Edinburgh School of Food and Wine (ESFW)

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Edinburghin School of Food & Wine (ESFW) on Skotlannin vanhin itsenäinen ja palkittu ruoanlaitto koulu, joka perustettiin vuonna 1986. ESFW sijaitsee Coach House on Newliston Estate, EH29 9EB.

Missä olemme:

  • Vain 25 minuutin päässä kaupungin keskustasta
  • 5 minuutin päässä Edinburghin lentokentältä
  • Pääsy kaikki tärkeimmät kuljetusreittejä. (M8, M9, B800)

Kurssit

Koulutus-, tutkinto, One Day ruuanlaittokursseja, Ruoka & viini-iltoja, mestarikursseille.

Ulkoravintola

Koulu tarjoaa myös laajan valikoiman ateriapalvelut yritysten tapahtumia, häät ja juhlaan.

SEURATA

Edinburghin School of Food & Wine on Skotlannin vanhin itsenäinen ja arvostettu ruoanlaitto koulu, joka perustettiin vuonna 1986.

Kokenut tiimi kokin opettaa monenlaisia ​​kykyjä, tekniikoita ja taitoja, täydellisestä noviisi pyrkivä ammattilainen.

Kaupungissa Coach House of Newliston Estate, koulun tarjoaa loistavat puitteet monipuolisista Kurssit, One Day ruuanlaittokursseja, Ruoka & viini-iltoja, mestarikursseille, Vapaa-aika ja yritystapahtumien.

Koulu tarjoaa myös laajan valikoiman ateriapalvelut kuuluu säännöllinen tapahtuma Newliston Estate Kirkliston, Dundas Castle Etelä Queensferry ja myös residenssissä Bute House koti ensimmäisen Minster Skotlannin.

Me osallistua monia paikallisten yhteisöjen tapahtuman sekä normaalin road show John Lewis ja Gyle kauppakeskus Edinburgh, joten siellä on aina mahdollisuus tavata joukkueen ja saada tuntumaa elämää koulussa.

Koulu on täysin akkreditoitu The 'British Akkreditointi neuvoston ja työskentelemme kohti täyttä SQA akkreditointi samoin. Työskentelemme erilaisia ​​yhteistyökumppaneita ja järjestöjä toimittamaan koulutuksen opiskelijoille, yksi päivä ruoanlaittoon harrastajille ja tapahtuma goers parhaan kokemuksen ja tiedon, kun he ovat koulussa.

Pyrimme noudattamaan kaikkia Skotlannin, Englannin, Euroopan ja kansainvälisiä lakeja, ja kuten helmikuusta 2013 olemme ylpeitä sanoa olemme lopettaa kaatopaikkajätteen organisaatiota. Klikkaa tästä ja lue lisää.

Sijainnit

Edinburgh

Osoite
The Coach House
Newliston Estate

EH29 9EB Edinburgh, Skotlanti, Yhdistynyt kuningaskunta