Lue virallinen kuvaus

Tietoja meidän College

Oxfordin sydämessä sijaitseva yksityinen korkeakoulu, Carfax College on erikoistunut tarjoamaan korkealaatuisia yhden ja yhden pienryhmäopetuksen.

Carfax tarjoaa jäsenneltyä oppimisympäristöä ja ystävällistä, reagoivaa yhteisöä. Tässä kukin oppilas saa henkilökohtaista huomiota, tukea ja rohkaisua paitsi akateemisten tavoitteiden saavuttamisessa myös henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannalta. Olipa opiskelu A-tasolle, GCSE: lle tai muulle pätevyydelle, joka on tarkistettava tenttiin tai uudelleenkoulutukseen, oppilaat hyötyvät henkilökohtaisista ohjelmista, joilla opetetaan tiiviisti heidän tavoitteitaan ja tarpeitaan, mukaan lukien erityistarpeet erityisopetusta tarvitseville. Nuoremmat oppilaat noudattavat itsenäistä opetussuunnitelmaa, joka on asiantuntevasti suunniteltu valmistamaan heitä etenemiseen johtaviin vanhempainkouluihin.

Rikkaalla kulttuuriperinnöllä ja urheilu- ja kulttuurisyhdistyksillä, jotka kukoistavat koko kaupungin, Carfax kannustaa oppilaita osallistumaan laaja-alaiseen yhteisölliseen toimintaan. Saatavilla on myös erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja.

Ryhmäkurssit alkavat syyskuussa ja helmikuussa, mutta yksittäiset kurssit alkavat milloin tahansa vuoden aikana. Lyhyen ja osa-aikaisia ​​kursseja tarjotaan myös ympäri vuoden, mukaan lukien viikonloppu ja lomat.

Ohjelmien opetuskielet:
  • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

A-level koe

Carfax College Oxford

A-tasot ovat "kultaisen standardin" pätevyys, jonka yliopistot ja työnantajat tunnustavat maailmanlaajuisesti akateemisen huippuosaamisen merkiksi. Useimmat opiskelijat o ... [+]

A-tasot ovat "kultaisen standardin" pätevyys, jonka yliopistot ja työnantajat tunnustavat maailmanlaajuisesti akateemisen huippuosaamisen merkiksi. Useimmat opiskelijat ottavat kolme A-tasoa, ja useimmat yliopistot vaativat tätä, mutta toiset numerot kahden ja viiden välillä eivät ole harvinaisia.

A-tasojen opiskelu on vaativa prosessi ja yleensä kestää kaksi kokopäiväistä opiskelua koulussa tai korkeakoulussa. Tämä rakenne ei kuitenkaan sovellu kaikille.

Carfax College on täällä auttaa opiskelijoita, jotka tarvitsevat epätyypillisiä päivämääriä, korkeamman yksittäisen tuen tai jotka haluavat ottaa epätavallisia aihepiirejä tai valinnaisia ​​moduuleja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Oxford
Request Info
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi

Kurssit

Carfax College Oxford

Kansainväliset opiskelijat tarvitsevat usein tarvitsemansa apuaan englannin kielellä. Jos akateemisen kurssin aloittaminen ei ole mahdollista ilman ensiksi parannusta eng ... [+]

Kansainväliset opiskelijat tarvitsevat usein tarvitsemansa apuaan englannin kielellä. Jos akateemisen kurssin aloittaminen ei ole mahdollista ilman ensiksi parannusta englanniksi, oppilasta neuvotaan aloittamaan intensiivisen englannin kurssi.

Carfax tarjoaa erittäin räätälöityjä englannin kursseja, ja opetusta on suunnattu niille aloille, jotka tarvitsevat eniten parannuksia. Jos oppilas pyrkii edistämään akateemista kurssia, opetus voi kohdistua asiaan liittyviin aiheisiin. Jos yksittäistä opinto-ohjelmaa noudatetaan, ohjelman tasapainoa voidaan säätää oppilaan edetessä ja akateemisten oppitunteja voidaan ottaa käyttöön heti, kun oppilas saavuttaa sopivan tason.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Oxford
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi

Valmistava vuosi

Carfax College Oxford

Carfax tarjoaa laajan valikoiman kursseja oppilaille, jotka hakevat brittiläisiä ja amerikkalaisia ​​yliopistoja, sekä niille, jotka haluavat päästä maailman johtaviin yl ... [+]

Carfax tarjoaa laajan valikoiman kursseja oppilaille, jotka hakevat brittiläisiä ja amerikkalaisia ​​yliopistoja, sekä niille, jotka haluavat päästä maailman johtaviin yliopistoihin muualla.

Jotkut oppilaat viettävät yhden tai kahden vuoden ajan yliopistossa, valmistautuvat A-tasoihin tai muihin pätevyyksiin sekä kurssikohtaisiin standardoituneisiin testeihin (tai amerikkalaisten yliopistojen hakijoihin Advanced Placement (AP) ja SAT), kun taas toiset osallistuvat viikonloppuisin, iltaisin tai loma-kursseihin.

Carfax tarjoaa myös "Säätiöohjelman", mukaan lukien (tarvittaessa) englannin kielen opetuksen, kansainvälisten oppilaiden valmistamiseksi johtaviin yliopistoihin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Oxford
Request Info
Englanti
Full-time
Kampus
Lue lisää suomeksi