Exeter College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

YRITYS

Exeter College on suuri, kukoistava ja kasvava kolmannen asteen college joka asettaa opetusta, oppimista ja opiskelija menestys kuin meille tärkeintä. Olemme nauttia erinomaisen alueellisia maine. The College arvosteltiin Maksattamatta Ofsted pilottitutkimuksessa "mitään ilmoitusta" tarkastus vuonna 2012, ja jälleen täydellisen tarkastuksen vuonna 2014. Olimme myönnetty Times Educational Supplement "Erinomainen Provider Vuoden 2012 ja BTEC College of the Year vuonna 2014.

Meillä on suuret odotukset opiskelijoiden ja henkilökunnan sekä vuosittain niiden ponnistelujen tuloksena erinomainen tentti laadut, erinomainen koulutus onnistumisia ja loistava musiikin, taiteen, urheilun ja yhteisön saavutuksia. Olemme tyytyväisiä kaikenikäisille oppilaille ja kyvyt sekä meidän opetusohjelma ja oppijan tukiohjelmat suunniteltu vastaamaan heidän tarpeisiinsa, haastavaa heitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Exeter College tarjoaa asteen koulutuksen noin 10000 - 12000 opiskelijoille. Oppilaitos perustettiin vuonna 1970 ensimmäisenä kolmannen asteen college Britanniassa, joka kokoaa yhteen entisen kielioppi koulujen kuudes muotoja ja Exeter Technical College.

Viimeaikaiset onnistumisia

Toukokuussa 2016 Exeter College sai Times Educational Supplement aikuiskoulutusministeri Award 2016 Oppisopimus ohjelma of the Year. Exeter College ja Devonin kreivikunnanvaltuutettu tunnustettiin kansallisesti että innovaatio Haven Banks Outdoor Education Centre. Kumppanuus tunnustettiin kanssa Association of Colleges (AOC) Beacon Award for Innovation 2015-16 täydennyskoulutukseen. Jan 2014 Ofsted myönnetty college Grade 1 "Erinomainen" varten Tulokset oppijoille, opetus, oppiminen ja arviointi, Johtamisen ja yleinen tehokkuus, joka tekee Exeter College yksi tehokkaimmat korkeakouluissa maassa. Klikkaa tästä ja lue lisää meidän Ofsted luokitusta. Klikkaa tästä lukea Ofsted raportti. Marraskuussa 2012 Exeter College voitti kaksi arvostettua Times Educational Supplement aikuiskoulutusministeri palkinnot erinomaisesta Provider of the Year ja Erinomainen johtaminen Oppiminen ja Skills palkinnot. Heinäkuussa 2014 Exeter College sai BTEC College of the Year.

Mitä tarjoamme?

Koska onnistunut tertiäärinen college voimme nyt tarjota laajan valikoiman kursseja ja opiskelijat voivat valita ne, jotka kuvastavat niiden yksittäisten kyky, toive ja kiinnostusta. Tarjoamme:

yli 40 AS ja A2 aiheita, arvostetun International Baccalaureate, monenlaisia ​​yli 90 ammatillista ja teollisuus johti kurssien (lähtötasona tasolle 3) suurin valinta oppisopimuskoulutuksen kehykset Devon nuorille ja aikuisille useita ohjelmia, joiden tarkoituksena on tukea niitä nuorille ja aikuisille eikä koulutuksen, työllisyyden tai koulutuksen aikuiskoulutuksesta kursseja - vapaa-ajasta ammattimaisesti akkreditoidut ohjelmat mittatilaustyönä koulutus ja jatkokoulutuskursseihin työnantajille ja työntekijöille yli 30 yliopisto-opintoja, kuten Foundation Degrees, yhteistyössä yliopistojen Plymouth, Exeter, Marjon ja Kingston ja BTEC.

College toimii edelleen kaupungin Exeter mutta myös houkutella opiskelijoita kaikkialta Devon yli 60% 16-18 oppijat tulevat poikki Devon ja lounaisosassa.

Oppilaitos sijaitsee useita erikoistuneita akatemioiden tarjoamalla koulutusta urheiluun, yritys, journalismi, musiikki, akateemisesti lahjakkaiden ja vieraanvaraisuus ja catering opiskelijoille. Olemme kehittäneet erittäin vahva työnantaja linkkien kautta opetussuunnitelmaa ja kautta Business Solutions, opiston omistautunut työnantaja toimeksiantotiimistä johtavien paikallisten ja kansainvälisten työnantajia, kuten Flybe, Met Office, Michael Caines ja monet pienet ja keskisuuret yritykset, varmistaen ammatteihimme kurssien ja oppisopimuskoulutus peilit nykyinen teollisuuden suuntauksia ja aloitteita.

Pidämme tärkeänä toimia tiiviissä yhteistyössä paikallisten viranomaisten, kansallisten, yhteisön ja työnantaja ryhmien tukemiseksi paikallisen yhteisön ja taloutta ja toimitamme keskeisistä aloitteista etenkin Princes "Trust, Ura South West ja paikallinen kauppakamarit.

Sijainnit

Exeter

Osoite
Hele Road
EX4 4JS Exeter, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta