INTO London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tervetuloa opiskelutilaa

 • Keskeinen sijainti monikulttuurisessa Lontoossa, joka on äskettäin nimetty maailman parhaaksi kaupungiksi yliopisto-opiskelijoille (QS Best Student Cities 2018).
 • Yksilöidyt tukiryhmät voivat auttaa mitä tahansa kansainvälisten opiskelijoiden, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan asumisjärjestelyjen, perustamiseen pankkitilille liittymään yhteiskuntaan ja klubeihin
 • Opettajat, jotka ymmärtävät kansainvälisille opiskelijoille parhaiten sopivat tarpeet ja oppimisympäristö
 • Amazing choice with progression options to 110 Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopan yliopistoissa tuhansilla kursseilla
 • Amazing majoitusvaihtoehtoja catering tai itsepalveluperiaatteella. Plus paljon ekstroja kuten elokuvateattereita, karaokehuoneita, pelihuoneita, kuntosaleja ja paljon muuta
 • INTO London keskusta on tyytyväinen ja tyylikäs tila, jossa on ystävällinen henkilökunta ja huippuluokan tilat.

Kun sinun on tutkittava, keskus on paikka, johon se kuuluu. Oppimisresurssikeskuksessa on yksityisiä opintojaksoja, oppimateriaaleja ja tietokoneita.

Voit hyödyntää joustavia opintojaksoja luentoja, seminaareja ja tutoriaaleja varten. Ja älä unohda hyödyntää ilmaista Wi-Fi-yhteyttä koko keskustaan ​​opiskelemaan tai kaventamaan ystäviesi ja perheesi takaisin kotiin.

Tarvitsetko rentoutua kokopäiväisen opiskelun jälkeen? Nauti purenta syödä tai kahvia kavereidesi kanssa kahvilassa, osallistua johonkin monista sosiaalisista aktiviteeteista, jotka menevät tai johtavat olympiakisatilaan harjoittelua varten.

Uusinta tilat

INTO-keskuksessa on paljon erilaisia ​​oppimisen tapoja erilaisilla luokkahuoneilla ja oppimistiloilla.

luokkahuoneet

Riippumatta oppimistyypistäsi, voit nauttia opiskelusta täällä. On 28 opetustilaa, joissa on vuorovaikutteisia taulukoita, 2 luentopiiriä ja 8 yksityistä opiskeluhuonetta keskusteluille, yksi opetusohjelmaan tai yksityinen tutkimusjakso.

Meillä on myös taidetta ja design-studioa - moderni, valoisa studiotila, joka innostaa taidetta ja muotoilua opiskeleville.

Etkö ole varma, mitä opettajasi asettaa sinut kotitehtäviin? Tarkista Moodle, virtuaalinen oppimisympäristö, jossa kaikki luennot, kotitehtävät ja oppitunnit ladataan auttamaan sinua muokkaamaan ja tekemään työtä luokkahuoneen ulkopuolella.

Oppimisresurssikeskus

Kun haluat tutkia viimeisintä tehtävääsi tai tulostaa oppimistasi, siirry oppimisresurssikeskukseen. Löydät kirjoja, DVD-levyjä, lehtiä ja sanomalehtiä opintojen tukemiseen sekä tulostus- ja skannauspalveluihin.

Etkö löydä etsimääsi? Pyydä vain tukihenkilökuntamme, jotka ovat valmiina auttamaan sinua löytämään tarvitsemasi. Unohditko kannettavan tietokoneen? Ei ole ongelma, meillä on myös tietokoneita, joita voit käyttää.

ruoka

Tarvitseeko pikajuoksu syödä luokkien välillä? Päätä kampuskahvilaan tai alakerrassa pizzaa tai sushia varten. Tai, miksi ei saada raitista ilmaa ja kävellä tielle Petticoat Lane -ruokamarkkinoille, josta löydät erilaisia ​​kansainvälisiä ruokia.

Valinnan maailma

Tarjoamme kansainvälisiä opiskelijoita aivan kuten sinä olet taatusti kehittynyt yhdeksi 110 Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja Euroopan yliopistosta. Saatavilla on etenemisvaihtoehtoja 30: ssä Top 50 Britannian yliopistosta.

Sinulla on tuhansia tutkintoja varmistaaksesi, että uramahdollisuutenne tulee todellisuudeksi.

Liian paljon valinnanvaraa? Älä huoli, saat henkilökohtaisen tuen valitsemalla tutkinto ja yliopisto sekä opastusta UCAS-sovelluksestasi.

Joten, ei ole mitään painetta. Autamme sinua jokaisella askeleella.

Vuosittainen sijoituspaikka

Joka vuosi meillä on sijoituspaikka auttaa valitsemaan täydellinen yliopisto. Messuihin osallistuu yli 50 yliopistoa eri puolilta Suomea. Sinulla on mahdollisuus pyytää kunkin yliopiston edustajia opiskelijaelämästä, kurssitiedoista, urakehityksestä, pääsyvaatimuksista ja paljon muusta.

Sovelluksen tukeminen

INTO London tarjoaa lukuisia ilmaisia ​​opiskelijakoulutuspalveluita, jotta voit varmistaa, että olet täysin kannattanut, kun ryhdyt seuraavaan vaiheeseen kohti UK: n korkeakoulututkintoa. Opiskelijavaihtoehtomme antaa sinulle käytännön neuvoja opittavista vaihtoehdoista ja avustaa sinut yliopistotyön hakemisen suorittamisessa.

Apua ja tukea, jotka ovat käytettävissäsi, ovat:

 • Yksittäinen opiskelijaohjaus auttaa sinua valitsemaan sopivin kurssi akateemisten tavoitteiden saavuttamiseksi
 • Käytännön neuvoja ja apua yliopiston hakemusprosessin kaikissa vaiheissa, mukaan lukien henkilökohtaisen lausunnon kirjoittaminen
 • Valmistellaan yliopistojen haastatteluja, mukaan lukien käytännön haastattelut
 • Mahdollisuudet osallistua esityksiin korkeakoulujen tutorit
 • Avustukset yliopiston avoimien päivien ja korkeakoulujen messuille
 • Mahdollisuudet osallistua entisten INTO-opiskelijoiden keskusteluihin
 • Pääsy yliopiston esitteisiin oppimisresurssikeskuksessa

Sijainnit

Lontoo

INTO London

Osoite
102 Middlesex St
E1 7EZ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: