Lue virallinen kuvaus

Ainutlaatuinen kokemus ulkomailla

INTO-opintokeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä Manchester Metropolitan -yliopistosta (MMU), joka on osallistava ympäristö, jossa sinulla on mahdollisuus viettää aikaa tottua siihen, millainen elämä voisi olla kuin opiskelija.

Se tarjoaa monenlaisia ​​moderneja opiskelu- ja sosiaalipalveluita, jotka auttavat parantamaan opiskelua ulkomailla.

Houkutteleva kokemus jännittävässä kaupungissa

INTO Manchesterin tutkimuskeskus on lähellä kaupungin ja paikallisten yliopistojen tiloja. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden opiskella yhdessä jännittävimmistä ja kulttuurisesti monimuotoisista kaupungeista maailmassa.

Keskus-Bridgewater House sijaitsee vaikuttavassa Edwardian rakennuksessa, ja se sijaitsee aivan vilkkaan Manchesterin sydämessä.

Et ole koskaan kaukana monista kahviloista, kahviloista ja ravintoloista, kuten Manchesterin kuuluisasta Chinatown-alueesta. Lisäksi Manchesterin yliopisto ja Manchesterin Metropolitan University ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Keskuksen tiloja on suunniteltu mieltyneiden opiskelijoiden kanssa. Voit hyödyntää moderneja luokkahuoneita ja IT-teknologioita.

Niiden akateemiset ohjelmat opetetaan samalla tavoin kuin mitä yliopistossa koet, jotta voit luottaa siihen, ennen kuin aloitat korkeakoulututkinnon. Englannin kielikursseja opetetaan interaktiivisessa, osallistavassa luokkahuoneympäristössä, joka auttaa rakentamaan kielitaitoasi luokkahuoneen osallistumisen kautta.

Keskuksessa on ystävällinen Student Services -ryhmä, joka on valmis auttamaan. He ymmärtävät ulkomailla opiskelusta tulevat haasteet ja tarjoavat omat tukiverkostot. Viisumi- ja maahanmuuton neuvonnasta avaamalla Iso-Britannian pankkitilisi olet turvassa.

Elämä luokkahuoneen ulkopuolella

Kansainvälisenä opiskelijana voit elää osana vilkasta opiskelijayhteisöä huolellisesti valitsemissamme lähellä sijaitsevissa majoituspaikoissa tai kokea todellista brittiläistä elämää perheen omakotitalossa. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat turvallisen, mukavan ympäristön, jossa kasvaa - sekä akateemisesti että henkilöksi.

INTO Manchesterin Tervetuloa-pöydällä on mahdolliset kysymykset, ja voit myös soittaa 24 tunnin puhelinnumeroon hätätilanteessa.

Erinomaiset mahdollisuudet erinomaiseen oppimiseen

Löydät uusimmat oppimistekniikat tutkimuskeskuksessa.

Luokkahuoneissa on digitaalisia valokuvakehyksiä, joiden avulla opettajasi voivat käyttää verkko-resursseja, ja ne on suunniteltu edistämään vuorovaikutusta ja varmistamaan, että olet mukana.

Keskuksessa on myös seuraavat ominaisuudet:

  • valikoima hyvin varustettuja tietokonevalmisteita
  • ilmainen internetyhteys ja langaton internetyhteys kaikkialla
  • miellyttäviä erottumisalueita yksityiseen opiskeluun ja rentoutumiseen ystävien kanssa
  • tervetuliaispöytä ja ystävällisen opiskelijapalveluiden tiimimme tuki

Oppimisresurssikeskuksessa on laaja valikoima opetusmateriaaleja, kuten kirjoja, CD-levyjä, DVD-levyjä, verkkojulkaisuja, sanomalehtiä sekä tulostus- ja skannaustiloja.

Sinulla on 24/7 pääsy virtuaaliseen oppimisympäristöön, jotta voit ladata luentosarjoja ja muita hyödyllisiä kurssimateriaaleja. Voit myös osallistua online-keskusteluihin opettajien ja luokkatovereiden kanssa.

Sijoitukset tulevaisuuteesi

Kun olet edennyt MMU: lle, voit hyötyä 350 miljoonan punnan investoinneista tutkimus- ja opetustiloihin. Tämä sisältää investointeja 75 miljoonaa puntaa Business School ja Student Hub sekä 35 miljoonan puntaa rakennuksen Manchester School of Art.

Kampuksella on lukuisia ruoka- ja juomapaikkoja, kuten hiljattain kunnostettu Student's Union -rakennus.

Muihin yliopiston palveluihin kuuluu laaja kirjasto, joka on avoinna ympäri vuorokauden aukioloaikana ja IT-tiloja, joissa voi lainata netbooks, kannettavat tietokoneet, videokamerat, audiovisuaaliset laitteet ja projektorit - kaikki ilmaiseksi.

Tuleva yliopiston oppimiskokemus on maan parhaimpia. Laadunvarmistusvirasto sijoitti MMU: n Yhdistyneen kuningaskunnan 20 parhaan joukkoon, ja yliopisto tarjoaa palkitun kauppakorkeakoulun, joka sijoitetaan maailman 5% maailmanlaajuisiin yliopistoihin AACSB-akkreditoinnilla.

Siellä asuu myös toinen vanhin taide- ja design-koulu Britanniassa.

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus arvioi 65 prosenttia yliopiston tutkimuksesta "maailman johtavina" tai "kansainvälisesti erinomaisina" (REF 2014). 260 000 alumniä kaikkialla maailmassa ovat jo käyttäneet tätä huippuosaamista vaikuttamaan yhteiskuntaan, ympäristöön, talouteen, kulttuuriin ja yleiseen politiikkaan.

Keskittyy työllistymisestasi

Kun eteneminen MMU: lle, oppiminen hyödyttää työllistyvyyttä. Yliopisto tarjosi ensimmäisenä tarjottuja kursseja maksetuille työelämävalmennusvuosille (kutsuttiin "sandwich -vuosiksi").

Se tarjoaa yli 1000 perustutkintoa ja jatko-ohjelmaa, ja yliopiston Top 20 Iso-Britanniassa kahdeksalle aihealueelle (Complete University Guide 2016).

MMU: lla on myös enemmän ammatillisia akkreditointeja ja yhdistyksiä kuin mikään muu Yhdistyneen kuningaskunnan yliopisto. Tämä tarkoittaa, että kelpoisuutenne on laajalti tunnustettu ja auttaa sinua saamaan paras mahdollinen alku valitsemallasi uralla.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Pathway-ohjelma perustutkintoon tähtääville

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Valmistaudu suorittamaan suoritetut suorat lukuvuoden 2. lukuvuodeksi Manchester Metropolitan -yliopiston Business-aiheisiin aiheisiin. ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetut suorat lukuvuoden 2. lukuvuodeksi Manchester Metropolitan -yliopiston Business-aiheisiin aiheisiin.

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Opiskele akateemisia moduuleja, jotka heijastavat valitun asteen ensimmäistä vuotta.Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjaus yliopistosovelluksellasi, varmistamalla, että valitset parhaimman mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: 24 tuntia viikossa (20 tuntia viikossa aikavälillä 1)Luokan koko: 20Luokka kesto: Tyypillisesti maanantaista perjantaihin klo 08.00-19.00 ilman juhlapäiviä. Kuitenkin voi olla tapauksia, joissa luokkia on pidettävä näiden aikojen ulkopuolella ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.Palkinto: Korkeakoulututkinto (FHEQ Level 4) NCUKilta.Kurssivaihtoehdot:Standardi (3-aikavälinen, 9 kuukauden ohjelma)Laajennettu (Sisältää englanninkielisen lisälauseen.)Sisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Valmistaudu suorittamaan suoritetut suorat lukuvuodesta 1 alempana maisteriohjelmassa Manchester Metropolitan Universityn Business and Humanities -yksiköissä. ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetut suorat lukuvuodesta 1 alempana maisteriohjelmassa Manchester Metropolitan Universityn Business and Humanities -yksiköissä.

