Carfax College Oxford

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Tietoja meidän College

Oxfordin sydämessä sijaitseva yksityinen korkeakoulu, Carfax College on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia yhden ja yhden pienryhmäopetuksen.

Carfax tarjoaa jäsenneltyä oppimisympäristöä ja ystävällistä, reagoivaa yhteisöä. Tässä kukin oppilas saa henkilökohtaista huomiota, tukea ja rohkaisua paitsi akateemisten tavoitteiden saavuttamisessa myös henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta. Olipa opiskelu A-tasolle, GCSE: lle tai muulle pätevyydelle, joka on tarkistettava tenttiin tai uudelleenkoulutukseen, oppilaat hyötyvät henkilökohtaisista ohjelmista, joilla opetetaan tiiviisti heidän tavoitteitaan ja tarpeitaan, mukaan lukien erityistarpeet erityisopetusta tarvitseville. Nuoremmat oppilaat noudattavat itsenäistä opetussuunnitelmaa, joka on asiantuntevasti suunniteltu valmistamaan heitä etenemiseen johtaviin vanhempainkouluihin.

Rikkaalla kulttuuriperinnöllä ja urheilu- ja kulttuurisyhdistyksillä, jotka kukoistavat koko kaupungin, Carfax kannustaa oppilaita osallistumaan laaja-alaiseen yhteisölliseen toimintaan. Saatavilla on myös erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja.

Ryhmäkurssit alkavat syyskuussa ja helmikuussa, mutta yksittäiset kurssit alkavat milloin tahansa vuoden aikana. Lyhyen ja osa-aikaisia ​​kursseja tarjotaan myös ympäri vuoden, mukaan lukien viikonloppu ja lomat.

Sijainnit

Oxford

Osoite
39-42 Hythe Bridge Street
OX1 2EP Oxford, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta