Glasgow Caledonian University

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi opiskella GCU: ssa?

Glasgow Caledonian University (GCU) on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan nykyaikaisimmista ja opiskelijoihin keskittyvistä kampuksista. Se on 17 000 opiskelijaa, ja se on yksi Skotlannin suurimmista yliopistoista. Yliopisto on ylpeä tiloistaan ​​ja tarjoaa erinomaisen opiskelijakokemuksen.

Se on ensimmäinen Skotlannin yliopisto, jonka Ashoka U myöntää Changemaker Campus -tilan. Innovatiivisen tutkimuksen, opetuksen ja yhteistyön kautta GCU muuttaa elämää. Se on yliopisto, jonka tehtävänä on kehittää koulutusta ja auttaa ihmisiä ympäri maailmaa. Ja voit olla osa sitä.

Sinä opiskelet kansainvälisellä kampuksella. Opiskelijayhteisö yhdistää ihmisiä yli sadasta maasta. Voit hyötyä yliopiston kumppanuuksista ympäri maailmaa, mukaan lukien Kiina, Intia, Pohjois-ja Etelä-Amerikka, Bangladesh ja Oman. Se on kampuksilla Glasgow, Lontoo ja New York.

Oppiminen INTO-keskuksessa

INTO-keskus on aivan kampuksen keskellä. Sisällä on luentoteatteri, luokkahuoneet ja kokoushuoneet.

Haluatko puhua jonkun kanssa? Tule INTO-keskukseen. Löydät kaikki tukipalvelut siellä. Tunne kotihoomaa? Oletko huolissasi opinnoistanne? Jotain asunnossasi ei aivan oikein? Riippumatta siitä, mikä on ongelma, olemme täällä sinua varten, kun tarvitset meitä.

Siirtyminen uuteen maahan on suuri askel ja me autamme missä vain. Avaamalla Iso-Britannian pankkitili rekisteröidystä lääkäriltä. Tarvitsetko apua viisumillesi? Ei ole ongelma - voimme auttaa sinua lajittelemaan sen jossakin viisumimessumme.

Asuminen opiskelija majoitus tarkoittaa, että olet tekemään ystäviä heti, kun saavut. Jokainen keskusta on innoissaan tavata sinut! Järjestämme sinulle hauskoja aktiviteetteja ja matkoja, jotta saat uudet ystäväsi laatuaikaa.

Ja älä unohda, että sinulla on pääsy kaikkiin yliopiston klubeihin ja yhteisöihin. Ne ovat erinomainen tapa saada ystäviä ihmisiä, jotka rakastavat samoja asioita kuin sinä.

Mikä tekee GCU: sta erityisen?

Glasgow Caledonian University on yhteisö. Yli 20 000 opiskelijaa ei ole pieni, mutta se on intiimi.

Voit liittyä opiskelijoita eri puolille maailmaa - itse asiassa yli 100 eri maasta. Kampus on tiiviisti sidottu, joten sinun on helppo saada ystäviä.

Etsitkö paikkaa tavata muita opiskelijoita ja rentoutua? Ylioppilaskunnan rakennuksen on oltava paikka. Ensimmäisessä kerroksessa on Student Bistro. Täällä voit jakaa aterian ystäviesi kanssa ja pelata biljardia tai pöytätennistä yhdessä.

Kampus on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Glasgow'n keskustasta. Sinulla on runsaasti valinnanvaraa ruoasta. Kun haluat pysyä kampuksella, on kolme kahvilaa, joilla voit tankata välipaloilla ja kahvin kanssa.

95% GCU-opiskelijoista hakee työtä tai jatkaa opintoja kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta (DLHE 2015). Tämä johtuu siitä, että tutkintoihin keskitytään valmistautumaan hämmästyttäväyn uraan riippumatta. Useimmissa kursseissa on työkokemusta, mikä antaa sinulle etua muihin valmistuneisiin verrattuna. Ja saat kätesi tiettyihin erikoisvarusteisiin, kuten:

  • lähetystarjonta
  • virtuaalinen sairaala
  • kliiniset simulaatiotutkimukset
  • silmäklinikka

Valmistaudu tulevaisuuteenne

Iso-Britanniassa opiskelu voi olla melko erilainen kuin olet tottunut. Mutta älä huoli, ystävällinen opetushenkilöstö auttaa sinua sopeutumaan oppimiskulttuuriin täällä.

He kertovat, miten kirjoittaa akateemisia esseitä ja viitata lähteisiisi. Sinulla on runsaasti käytäntöjä ja tukea kirjallisesti, tekemällä tutkimusta ja tekemällä esityksiä. Joten, kun aika tulee, olet valmis tutkintoon.

GCU: n koulutusohjelmat ovat urasuuntautuneita. Mitä työtä haluat tehdä tulevaisuudessa, GCU: n tutkinto voi auttaa sinua pääsemään sinne. Yli 95% GCU-tutkinnon suorittaneista hakee työtä tai jatko-opintoja kuuden kuukauden kuluessa valmistumisesta. Useimmissa tutkinnoissa on osa työkokemusta, joten voit saada ainutlaatuisen näkemyksen alan ja tehdä yhteyksiä tulevaisuudessa.

GCU-tutkinto on hyvin arvostettu ja arvostettu maailmanlaajuisesti, joten olet hyvässä kunnossa. GCU: n ohjelmia tukee suuret maailmanlaajuiset tuotemerkit, kuten Santander, FMC Technologies ja Marks

Tutkimus Glasgowin sydämessä

Yliopiston kampuksen sijainti on täydellinen opiskelijoille. Kaupungin keskustassa, vain viiden minuutin kävelymatkan päässä kampuksesta, saat kaiken jännityksen elää vilkkaassa kosmopoliittisessa kaupungissa. Glasgowissa on kansainvälisiä opiskelijoita ja sillä on suuri opiskelijayhteisö, joten sinut tuntuu olevan kotoisaksi.

Rakkaus urheilu? Kun yli 50 urheiluseuraa on liittynyt, voit varmasti löytää sinulle oikean. Sinulla on pääsy Arc Sports Centeriin, jossa on kaksi kuntosalia, jotka tarjoavat sydän- ja painonnostolaitteita. Ja voit osallistua kuntoluokkiin kuten jooga ja boxercise.

Jos haluat pelata sulkapallosta tai koripalloa ystävien kanssa, voit vuokrata yhden Arcin kahdesta urheiluhallasta. Voit myös pelata tennistä, jalkapalloa tai lentopalloa upouudessa ulkoilualueella.

Sijainnit

Glasgow

INTO Glasgow Caledonian University

Osoite
Cowcaddens Road
G4 0LU Glasgow, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta