Coventry College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Mitä me teemme

Haluatko parantaa perustieteesi tai korkeakoulututkinnon opintoja, voimme tarjota korkealaatuisen teknisen ja ammatillisen koulutuksen onnistumisen varmistamiseksi.

Kurssimme kattavat satoja potentiaalisia Pathways , jotka on suunniteltu parantamaan uranäkymiäsi ja auttamaan sinua edistymään yliopistossa ja sen ulkopuolella.

Vahvuutemme tulee läheisistä siteistämme teollisuuteen ja paikallisiin työnantajiin, jotka osallistuvat kurssien suunnitteluun, jotta he pysyisivät nykyisin ja tarpeidensa kannalta tarpeellisina. Ne tarjoavat myös arvokkaita työkokemusmahdollisuuksia, asiantuntijatehtäviä ja vierailevia puhujia, jotka kaikki parantavat mahdollisuuksiasi unelmiesi työpaikan turvaamiseksi.

Työskentelemme kanssasi varmistaaksemme, että saat kaiken tarvitsemasi tuen ja tuen, oli se henkilökohtainen, koulutuksellinen tai taloudellinen. Uskomme, että Coventry on erinomainen paikka elää, työskennellä ja kasvaa ja juhlimme opiskelijoiden saavutuksia.

Miksi Coventry College ?

Tulevaisuus, jolla ei ole pätevyyttä ja / tai taitoja, on yhä vaikeampaa. Coventry College on täällä antaa Coventryn ihmisille tukea, tietoa, koulutusta, taitoja ja tietoja, jotka auttavat sinua edistymään urallasi ja saavuttamaan tavoitteesi.

Ylpeä kollegossa, ylpeä kaupungissa

Tämä uusi korkeakoulu muodostettiin, kun City College Coventry ja Henley College Coventry sulautuivat tiistaina 1.8. 2017. Meillä on kaksi kampusta, City Campus ja Henley Campus, jotka sijaitsevat entisten oppilaitosten aiemmissa paikoissa. Olemme suurin koulutusalan yliopisto kaupungissa ja sen lähiympäristössä. Tavoitteenamme on palvella tätä aluetta, parantaa taitoja, säilyttää huippuosaamista ja nauttia tästä upeasta kaupungista.

Oppiminen kaikille vaiheille ja kaikenikäisille

Aloitustason tutkinnoista tutkinto-asteisiin ja erikoistuneisiin ammatillisiin kursseihin on täällä jotain opiskelijoille, joilla on vähän tai ei ollenkaan muodollista koulutusta aina ura-aloitteisiin asti.

Odottakaa elinvoimaista ympäristöä, jossa voit tavata ihmisiä eri taustoista ja kulttuureista.

Erinomaiset tilat

City Campus valmistui vuonna 2008 ja se on helposti saavutettavissa kaupungin keskustasta ja linja-autoista. Kun olet sisällä, näet loistavia tiloja ulkoilma-alueilta medialle ja tallennuskeskuksille. Tanssitaustat elävät IT-sviittien ja rentouttavien yhteisten tilojen rinnalla. Paikkoja syödä, opiskella, tavata ja luoda kaikille opiskelijoille.

Henley Campus uudisrakentaminen valmistui maaliskuussa 2014. Henleyn 8 miljoonan euron suuruiset tilat sisältävät atrium, jossa on näyttelytila, jossa esitellään opiskelijatehtävä, uusi lohko, jossa on 14 suurta luokkahuonetta ja huipputason konferenssitilat, neljä uutta hiustyyppiä kauneushoitolat, vilkas ravintola, urheilu- ja kuntokeskus sekä lastentarha.

Sijainnit

Coventry

Osoite
City Campus
50, Swanswell Street
Coventry

CV1 5DG Coventry, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Coventry

Osoite
Henley Campus
Henley Road
Bell Green
Coventry

CV2 1ED Coventry, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta