Lue virallinen kuvaus

Houkutteleva kokemus jännittävässä kaupungissa

Moderni INTO Manchester opintokeskus on lähellä kaupungin ja paikallisten yliopistojen tiloja. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella yhdessä jännittävimmistä ja kulttuurisesti monimuotoisista kaupungeista maailmassa.

Keskus-Bridgewater House on vaikuttava Edwardian rakennus, joka on remontoitu korkeimmalle tasolle. Keskus on aivan vilkkaan Manchesterin sydämessä.

Et ole koskaan kaukana monista kahviloista, kahviloista ja ravintoloista, kuten Manchesterin kuuluisasta Chinatown-alueesta. Plus Manchesterin yliopisto ja Manchester Metropolitan University ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Keskuksen tiloja on suunniteltu mieltyneiden opiskelijoiden kanssa. Voit hyödyntää uusinta luokka- ja IT-teknologiaa. Ja yliopistotyyppinen opetus auttaa rakentamaan luottamusta.

Keskus on kodikas ystävällinen opiskelijapalveluiden tiimi, joka varmistaa, että kokemuksesi ovat sekä palkitsevia että huolettomia.

He ymmärtävät ulkomailla opiskelusta tulevat haasteet ja tarjoavat omat tukiverkostot. Viisumi- ja maahanmuuton neuvonnasta avaamalla Iso-Britannian pankkitilisi olet turvassa.

Luotu menestykseen

INTO Manchester opintokeskuksessa on kaikki mitä tarvitset onnistuneesti elämään ja opiskeluun Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Löydät uusimmat oppimisteknologiat. 39 opetustilaa sisältävät digitaaliset valokuvakehykset, joiden avulla opettajasi voivat käyttää online-resursseja ja saada sinut mukaan.

Keskuksessa on myös seuraavat ominaisuudet:

  • valikoima hyvin varustettuja tietokonevalmisteita
  • ilmainen internetyhteys ja langaton internetyhteys kaikkialla
  • miellyttäviä erottumisalueita yksityiseen opiskeluun ja rentoutumiseen ystävien kanssa
  • tervetuliaispöytä ja ystävällisen opiskelijapalveluiden tiimimme tuki
  • Oppimisresurssikeskuksessa on 5000 tutkimustyökalua, mukaan lukien kirjat, CD-levyt, DVD-levyt, verkkojulkaisut, sanomalehdet ja tulostus- ja skannauspalvelut.

Sinulla on 24/7 pääsy virtuaaliseen oppimisympäristöömme lataamaan luentosarjoja ja muita hyödyllisiä kurssimateriaaleja. Voit myös osallistua online-keskusteluihin opettajien ja luokkatovereiden kanssa.

Etkö ole varma mistä aloittaa? Ystävällinen, kokenut henkilökunta auttaa sinua hyödyntämään mahdollisimman paljon resursseja.

Elämä luokkahuoneen ulkopuolella

Kansainvälisenä opiskelijana voit elää osana elävää opiskelijayhteisöä tarkoitukseen rakennettuissa asuinhuoneissamme. Tai miksi et kokeilisi todellista brittiläistä elämää perheenjäsenissä? Molemmat vaihtoehdot tarjoavat turvallisen, mukavan ympäristön, jossa kasvaa - sekä akateemisesti että henkilöksi.

INTO Manchester Tervetuloa-pöydällä on mahdolliset kysymykset, ja voit myös soittaa 24 tunnin puhelinnumeroon hätätilanteessa.

Sosiaaliohjelma INTO Manchester

INTO Manchester sosiaaliohjelma helpottaa sinua tavata uusia ihmisiä ja saada irti uuteen kotiisi.

Tämä sisältää vierailut teatteriin, elokuvateoksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin, kuten National Football Museum ja Manchester United Football Club.

Voit myös nauttia matkoista kauempaa, mukaan lukien kauniin Lake District, Stratford-upon-Avon (Shakespearen syntypaikka) ja muut kulttuurikohteet Englannin lounaaseen.

Haluatko osallistua? Voit liittyä opiskelijoiden sosiaalikomitean jäseneksi ja muodostaa klubit ja yhteisöt omien harrastuksiesi ja kiinnostuksesi ympärille INTO Manchester henkilökunnan tuella.

Kansainvälinen seura

Kansainvälinen seura on Manchesterin ainutlaatuinen voittoa tavoittelematon organisaatio.

Se on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä INTO-keskuksesta, ja se tarjoaa sosiaalisen ja tukevan ympäristön lähes 7000 kansainväliselle opiskelijalle yli 120 maasta, jotka opiskelevat Manchesterissa.

Yhteiskunta järjestää viikonloppumatkoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa, tarjoaa yli 65 erilaista luokkaa joka viikko ja järjestää yli 100 eri yhteiskunnallista tapahtumaa ympäri vuoden.

Uudet ystävät, uudet kokemukset

Teemme helpoksi tavata uusia ihmisiä ja löytää uusia, hauskoja asioita.

Lähtevä henkilökunta järjestää säännöllisiä sosiaalisia aktiviteetteja ja auttaa sinua mielellään Manchesterissa.

Voit nauttia vierailusta teattereihin, elokuvateoksiin ja muihin kiinnostaviin kohteisiin, kuten National Football Museum ja Manchester United Football Club.

Voit myös osallistua järjestettyihin matkoihin esimerkiksi kauniiseen järvialueeseen, Stratford-upon-Avoniin (Shakespearen syntymäpaikka) ja muihin kulttuuripisteisiin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

INTO Manchester

Intensiivinen akateeminen englannin kurssi, joka valmistaa sinut tutkintoon UK-yliopistossa tai INTO-akateemisessa ohjelmassa. ... [+]

Akateeminen Englanti kurssi tarjoaa nopeimman ja tehokkaimman reitin kohti vaadittavaa englannin kielen tasoa. Kurssi on suunniteltu erityisesti varmistamaan kielitaidon ja akateemisten taitojen hankkiminen yliopistossa.

Miksi hakea tätä kurssia?Kehitä Englanti-taitoasi kaikilla neljällä ydinalueellaKehitä keskeisiä akateemisia kielitaitojaOpi kommunikoimaan tehokkaasti englanniksiMitä erityistä ohjelmasta on?

Tämä intensiivikurssi tarjoaa 30 oppituntia viikossa, joka koostuu 25 tuntia face-to-face oppimisesta ja 5 tuntia opettajien tuella online-kielen kehitystä. Ohjelma mukautetaan yksilöllisiin tarpeisiisi säännöllisten arvioiden avulla, jotta voit seurata edistymistäsi ja varmistaa, että pysyt ajan tasalla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
3 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
INTO Manchester

NCUK International Year of Accounting and Finance valmistelee sinut toisen liiketoiminnan tai siihen liittyvän perustutkintoa varten valitsemalla johtavat yliopistot Yhdi ... [+]

Kehitä matemaattisia, analyyttisiä ja taloudellisia taitoja valmistelemaan lukuvuotta 2 erilaisissa kirjanpidon ja rahoituksen aiheissa.

Kansainvälinen vuosi yksi kirjanpidossa ja rahoituksessa vastaa opiskelemaan ensimmäisen vuoden perustutkintoa.

Miksi hakea Year One -ohjelmaa?Taattu ehdollinen eteneminen yhdelle kymmenestä NCUK-yliopistosta (edellyttäen että etenemisvaatimukset täyttyvät).Laadukas, NCUK-hyväksytty ohjelma.Tunnustettu monilla muilla johtavilla Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoilla.

Kurssivaihtoehdot

Kansainvälinen vuosi yksi (3 termiä) - tämä on tavallinen vaihtoehto, joka soveltuu useimmille opiskelijoille.Laajennettu kansainvälinen vuosi yksi (4 termiä) - tällä vaihtoehdolla on ylimääräinen englanninkielinen termi alussa ylimääräisen kielituen saamiseksi ja englannin kielen syöttövaatimukset ovat yleensä pienemmät.Mistä tämä ohjelma vie minut?... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Pathway-ohjelma jatkotutkintoon tähtääville

INTO Manchester

Pre-Master's valmistaa kansainvälisiä opiskelijoita suoraan suorittaakseen maisteritutkinnon, jossa on etenemistä liiketoimintaan ja johtamiseen NCUK-yliopistoissa. ... [+]

Valmistautuminen kansainvälisiin opiskelijoihin suora pääsy maisterikoulutukseen, taattu ehdollinen edistyminen yhdelle NCUK: n 16 yliopistosta.

Pre-Master's kehittää englannin kielen taitoja, laajaa opiskelutaitojen osaamista ja jatko-opiskelijan taitoja. Se ei ole kohdekohtainen, ja se on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella liiketoimintaa tai hallinnointiin liittyvää kurssia.

Kurssivaihtoehdot

Pre-Master's (3 termiä, syyskuu merkintä) - tämä tarjoaa lisävalmennuksen aikavälin Management Studies moduuli ja on alhaisempi Englanti kielitaitoa Pre-Master's (2 termiä, tammikuu merkintä) - tämä on tavallinen vaihtoehto, joka soveltuu useimmille opiskelijoille Mistä tämä ohjelma vie minut? ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
6 - 9 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

INTO Manchester

Valmistelemalla sinut ensimmäisen asteen suorittaneelle opiskelijalle Iso-Britanniassa, kansainvälinen yritys- ja humanistinen säätiö tarjoaa rahoitukseen, hallintoon, la ... [+]

Miksi hakea kansainvälisen säätiön ohjelmaa?

Kurssivaihtoehdot

Kansainvälinen säätiö (3 termiä) - tämä on tavallinen vaihtoehto, joka soveltuu useimmille opiskelijoille. Headstart-säätiö (3 termiä) - tämä sisältää vielä kaksi viikkoa oppimista, joka tuo sinut Britannian kulttuuriin ja historiaan. Mistä tämä ohjelma vie minut?

Kansainvälisen säätiön menestyksekäs suorittaminen johtaa kansainvälisen säätiön sertifikaatin myöntämiseen (RQF Level 3) NCUKilta.

Ehdollisen edistyksen takuu:

ba (Hons) liiketoiminnan ja henkilöstöhallinnon

Salfordin yliopisto

BSc (Hons) Finance and Accounting

Sheffieldin yliopisto... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
6 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
INTO Manchester

Manchesterin yliopisto Beng (Hons) Kemiantekniikka Beng (Hons) sähkötekniikka Beng (Hons) koneenrakennus päteviä ja kokeneita opettajia korkeat kontaktitunnit ja ... [+]

Manchesterin yliopisto

Beng (Hons) Kemiantekniikka Beng (Hons) sähkötekniikka Beng (Hons) koneenrakennus päteviä ja kokeneita opettajia korkeat kontaktitunnit ja pienet kokoluokat

Saat neuvoja ja palautetta seminaareissa ja opetusohjelmissa. Säännöllinen henkilökohtainen ohjaaja auttaa sinua suunnittelemaan tulevia tehokkaita tutkimuksia ja vastaamaan kysymyksiin akateemisen menestyksen varmistamiseksi.

Kenen tulee hakea kansainvälistä säätiöohjelmaa?

Sinun tulisi hakea tätä kurssia, jos olet suorittanut toisen asteen koulutuksen kotimaassasi.

Kurssin pituus: 3 - 4 kk (9 - 12 kk)

Aloituspäivät: kesäkuu, elokuu (Headstart), syyskuu... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Request Info
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi