DLD College London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

DLD on vanhin ja yksi arvostetuimmista korkeakouluista Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on perustettuaan vuonna 1931 luonut vahvan maineen opiskelijoiden, vanhempien, koulujen ja yliopistojen keskuudessa.London, United Kingdom - Palace of Westminster (Houses of Parliament). UNESCO World Heritage Site.

DLD College London toimii tarkoitukseen rakennetulla kampuksella Lontoon sydämessä, josta on näkymät Westminsteriin ja Thames-joelle.

Keskitymme jokaiseen opiskelijaan yksilönä ja tarjoamme jokaiselle ihmiselle parhaat opetus- ja koulutusresurssit. Pyrimme rakentamaan luottamusta opiskelijoihimme, jotta he voivat päästä monipuoliseen korkeakoulujen tutkintoon. Olemme kollegio, joka tunnetaan sen ystävällisyydestä ja epävirallisuudesta, ja kohtelemme oppilaitamme nuorina aikuisina.

Osana Alpha Plus -konsernia DLD College pyrkii säilyttämään opetuksen laadun kulta-standardin. Luokat ovat pieniä, jolloin opiskelijat ja opettajat voivat keskittyä tehokkaimpiin oppimistapoihin. Voimme venyttää ja haastaa oppilaitamme, motivoida heitä ja nostaa omia odotuksiaan itsestään, lisäksi oppimisyhteisömme tukee e-oppimisalusta.

Korkeakoulu tarjoaa erinomaiset, modernit opetusmahdollisuudet ja -resurssit yhdellä Lontoon turvallisimmista ja helpoimmista alueista, kivenheiton päässä Westminsterin sillalta ja parlamentin taloista. Vaikka kollegio on vahva kaikilla akateemisilla alueilla, luovia taiteiamme ovat menestyksekkäästi menestyksekkäitä, ja teatterimme, taiteen ja muotoilun, musiikin ja valokuvauksen studiot ovat hohtavia paikkoja.

Yliopistossa on noin 500 opiskelijaa , joista jotkut valmistautuvat A-tasoihin, opiskelevat GCSE: ille ja opiskelevat BTEC: ille ja kansainvälisille säätiöohjelmille. Suurella kuudennella lomakkeella kollegio voi tarjota laajan valikoiman aiheita, joita tukee vahva hyvinvointijärjestelmä ja korkealaatuinen korkeakoulu- ja urakonsultointi. Asuntoja tarvitseville opiskelijoille DLD College tarjoaa yli 200 huonetta, jotka on rakennettu opiskelija-asuinpaikkamme suoraan korkeakoulun tilojen yläpuolelle. DLD: llä on laaja valikoima toimintoja, jotka eivät kuulu luokkaan, urheiluun, kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Uskomme selvästi, että meillä on jotain hyvin erityistä täällä, mitä voit kokea vain vierailemalla. Odotan innolla tapaamistasi.

Irfan Latif, johtaja

Sijainnit

Lontoo

Osoite
199 Westminster Bridge Road
London
SE1 7FX

SE1 7FX Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta