INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Ainutlaatuinen kokemus ulkomailla

INTO-opintokeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä Manchester Metropolitan -yliopistosta (MMU), joka on osallistava ympäristö, jossa sinulla on mahdollisuus viettää aikaa tottua siihen, millainen elämä voisi olla kuin opiskelija.

Se tarjoaa monenlaisia ​​moderneja opiskelu- ja sosiaalipalveluita, jotka auttavat parantamaan opiskelua ulkomailla.

Houkutteleva kokemus jännittävässä kaupungissa

INTO Manchesterin tutkimuskeskus on lähellä kaupungin ja paikallisten yliopistojen tiloja. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella yhdessä jännittävimmistä ja kulttuurisesti monimuotoisista kaupungeista maailmassa.

Keskus-Bridgewater House sijaitsee vaikuttavassa Edwardian rakennuksessa, ja se sijaitsee aivan vilkkaan Manchesterin sydämessä.

Et ole koskaan kaukana monista kahviloista, kahviloista ja ravintoloista, kuten Manchesterin kuuluisasta Chinatown-alueesta. Lisäksi Manchesterin yliopisto ja Manchesterin Metropolitan University ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Keskuksen tiloja on suunniteltu mieltyneiden opiskelijoiden kanssa. Voit hyödyntää moderneja luokkahuoneita ja IT-teknologioita.

Niiden akateemiset ohjelmat opetetaan samalla tavoin kuin mitä yliopistossa koet, jotta voit luottaa siihen, ennen kuin aloitat korkeakoulututkinnon. Englannin kielikursseja opetetaan interaktiivisessa, osallistavassa luokkahuoneympäristössä, joka auttaa rakentamaan kielitaitoasi luokkahuoneen osallistumisen kautta.

Keskuksessa on ystävällinen Student Services -ryhmä, joka on valmis auttamaan. He ymmärtävät ulkomailla opiskelusta tulevat haasteet ja tarjoavat omat tukiverkostot. Viisumi- ja maahanmuuton neuvonnasta avaamalla Iso-Britannian pankkitilisi olet turvassa.

Elämä luokkahuoneen ulkopuolella

Kansainvälisenä opiskelijana voit elää osana vilkasta opiskelijayhteisöä huolellisesti valitsemissamme lähellä sijaitsevissa majoituspaikoissa tai kokea todellista brittiläistä elämää perheen omakotitalossa. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat turvallisen, mukavan ympäristön, jossa kasvaa - sekä akateemisesti että henkilöksi.

INTO Manchesterin Tervetuloa-pöydällä on mahdolliset kysymykset, ja voit myös soittaa 24 tunnin puhelinnumeroon hätätilanteessa.

Erinomaiset mahdollisuudet erinomaiseen oppimiseen

Löydät uusimmat oppimistekniikat tutkimuskeskuksessa.

Luokkahuoneissa on digitaalisia valokuvakehyksiä, joiden avulla opettajasi voivat käyttää verkko-resursseja, ja ne on suunniteltu edistämään vuorovaikutusta ja varmistamaan, että olet mukana.

Keskuksessa on myös seuraavat ominaisuudet:

  • valikoima hyvin varustettuja tietokonevalmisteita
  • ilmainen internetyhteys ja langaton internetyhteys kaikkialla
  • miellyttäviä erottumisalueita yksityiseen opiskeluun ja rentoutumiseen ystävien kanssa
  • tervetuliaispöytä ja ystävällisen opiskelijapalveluiden tiimimme tuki

Oppimisresurssikeskuksessa on laaja valikoima opetusmateriaaleja, kuten kirjoja, CD-levyjä, DVD-levyjä, verkkojulkaisuja, sanomalehtiä sekä tulostus- ja skannaustiloja.

Sinulla on 24/7 pääsy virtuaaliseen oppimisympäristöön, jotta voit ladata luentosarjoja ja muita hyödyllisiä kurssimateriaaleja. Voit myös osallistua online-keskusteluihin opettajien ja luokkatovereiden kanssa.

Sijoitukset tulevaisuuteesi

Kun olet edennyt MMU: lle, voit hyötyä 350 miljoonan punnan investoinneista tutkimus- ja opetustiloihin. Tämä sisältää investointeja 75 miljoonaa puntaa Business School ja Student Hub sekä 35 miljoonan puntaa rakennuksen Manchester School of Art.

Kampuksella on lukuisia ruoka- ja juomapaikkoja, kuten hiljattain kunnostettu Student's Union -rakennus.

Muihin yliopiston palveluihin kuuluu laaja kirjasto, joka on avoinna ympäri vuorokauden aukioloaikana ja IT-tiloja, joissa voi lainata netbooks, kannettavat tietokoneet, videokamerat, audiovisuaaliset laitteet ja projektorit - kaikki ilmaiseksi.

Tuleva yliopiston oppimiskokemus on maan parhaimpia. Laadunvarmistusvirasto sijoitti MMU: n Yhdistyneen kuningaskunnan 20 parhaan joukkoon, ja yliopisto tarjoaa palkitun kauppakorkeakoulun, joka sijoitetaan maailman 5% maailmanlaajuisiin yliopistoihin AACSB-akkreditoinnilla.

Siellä asuu myös toinen vanhin taide- ja design-koulu Britanniassa.

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus arvioi 65 prosenttia yliopiston tutkimuksesta "maailman johtavina" tai "kansainvälisesti erinomaisina" (REF 2014). 260 000 alumniä kaikkialla maailmassa ovat jo käyttäneet tätä huippuosaamista vaikuttamaan yhteiskuntaan, ympäristöön, talouteen, kulttuuriin ja yleiseen politiikkaan.

Keskittyy työllistymisestasi

Kun eteneminen MMU: lle, oppiminen hyödyttää työllistyvyyttä. Yliopisto tarjosi ensimmäisenä tarjottuja kursseja maksetuille työelämävalmennusvuosille (kutsuttiin "sandwich -vuosiksi").

Se tarjoaa yli 1000 perustutkintoa ja jatko-ohjelmaa, ja yliopiston Top 20 Iso-Britanniassa kahdeksalle aihealueelle (Complete University Guide 2016).

MMU: lla on myös enemmän ammatillisia akkreditointeja ja yhdistyksiä kuin mikään muu Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto. Tämä tarkoittaa, että kelpoisuutenne on laajalti tunnustettu ja auttaa sinua saamaan paras mahdollinen alku valitsemallasi uralla.

Sijainnit

Manchester

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Osoite
Manchester Metropolitan University
All Saints Building

M15 6BH Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta