Celtic English Academy

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Celtic Englanti Academy on British Council akkreditoitu, Englanti kieli keskus.

ME TARJOAMME Englannintunnit erinomainen pieni oppilas henkilöstön suhde luokkiin rajoittuvat enintään vain 10 opiskelijaa. Tämä tarjoaa ystävällisen opiskelija-keskittynyt oppimisympäristö, että jokainen oppilas saa huomiota, että hän tarvitsee onnistua.

Tiesitkö?

Olemme akkreditoitu British Council ja ISI ja kuuluvat Englanti UK. 98% opiskelijoista sanoa, että he suosittelevat Celtic Englanti Academy heidän ystävien ja perheen. Kesällä 2015 meillä oli opiskelijat jopa 50 eri kansallisuutta opiskelee kanssamme.

Cardiffin kätevä olinpaikasta myös tehdä helpoksi opiskelijoille tutkia enemmän Britannian junalla tai bussilla. Se on edullinen, kosmopoliittinen kaupunki, joka on yksi Euroopan suurimmista ostoskeskuksista, on entinen Olympic paikka ja on 2014 Euroopan vuoden Sport.

meidän Name

Aiemmin nimellä Celtic School, uudistimme nimi vastaamaan uuden identiteetin: Celtic heijastaa kulttuuriperintöä sijaintimme. Pidimme tämän osan nimemme koska kelttiläinen Englanti Academy on saavuttanut hyvän maineen kautta suusanallisesti kuin Celtic School. Haluamme brändiuudistusta hyötyä tästä.

Englanti on tuote myymme. Sana on valtaa kuin tuote ja on symboli mahdollisuus niille, jotka haluavat oppia sitä.

Academy on enemmän arvostettuja sana kuin koulu. Koulut liittyy usein nuorempaa yleisöä ja pakollinen läsnäolo. Akatemia antaa vision opiskelijoiden kasvaa ja kehittyy ja on sopusoinnussa meidän laadukasta koulutusta, saatavilla kaikenikäisille.

Arvomme

Rahan arvo eettinen henkilökohtainen Ammattilainen Joustava Huolehtiva Vakiintunut sosiaalinen Monipuolinen monikulttuurinen Student ystävällinen turvallinen ystävällinen kulttuurisesti rikastuttava

Sijainnit

Cardiff

Celtic English Academy

Osoite
18 Park Grove
CF10 3BN Cardiff, Wales, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 29 2034 4805