Cambridge Marketing College

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Miksi valita Cambridge Markkinointi College?

Maine ja kokemus

Cambridge Markkinointi College tarjoaa jatkuvaa ja kursseilla markkinoinnin ja viestinnän yli 21 vuotta. Vakuutamme yli 8000 ammattilaista ympäri maailmaa yhdistämällä ryhmän oppitunteja ja verkossa. Olemme johtava koulutuskeskus Euroopassa 8 keskuksia Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta myös keskusten Hollannissa, Saksassa, Kanadassa, Venäjällä, Aasiassa .... Viime vuonna 99% meidän valtuutettujen sanoivat suosittelevat meitä.

Koulutus

Kaikki kurssit ovat

• opetetaan Englanti, tämä auttaa sinua parantamaan markkinoinnin taitoja samalla antaa sinulle mahdollisuuden opiskella Englanti. Nämä uudet taidot avulla voit työskennellä markkinoijat maailmanlaajuisesti. Sinun täytyy olla sujuvaa Englanti näille kursseille.

• tutkintojen - Akkreditointi CIM, CAM, MRS ja ICRP, johtavien organisaatioiden markkinoinnissa ja kansainvälisesti tunnustettuja jäseniä EMC (Euroopan markkinointijohtaja Confederation). Sinun pätevyys antaa sinulle kelpoisuusvaatimukset tunnustettu maailmanlaajuisesti ja helpottaa oman ammatillisen mutaatioita.

• Kauko koulutus / Koulutus fi-line- identtinen tarjotaan "face-to" sisällöllisesti ja tukea.

• Pakollinen luokan Englannissa.

Laadukas koulutus

Meidän opettajat ovat kaikki markkinoinnin ammattilainen tai suhdetoimintaa. Näin voimme rikastuttavat yleissivistävän ja ammatillisen koulutuksen ja antaa erinomaisen onnistumisprosentti. Meillä on tällä hetkellä tiedekunnan yli 60 professoria eri taustoista, jossa erilaisia ​​kokemuksia ja taitoja.

Onnistumisprosentti

Meidän edustajat ovat aina ollut erinomaisia ​​tuloksia. Viime vuonna meillä oli 75 luokkiin onnistumisprosentti 100%

Koulutus materiaali: Asiakkaat saavat koulutustukea korkealaatuinen

  • Henkilökohtainen tutor sinuun yhteyttä koko teidän koulutus - Tietenkin, jotka sisältävät arvioinnin tuloksena oppaita, todellisia esimerkkejä, näytteen valmistus harjoitukset, lisäresursseja syventää - jäljennökset tentit läpäissyt tarkastajien raporttien, harjoitustöiden ja vastauksia yksilöitä valittu - Linkit lisäresursseja - Pääsy meidän Internet keskustelufoorumina keskustelua ja kouluttaa paikallisia tukiryhmiä - Online Webinaarit - Conference Podcast

Sijainnit

Cambridge

Osoite
Cambridge Marketing Colleges
Cygnus Business Park
Middlewatch
Swavesey

CB24 4AA Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta