City University of London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Suunniteltu vastaamaan tarpeitasi

Lontoon keskustassa sijaitseva ystävällinen keskittymä INTO-keskus on viihtyisä ja hyvin varusteltu opiskelutila. Keskuksessa on isoja resursseja, opiskelutiloja, ravintoloita ja tukipalveluja.

Tämä hyvin varusteltu alue mahdollistaa sinun keskittyä opiskeluun ja mukautumaan uuteen kulttuuriin. Teemme ensimmäisen vuoden mahdollisimman helpoksi. Tuen ansiosta voimme viettää aikaa täällä ja hyödyntää suurta ympäristöäsi.

Tässä auttaa sinua saavuttamaan tavoitteet

Löydät INTO Cityn, Lontoon yliopiston, aivan Lontoon vilkkaasta finanssialueesta. Riippumatta siitä, mitä sinun tarvitsee menestyä opinnoissasi, löydät sen täältä.

Yhdistämällä opetushenkilökunta erinomaisella paikalla, loistavilla resursseilla ja moderneilla tutkimusalueilla INTO-keskus on elävän ja oppimiskokemuksen keskipiste, vain 15 minuutin bussimatkan päässä yliopistosta.

E-oppimistyökaluista laajoihin kirjastorakenteisiin ja resursseihin sekä jatkuvaan tukeen sinä olet osa dynaamista oppimisympäristöä ensimmäisestä päivästä lähtien.

Oppimistehtävät

INTO City, Lontoon yliopiston tilat tarjoavat joustavan lähestymistavan oppimiseen. Intiimistä keskustelupohjaisista luvuista seminaareihin ja luentoihin, kaikki nykyajan ympäristössä. Resurssit sisältävät:

  • digitaaliset piirustukset, jotka on liitetty pöytätietokoneisiin jokaisessa luokassa, jotta oppitunnit todella vuorovaikutteisia
  • monikäyttöiset luentosalit
  • 120-paikkainen, yliopistotyylinen luentoteatteri
  • flip-screen-pöytätietokoneita useimmissa luokkahuoneissa
  • uusinta tietotekniikkaa ja multimediaa

Sinulla on mahdollisuus käyttää virtuaalista oppimisympäristöä Moodle, jossa voit ladata luentosarjoja ja kurssisisällön.

Lisäksi kansainvälisen säätiön ohjelmaa opetetaan useimmiten käyttämällä tabletti-tietokoneita (kuten iPadia), jotta voit parantaa oppimateriaalia digitaalisen oppimisen kautta.

Oppimisresurssikeskus

Learning Resource Center sijaitsee INTOn kaupungin ensimmäisessä kerroksessa, Lontoon yliopiston keskuksessa. Täältä löydät materiaaleja opintojen tukemiseen, mukaan lukien oppikirjat, DVD-levyt, aikakauslehdet, CD-levyt, sanomalehdet ja tulostus- ja skannaustilat.

Kirjasto sijaitsee edelleen 30 minuutin kävelymatkan päässä Lontoon oppilaitoksesta, ja siellä on yli 350 000 kirjoja, 25 000 lehteä ja erikoiskokoelmia. Lontoossa on myös Barbicanin kirjasto ja City Business Library, jotka ovat helppoja päästä yliopistosta.

ruoka

Kun olet nälkä, siellä on kampaamo, jossa tarjoillaan voileipiä, juomia ja pikkupurtavaa - täydellinen paikka rentoutua uudet ystäväsi aamiaisella tai lounaalla.

Etsitkö jotain hieman erilainen? Lontoossa on runsaasti erilaisia ​​ravintoloita, kahviloita ja supermarketteja, joista löydät kaiken falafelista ja hampurilaisista burritos ja sushia.

Yliopiston rakennukset

Kuten INTO City, Lontoon yliopiston opiskelija, sinulla on myös pääsy yliopiston valikoima fantastisia tiloja:

  • Tait Building - vaikuttavat tekniset laitteet sisältävät liikkeen simulaattoreita, geoteknistä sentrifugaa ja lentosimulaattoria.
  • College Building - erikoistilaisuuksiin kuuluu tv-studio, neljä radiopalvelua ja kaksi digitaalista editointia.
  • Rhind Building - jossa on tietokonehuoneita, kokeiluluokkia ja vuorovaikutteisia luentosaleja.
  • Drysdale Building - koti Ura-palveluun, yksi-stop-shop keskustelemaan uravaihtoehdoista ja pääsystä tukea parantamaan työllistettävyyttäsi.
  • CitySport - Lontoon keskustassa sijaitseva suurin opiskelija-urheilumahdollisuus, jossa on kaikki modernit huipputekniset laitteet, joita voit odottaa uudesta urheilu- ja kuntokeskuksesta.

Paras alku yliopiston kokemukselle

Tervetuloa opiskelijoille ympäri maailmaa, liittymällä kansainväliseen yhteisöön Lontoon yliopistossa. Lontoon Square Millen hetkiä, yliopisto on upealla paikalla Lontoon parhaiden nähtävyyksien lähellä.

Jännittävä matka unelmiesi uraan alkaa täältä, upeilla oppimisympäristöillä, laaja-alaisilla resursseilla, hauskoilla opiskelijakunnilla ja upeilla urheilutoiminnoilla. Ja se on vain alku - kaupunki, Lontoon yliopisto on niin paljon tarjottava opiskelijoille.

Yli 5% yliopisto

Lontoon yliopisto on kansainvälinen korkeakoulu, johon kuuluu yli 18 000 opiskelijaa yli 150 maasta.

Se tarjoaa kansainvälisen opiskelijakokemuksen, upeat työllistymisnäkymät ja erinomaiset akateemiset ohjelmat, jotka on suunniteltu valmistamaan valitsemasi urasi. Itse asiassa kaupunki, Lontoon yliopisto on yksi Lontoon huippuyliopisto opiskelijoiden tyytyväisyydestä (National Student Survey 2015).

Voit tutustua fantastisiin tiloihin oppimisen tehostamiseksi, huipputekniikan luentojen ja laboratorioiden, huipputason laitteiden ja verkko-oppimismahdollisuuksien avulla. Ja voit hyötyä jatkuvasta tuesta opintojen aikana sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti.

Yli 60 tutkimuskeskusta ja yksikköä yhdessä monivuotisen asiantuntemuksen kanssa yliopistolla on tärkeä rooli uraauurtavassa tutkimuksessa. Viimeisimmässä Research Excellence Framework -tutkimuksessa 75% kaupungin esityksistä oli luokiteltu maailman johtaviksi ja kansainvälisesti erinomaisiksi.

Sijainnit

Lontoo

INTO City, University of London

Osoite
102 Middlesex St
E1 7EZ Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta