Cardiff Sixth Form College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Historia

Cardiff Sixth Form College : alku

Cardiff Sixth Form College perustettiin vuonna 2004. Pienenä yksityisenä Cardiff Sixth Form College omistimme uuden lähestymistavan uraauurtavaksi. Pienien luokkakokojen, erinomaisen opetuksen ja yksilöllisen huomion yhdistäminen jokaiselle opiskelijalle; uskoimme potentiaalin vaalimiseen - ja tulokset olivat ensimmäisen luokan.

Sittemmin kollega on mennyt lujasta voimasta. Nopea kasvu on edellyttänyt kehitystä kaikilla rintamilla. Olemme siirtäneet korkeakoulun kahdesti sana, joka on saanut selville saavutuksistamme, ja nyt asumme Trinity Courtissa, Newport Roadissa. Cardiffin sydämessä sijaitseva moderni ja tilava kampus on täydellinen paikka kasvaville tavoitteillemme - ja olemme edelleen laajentumassa!

Vuonna 2009 Cardiff Sixth Form College hyväksyi ensimmäiset kansainväliset opiskelunsa. Siitä lähtien olemme hyväksyneet yhä useampia ulkomaalaisia ​​opiskelijoita, jotka tarjoavat majoitusmahdollisuuksia ja ensiluokkaista pastoraalihoitoa. Cardiff Sixth Form College on täysin monikulttuurinen ympäristö. Olemme ylpeitä monimuotoisuudestamme ja meillä on nyt yli 30 eri kansallisuutta opiskelevia opiskelijoita.

Olemme kasvaneet kaikin tavoin - enemmän henkilökuntaa, enemmän opetusta, menestystä! Nyt Cardiff Sixth Form College on saavuttanut tavoitteensa - Top Independent School Yhdistyneessä kuningaskunnassa A-tason tuloksissa! Olemme ylpeitä alkuperästämme, mutta nyt odotamme tulevaisuutta. Pyrimme jatkamaan menestyksen pyrkimyksiä. seisoo kurinalaista ja luovaa opetusta eturintamassa tuleville sukupolville.

Ainutlaatuinen lähestymistapa

Miten voimme tehdä sen?

Miten saavutat korkeat arvosanat? Millainen koulutus muodostaa monipuolisimmat opiskelijat? Mikä oppimisympäristö todella toimii? Nämä ovat kysymyksiä, joita me pyydämme joka päivä Cardiff Sixth Form College .

Kuten opiskelijoillamme, työskentelemme ahkerasti opinnoissamme. Analysoimme luokat ja opetustyylit; pyrkivät jatkuvasti täydentämään. On aina mahdollista parantaa - on tieteen opetusta. Arvioimalla koulutuksen yksityiskohdat - suuret ja pienet - tarjoamme parhaan mahdollisen ilmapiirin opiskelijoillemme oppimaan.

Perinne on tärkeä. Jokainen koulu tarvitsee kulttuuria. Cardiff Sixth Form College kulttuuri on kuitenkin nykyään täysin perusteellinen. Monet englantilaiset koululaitokset luottavat pitkään historioihin ja perintöön. Täällä Cardiffissa odotamme innolla. Haluamme rakentaa tulevaisuutta varten ja olla standardi, jolla kaikkia kouluja arvioidaan. Ja tulokset osoittavat, että olemme jo matkalla ...

Vuonna 2017 92% opiskelijoista saavutti A * -A-arvosanat, kun taas 99% opiskelijoista saavutti A * -B-arvosanat. Kahdeksan vuoden ajan meille on myönnetty Top Private Co-Education Boarding School ja Top Independent Sixth Form College, joka on Education Advisers 'Awards -palkinnot. Lisäksi meitä on sijoittunut ykköseksi A-tason tuloksille The Telegraphin ja The Timesin julkaisemissa liigataulukoissa viiden peräkkäisen vuoden ajan.

Lisätietoja palkinnoistamme ja akkreditoinnistamme on osoitteessa Awards -sivulla.

Itä kohtaa lännen

Cardiff Sixth Form College kirjaimellisesti etsii maailmaa parhaista lähestymistavoista koulutukseen. Opetusfilosofia on peräisin sekä idästä että lännestä. Kuten monikulttuurisen opiskelijakunnan tavoin, uskomme, että integroidut menetelyt asettavat meidät erilleen muista lennollepääsyoppilaitoksista.

Itäopetus palkitsee kurinalaisuutta ja kurinalaisuutta, ja oppilaat saavat ensiluokkaisen ymmärryksen peruskysymyksistä oppilaitoksessa, kun taas länsimaiset lähestymistavat arvostavat yksilön luovuutta. Jokaiselle oppilaille annetaan pastoraalinen hoito ja rohkaistaan ​​edistämään heille ainutlaatuisia kykyjä.

Cardiff Sixth Form College uskomme, ettei sinun pitäisi valita. Opetuksemme yhdistää molempien järjestelmien vahvuudet ainutlaatuisen koulutuslähtöisen lähestymistavan luomiseen. Tarjoamme kaikille opiskelijoille vahvan, kurinalaisen peruskoulutuksen opetussuunnitelman, samalla kun seurataan ja edistetään yksilöllistä kehitystä. Teemme kovasti töitä arvosanojen suhteen ja varustamme jokaisen oppilaan taitoja ja luottamusta menestymään elämässään. Opiskelijat ovat valmiita liittymään yliopistoihin Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Yhdysvalloissa tai muualla maailmassa! Heidän koulutuksensa ei pääty kanssamme, mutta uskomme, että se on paras mahdollinen alku.

Akkreditoinnit ja palkinnot

Cardiff Sixth Form College on ylpeä siitä, että se sijoitetaan kahdeksannen peräkkäisen vuoden opetusneuvojien liigataulukoiden päälle kahteen ryhmään:

  • Ylin yksityissektorin koulukoulu
  • Top Independent Sixth Form College

Yhdistyneen kuningaskunnan koulutusneuvonantajat, erikoistunut yksityinen koulutuskonsultointi, joka antaa neuvoja eri puolilta maailmaa oleville vanhemmille, laatii heille A Level -tilastot suoraan Yhdistyneen kuningaskunnan kouluista ja myöntää vuosittain palkintoja korkeimmille laitoksille, jotka perustuvat A * -A-prosentteihin.

Kristillipalkinnot, kuten he ovat tiedossa, esittivät Cardiffin kuudennen muodon päällikön Gareth Collier, koulutusneuvojat, toimitusjohtaja Les Webb ja koulutusneuvonantaja Ryan Crittenden. Cardiff Sixth Form College on voittanut nämä palkinnot ansiokkaiden 2017 A-tason tulostensa ansiosta, jossa se saavutti 99% A * -B-laadut; Joista 92% oli A * - A-luokkia. Saadaksesi täydellisen raportin tuloksistamme, käy A-tasotulokset -osiossa.

akkreditoinnit

Viimeisimmän tarkastuksensa jälkeen (2016) riippumattoman koulukonttori (ISI) luokitteli Cardiff Sixth Form College "yli odotukset koulutuksen laadusta".

Raportti jatkoi:

"Opetussuunnitelman laatu, opetus ja oppijoiden saavutukset ovat erinomaisia. Opiskelijat saavat erittäin hyvän koulutuksen tavoitteensa ja korkeakoulun tavoitteiden mukaisesti ... oppilaiden terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia koskevat järjestelyt ovat erinomaisia ​​... tehokkuus hallinto, johtajuus ja johtaminen ovat erinomaisia. "

Sijainnit

Cardiff

Cardiff Sixth Form College

Puhelin
(+44) 029 2049 3121