Conde Nast College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Condé Nast College of Fashion


Condé Nast -yliopisto

Kurssimme yhdistävät jännittävän ja intensiivisen akateemisen oppimisen, jolla on vertaansa vailla pääsy alan parhaimpiin ja kirkkaimpiin mieliin, mukaan lukien Vogue-, LOVE-, Glamour-, GQ-joukkueet ja joukko muita Condé Nast -otteluita.

Yliopisto tarjoaa erittäin luovia kursseja yhdistettynä vankkaan perustaan alan liiketoiminnan puolella. Kurssien tarkoitus on valmistaa opiskelijoita lukuisiin tehtäviin /; muotoilu, journalismi, muotien ostaminen, markkinointi, brändäys, graafinen suunnittelu, PR, digitaalistrategia, liiketoiminta, tapahtumayrittäjyys, verkkokauppa ja monet muut urapolut.

Tarjoamme tällä hetkellä seuraavia akkreditoituja kursseja - MA Fashion Media Practice, MA Fashion Communication, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, MA Luxury Brand Management (yhteistyössä Richmond Universityn kanssa), BA (Hons) Fashion Communication, yhden vuoden Vogue-säätiöohjelma ja kymmenen viikon Vogue-muotosertifikaatti.

Lyhytaikaisiin kursseihimme sisältyy neljän viikon Vogue-intensiivinen kesäkurssi, yhden viikon muotityylityskurssi, yhden viikon muotitoimituskurssi, yhden viikon muotiliikekurssi, yhden viikon kauneusliikekurssi ja Vogue Teen -viikonloppu. Hyväksymme nyt hakemukset ja odotamme toivottaa teidät tervetulleiksi Condé Nast -perheeseen.


Opiskelijan kokemus


Opiskelu Condé Nast College of Fashionissa


Pääsy joihinkin liiketoiminnan merkittävimpiin luoviin mieliin, lisäksi intensiiviset, ammattimaisesti muotoillut kurssit ja kiireinen aikataulu - sekä uudessa, uudenaikaisessa rakennuksessa että myös gallerioihin, studioihin ja niin edelleen - opiskelijat löytävät päivänsä Condé Nast College ovat kiireisiä ja palkitsevia. Uskomme, että ystävyyssuhteet, joita opiskelijat tekevät keskenään opiskellessaan kanssamme, ovat yhtä tärkeitä kuin verkottumismahdollisuudet, joita heillä on valtavan määrän ulkopuolisten teollisuuden ammattilaisten kanssa. Seurauksena on, että rohkaisemme opiskelijoitamme rikkaaseen, sitoutuneeseen ja kollegiaaliseen asenteeseen, kun he ovat täällä kanssamme, antaen heille mahdollisuuden luoda kiinteitä ystävyyssuhteita, joita he jatkavat lukemattomiin ja epäilemättä tähtitieteellisiin uransa kautta maailman.


Työpaikat


Condé Nast College antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden päästä unelmauransa eteenpäin. Yliopisto tarjoaa erinomaiset teollisuusyhteydet ja kumppanuudet. Opiskelijat eivät vain saa perusteellista valmistautumista liike-elämään, vaan heillä on jo ollut laaja sitoutuminen ammatilliseen maailmaan ennen lähtöä yliopistosta. Työkokemus / harjoittelupaikkoja Condé Nastissa voidaan tarjota valitulle ryhmälle lahjakkaimpia opiskelijoita. Akatemia ei voi luvata harjoittelupaikkoja muissa yrityksissä, mutta se antaa esittelyjä ja suosituksia tähtiopiskelijoille.
Akatemian uranneuvojat voivat ohjata opiskelijoita jatko-opiskeluun, työllistymismahdollisuuksiin, harjoittelupaikkoihin, harjoittelupaikkoihin ja kunkin opiskelijan tarpeisiin liittyviin hankkeisiin. Ne tarjoavat ammattitaitoisen palvelun, joka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin.
Uraneuvojat järjestävät myös työpajoja CV: n kirjoittamisesta, portfolioesittelystä, työnhakutaidoista ja haastattelutekniikoista.
Huomaa, että henkilökohtainen uraohjaus on käytettävissä vain akkreditoitujen kurssien opiskelijoille - MA Fashion Media Practice, MA Fashion Communication, MA Entrepreneurship: Fashion and Creative Industries, BA (Hons) Fashion Communication, Vogue Foundation Program ja Vogue Fashion. Todistus.


Korkeakoulutilat


Condé Nast -yliopisto


Korkeakoulu tunnetaan maailmanlaajuisesti koulutuksellisen huippuosaamisen keskuksena - paikka, jossa uuden sukupolven muotiteollisuuden parhaita markkinoijia, PR: ita, stylisteja, toimittajia, kustantajia ja toimittajia aloittaa uraansa. College saavuttaa tämän asettamalla huippuluokan, opiskelijakeskeisen, "missä ja milloin tahansa" oppimisen käytännön ytimessä. Jotta voidaan varmistaa, että opiskelijamme saavat mahdollisimman suuren hyödyn ainutlaatuisesta näkemyksestä, jonka he saavat muotiteollisuudelle ja sen historialliselle kontekstille, korkeakoulu omaksuu yksilöllisen ja erittäin joustavan lähestymistavan opiskelijoiden oppimiseen.

Oppimisympäristö
Kurssimme perustuvat käytännön menetelmiin - ei pelkästään teoriaan. Opettaminen on intensiivistä ja tukevaa, ja siinä yhdistetään suuri osa henkilökohtaisista tapaamisista online-oppimismahdollisuuksiin. Tämä moderni, sekoitettu oppimislähestymistapa mahdollistaa myös tutorien seurata opiskelijoiden etenemistä säännöllisesti ja toimittaa tehokasta ja jatkuvaa palautetta, joka on välttämätöntä onnistuneiden oppimistulosten varmistamiseksi. Opiskelijat saavat myös arvokasta käytännön kokemusta visuaalisten esitysten toimittamisesta. Condé Nast -yliopiston tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa ja taidot, jotka soveltuvat monenlaiseen ura-alaan muotiteollisuudessa, tai valmistaa heidät jatko-opintoihin merkityksellisillä aloilla.

Kirjasto - Tulosta ja digitaalinen
Opiskelijoilla on runsaasti painettuja ja digitaalisia mediaa. Collegen Lontoon keskustan sijaintipaikka tarkoittaa myös sitä, että opiskelijoilla on helppo pääsy monille tärkeille yleisille kirjastoille ja museoille, kuten British Library, V

Sijainnit

Lontoo

Conde Nast College Of Fashion & Design

Osoite
Condé Nast College of Fashion & Design
 Admissions

16-17 Greek Street
W1D 4DR Lontoo, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta