Chef Academy London

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Chef Academy London perustettiin vuonna 2007. Italian menestyksen jälkeen avasimme ensimmäisen koulun Iso-Britanniassa, joka sijaitsee Lontoon keskustassa. Tavoitteenamme on kouluttaa opiskelijamme ammattitaitoisiksi kokoiksi.

Tarjoamme tehokkaan käytännön harjoittelusuunnitelman, joka antaa opiskelijallemme kaikki työkalut ja taidot uraa ammattikokkiin. Kurssin aikana harjoittelet yhdessä kumppaniravintoloissamme yhdessä kokin kouluttajien kanssa. Sinulla on kokemusta työskennellessäsi live-ammattikäyttöön ja saada sisäikkunan ravintolatoimintaan. Käsität jokaisen keittiömestarin näkökulman, tuoreiden tuotteiden valinnasta ruokakustannusten tasapainottamiseen. Opit kaikki tarvittavat tekniikat aloittaaksesi työskentelyn heti. Tärkein näkökohta ja miksi uskomme opettavan tehokkaimmalla tavalla on se, että opit ammattilaisilta ammattimaisessa ympäristössä. Olemme ainoa koulu, joka tarjoaa tällaista koulutusta, ja tästä syystä opiskelijoillemme on niin korkea menestysaste.

Tarjoamme tällä hetkellä seuraavia kursseja: Hospitality Management

Kun olet suorittanut yhden kurssimme, sinulla on kaikki työkalut, jotka tarvitaan aloittaaksesi uraasi välittömästi. Sinulla on HACCP-sertifioitu, sinulla on diplomi Chef Academy London joka on kansainvälisesti tunnustettu ja akkreditoitu ASIC: llä (akkreditointipalvelu kansainvälisille oppilaitoksille). Tulet tuntemaan keittiön keittiön luottamuksella ja käytät kaikkia tekniikoita, joiden avulla voit tulla keittiöön aktiivisena prikaatin jäsenenä.

Täällä Chef Academy, haluamme parhaan tulevaisuuden opiskelijoille. Kun olet suorittanut kurssin, urasi joukkueemme jäsen löytää sinulle täydellisen työpaikan ja järjestää haastattelut, joihin voit osallistua. Meillä on tällä hetkellä 100 prosentin työllisyysaste.

Uudet ja jännittävät kurssit!

Tutustu upouusi kurssi Hospitality Management ja Advanced Food Science! Opiskele ammattitaitoinen kokki ja kuinka onnistuneesti ja tehokkaasti hallitset omaa keittiötäsi.

Aikooko unohtaa muuntavan intohimosi ruokaan jännittäväksi uudeksi liiketoiminnaksi tai uraksi?

Liity meihin yhdestä kurssistamme ja käynnistä tulevaisuutesi kulinaarisella alalla!


kurssin tavoitteet

Chef Academy -opiskelijat oppivat ruoanlaittoa ammatillisesta alustasta saadakseen alan kokemuksia. Tarjoamme räätälöityjä, käytännöllisiä ja tehokkaita kursseja, jotka keskittyvät paitsi opetukseen tärkeimmistä keittotekniikoista, mutta myös opettavat sitä, millaista on ammattitaitoisen keittiön työskentelevä kokki.

Opiskelijoillamme on mahdollisuus kouluttaa Lontoon parhaiden kokkien ohella ylimmän tason hienoja ruokia Michelin-tähtitasolta heidän ravintoloidensa keittiössä. He ovat valmiita aloittamaan työskentelyn välittömästi kurssin suorittamisen jälkeen. Heillä on kaikki käytännölliset ja teoreettiset taidot luotettavasti ammatti-keittiöön.

Chef Academy on arvostettu koulu, joka on kansainvälisesti tunnustettu. Akatemia perustettiin Italiassa ja valtavan menestyksen vuoksi toinen koulu avasi pian Lontoossa, joka on Yhdistyneen kuningaskunnan arvostetuimpia. Valmistunut Chef Academy tarjoaa sinulle pääsyn ammatilliseen maailmaan ruoanlaittoon. Koulutamme on kansainvälisesti tunnustettu ASIC (Accreditation Service for International Colleges).


Chef Academy -todistus

Chef Academy London on arvostettu ja kansainvälisesti tunnettu oppilaitos. Joka päivä yhä useammat ehdokkaat haluavat ilmoittautua erinomaiseen ammattitaitoiseen kurssiimme, Chef Academy London on yksi Chef Academy London arvostetuimmista oppilaitoksista. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota laadukkaita kursseja ja valmistaa alan parhaita ammattitaitoisia kokkeja!

Meidän koulumme on kansainvälisesti tunnustettu ASIC (kansainvälisten korkeakoulujen akkreditointipalvelu), jonka avulla opiskelijat voivat harjoittaa uraa koko kansallisella tai kansainvälisellä alueella.

Sijainnit

Mayfair

Osoite
Hanover Square,17
W1S 1BN Mayfair, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Ohjelmat

Tällä hetkellä ei ole ohjelmia näyttää

Tarkenna hakua edellä, tutustu suosittuja luokkia alle tai suorittaa hakusanan.


... or simply by choosing your degree: