö ole varma mistä aloittaa? Ystävällinen, kokenut henkilökunta auttaa sinua hyödyntämään mahdollisimman paljon resursseja.

Elämä luokkahuoneen ulkopuolella

Kansainvälisenä opiskelijana voit elää osana elävää opiskelijayhteisöä tarkoitukseen rakennettuissa asuinhuoneissamme. Tai miksi et kokeilisi todellista brittiläistä elämää perheenjäsenissä? Molemmat vaihtoehdot tarjoavat turvallisen, mukavan ympäristön, jossa kasvaa - sekä akateemisesti että henkilöksi.

INTO Manchester Tervetuloa-pöydällä on mahdolliset kysymykset, ja voit myös soittaa 24 tunnin puhelinnumeroon hätätilanteessa.

Sosiaaliohjelma INTO Manchester

INTO Manchester sosiaaliohjelma helpottaa sinua tavata uusia ihmisiä ja saada irti uuteen kotiisi.

Tämä sisältää vierailut teatteriin, elokuvateoksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin, kuten National Football Museum ja Manchester United Football Club.

Voit myös nauttia matkoista kauempaa, mukaan lukien kauniin Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespearen syntypaikka) ja muut kulttuurikohteet Englannin lounaaseen.

Haluatko osallistua? Voit liittyä opiskelijoiden sosiaalikomitean jäseneksi ja muodostaa klubit ja yhteisöt omien harrastuksiesi ja kiinnostuksesi ympärille INTO Manchester henkilökunnan tuella.

Kansainvälinen seura

Kansainvälinen seura on Manchesterin ainutlaatuinen voittoa tavoittelematon organisaatio.

Se on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä INTO-keskuksesta, ja se tarjoaa sosiaalisen ja tukevan ympäristön lähes 7000 kansainväliselle opiskelijalle yli 120 maasta, jotka opiskelevat Manchesterissa.

Yhteiskunta järjestää viikonloppumatkoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tarjoaa yli 65 erilaista luokkaa joka viikko ja järjestää yli 100 eri yhteiskunnallista tapahtumaa ympäri vuoden.

Uudet ystävät, uudet kokemukset

Teemme helpoksi tavata uusia ihmisiä ja löytää uusia, hauskoja asioita.

Lähtevä henkilökunta järjestää säännöllisiä sosiaalisia aktiviteetteja ja auttaa sinua mielellään Manchesterissa.

Voit nauttia vierailusta teattereihin, elokuvateoksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin, kuten National Football Museum ja Manchester United Football Club.

Voit myös osallistua järjestettyihin matkoihin esimerkiksi kauniiseen järvialueeseen, Stratford-upon-Avoniin (Shakespearen syntymäpaikka) ja muihin kulttuuripisteisiin.

Sijainnit

Manchester

INTO Manchester

Osoite
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta