Lue virallinen kuvaus

Gaia Education luotiin kouluttajien ryhmä nimeltä "HANHISSA" - Global Ekokyläkonseptin Educators Kestävää sijoitetuilla maapallon jotka ovat kokoontuneet yli työpajoja, jotta muotoilla poikkitieteellistä lähestymistapaa koulutukseen kestävää kehitystä.

Hanhet ensimmäisen kerran vuonna 1998 Fjorvang, Tanska jossa kiistatonta kehittämisen ekokylän suunnittelu opetussuunnitelman perustettiin. Ensimmäinen virstanpylväs Gaia Education oli käynnistää innovatiivinen opetussuunnitelma ekokyläsuunnittelu Education, aikana 10 vuotta konferenssin Global Ecovillage Network Findhorn Ecovillage lokakuussa 2005.

Vuonna 2008 Gaia Education Design for Sustainability (GEDS) online käynnistettiin yhteistyössä avoimen yliopiston Katalonian (UOC). Aluksi tarjolla Espanja ja Englanti, kurssi houkutellut opiskelijoita sekä kehittyneissä että kehitysmaissa, maaseudun ja kaupunkien alueilla, kaikilla mantereilla.

Vuonna 2011 Espanjan Gaia Education Design for Sustainability tuli virallisen jatko tietenkin houkuttelee lähinnä espanjalaisia ​​ja Latinalaisen Amerikan opiskelijoille. Sittemmin Gaia Education on muuntanut GEDS jatko Espanjan kurssin maisterin tutkinnon.

Vuonna 2013 Gaia Education alkaneet tarjota GEDS portugaliksi, sen online-oppimisalusta, jossa se on ollut mahdollista ottaa GEDS kurssin Englanti vuodesta 2014.

Vuonna 2014 Gaia Education kehittänyt uuden virran aktiivisuuden Project-Based Learning, joka tukee yhteisön johdolla toteuttamiseen kestävän kehityksen tavoitteet.

Vuodesta 2006 Gaia Education on onnistuneesti tukenut toimitus yli 180 ohjelmia kuudessa maanosassa. Kansainvälisesti määrä neljän viikon pitkä intensives ja muut tietysti formaatteja kasvaa tasaisesti yhdessä jyrkkä kasvu hakijoiden määrän ja osallistujien näistä kursseista. Nämä ammatilliseen kurssit ovat avoimia monipuolinen joukko ihmisiä, joilla on alan laajaa ja akateemisen jotka ovat kiinnostuneita ottamaan aktiivisesti kestävyyttä siirtymävaiheessa.

Tehtävä

Gaia Education on johtavien toimittaja kestävyyden koulutusta, joka edistää kukoistava yhteisöille planeetan kantokyvyn rajat.

Gaia Education hallinnoi kolmea koituvia toimintaa

  1. Face-to-Face

Ekokyläsuunnittelu Education (EDE) ohjelmat meneillään 42 maassa yli 70 toimielimet

  1. E-Learning

Design for Sustainability maailmanlaajuisen luokkahuoneessa Englanti, Espanja ja Portugali

  1. Project-Based Learning

Toiminta tapahtuu etelän täytäntöönpanoa tukevien Post-2015 kehitysohjelmaan

Visiomme

Työskentelemme kohti joustavan tulevaisuuden sisällä planeetan kantokyvyn rajat, joissa kukaan ei jää jälkeen. Maailma turvallista ja ravitsevaa ruokaa; puhtaan juomaveden; yleisen saatavuuden kestävyyteen koulutukseen; fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin. Maailmassa, joka käyttää energiaa ja materiaaleja tehokkaammin, jakelee vaurautta tasapuolisesti ja pyrkii poistamaan jätteen käsitettä. Maailma universaali ihmisoikeuksien ja ihmisarvon; oikeus- ja tasa-arvoa; kunnioituksesta rodun ja etnisen alkuperän; ja yhtäläisten mahdollisuuksien salliessa täyden toteutumisen inhimillisiä voimavaroja samalla edistää yhteiseen hyvinvointiin.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti
  • Espanjalainen
  • Portuguese (Brazil)

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Gaia Education

Jos olet päässyt urhoolliseen Ecovillage Design Education (EDE) Face-to-Face -ohjelmaan syvälle yhteisössä jonnekin maailmaan, tiedät, että se on elämää muuttava kokemus. ... [+]

Elämää muuttava kokemus

Jos olet päässyt urhoolliseen Ecovillage Design Education (EDE) Face-to-Face -ohjelmaan syvälle yhteisössä jonnekin maailmaan, tiedät, että se on elämää muuttava kokemus. Sen kautta monet ovat löytäneet syvemmän tarkoituksen ja merkityksen ja ovat jopa tehneet eroa yhteisössä, heidän elämänsä työtä. Toiset ovat nähneet ja oppineet asioita, jotka siirsivät heitä toimimaan tehokkaammiksi maailman työntekijöiksi. Tämä pätee myös niille, jotka ovat opiskelleet verkkoympäristöömme kestävän kehityksen ohjelmasta (GEDS) ja syventäneet ymmärrystä kestävän yhteisöllisen suunnittelun neljästä ulottuvuudesta.

Muuta aineita

Mitä kaikki opiskelijat jakavat, on nälkä löytää paikka ja tila toimimaan agenttien myönteiseen muutokseen. Monet ovat halunneet luoda oman Gaia Education innoittamia työpajoja, helpottaa kokouksia, inspiroida tai tulla sosiaalisiin yrittäjiin ja paljon muuta. Silti tunnemme monia, jotka eivät ole riittävän varmoja ohjelmasisällön toimittamiseen monille ja joskus haastaville yleisöille. Tämä on muuttumassa. Olet muuttamassa, koska saat kaikki tarvittavat työkalut Gaia Education Certified Traineriksi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Forres Kanada Shawnigan-järvi Thaimaa Prachuap Khiri Khan Brasilia Rio de Janeiro  + 4 More
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi