Lue virallinen kuvaus

kansainvälisen osaston haluaisin kutsua sinut opiskella Chichester College. Yli kielikoulu, olemme tervetulleita opiskelijoita eri puolilta maailmaa viimeisten 30 vuoden aikana.

Valikoimamme akateemisen ja ammatillisen ja säätiö ohjelmat tarjoavat erinomaisen valikoiman kanssa osoittautunut menestys kaikilla aloilla. Olemme ylpeitä tukea tarjoamme kansainvälisille opiskelijoille. Chichester College on kodinomaisen.

On mukava ja turvallinen paikan päällä majoitusta. Vilkas sosiaalinen ohjelma auttaa tavata ja saada uusia ystäviä, kun olet ulos ja noin tutustua ihana kaupunki Chichester ja lähellä kohokohtia loman aikana. Nauti erinomaiset, kun tutkit ja seurustella UK opiskelijoiden joilla on samanlaiset intressit.

Odotamme innolla pian!

Perfect Location

Chichester sijaitsee Englannin etelärannikolta. Kaupunki on tunnettu sen luonnon kauneutta ja historiallisia nähtävyyksiä. Kaupunki Chichester tarjoaa todellisen British kokemusta hienoa arkkitehtuuria ja turvallinen ilmapiiri. Keskeinen sijainti kampuksen voit käyttää paikallisia linja-autoasemasta viidessä minuutissa. Chichester on hyvät yhteydet kansainvälisille lentokentille ja suoria junia Brighton, Portsmouth ja Lontoo. Matkustaminen Britanniassa on helppoa, kun asut Chichester.

Ohjelmat tarjotaan Chichester

Vuonna Heart of the City

Kaupungin keskusta on vain viiden minuutin päässä kampuksella ja on paljon nähtävää ja nauttia, kuten kaupat, elokuvateatterit, teatterit, keilahalli, urheilukeskus ja uima-allas, katedraali puutarhoissa, taidegallerioita ja paljon muuta.

Fantastic palvelut

Tarjota parasta koulutusta täytyy olla parhaat tilat. Siksi olemme jatkuvasti parantaa laajan valikoiman laadukkaita luokkahuoneita, resursseja ja palveluja tarjoavat ihanteellisen oppimisympäristössä.

sosiaalinen ohjelma

Tee irti aikaa viikonloppuisin ja iltaisin. Osallistu kulttuuriretkiä ja iltaohjelmaa. Se on täydellinen tapa seurustella kaikkien uusia ystäviä ja käydä joitakin Englannin kuuluisat kaupungit.

Tapahtumia ovat:

  • Päiväretkiä historialliset nähtävyydet ja kaupungit, kuten Oxford, Cambridge, Bath, Portsmouth, Arundel ja Windsor Castle
  • Fun matkoja Harry Potter World ja Thorpe Park
  • Iltaohjelmaa kuten keilailu, elokuvailtoja, juhlia, tietokilpailu yötä jne

Vapaa-ajan aktiviteetit

Tee suurimman osan ajasta jälkeen luokan osallistumasta urheiluun ja vapaa antaa sinulle mahdollisuuden sekoittaa, jakaa ideoita ja harjoitella Englanti meidän UK opiskelijoille. Opi uusia taitoja tai kokeilla uutta lajia loman aikana.

FREE kaikille opiskelijoille (toiminta voi vaihdella)

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kurssit

Chichester College

Enemmän kuin pelkkä kielikurssi, Study Ulkomailla voit tutkia palkintoluettelot rinnalla UK opiskelijoille. Kesto: 1, 2, tai 3 terms.This kurssi on erinomainen tilaisuus ... [+]

Enemmän kuin pelkkä kielikurssi, Study Ulkomailla voit tutkia palkintoluettelot rinnalla UK opiskelijoille. Kesto: 1, 2 tai 3 ehdoin. Tämä kurssi on erinomainen tilaisuus saada välivuoden kokemus Britanniassa.

Voit opiskella A-tason tai ammatillisia aineita UK opiskelijoiden ja parantaa kielitaitoa kansainvälisten opiskelijoiden General Englanti luokat.

Academic Study Year

Valitse 10 diffe vuokra aihe paria

B2 Englanti vaaditaan merkintä Opiskele kaksi aihetta Yhdistyneen kuningaskunnan A-tason opiskelijoille ja tutkimus Englanti muiden kansainvälisten opiskelijoiden Ohjelman tarkoituksena on kehittää akateemisen aiheesta sekä parantaa Englanti. Se mahdollistaa myös täyden UK opiskella ulkomailla kokemus Valitse pari aiheista, jotka parhaiten sopivat etuja ja laadimme oman tutkimuksen aikataulu - tilat ovat rajalliset, joten sovelletaan aikaisin Ammatillinen Tutkimus Year ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Pulborough Chichester
Request Info
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chichester College

Pääpaino tällä kurssilla on Englanti viestintää. ... [+]

Pääpaino tällä kurssilla on Englanti viestintää.

15 tuntia viikossa General Englanti luokat

Saatavilla tasot A1-C2 Opiskelijat ikä 16+ Suurin ryhmäkoko 16 Aloita joka maanantai Kesto 15 tuntia viikossa Vähintään 2 viikon vierailua Etuudet Opiskella kampuksella, jossa on yli 3500 UK opiskelijat ja kansainväliset opiskelijat ympäri maailmaa Nauti laajan valikoiman jännittävää toimintaa ja klubeja UK ja kansainvälisten opiskelijoiden Käyttää uutta Chi365 itseopiskelua portaalin ja app Ympärivuotinen kansainvälinen sosiaalinen ohjelma, matkoja ja tapahtumia [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Pulborough Chichester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
2 - 24 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Chichester College

Pääpaino tällä kurssilla on antaa sinulle mahdollisimman mahdollisuuden opiskella Englanti. ... [+]

21 tuntia viikossa General Englanti luokat

Pääpaino tällä kurssilla on antaa sinulle mahdollisimman mahdollisuuden opiskella Englanti.

Saatavilla tasot A1-C2 Opiskelijat ikä 16+ Suurin ryhmäkoko 16 Aloita joka maanantai Kesto 21 tuntia viikossa Vähintään 2 viikon vierailua Etuudet Opiskella kampuksella 3500 UK opiskelijoiden ja kansainvälisten opiskelijoiden ympäri maailmaa Valitse yksi kolmesta iltapäivällä vaihtoehtoa haastaa Englanti taitoja Sen jälkeen luokan toimintaa UK opiskelijoiden ja ympärivuotinen sosiaalinen ohjelma kansainvälisille opiskelijoille Käyttää uutta Chi365 itseopiskelua portaalin ja app iltapäivällä Vaihtoehdot ... [-]
Yhdistynyt kuningaskunta Pulborough Chichester
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Part-time
2 - 24 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi

What do our international students think of Chichester College?