Groundschool London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja ICARUS Wings Advanced Language Proficiency -koulutus lennonopettajalle

ICARUS Wings on innovatiivinen joukko kehittyneitä kielitaitokursseja kaikille ohjaamomiehistöille, joita ammattikouluttajat toimittavat Groundschool London . Kolme kurssia koottiin kokeneen Flight Crew Licensing Instructorin, joka on myös Kansainvälisen siviili-ilmailun yhdistyksen jäsen, jolla on useita vuosia kokemus ilmailun englanninkielisen koulutuksen alalla Euroopan suurimpien lentoyhtiöiden kanssa.

Toisin kuin muut kielitaitokurssit, jotka kaikki ovat luokkahuoneisiin perustuvia, nämä kurssit jaetaan sekä luokkahuoneisiin että korkealaatuisiin FTD-lentosimulaattoreihin - Boeing 737-800 ja Airbus A320 (kesästä lähtien). Tämän rakenteen etuna on, että ohjaamomiehistö voi oppia ilmailun kielen aamulla ja iltapäivällä toteuttaa sen jopa 10,5 tuntia simulaattorissa. Tämä menetelmä, joka perustuu vuosikymmenien tutkimuksiin käytetyn neurofysiologian toisen kielen hankinta, lisää opiskelijan oppimiskäyrä, joka johtaa parempaan kokonaistulokseen.

Tavoitteena on, että kurssin loppuun mennessä lentäjät ovat valmiita läpäisemään ICAO-kielitaitotutkinnon vähimmäistasolla 4 (Operational). Matkustamomiehille he saavat kelvollisen kelpoisuustodistuksen, jossa ilmoitetaan heidän kielitasonsa sekä CEF: ssä että Oxford / Cambridge-muodossa. Pilotit saavat todistuksen osallistumisesta.

ICARUS Wings Advanced Language Proficiency -ohjelmaan kuuluvat kolme kurssia ovat:

  • FCL * Epäonnistunut tenttiturva (kielitaito)
  • FCL * Tentti valmistelu (kielitaito)
  • Englanti matkustamomiehistöä varten

* Lentomiehistön lisensointi

Jokaisesta kurssista opiskelijat saavat henkilökohtaisen kopion käytetystä kurssikirjasta. Pilotit saavat myös kopion "Test Your Aviation English". Kaikki kurssikirjat ovat heidän omiaan säilyttämään.

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Tileman House,
129 Upper Richmond Road

SW15 2TX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin