Lue virallinen kuvaus

City College lupaa erinomainen oppimiskokemus ystävällinen, kannustava ilmapiiri suuri yhteisöllisyyttä ja erinomaiset tilat jotka luoda uudelleen aidoissa työympäristöissä.

City College keskeinen kampuksella on Brightonin pörinä, muodikas Pohjois Laine alue ja joka vuosi noin 7000 paikallisia ja kansainvälisiä opiskelijat valitsevat college kuin heidän seuraava askel uralla tai päälle yliopistossa. College tarjoaa yli 700 kurssia, perustutkimuksesta ammatillista koulutusta korkeakoulutasolla tutkimus sekä laaja valikoima Englanti kielen kursseja.

Opiskelijat nauttia ainutlaatuisesta oppimisympäristö, jossa ne tulevat osaksi laajempaa college yhteisö rinnalla kuningaskunnan opiskelijoista.

Ymmärrämme, että valitsevat missä opiskella on tärkeä päätös, erityisesti opiskelijoiden kansainvälisen ulkomailta tulevien.

Syitä valita City College Brighton - LAATU: Olemme British Council Accredited Centre ja jäsenten Englanti UK. - Luotettu: Olemme UKVI hyväksytty Tier 4 Sponsori. - Vakiintunut: Olimme perustettiin yli 100 vuotta sitten ja on pitkä historia toivottaa kansainvälisiä opiskelijoita. - Dedicated: Oma majoitus ja hyvinvointipalveluiden kansainvälisille opiskelijoille. - Ammattilainen: Professional tutorit jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi. - Moderni: Erinomaiset tilat, kuten kirjasto ja tietokonekeskus, kahvila ja ilmainen kuntosali. - Valinta: Monenlaisia ​​kursseja General Englanti kautta yliopistoihin. - Inclusive: Upotus UK College ympäristössä, jossa mahdollisuudet olla vuorovaikutuksessa meidän brittiläisen oppijoita. - Hauska: Säännöllinen sosiaalisia tapahtumia edistää opiskelijoiden vuorovaikutusta.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

City College Brighton & Hove

Yleistä Englanti kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa niiden monipuolinen taso Englanti ja harjoitella kaikkia erilaisia ​​taitoja ... [+]

Yleistä Englanti kurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa monipuolinen taso Englanti ja harjoitella kaikkia erilaisia ​​taitoja. Kaikkien yleisten Englanti kursseja voit opiskella viestinnällinen ympäristössä parantaa Englanti kielitaito.

Taidot: Keskity neljä taitoja puhumiseen, kuuntelemiseen, lukemiseen ja kirjoittamiseen Kielioppi: tarkistus ja oppia kielioppirakenteita Sanasto ja ääntäminen: laajentaa oman useita aktiivisia sanastoa ja parantaa Englanti ääntäminen

Meidän tutor kokemus ja tekniikoita tukee sinua menestymään:

Joustavuus: Voit aloittaa kurssin joka maanantai ympäri vuoden Tutkimuksen vaihtoehdoista: V... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
2 - 52 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
City College Brighton & Hove

IELTS on International Englanti Language Testing System ja hyväksyvät tuhansia laitosten maailmanlaajuisesti. ... [+]

IELTS on International Englanti Language Testing System ja hyväksyvät tuhansia laitosten maailmanlaajuisesti. Se on kansainvälisesti tunnustettu yliopistojen, työpaikoilla ja hallitusten arviointi teidän Englanti Kielitaito. Se sopii, jos aiot osallistua akateemisen tai ammatillisen kurssin tahansa UK laitos, tai jos aiot hakea Englanti-speaking yliopisto varten perus-tai jatko-kurssin.

Meidän Tutkintokoe valmentautuminen löydät:

Keskity tentti tekniikoita ja strategioita, säännöllisesti pilkata tentit ja opetusohjelmia Tutkia testituloksia muoto varmistaa, että tiedät mitä odottaa Ymmärrä sisältö kunkin osan IELTS testi: kuuntelu, lukeminen, kirjoittaminen ja puhuminen Harjoittele erilaisia ​​kysymyksiä, joita voidaan pyytää kussakin osassa ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
8 - 8 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

Perustan luova vuosi

City College Brighton & Hove

International Foundation-ohjelma on yhden vuoden lukuvuoden ohjelma on suunniteltu halutaan valmistautua suorittaville tutkimuksessa Isossa-Britanniassa. ... [+]

International Foundation-ohjelma on yhden vuoden lukuvuoden ohjelma on suunniteltu halutaan valmistautua suorittaville tutkimuksessa Isossa-Britanniassa. Tämä ohjelma tarjoaa akateemista valmistautumista ensimmäisen vuoden tuloa yliopistoon ja takaa täyttävät vähimmäisvaatimukset Englanti kielitaitovaatimukset maahantulon valitsemasi perustutkintoa koulutusohjelma. Ohjelmassa on kaksi puolta:

Englanti ja Academic Studies:

Tutkimus yhdessä muiden kansainvälisten opiskelijoiden parantaa Englanti ja saada opiskelutaidot sinun täytyy onnistua yliopistossa. Spesialisteillemme Englanti kielen tutorit keskitytään:

Akateeminen kielioppi ja sanasto Tutkimusmenetelmät, analysointiin ja viittaaminen Kirjoittaminen ja muistiinpanojen tekemistä, opiskelijat rakentaa salkun tieteellisen kirjoittamisen tehtäviä ja esseitä ympäri vuoden Osallistumalla akateemisen keskusteluihin ja seminaareihin Onnistunut esiintymistaitoja Henkilökohtainen ohjaus ja tuki säännöllisten Oppaat Tentti valmistelu opiskelijoille, jotka tarvitsevat parantaa IELTS sisäänkäynti yliopistoon ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
City College Brighton & Hove

Laadukkaat, ammattimaisesti keskittynyt korkeakouluopintoihin varustaa opiskelijoiden menestyä eri toimialoilla. ... [+]

Laadukkaat, ammattimaisesti keskittynyt korkeakouluopintoihin varustaa opiskelijoiden menestyä eri toimialoilla. Meidän säätiö tutkintoihin sekoitus akateemista ja työhön liittyviä oppimisen ja kattaa keskeiset tiedot ja taidot työnantajat etsivät.

Ne valmistaa opiskelijoita työllisyyden erilaisia ​​menetelmiä, kuten mainospaikkoja, teollisuuteen liittyvissä opetus ja arviointi sekä henkilökohtaiset ja urasuunnittelua.

Lopussa 2-vuoden säätiö tutkinto-opiskelijat voivat valita joko jatko ja työelämään, tai edistymisestä yhden vuoden top-up kurssi antaisi täyttä alemman korkeakoulututkinnon kanssa arvosanoin.

Saatavana seuraavia aiheita: [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

City College Brighton & Hove

Cambridge Tentti Kurssit on suunniteltu korkeamman tason opiskelijoille, jotka haluavat parantaa Englanti. Cambridge tentit tunnustettu ympäri maailmaa yliopistojen, työn ... [+]

Cambridge Tentti Kurssit on suunniteltu korkeamman tason opiskelijoille, jotka haluavat parantaa Englanti. Cambridge tentit tunnustettu ympäri maailmaa yliopistojen, työnantajien ja kansallisten opetusviranomaisten. Joka vuosi, lähes 1,5 miljoonaa ihmistä ottaa Cambridge tentti parantaa työllisyysnäkymiä, hakea jatkokoulutukseen ja valmistautua kansainvälisen matkailun tai asuvat ulkomailla.

Meidän Cambridge Tentti valmistelu Kurssit löydät:

Keskity tentti tekniikoita ja strategioita. Harjoittele säännöllisesti pilkata tentit ja opetusohjelmia. Kehitä sinua Yleinen kielitaito Valmistella kokeneiden ohjaajien joka kertoo, kun olet valmis ottamaan tentti. ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Brighton
Request Info
Englanti
Full-time
10 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi