INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Kaupunki kansainvälisille opiskelijoille

Manchester on yksi Euroopan vilkkaimmista kaupungeista - minkä vuoksi se on kotimaassaan enemmän kansainvälisiä opiskelijoita kuin missään muualla Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sekä INTO-opintokeskuksesi että lähistöllä sijaitsevat huoneet ovat aina lähellä jännitystä

Ja kuten INTO-opiskelija, voit myös käyttää Manchester Universityn valikoimaa vertaansa vailla olevia akateemisia ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

"Vuoden yliopisto"

Kuten Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmasta kansainvälisestä opiskelijoiden rekrytoinnista odottaa, Manchesterin yliopisto tarjoaa vertaansa vailla olevia investointeja huipputason tutkimus- ja oppimistehtäviin.

Vuodesta 2004 on investoitu 750 miljoonaa puntaa, mikä on auttanut Manchesterin yliopiston nimittämistä kahdeksi viime vuosikymmeneksi "The University of the Year" (Sunday Times ja Times Higher Education Supplement).

Yliopisto investoi vielä 1 miljardin punnan arvoon vuoteen 2022 mennessä. Uusi tekniikka-kampus, uudet oikeus- ja liike-elämän keskukset, kirjaston suuri kunnostus, laajennus oppilaitosliiton rakennukseen, uusi lääketieteellinen kampus koulu ja merkittävät parannukset kampuksen ympärille.

Ei ole koskaan ollut parasta aikaa opiskella Manchesterin yliopistossa!

Globaalin tunnustuksen valinta yliopistona

Manchesterin yliopistossa on yli 12 000 kansainvälistä opiskelijaa yli 150 maasta. Tämä suosio johtuu korkealaatuisen koulutuksen ja tutkimuksen maailmanlaajuisesta tunnustamisesta.

Yliopisto koostuu 24: stä Ison-Britannian johtavista tutkimusyliopistoista. Yliopisto työllistää 5 900 akateemista ja tutkimushenkilöstöä, joista monet ovat alan johtajia.

Todellisessa maailmassa oppimisen kaltaisella korkealla tasolla ei ole ihme, että 25 Nobel-palkinnon voittajaa on opiskellut tai työskennellyt yliopistossa.

Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan huippututkimuslaitoksista

Modernin tietokoneen syntymästä ja atomin ensimmäisestä jakamisesta uraauurtavaan työhön uuden "ihmemateriaalin" Graphenen kanssa, innovatiivinen tutkimus on Manchesterin yliopiston eetoksen ytimessä.

Tutkimus tukee tutkintoasi, ja henkilökunta opettaa sinulle aiheen eturintamassa. Monet perustutkinto-ohjelmat tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua tutkimustyöskentelyyn. Tämä auttaa kehittämään olennaisia ​​siirrettäviä taitoja, jotka voidaan siirtää työpaikallesi tai jatko-opintoihin.

Yliopisto on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan huippututkimuslaitoksista, sillä vuoden 2014 tutkimuksen huippuyksikkö (REF) luokitteli 83 prosenttia tutkimustoiminnasta "maailman johtavista" tai "kansainvälisesti erinomaisista" ja vuosittain houkuttelee yli 247 miljoonan puntaa rahoitukseen ulkopuolisille tutkimus.

Elämä luokkahuoneen ulkopuolella

Kansainvälisenä opiskelijana voit elää osana elävää opiskelijayhteisöä tarkoitukseen rakennettuissa asuinhuoneissamme. Tai miksi et kokeilisi todellista brittiläistä elämää perheenjäsenissä? Molemmat vaihtoehdot tarjoavat turvallisen, mukavan ympäristön, jossa kasvaa - sekä akateemisesti että henkilöksi.

INTO Manchesterin Tervetuloa-pöydällä on mahdolliset kysymykset, ja voit myös soittaa 24 tunnin puhelinnumeroon hätätilanteessa.

Yliopisto-elämän sosiaalinen puoli

Yliopisto-elämän sosiaalisen puolen osalta Manchesterin yliopisto on täydellinen valinta kansainvälisille opiskelijoille. Opiskelijaliitto on Ison-Britannian suurin, yli 300 opiskelija-seurat ja -yhteiskunnat.

Kansainvälinen yhteisö tarjoaa tukevaa ja sosiaalista ympäristöä kaikille Manchesterissä opiskeleville kansainvälisille opiskelijoille.

Sijainnit

Manchester

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester

Osoite
Bridgewater House, 58/60 Whitworth Street
M1 6LT Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta