Chichester College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

kansainvälisen osaston haluaisin kutsua sinut opiskella Chichester College. Yli kielikoulu, olemme tervetulleita opiskelijoita eri puolilta maailmaa viimeisten 30 vuoden aikana.

Valikoimamme akateemisen ja ammatillisen ja säätiö ohjelmat tarjoavat erinomaisen valikoiman kanssa osoittautunut menestys kaikilla aloilla. Olemme ylpeitä tukea tarjoamme kansainvälisille opiskelijoille. Chichester College on kodinomaisen.

On mukava ja turvallinen paikan päällä majoitusta. Vilkas sosiaalinen ohjelma auttaa tavata ja saada uusia ystäviä, kun olet ulos ja noin tutustua ihana kaupunki Chichester ja lähellä kohokohtia loman aikana. Nauti erinomaiset, kun tutkit ja seurustella UK opiskelijoiden joilla on samanlaiset intressit.

Odotamme innolla pian!

Perfect Location

Chichester sijaitsee Englannin etelärannikolta. Kaupunki on tunnettu sen luonnon kauneutta ja historiallisia nähtävyyksiä. Kaupunki Chichester tarjoaa todellisen British kokemusta hienoa arkkitehtuuria ja turvallinen ilmapiiri. Keskeinen sijainti kampuksen voit käyttää paikallisia linja-autoasemasta viidessä minuutissa. Chichester on hyvät yhteydet kansainvälisille lentokentille ja suoria junia Brighton, Portsmouth ja Lontoo. Matkustaminen Britanniassa on helppoa, kun asut Chichester.

Ohjelmat tarjotaan Chichester

Vuonna Heart of the City

Kaupungin keskusta on vain viiden minuutin päässä kampuksella ja on paljon nähtävää ja nauttia, kuten kaupat, elokuvateatterit, teatterit, keilahalli, urheilukeskus ja uima-allas, katedraali puutarhoissa, taidegallerioita ja paljon muuta.

Fantastic palvelut

Tarjota parasta koulutusta täytyy olla parhaat tilat. Siksi olemme jatkuvasti parantaa laajan valikoiman laadukkaita luokkahuoneita, resursseja ja palveluja tarjoavat ihanteellisen oppimisympäristössä.

sosiaalinen ohjelma

Tee irti aikaa viikonloppuisin ja iltaisin. Osallistu kulttuuriretkiä ja iltaohjelmaa. Se on täydellinen tapa seurustella kaikkien uusia ystäviä ja käydä joitakin Englannin kuuluisat kaupungit.

Tapahtumia ovat:

  • Päiväretkiä historialliset nähtävyydet ja kaupungit, kuten Oxford, Cambridge, Bath, Portsmouth, Arundel ja Windsor Castle
  • Fun matkoja Harry Potter World ja Thorpe Park
  • Iltaohjelmaa kuten keilailu, elokuvailtoja, juhlia, tietokilpailu yötä jne

Vapaa-ajan aktiviteetit

Tee suurimman osan ajasta jälkeen luokan osallistumasta urheiluun ja vapaa antaa sinulle mahdollisuuden sekoittaa, jakaa ideoita ja harjoitella Englanti meidän UK opiskelijoille. Opi uusia taitoja tai kokeilla uutta lajia loman aikana.

FREE kaikille opiskelijoille (toiminta voi vaihdella)

Sijainnit

Chichester

Osoite
Westgate Fields,
PO19 1SB Chichester, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Pulborough

Osoite
North Heath,
RH20 1DL Pulborough, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta