Lue virallinen kuvaus

Perustettu vuonna 2014 Gateway International on ammattikoulu, joka tarjoaa laajan valikoiman kauneutta ja kokonaisvaltaisia ​​kursseja Isossa-Britanniassa.

Jokainen opiskelijamme on täysin tyytyväinen korkeasti pätevien ja kokeneiden tutorien, koulutustilojen ja kurssisisältöjen opetustasoon, ja jokainen kurssi räätälöidään jokaiselle opiskelijalle.

Tarjoamme ystävällistä ja tukevaa oppimisympäristöä innokkailla, intohimoisilla luennoitsijoilla, jotka ovat valmiita auttamaan sinua kaikissa oppimisprosessin vaiheissa.

Gateway International College tuo sinut tasolle, jonka sinun täytyy muuttaa elämäsi ammatillisen oppimisen ja uusien taitojen hankkimisen kautta.

Kurssimme kattavat laajan valikoiman kauneutta ja kokonaisvaltaista hoitoa, ja jatkokoulutuksemme auttaa sinua löytämään haluamasi työn hankkimallasi taidoilla.

Aloita kurssi Gateway International College ja aloita uusi luku elämässäsi.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Gateway International College

Koko Body Massage -hoito on tilaisuus antaa asiakkaalle rentouttava ja nautinnollinen kokemus, jonka tarkoituksena on edistää hyvinvoinnin tunne. Tämä kurssi opettaa sinu ... [+]

Maailma, jossa elämme, on uskomattoman kiireinen paikka. Meillä kaikilla on stressiä työtä, yhteiskunnallisia velvoitteita ja huolehtimista niistä, joita rakastamme elämässä, kun puhelimemme, tietokoneet ja televisiot huutavat ilmoituksia niistä asioista, jotka olemme unohtaneet sovimme viikolla ... joskus on hyvä vain rentoutua.

Koko Body Massage -hoito on tilaisuus antaa asiakkaalle rentouttava ja nautinnollinen kokemus, jonka tarkoituksena on edistää hyvinvoinnin tunne. Tämä kurssi opettaa sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ammatillisen täydellisen hieronnan hieronnasta ja sisältää käytännön harjoittelua ja arviointia.

Jäsenyys: GTI-opiskelijajäsenyys 3 kuukauden ajan 25 puntaa kohden... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
30 tuntia
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi