Lue virallinen kuvaus

YRITYS

Exeter College on suuri, kukoistava ja kasvava kolmannen asteen college joka asettaa opetusta, oppimista ja opiskelija menestys kuin meille tärkeintä. Olemme nauttia erinomaisen alueellisia maine. The College arvosteltiin Maksattamatta Ofsted pilottitutkimuksessa "mitään ilmoitusta" tarkastus vuonna 2012, ja jälleen täydellisen tarkastuksen vuonna 2014. Olimme myönnetty Times Educational Supplement "Erinomainen Provider Vuoden 2012 ja BTEC College of the Year vuonna 2014.

Meillä on suuret odotukset opiskelijoiden ja henkilökunnan sekä vuosittain niiden ponnistelujen tuloksena erinomainen tentti laadut, erinomainen koulutus onnistumisia ja loistava musiikin, taiteen, urheilun ja yhteisön saavutuksia. Olemme tyytyväisiä kaikenikäisille oppilaille ja kyvyt sekä meidän opetusohjelma ja oppijan tukiohjelmat suunniteltu vastaamaan heidän tarpeisiinsa, haastavaa heitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa.

Exeter College tarjoaa asteen koulutuksen noin 10000 - 12000 opiskelijoille. Oppilaitos perustettiin vuonna 1970 ensimmäisenä kolmannen asteen college Britanniassa, joka kokoaa yhteen entisen kielioppi koulujen kuudes muotoja ja Exeter Technical College.

Viimeaikaiset onnistumisia

Toukokuussa 2016 Exeter College sai Times Educational Supplement aikuiskoulutusministeri Award 2016 Oppisopimus ohjelma of the Year. Exeter College ja Devonin kreivikunnanvaltuutettu tunnustettiin kansallisesti että innovaatio Haven Banks Outdoor Education Centre. Kumppanuus tunnustettiin kanssa Association of Colleges (AOC) Beacon Award for Innovation 2015-16 täydennyskoulutukseen. Jan 2014 Ofsted myönnetty college Grade 1 "Erinomainen" varten Tulokset oppijoille, opetus, oppiminen ja arviointi, Johtamisen ja yleinen tehokkuus, joka tekee Exeter College yksi tehokkaimmat korkeakouluissa maassa. Klikkaa tästä ja lue lisää meidän Ofsted luokitusta. Klikkaa tästä lukea Ofsted raportti. Marraskuussa 2012 Exeter College voitti kaksi arvostettua Times Educational Supplement aikuiskoulutusministeri palkinnot erinomaisesta Provider of the Year ja Erinomainen johtaminen Oppiminen ja Skills palkinnot. Heinäkuussa 2014 Exeter College sai BTEC College of the Year.

Mitä tarjoamme?

Koska onnistunut tertiäärinen college voimme nyt tarjota laajan valikoiman kursseja ja opiskelijat voivat valita ne, jotka kuvastavat niiden yksittäisten kyky, toive ja kiinnostusta. Tarjoamme:

yli 40 AS ja A2 aiheita, arvostetun International Baccalaureate, monenlaisia ​​yli 90 ammatillista ja teollisuus johti kurssien (lähtötasona tasolle 3) suurin valinta oppisopimuskoulutuksen kehykset Devon nuorille ja aikuisille useita ohjelmia, joiden tarkoituksena on tukea niitä nuorille ja aikuisille eikä koulutuksen, työllisyyden tai koulutuksen aikuiskoulutuksesta kursseja - vapaa-ajasta ammattimaisesti akkreditoidut ohjelmat mittatilaustyönä koulutus ja jatkokoulutuskursseihin työnantajille ja työntekijöille yli 30 yliopisto-opintoja, kuten Foundation Degrees, yhteistyössä yliopistojen Plymouth, Exeter, Marjon ja Kingston ja BTEC.

College toimii edelleen kaupungin Exeter mutta myös houkutella opiskelijoita kaikkialta Devon yli 60% 16-18 oppijat tulevat poikki Devon ja lounaisosassa.

Oppilaitos sijaitsee useita erikoistuneita akatemioiden tarjoamalla koulutusta urheiluun, yritys, journalismi, musiikki, akateemisesti lahjakkaiden ja vieraanvaraisuus ja catering opiskelijoille. Olemme kehittäneet erittäin vahva työnantaja linkkien kautta opetussuunnitelmaa ja kautta Business Solutions, opiston omistautunut työnantaja toimeksiantotiimistä johtavien paikallisten ja kansainvälisten työnantajia, kuten Flybe, Met Office, Michael Caines ja monet pienet ja keskisuuret yritykset, varmistaen ammatteihimme kurssien ja oppisopimuskoulutus peilit nykyinen teollisuuden suuntauksia ja aloitteita.

Pidämme tärkeänä toimia tiiviissä yhteistyössä paikallisten viranomaisten, kansallisten, yhteisön ja työnantaja ryhmien tukemiseksi paikallisen yhteisön ja taloutta ja toimitamme keskeisistä aloitteista etenkin Princes "Trust, Ura South West ja paikallinen kauppakamarit.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

A-level koe

Exeter College

AS ja Level biologian rohkaista teitä kehittämään keskeisiä tietoa ja ymmärrystä käsitteistä biologian ja taidot käyttää näitä uusissa ja muuttuvissa tilanteissa. ... [+]

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

AS ja Level biologian rohkaista teitä kehittämään keskeisiä tietoa ja ymmärrystä käsitteistä biologian ja taidot käyttää näitä uusissa ja muuttuvissa tilanteissa.

Sinun kehittää ymmärrystä tieteellisen menetelmän ja olla tietoinen näistä tieteellisistä tekniikan, jotka ovat merkityksellisiä Biologiset tieteet. Arvostat arvon ja vastuullinen käyttö Biology yhteiskunnassa. Lisäksi tasolle voit osoittaa tietoa ja ymmärrystä tosiasioista, periaatteista ja käsitteitä eri alueita biologian ja oppia tekemään ja käyttämään niiden välisen yhteyden.

Sinun on opetettava luentojen, ryhmätöitä, käytännön työtä, toimeksianto ja projekteja. Videoita, atk-laitteet ja vierailut käytetään opetusvälineet ja sinun on pääsy täysin varusteltu laboratorioiden ja myös IT-laitteita. Eri väliarviointien tehdään testejä, essee kirjallisesti ja muita harjoituksia, jotka eivät edistä tentti.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Exeter College

Physics on stimuloiva, jännittävä ja haastava aihe. On tärkeää, paitsi aihe itsessään, vaan myös olennaisena osana kaikkien muiden luonnollisten Science, Engineering and ... [+]

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Physics on stimuloiva, jännittävä ja haastava aihe. On tärkeää, paitsi aihe itsessään, vaan myös olennaisena osana kaikkien muiden luonnollisten Science, Engineering and Technology. On myös paljon nautintoa ja tyydytystä olla peräisin ymmärrystä viimeisintä kehitystä Physics tutkimukseen.

Tutkimme AQA Physics lukujärjestys: Se tarjoaa saumattoman siirtymisen Tason aikaisemmista tutkimuksista ja kehittää oman edun ja innostus fysiikan. Tämä kattaa monenlaisia ​​aiheita alkeishiukkasfysiikka Newtonin lakeja; sähkö- piirejä gravitaatiokentissä. Kurssi on jaettu useisiin yksiköihin, AS yksiköt kuuluvat ensimmäisenä vuonna ja Level yksiköiden toinen vuosi.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Exeter College

Kaksivuotinen kurssi on suunniteltu tarjoamaan sujuva siirtyminen Lukio Core / Muita tieteen ja GCSE kemian kursseja ja rajapinta tarpeisiin korkeakouluopintoihin. Se tar ... [+]

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Kaksivuotinen kurssi on suunniteltu tarjoamaan sujuva siirtyminen Lukio Core / Muita tieteen ja GCSE kemian kursseja ja rajapinta tarpeisiin korkeakouluopintoihin. Se tarjoaa arvostusta ja ymmärrystä tärkeitä kemiallisia periaatteita, jotka ovat olennaisia ​​ymmärrystä maailmasta, jossa elämme. Lisäksi kurssilla kannustaa opiskelijoita ymmärtämään, miten tutkijat tutkimaan tieteellisiä ilmiöitä yrittäessään selittää ympäröivää maailmaa. Opiskelija kehittää käytännön taitoja täydentää ymmärrystä kemiallisten käsitteitä. Tutkimus Kemian on hyödyllistä ymmärtää muita tieteen aloilla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Certificate

Exeter College

Englanti Plus: meidän joustava, mittatilaustyönä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea opiskelusta UK College samalla parantaa Englanti. Tutkimus Englanti vieraana ... [+]

ENGLANTI PLUS: joustavan, BESPOKE OHJELMA tarjoaa mahdollisuuden kokea opiskelee UK COLLEGE samalla parantaa YOUR ENGLANTI.

Opiskelet Englanti vieraana kielenä välisenä 6 ja 15 tuntia viikossa riippuen tarpeisiin. Nämä luokat keskitytään parantamaan kaikkien keskeisten Englanti kielitaito: kuuntelu, lukeminen, kirjoittaminen ja puhuminen.

Voit valita yli 40 luokkaa, jotka vastaavat kanssa tulevaa uraa tai yliopiston toiveita. Esimerkkejä luokkia ovat psykologia, liike, tiede, laki ja taidetta.

Mahdollisuus opiskella luokkiin British opiskelijat ei vain auttaa sinua parantamaan Englanti taitoja, mutta saavat sinut kokemaan oppimisen autenttista British ympäristössä. Järjestämme säännöllisesti sosiaalisia matkoja näyttää parasta, mitä Lounais-Englannissa on tarjota kannalta historiaan ja kulttuuriin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 3 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi

Diplomit

Exeter College

Opiskelet kuusi aiheita poikki eri tieteenaloja valitsemalla alla olevasta listasta. Voit valita yhden kohteena kustakin ryhmistä 1-5, plus yksi ryhmästä 6 tai toinen vai ... [+]

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Opiskelet kuusi aiheita poikki eri tieteenaloja valitsemalla alla olevasta listasta. Voit valita yhden kohteena kustakin ryhmistä 1-5, plus yksi ryhmästä 6 tai toinen vaihtoehto Ryhmien 2, 3 ja 4. (Aiheet tarjotaan riippuvat opiskelijamäärien sekä aikataulujen niin saatavuus vaihtoehdot voivat vaihdella).

Kolme kuvattavia tulee olemaan Higher (H) taso ja kolme Standard tasolla (S). Voit myös täydentää Theory of Knowledge tietysti tehdä tutkimusta tutkimalla aiheeseen erityisen kiinnostavia johon esittää laajennetun Essee, ja osallistua jännittävä Luovuus, toiminta ja yhteisön-urakointiin.

Opiskelet kautta sekoitus ryhmän luentoja, keskusteluja, käytännön työtä, pienryhmissä keskustelu, kielistudio työ ja itsenäistä työskentelyä. Et sit kirjalliset kokeet toukokuussa toisena vuonna. Kaikki koehenkilöt sisältyy sisäinen arviointi, esimerkiksi esseitä, suullinen työ, ja käytännön työtä, ja tämä elementti on arvoltaan noin 20% käyttäjistä kokonaistulosta. Laajennettu Essee ja Theory of Knowledge edistää yleistä tulos.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Exeter College

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan? Access kurssi on suunniteltu niille aikuisille, jotka kokevat jäänyt kesken korkeakoulutukseen, kun he oliv ... [+]

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Access kurssi on suunniteltu niille aikuisille, jotka kokevat jäänyt kesken korkeakoulutukseen, kun he olivat nuorempia. Ohjelman tavoitteena on tarjota lujan pohjan opiskeluun asteen tasolla. Opiskelutaidot ja opinto-ohjausta muoto olennaisia ​​osia kurssin.

Tutoriaaleja tukea oppijoita ja tarjoavat opastusta kanssa UCAS prosessiin ja opiskelutaitoja.

Diploma on opettanut aihe erikoistuneen opetushenkilökunnan kannustavassa ympäristössä kehittää akateemisia taitoja tarvitaan edetä päälle korkeakoulutuksen. Sinulla on kotiläksynsä ja harjoitustyö asettaa viikoittain tiukat määräajat. On ainakin 15-20 tuntia Lisätutkimuksessa kotona joka viikko. Lisätukea on saatavilla opiskelijoille erityisiä vaikeuksia / tarpeisiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

Exeter College

Painopiste AQA AS Business on pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat kansallisilla markkinoilla. Se kattaa liittyvät asiat yrityksen käynnistysvaiheessa, k ... [+]

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Painopiste AQA AS Business on pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka toimivat kansallisilla markkinoilla. Se kattaa liittyvät asiat yrityksen käynnistysvaiheessa, kuten tutkimusta ja suunnittelua, sekä tekijöitä, jotka määräävät menestyksen. Siinä tarkastellaan, miten vakiintuneita yrityksiä voisi parantaa niiden tehokkuutta tekemällä taktisia päätöksiä koko liiketoiminnan. Level Business perustuu AS yksiköt harkitsemalla monimutkaisempia liiketoimintaskenaariot ja keskittyminen strategiaan.

Kurssi opetetaan käyttämällä pienryhmäopetuksesta, itseohjautuvaa tutkimus ja esittely, luokka keskustelua ja luentoja. Kaikki yksiköt opetetaan ensimmäisenä vuonna arvioidaan kahdella eri papereita lopussa vuoden. Paperi 1 arvioidaan kautta monivalintakysymyksiä, lyhyt vastaus kysymyksiin ja mini tapaustutkimus tietojen vastaus kysymyksiin. Paper 2 arvioidaan lyhyt vastaus kysymyksiin ja käytöstä tapaustutkimuksen tietojen vastausta kysymyksiin. Ei ole harjoitustyö vaihtoehtoa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Exeter College

Psykologia on tieteellinen tutkimus mielen ja käyttäytyminen. Et saa tietoonsa ja sen sovellusten, ja kehittää taitoja arvioinnin ja analyysin. ... [+]

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Psykologia on tieteellinen tutkimus mielen ja käyttäytyminen. Et saa tietoonsa ja sen sovellusten, ja kehittää taitoja arvioinnin ja analyysin.

Sinun on opetettava eri tavoilla, kuten: muistiinpanoja luennoilla, ryhmä ja koko luokka keskusteluja, sekä tarkastella aiheiden kautta videoita ja DVD-levyjä. Tulet tekemään yksittäisten tutkimus, parityöskentelyn ja esityksiä.

Mitä aiheita opiskelen?

Tutkimus Psykologian on taustalla kanssa tutkimuksen pää- näkökulmia tai lähestymistapojen ja keskusteluja. Ei ole ainutlaatuinen syy käyttäytymistä, joten on tärkeää pohtia suhteellisia vahvuuksia ja heikkouksia useita lähestymistapoja, kuten biologiset, käyttäytymiseen ja psykodynaaminen. Psykologit käyttävät erilaisia ​​menetelmiä tutkittaessa ihmisen käyttäytymistä, siksi se on tarpeen oppia liittyvistä eduista menetelmiä, kuten kokeiluihin, haastattelut ja tapaustutkimukset muutamia.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
Exeter College

Economics liittyy jokaiseen elämämme, mistä päätöksistä teemme yksilöinä politiikkoja hallitusten ja yritysten. Kehitä taloudellinen ymmärrys ja saat syvemmän ymmärryksen ... [+]

Millaista on opiskella tämän kurssin ja miten minä arvioidaan?

Economics liittyy jokaiseen elämämme, mistä päätöksistä teemme yksilöinä politiikkoja hallitusten ja yritysten. Kehitä taloudellinen ymmärrys ja saat syvemmän ymmärryksen ympäröivää maailmaa, joka on yhtä arvokas kuin se on mielenkiintoista. Economics on yhteyksiä moniin muihin kuten politiikan, maantiede, historia, psykologia ja tilastot.

Jotta tarpeisiin yksittäisten opiskelijoiden kurssin opetetaan sekoitus luentoja, keskusteluja, aktiivinen oppituntia, esityksiä, tapaustutkimuksia, videoita, ohjattu itse tutkimuksia, ja käyttö kollegion portaalin ja internet. Kurssin arviointi on lyhyitä testejä, objektiivinen testi kysymyksiä, esseitä ja tapaustutkimuksia. Lopullinen arviointi on ulkoisten tutkimukset; ei ole kursseista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Exeter
Elokuu 2019
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Top 5 Reasons to Study University Level at Exeter College