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille. Lue lisää rahat takaisin-takutamme.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjeet yliopistosovellusten kanssa, joten valitset sinulle parhaan mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: 24 tuntia viikossa (20 tuntia viikossa aikavälillä 1)Luokan koko: 20Luokka kesto: Tyypillisesti maanantaista perjantaihin klo 08.00-19.00 ilman juhlapäiviä. Kuitenkin voi olla tapauksia, joissa luokkia on pidettävä näiden aikojen ulkopuolella ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.Palkinto: International Foundation Certificate (RQF Level 3) NCUKilta.Kurssivaihtoehdot:Standardi (3-aikavälinen, 9 kuukauden ohjelma)Laajennettu (Sisältää englanninkielisen lisälauseen.)Sisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Valmistaudu suorittamaan ensimmäisen asteen tutkintoon liittyvää aihealuetta Manchester Arts Schoolin taideteollisen korkeakoulun taiteen, muotoilun ja median aloilla. ... [+]

Valmistaudu suorittamaan ensimmäisen asteen tutkintoon liittyvää aihealuetta Manchester Arts Schoolin taideteollisen korkeakoulun taiteen, muotoilun ja median aloilla.

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille. Lue lisää rahat takaisin-takutamme.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjeet yliopistosovellusten kanssa, joten valitset sinulle parhaan mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: tammi, kesäkuu, syyskuu; 2020: tammikuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: 24 tuntia viikossa (20 tuntia viikossa aikavälillä 1)Luokan koko: 20Luokka kesto: Tyypillisesti maanantaista perjantaihin klo 08.00-19.00 ilman juhlapäiviä. Kuitenkin voi olla tapauksia, joissa luokkia on pidettävä näiden aikojen ulkopuolella ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.Palkinto: Kansainvälisen säätiön sertifikaatti (RQF Level 3) Manchester Metropolitan yliopistosta.Kurssivaihtoehdot:Standardi (3-aikavälinen, 9 kuukauden ohjelma)Laajennettu (Sisältää englanninkielisen lisälauseen.)Sisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
INTO Manchester in partnership with Manchester Metropolitan University

Valmistaudu suorittamaan suoritetun ensimmäisen vuoden jatko-opintoihin useilla tietotekniikan, matematiikan, tekniikan ja tieteen alan aihealueilla Manchester Metropolit ... [+]

Valmistaudu suorittamaan suoritetun ensimmäisen vuoden jatko-opintoihin useilla tietotekniikan, matematiikan, tekniikan ja tieteen alan aihealueilla Manchester Metropolitan yliopistossa.

Kurssin ominaisuudetKehittää tietoa ja taitoja valitsemasi asteen läpi asiantuntija Pathway .Taattu yliopistosijoittelu kaikille onnistuneille opiskelijoille. Lue lisää rahat takaisin-takutamme.Hyödy pienemmistä kokoluokista kuin yliopistossa, joten sinulla on enemmän aikaa opettajillesi.Mukautuvat opiskeluun Isossa-Britanniassa yliopistotyylisen opetuksen ansiosta.Ohjeet yliopistosovellusten kanssa, joten valitset sinulle parhaan mahdollisen asteen.Tärkeimmät kurssitiedotKurssin pituus: 3-4 termiäAloituspäivät: 2018: syyskuu; 2019: kesäkuu, syyskuuMaksut: alkaen £ 15,075Luokka tuntia: 24 tuntia viikossa (20 tuntia viikossa aikavälillä 1)Luokan koko: 20Luokka kesto: Tyypillisesti maanantaista perjantaihin klo 08.00-19.00 ilman juhlapäiviä. Kuitenkin voi olla tapauksia, joissa luokkia on pidettävä näiden aikojen ulkopuolella ennakoimattomien olosuhteiden vuoksi.Palkinto: International Foundation Certificate (RQF Level 3) NCUKilta.Kurssivaihtoehdot:Standardi (3-aikavälinen, 9 kuukauden ohjelma)Laajennettu (Sisältää englanninkielisen lisälauseen.)Sisäänpääsyvaatimukset... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Manchester
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
9 - 12 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi