Education Projects Group

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Meistä

Olemme yksi Ison-Britannian johtavista uranäkymien ja koulutuskurssien tarjoajista. Tarjoamme erilaisia asunto-, yhden päivän ja koulun kursseja, jotka tarjoavat opiskelijoille unohtumattoman koulutuskokemuksen, antavat heille arvokkaan etumatkan valitulle alalle ja kehittävät avaintaitoja, joita heidän potentiaalinen tulevaisuuden uransa edellyttää. Kurssit - joilla kaikilla on painotetaan koulutusta kokemalla - kattavat useita tärkeitä uran Pathways kuten lääketieteessä Business, Law, Engineering and Veterinary Science. Yhdistämällä asiantuntijaohjaukset ja kiinnostavat oppimisympäristöt autamme kehittämään opiskelijoiden viestinnän, johtamisen, ryhmätyön ja ongelmanratkaisun taitoja. Opiskelijat rakentavat ja ylläpitävät myös tehokkaita suhteita samankaltaisten ajattelutapojen tekijöihin ympäri maailmaa, jotka ovat intohimoisesti samoista aiheista ja voivat tukea heitä valitsemansa polun prosessin kautta.

Perustettiin vuonna 2015 lippulaivaan uranäkymäkurssien tarjoajan, Medical Projects -yrityksen kanssa, tavoitteena on kouluttaa, innostaa ja antaa opiskelijoille mahdollisuus tehdä kunnianhimoisia ja tietoisia päätöksiä tulevaisuudestaan, mikä johtaa Education Projects Group vuonna 2018. Uskomme kovan asiat ensin käsi on tehokkain oppimismenetelmä opiskelijoille, minkä vuoksi tarjoamme mielellämme ura-näkemyksen 13-vuotiaille opiskelijoille.

Koulutusoperaatio

Missiomme on tarjota palkittu uranäkymä kokemuksellisen oppimisen kautta opiskelijoille maailmanlaajuisesti.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Palkittu yritys

Paras koulutustuote-palkinto

Medical Projects oli (ja on edelleen) ylpeä parhaan koulutustuotteen palkinnosta British Youth Travel Awards -tapahtumassa joulukuussa 2018. Brittiläinen koulutusmatkailuyhdistys järjestää arvostetut kansalliset palkinnot, ja niitä arvioi asiantuntijapaneeli kaikista nuorista, opiskelijoiden ja koulutusmatkailuala. Medical Projects -tiimi on ilo saada sinut tunnustetuksi Ison-Britannian parhaan koulutustuotteen tarjoajana. Tässä on mitä toimitusjohtajamme Mark Williamsilla oli sanottavaa voitosta:

”Tämä on palvelun tunnustamista ja arvoa, jonka tiimimme ja sijoittelut tarjoavat. Se on valtava kunnia, mutta vahvistaa myös sen korkean laadun ja omistautumisen, jonka annamme opiskelijoille, opettajille ja vanhemmille ”, hän sanoi.

"Koulut tulevat takaisin meille kerta toisensa jälkeen tarjoamamme asiakaspalvelun tason ja kykymme mukaan räätälöidä matkoja - ja palkinto vahvistaa, että olemme ehdottomasti oikeassa lähestymistapassamme."

Laajennettu tuki

Teemme yhteistyötä Kaplanin kanssa tarjotaksemme edullisen pääsyn heidän markkinoidensa johtaviin testinvalmistuskursseihin koulutusprojektien opiskelijoille. Kaplan on palvellut yli miljoona opiskelijaa kurssien käynnistämisen jälkeen, joten se on vertaansa vailla kokemuksessaan valmistella opiskelijoita kokeisiin.

vakuutus

World Nomadsilla on 17 vuoden kokemus ja yli 130 maata, ja se on loistava paikka aloittaa matkavakuutushaku. Koulutusprojektien opiskelijat voivat saada tarjouksen suoraan opiskelijoiden hallintapaneelistaan, kumppanuuskumppanimme kanssa World Nomads -yrityksen kanssa.

Neuvonta ja opastus

Virallisena opiskelijaedustajana teemme yhteistyötä Ylioppilashuoneen kanssa antaaksemme opiskelijoille neuvoja työkokemuksesta ja uranäkymistä. Tämän avulla voimme varmistaa, että opiskelijat saavat parhaita neuvoja kursseistamme suoraan meiltä heille sopivalla tavalla.

Kuinka se toimii

Kattava tuki

Omistettuja ja kokeneita joukkueita ja ammattilaisia tukee kaikkia kurssejamme ja projektejamme. Tarjoamme opiskelijoille tukea ennen kanssamme tapahtuvaa kurssia, sen aikana ja sen jälkeen.

 • Ennen varaamista: Hakeminen liittymään kurssille Education Projects Group jäsenen kanssa on helppoa. Kun opiskelijat ovat päättäneet mihin kurssiin he haluavat liittyä, täytä vain online-hakemuslomake ja maksa rekisteröintimaksu paikan turvaamiseksi. Jos opiskelijat ovat epävarmoja siitä, mihin kurssiin he haluaisivat liittyä, tai haluavat vain vähän lisätietoja, he voivat aina puhua ystävällisen opiskelijaryhmämme jäsenen kanssa, joka voi auttaa heitä.
 • Kun olet tehnyt varauksen: Kun opiskelija on varmistanut tilan valitsemallaan kurssilla, hän saa pääsyn opiskelijoiden hallintapaneeliin - online-matkasuunnittelijaan, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot kurssin valmistelemiseksi. Jokaiselle opiskelijalle on nimetty henkilökohtainen opiskelijan harjoittelupaikan neuvonantaja, joka opastaa heitä valmistautuessaan kurssille varmistaen samalla, että opiskelijat lähettävät kaikki tarvittavat tiedot valitsemansa ohjelman järjestämiseksi. Lisäksi he ovat aina valmiina vastaamaan kysymyksiin!
 • Ennen lähtöä: Jokainen opiskelija saa postitse tervetuliaispaketin, joka sisältää t-paidan, henkilötunnuksen ja hätäyhteyskortit sekä joitain tietoja, jotka auttavat heitä valmistautumaan kurssille. Pidämme yhteyttä kaikkiin opintojaksoa edeltäviin opiskelijoihin varmistaaksemme, että he ovat tietoisia saapumismenettelyistä, vastaamme viime hetken kysymyksiin ja toimitamme tietoja ja yhteystietoja siitä, mitä tehdä mahdollisten epätodennäköisten hätätilanteiden varalta. .
 • Saapumispäivä: Opiskelijoille tarjotaan saapumis- ja lähtöikkunat, joissa heidän tulee varata kuljetuksensa valitulle kurssille ja takaisin. Henkilöstömme on nimetyissä kohtaamispaikoissa näiden ikkunoiden aikana. Tämä on yleensä paikallisia lentokenttiä tai rautatieasemia lähellä kurssin sijaintia. Sitten henkilökunta seuraa opiskelijoita majoitustiloissamme tapaamaan loppua opiskelijaryhmästämme ja osallistua hauskoihin jäänmurtajiin! Kaikki opiskelijat osallistuvat myös opiskelijoiden induktioon ensimmäisenä illalla kurssinsa aikana. Täällä henkilökuntamme kertoo heille, mitä tapahtuu koko viikon, samoin kuin mahdolliset kieltäytymiset.
 • Kurssin aikana: Opiskelijat viettävät maanantaista perjantaihin oppia valitsemastaan Pathway monenlaisten syventävien ja käytännön kokemusten, maailmanluokan opettajien asiantuntijaohjauksen ja vierailujen kautta paikallisiin kiinnostaviin kohteisiin. Illat ja viikonloput on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuus hyödyntää paikallista aluetta ja kulttuuria. Opiskelijoiden valitsemasta kurssikohteesta riippuen tämä voi sisältää vierailut teatteriin, ruoanlaittokurssit, paikalliset tanssitunnit tai jopa leijonien, tiikereiden ja karhujen etsimisen villieläinsafarilla!
 • Kurssin jälkeinen aika: sitoutuminen opiskelijoihimme ei lopu, kun he suorittavat kurssin kanssamme. Kaikki opiskelijat, jotka osallistuvat asumiskurssiin, saavat henkilökohtaisen todistuksen auttaakseen heitä yliopistohakemuksissa. Olemme myös iloisia voidessamme tarjota viitteitä opiskelijoille ja huomaamme usein, että opiskelijamme hyötyvät niin paljon aikaansa Education Projects Group , että he tulevat takaisin liittymään meille toiselle kurssille - tai kahdelle!128601_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Ratkaisemamme ongelma

Vain työkokemus kysymyksiin voi vastata ...

 • Mitä haluat tehdä?
 • Mikä haluat olla vanhempana?
 • Missä haluat opiskella?
 • Mitä haluat opiskella yliopistossa?
 • Haluatko käydä oppisopimusreitin?

On helppo unohtaa, että suurimmalla osalla nuoria ei ole työkokemusta, jota tarvitaan tietoihin vastaamiseen näihin kysymyksiin. Tätä haluaisimme muuttaa.

Uskomme, että kokemuksellinen oppiminen on avain auttamalla nuoria tekemään tietoisia päätöksiä tulevaisuudestaan. Kurssimme on suunniteltu antamaan realistisen käsityksen erilaisia uran Pathways , ja samalla auttaa opiskelijoita kehittämään keskeisiä taitoja ja osaamista tarvitaan jatkaa pyrkimyksiään saavuttaa valitsemansa uran.

Projektimme sitoutuminen on:

1. Valaisuta seuraavan sukupolven opiskelijoita
2. Annetaan opiskelijoille mahdollisuus tehdä tietoisia urapäätöksiä
3. Kannusta globaalia ajattelutapaa

Uskomme, että auttamalla opiskelijoita tällä tavalla, he jättävät kurssimme uravalmiiksi ja motivoituneiksi saavuttamaan tavoitteensa; ymmärtämällä globaalia ammatillista maailmaa - ja heidän paikkansa siinä.

Sitoutumisemme opiskelijoihin

Jokaisen kurssin jokainen osa on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille paras mahdollinen oppimiskokemus sekä akateemisesti että henkilökohtaisesti. Haluamme opiskelijoiden jättävän meille valaistuneita, valtuutettuja ja rohkaistavia ajattelemaan globaalia ajattelutapaa. Asiantuntevasti suunnitellut kurssimme keskittyvät viiteen opiskelijan kehityksen avainalueeseen:

 • 1 Henkilökohtainen kehitys
 • 2 Kulttuurinen upotus
 • 3 Ammattimainen altistuminen
 • 4 Akateemisen horisontin laajentaminen
 • 5 hauskaa

Sijainnit

Lontoo

Osoite
Kemp House, 152 – 160 City Road, London, EC1V 2NX
Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: