Excel College Manchester

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Lue Englanti Excel College! Olemme ystävällinen kielikoulu tarjoaa laadukasta Englanti kursseja Manchesterin keskustassa.

Tarjoamme Yleistä Englanti kursseja kaikilla tasoilla aloittelijasta edistyneeseen. Olemme asiantuntija toimittaja IELTS valmennuskurssit ja myös auttaa opiskelijoita valmistautumaan FCE ja CAE tentit.

Meidän International Foundation Year kurssi tarjoaa opiskelijoille tarpeellisia taitoja opiskella UK yliopistossa. Excel College on myös listattu SELT kurssin tarjoaja. Kokeneet opettajat luoda luokkia jossa keskitytään viestintään. He käyttävät monenlaisia ​​materiaalia parantaa taitojaan kaikessa Englanti kielellä. Ylimääräisiä One-to-One luokat ja Academic taidot luokkiin, voimme räätälöidä Englanti kurssi auttaa saavuttamaan tavoitteet.

Tarjoamme myös loma ja asuntoja varten, kalenterin säännöllisesti sosiaalisia tapahtumia ja mahdollisuus tehdä vapaaehtoistyötä sisällä Manchester yhteisössä. Tämä tarkoittaa, että on paljon mahdollisuuksia saada uusia ystäviä ja harjoitella Englanti luokkahuoneen ulkopuolella liikaa.

soveltaa tänään! Tai ota yhteyttä ottamaan tasolle testi ja kokeilla ensimmäinen Englanti luokan ilmaiseksi!

Sosiaaliset aktiviteetit Ymmärrämme, kuinka tärkeää on harjoitella Englanti luokkahuoneen ulkopuolella.

Järjestämme säännöllisiä matkoja ja toimintaa ja sen ympäristössä Manchester, kuten kävely matkat, jalkapallo-otteluihin ja matkoja museoita. Olemme myös kertoa kaikkia ihania asioita, joita tapahtuu Manchester joka viikko. Toimintamme kaikki mainostetaan meidän tapahtumakalenteri. Voit myös etsiä tietoa ilmoitustaululla college, Facebook, Meetup ja Twitter. Ja jos haluat auttaa paikallista yhteisöä kun harjoitella Englanti, vilkaista meidän vapaaehtoistyötä sivulla.

viikoittain tapahtumia

Kahvi aamulla - ilmaiseksi Conversation Club - ilmaiseksi Pöytätennis - ilmaiseksi 5-a-puoli jalkapalloa - £ 4.50 (noin)

Muut tapahtumat - Hintaesimerkkejä

Matka John Ryland Library - ilmaiseksi Matka Manchester Museum - ilmaiseksi Päiväretki Peak District - £ 25 Old Trafford Tour - £ 16 Päiväretki Liverpool - £ 23

Vapaaehtoistyö Vapaaehtoistyö on loistava tapa harjoitella Englanti, parantaa CV ja löytää lisää Manchester ja ihmiset, jotka asuvat täällä.

Excel College on kosketuksessa eri vapaaehtoisjärjestöjen kuten yhteisöryhmät, nuorisokeskuksia, ympäristö luonnonsuojelujärjestöt ja koditon hyväntekeväisyyteen. Kaikki nämä organisaatiot ovat erilaisia ​​alati muuttuvassa vapaaehtoistyötilaisuuksia tarjolla, jotkut kestää muutaman kuukauden vuodessa, jotkut vain yhden päivän. Voit katsoa nykyisen mahdollisuuksia käymällä Excel College blogi.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, ota meihin yhteyttä, kun teet sovelluksen. Pyydämme teitä täyttämään lomakkeen, jossa miksi haluat tehdä vapaaehtoistyötä ja mitä toivoa saavuttaa. Vaikka emme voi taata vapaaehtoisen rooli on saatavilla kurssin päivämäärät, teemme parhaamme löytää sopiva tilaisuus, joka sopii etuja ja istuvat opinnoissa.

Kaikki opiskelijat EU voi vapaaehtoisesti. Opiskelijat, jotka tarvitsevat viisumin opiskella Yhdistyneessä kuningaskunnassa voi vapaaehtoisesti kunhan heidän viisuminsa sallii sen.

Muut vaatimukset

Ylempi keskitason taso Englanti tai korkeampi Opiskelu kurssin vähintään kahdeksan viikon

Homestay

Harjoittele Englanti äidinkielenään puhuvan Kokemus brittikulttuuriin Kaikki laskut ja aamiaista ja ilta-aterian mukana

Living meidän loma asunto on hyvä tapa parantaa Englanti ja saat maistaa brittiläisen kulttuurin. Meidän isännät valitaan tarkasti ja tarkastaa, jotta varmistetaan, että olet onnellinen, turvallinen ja mukava koko loman. Kaikki loma isännät puhuvat Englanti äidinkielenään, mutta on tärkeää muistaa, että Britannia on monikulttuurinen maa ja meidän isännät ovat erilaisia ​​kulttuuri- ja etniseltä taustaltaan.

Juontajamme asuvat eri puolilla Manchester. Ne yleensä asuvat asuinalueilla, bussi ajaa pois College, kaikki 20 ja 50 minuutin päässä College. Jotkut isännät ovat pieniä lapsia, jotkut ovat eläkkeellä parit ja jotkut ovat yhden, työväestö. Kaikki ne nauttivat hosting opiskelijoiden ja oppia eri kulttuureissa.

Opiskelija on oma huone ja käsitellään ylimääräisenä perheenjäsen. Tämä tarkoittaa, että voit odottaa auttaa joitakin kotitöissä kuten pesu ruokia aterian jälkeen ja pitää huoneen siistinä. Se tarkoittaa myös sitä, että saat arvokasta käytännön puhuu Englanti äidinkielenään puhuvan kanssa ja kokemusta tosielämän Britanniassa.

Voit tarkastella uutiskirjeitä varten haastateltiin joitakin isäntäperheiden.

Asuinpaikka

Elää kaupungin keskustassa Jaa tasainen muiden kansainvälisten opiskelijoiden Pysy omassa huoneessa kylpyhuone

Jos etsit itsepalvelumajoitusta keskustassa, Excel College asuinpaikka on erinomainen vaihtoehto. Vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Excel College ja keskustan, meidän opiskelija-asuntoja on hyvin sijoitettu pääsemisestä luokan ja tutkia Manchester omalla vapaa-ajallaan. Jokaisessa asunnossa on kuusi yhden hengen makuuhuonetta (kaikissa on oma kylpyhuone) ja yhteinen keittiö ja olohuone. On viikoittainen siivouspalvelu yleisissä tiloissa, mutta opiskelijan odotetaan tiskata, puhdas oma kylpyhuone ja pitämään makuuhuoneen siistinä.

Sijainnit

Manchester

Osoite
St. James' Building
89 Oxford Street
Manchester
M1 6FQ

M16FQ Manchester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta