Churchill Square Training And Development

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miten voimme auttaa sinua

Hyvin kokeneiden konsulttien avulla voit olla parasta mahdollista henkilökohtaisten kiihdyttinkurssien avulla. Tarjoamme myös valikoiman erikoistuneita yrityskoulutuspaketteja, jotka tarjoavat konkreettisia etuja sekä yksilölle että organisaatiolle.

Käyttämällä innovatiivisia tekniikoita, mukaan lukien maailman tunnustetut psykometriset työkalut, joilla parannetaan itsetietoisuutta ja parannetaan tiimihenkisiä suhteita, olipa kyse sitten tuottavien joukkueiden tuottamisesta tai konfliktien käsittelystä, meillä on käytössämme koulutustarjonta ja uraauurtavia tekniikoita. Järjestämme myös erittäin suosittuja "työntekijöidemme päiviä", jossa hauska päivä yhdistetään räätälöityyn koulutuselementtiin.

Keitä me olemme

Churchill-aukiolla koulutuksen tarjoajana uskomme, että akateemisen, käytännön, organisatorisen ja johtavan taidon ja kokemuksen vahva yhdistelmä tekee meistä ainutlaatuisen. Kaikki konsulttiryhmämme ja yhteistyökumppanimme ovat todistetusti saavuttaneet alan koulutuksen tarjoajana ja voivat välittömästi toimittaa tilaustyön, koulutuksen tai liikkeenjohdon konsultoinnin sarjan yrityksesi tarpeisiin. Kaikki tuotteemme ja palvelut ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja antavat sinulle pitkäkestoisia ratkaisuja.

Koulutus ja kehitys

Laadukas koulutusratkaisu yksilön tai ryhmän potentiaalin kehittämiseen ja uusien taitojen kehittämiseen. Hyllyltä tai räätälöidyiltä koulutusratkaisuilta.

Inspiroiva, motivoiva, intohimoinen!

Susan LLOYD, konsulttijohtaja

Susan aloitti uransa kuninkaallisessa laivastossa toimeksiannettuna virkailijana, jättäen MBA-tutkinnot ja psykometriset testitut pätevyydet, kun hän aloitti laajan välivaiheen, joka työskenteli valtionhallinnon, Whitehallin, Naton, yksityisen ja julkisen sektorin sekä maailmanlaajuisten hyväntekeväisyysjärjestöjen välillä. Kokenut ammattilainen koulutuksessa ja kehityksessä, psykometrisesti, kommunikaatiossa hän kykenee kääntymään lähes mihin tahansa, silmällä mitä järjestöt haluavat oikeaan hintaan.

Sijainnit

Portsmouth

Osoite
Churchill Square Consulting Ltd
Gatcombe House
Copnor Rd, Portsmouth

PO3 5EJ Portsmouth, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat

Tämä koulu tarjoaa myös: