Gaia Education

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Gaia Education luotiin kouluttajien ryhmä nimeltä "HANHISSA" - Global Ekokyläkonseptin Educators Kestävää sijoitetuilla maapallon jotka ovat kokoontuneet yli työpajoja, jotta muotoilla poikkitieteellistä lähestymistapaa koulutukseen kestävää kehitystä.

Hanhet ensimmäisen kerran vuonna 1998 Fjorvang, Tanska jossa kiistatonta kehittämisen ekokylän suunnittelu opetussuunnitelman perustettiin. Ensimmäinen virstanpylväs Gaia Education oli käynnistää innovatiivinen opetussuunnitelma ekokyläsuunnittelu Education, aikana 10 vuotta konferenssin Global Ecovillage Network Findhorn Ecovillage lokakuussa 2005.

Vuonna 2008 Gaia Education Design for Sustainability (GEDS) online käynnistettiin yhteistyössä avoimen yliopiston Katalonian (UOC). Aluksi tarjolla Espanja ja Englanti, kurssi houkutellut opiskelijoita sekä kehittyneissä että kehitysmaissa, maaseudun ja kaupunkien alueilla, kaikilla mantereilla.

Vuonna 2011 Espanjan Gaia Education Design for Sustainability tuli virallisen jatko tietenkin houkuttelee lähinnä espanjalaisia ​​ja Latinalaisen Amerikan opiskelijoille. Sittemmin Gaia Education on muuntanut GEDS jatko Espanjan kurssin maisterin tutkinnon.

Vuonna 2013 Gaia Education alkaneet tarjota GEDS portugaliksi, sen online-oppimisalusta, jossa se on ollut mahdollista ottaa GEDS kurssin Englanti vuodesta 2014.

Vuonna 2014 Gaia Education kehittänyt uuden virran aktiivisuuden Project-Based Learning, joka tukee yhteisön johdolla toteuttamiseen kestävän kehityksen tavoitteet.

Vuodesta 2006 Gaia Education on onnistuneesti tukenut toimitus yli 180 ohjelmia kuudessa maanosassa. Kansainvälisesti määrä neljän viikon pitkä intensives ja muut tietysti formaatteja kasvaa tasaisesti yhdessä jyrkkä kasvu hakijoiden määrän ja osallistujien näistä kursseista. Nämä ammatilliseen kurssit ovat avoimia monipuolinen joukko ihmisiä, joilla on alan laajaa ja akateemisen jotka ovat kiinnostuneita ottamaan aktiivisesti kestävyyttä siirtymävaiheessa.

Tehtävä

Gaia Education on johtavien toimittaja kestävyyden koulutusta, joka edistää kukoistava yhteisöille planeetan kantokyvyn rajat.

Gaia Education hallinnoi kolmea koituvia toimintaa

  1. Face-to-Face

Ekokyläsuunnittelu Education (EDE) ohjelmat meneillään 42 maassa yli 70 toimielimet

  1. E-Learning

Design for Sustainability maailmanlaajuisen luokkahuoneessa Englanti, Espanja ja Portugali

  1. Project-Based Learning

Toiminta tapahtuu etelän täytäntöönpanoa tukevien Post-2015 kehitysohjelmaan

Visiomme

Työskentelemme kohti joustavan tulevaisuuden sisällä planeetan kantokyvyn rajat, joissa kukaan ei jää jälkeen. Maailma turvallista ja ravitsevaa ruokaa; puhtaan juomaveden; yleisen saatavuuden kestävyyteen koulutukseen; fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin. Maailmassa, joka käyttää energiaa ja materiaaleja tehokkaammin, jakelee vaurautta tasapuolisesti ja pyrkii poistamaan jätteen käsitettä. Maailma universaali ihmisoikeuksien ja ihmisarvon; oikeus- ja tasa-arvoa; kunnioituksesta rodun ja etnisen alkuperän; ja yhtäläisten mahdollisuuksien salliessa täyden toteutumisen inhimillisiä voimavaroja samalla edistää yhteiseen hyvinvointiin.

Sijainnit

Forres

Osoite
Summerhall
1 Summerhall Place
Edinburgh, Scotland

EH9 1PL Forres, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44(0) 131 2850783

Shawnigan-järvi

Osoite
V0R Shawnigan-järvi, Brittiläinen Kolumbia, Kanada

Prachuap Khiri Khan

Osoite
Prachuap Khiri Khan, Prachuap Khiri Khan, Thaimaa

Rio de Janeiro

Osoite
Rio de Janeiro, Rio de Janeiron osavaltio, Brasilia

Ohjelmat