Lue virallinen kuvaus

Global Banking School tarjoaa Alan johtava sovellettu Finanssiryhmä koulutusta ympäri maailmaa. Olemme tunnettu lähinnä investointipankkitoiminta koulutusta yritysten, pankkien, pääoma- ja vipurahastojen huippu 20 taloudellinen pääkaupungeissa.

Ainutlaatuinen ehdotus alan auttaa rakentamaan menestyksekkään uran pankki- tai rahoitusalalta. Rekrytoimme kunnianhimoisia ihmisiä, kouluttaa heitä kriittiseen ajatteluun ja ongelmanratkaisuun; ohjata uransa tulla menestyksekäs persoonallisuus tässä globaalissa maailmassa.

Meidän luennoitsijat tuovat suuri rikkaus kokemus alalta, ammatillista koulutusta ja intohimoinen opetustaitonsa luokkahuoneessa.

Jokainen opiskelija Global Banking School on käydä läpi ilmaisella urakehitysohjelma jossa voit vuorovaikutuksessa ryhmä johtavia pankkiireja tunnistaa oikean uran itse, kehittää ansioluettelosi tiettyjä rooleja ja verkon teollisuuden kanssa.

Tutkimalla at GBS opiskelijat automaattisesti myös jäseniksi meidän 4000 + alumnien pankki- ja rahoitusalalta. Opiskelija pyydetään lukuisten verkostoitumistapahtumat jossa he voivat tavata entisiä opiskelijoita ja työnantajia teollisuuden.

Meidän innovatiivisia opetusmenetelmiä toimitetaan kokeneet investointipankkien. Olemme aina pyrkiä poistamaan aukon välisen tiedon reaalimaailman investointipankkitoiminta ja rahoituksen käytännöistä ja perinteisen akateemisen oppimisen. Me helpottaa ryhmäkeskusteluja, syvällinen Q & Kuten kokenut kouluttaja, visuaaliset esitykset ja oppimisen reaalimaailman sovelluksia Excel-pohjainen rahoitusmalleista.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Global Banking School

2 kuukauden Elite Global Investment Banking Työharjoittelu on ainutlaatuinen tilaisuus saada asiakas-päin kokemusta reaalimaailman liiketoimien ja käytännön tietojen inve ... [+]

2 kuukauden Elite Global Investment Banking Työharjoittelu on ainutlaatuinen tilaisuus saada asiakas-päin kokemusta reaalimaailman liiketoimien ja käytännön tietojen investointipankkitoiminta, Private Equity ja Hedge Fund uraa. Tämä työharjoittelu sijoitus antaa sinulle laajan tapahtuman työkokemusta.

Ensimmäinen kuukausi (4 viikkoa) -ohjelma tarjoaa koulutusta investointipankkitoiminnan Teollisuus kokemus:

Analyysi Lontoon pörssissä ja New Yorkin pörssissä pörssiyhtiöt Valmistelu ostaa ja myydä puolella kauppa kentillä, kiusoittelu, ja kirjoittaminen luottamuksellinen investointeja muistio Excel Financial mallinnus ja arvostus julkisten pörssiyhtiöissä käyttämällä "Vertailukelpoinen komppeja" menetelmä Excel Financial mallinnus ja arvostus julkisten pörssiyhtiöiden käyttämällä "Tarjoushinta kassavirran" menetelmä Excel Financial mallinnus ja määrittäminen maksama ostajan liiketoimintaa käyttämällä "Transaction komppeja" menetelmä Excel Financial mallinnus ja velkarahalla buyout yhtiön Private Equity sponsori Valmistaminen M & kauppa-valmis malli vesijättö / laimentaminen analyysi kaupan Hallitus esittely ja sulkeminen investointeja pankkitoiminnaksi ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
1 - 2 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi