Lue virallinen kuvaus

110930_Social_Media-8.jpg

Yleiskatsaus

Edistyksellinen opetuskokemus, joka pidettiin historiallisessa Cambridgen yliopistokaupungissa

 • Istunto 1: 7. - 20. heinäkuuta
 • Istunto 2: 21. heinäkuuta - 4. elokuuta
 • Istunto 3: 28. heinäkuuta - 10. elokuuta
 • Istunto 4: 4. - 17. elokuuta
 • Istunto 5: 11. - 24. elokuuta

Sukupuoliharjoittelu on kahden viikon asumiskoulutusohjelma, jossa on monipuolinen ja rikastava opetussuunnitelma, joka on suunniteltu 11-18-vuotiaille opiskelijoille. Se tarjoaa maistelua siitä, mitä on oppia opiskelemaan korkeammalla tasolla. Opetusohjelmat ja seminaarit suunnitellaan ja opetetaan asiantuntijaopettajilla optimaalisessa oppimisympäristössä, joka edistää akateemista tutkimusta. Huolellisesti suunniteltu aikataulu takaa, että ohjelma ei ainoastaan vastaa osallistujien akateemisia tarpeita vaan tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen yliopistokaupungista lukuisien oppituntien ulkopuolella tapahtuvan toiminnan kautta.

Opiskelijat sijaitsevat Cambridgein suurimmissa ja kauneimmissa korkeakouluissa. Yliopiston historiallisten muurien sisällä olemme ylpeitä tarjoamalla ainutlaatuisia kokemuksia johtajuudesta ja akateemisesta huippuosaamisesta inspiroivan ohjelman kautta osallistujille. Monipuolisella ja rikastuttavalla opetussuunnitelmallaan ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia ja lisätä tietämystään valitusta aiheesta vertaansa vailla olevassa akateemisessa ympäristössä. Opiskelijat ovat luottavaisempia ja valmiita ilmaisemaan mitä he ovat oppineet, tietäen valitsemistaan ​​kentistä, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevia akateemisia näkemyksiä - ja tietenkin monia unohtumattomia muistoja matkan varrella.

Poikkeava opetus

Cambridge Immerse teaching" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40173_teaching.jpg" alt="Cambridge Immerse teaching" />

Tarjoamme osallistujille valikoiman erilaisia aiheita, taiteesta tieteeseen. Kaikkia Immersen opetettuja aiheita opettaa Cambridgen yliopiston tai Oxfordin yliopiston nykyiset tai aiemmat tutorit. Tiukka tarkistusprosessi varmistaa, että kaikki opiskelijat ovat opettajia, jotka ovat kiinnostavia ja tukevia - ja ennen kaikkea innostuneita jakamaan osaamistaan.

Meidän filosofianamme on, että osanottajamme on kyseenalaistettava mielenkiintoisilla akateemisilla käsitteillä; kun taas ohjaajamme luovat vieraanvaraisen ja tukevan ympäristön, jossa osanottajamme tuntevat olonsa mukavaksi ja menestymään. opetus Sinua kannustetaan tutustumaan valitun kurinalaisuuden nykyisiin keskusteluihin ja kysymyksiin huolellisesti suunnitelluissa opetusohjelmissa, jotka jäljittelevät ainutlaatuista Oxbridge-järjestelmää tutor-opiskelijoiden sitoutumisesta ja keskustelusta. Tämä on lähestymistapa, joka ylittää pinnallisen ja tarjoaa ainutlaatuisia näkemyksiä, jotka ovat sekä virkistäviä että älyllisesti stimuloivia.

Varmasti on, että sinusta tulee epäilemättä paljon varmempi ja asiantunteva valitsemallasi kurinpidollasi, käsittelemällä haastavia, mutta mielenkiintoisia aiheita, joita toivomme lisäävät akateemista intoosiasi. Opiskelijat voivat nyt päättää opiskella enintään kahta aihepiiriä ohjelman aikana. Tarjoamamme aiheet ovat:

 • lääketiede
 • Laki
 • tekniikka
 • Fysiikka
 • Matematiikka
 • Kemia

Cambridge Assessments

Osallistujan arvioinnit

Ohjaajien kautta seurataan opiskelijoiden sitoutumista aiheisiin, joita he ovat oppineet. Ohjelmaan osallistujan arvioinnin jälkeen opettaja laatii osallistujan arvioinnin, arvioi osallistujan edistystä ja antaa suosituksia siitä, kuinka tehokkaimmin edistävät osallistujan ymmärtämistä ja kiinnostavuutta tutkituissa aiheissa.

Haastattelutaidot Workshopit (valinnainen)

Cambridge interviews

Tarkasti suunniteltujen haastattelutaitojemme puitteissa opiskelijat saavat käsityksen ydintehtävistä, joita tarvitaan menestyksekkäästi artikuloimaan näkemyksiään paineistetussa ympäristössä. Näissä työpajoissa keskitytään luottamaan luottamukseen ja henkiseen jännittyvyyteen, jota tarvitaan eräiden keskeisten kysymysten käsittelemiseen haastattelun aikana. Sen lisäksi on käsiteltävä keskusteluja, jotka liittyvät tiettyihin asiaan liittyviin kysymyksiin tällä hetkellä. Haastattelutaidon työpajat sisällytetään ohjelomaksuun, vaikka osallistuminen on vapaaehtoista.

Henkilökohtainen lausuntopyyntö (valinnainen)

Upotetun ohjelman keston aikana opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää luonnoksia henkilökohtaisista lausunnoistaan, joita tarvitaan yliopistojen saamiseksi kaikkialla maailmassa ja arvostettujen tutoreiden asiantuntemusta ja apua. Opiskelijat oppivat tekniikoita, joilla he voivat ilmaista kiinnostuksensa tietylle kurinalaisuudelle, luoden pakottavan henkilökohtaisen lausunnon, joka osoittaa saavutuksia ja kiinnostusta aiheesta. Henkilökohtaisten lausuntojen kuulemiset sisältyvät ohjelman maksuun, vaikka osallistuminen on vapaaehtoista.

Ulkomaisen monimuotoisuus

Cambridge extracurricular

Upota tarjoaa todella upean kokemuksen yliopiston elämästä. Et vain löydä ja lisää akateemisia etujasi, voit myös kaivaa Cambridgen jännittävää ja usein kiehtovaa kulttuuritoimintaa. Mahdollisuus kokea päivittäin järjestettyjä retkiä mahdollistaa myös mahdollisuuden seurustella samanhenkisten ikäryhmien kanssa eri taustoista ja tutustua nopeasti kaupunkiin.

Ohjelmaan kuuluvat toiminnot ovat:

 • Kesä iltapäivä täynnä Cam-joen, tärkeä Cambridge-tapaus.
 • Päiväretki Oxfordiin, Cambridgen yliopiston "riviväen" kotiin.
 • Formal dining Cambridgen kuuluisien keskiaikaisten juhlatilaisuuksien yhteydessä.
 • Käy toimintasivullamme nähdäksesi koko tarjoamamme aiheet.

Aikataulu

Upotettu aikataulu on täynnä monenlaisia ainutlaatuisia akateemisia ja ulkopuolisia aktiviteetteja.

Osallistujat alkavat päivästä aamiaisella pääopiston ruokasalissa, ja tarjolla on erilaisia ​​mannermaisia ​​ja kuumia aamiaisvalintoja. Tätä seuraa ensimmäinen päivän akateeminen istunto, joka tapahtuu seminaarissa tai luentomuodossa. Osallistujat ohjataan sitten lounaalle Cambridgen hienoimmista sandwich-baareista ja kahviloista, ja he ovat tervetulleita tutustumaan kaupunkiin pienissä ryhmissä. Lounaan jälkeen akateemiset istunnot jatkuvat pienen opetusryhmän tai työpajojen muodossa. Kun kaikki keskeiset akateemiset istunnot ovat valmiit, opiskelijaa käsitellään monenlaisista retkistä ja kulttuuritoiminnoista, kuten puntingista, museokäynneistä ja urheilutoiminnasta. Kolmen ruokalajin illallinen college-ruokasalissa seuraa sitten ilta-yhteiskunnallinen tapahtuma, jonka avulla osanottajat voivat tuulella ja seurustella pakatun päivän jälkeen.

Sivulla näkyvä aikataulu tarjoaa tietoa tyypillisestä päivittäisestä aikataulusta, vaikka se voi vaihdella tietyn päivän suunnitelluista tapahtumista riippuen.

Tyypillinen päivä...

Aloita päivä joko mannermainen tai keitetty aamiainen college ruokasalissa. Laaja valikoima aamiaistuotteita auttaa osanottajia valmistautumaan haastavaan päivä eteenpäin.

Cambridge a typical day

Ylivoimainen tukijärjestelmä

Cambridge Immerse" src="//cdn04.masterstudies.com/element_db/40/40178_rsz_studentsbreak-e1477319276223.jpg" alt="Cambridge Immerse" />

Panostamme voimakkaasti tukevan ja lähestyttävän ympäristön luomiseen upottamalla. Opettajamme ovat ystävällisiä, erityisesti koulutettuja, Cambridgen yliopistosta valmistuneita ja perustutkinnon suorittaneita joukkueita, jotka auttavat osallistujia nopeasti asettumaan ohjelmaan. Mentoreilla on ensikäden kokemus erilaisista akateemisista ja ei-akateemisista kysymyksistä, ja heillä on näin ollen paras mahdollinen mahdollisuus tarjota ystävällisiä, luottamuksellisia neuvoja yhden vastaan. Se on vertaansa vailla oleva tukiverkosto, josta olemme uskomattoman ylpeitä.

Mentorit ovat opiskelleet erilaisia ​​tieteenaloja, joiden avulla he voivat jakaa omaa näkemystään ja kokemuksiaan akateemisesta urastaan. Jokaiselle osallistujalle annetaan myös mentori, jonka suhde on kuusi opiskelijaa yhteen mentoriin, jotka kaikki ovat innostuneita auttaakseen osallistujia auttamaan luomaan "kotona poissa kotoa".

majoitus

Cambridge Mentors

Upota tapahtuu Cambridgen yliopiston upeimmissa ja historiallisimmissa keskustoissa sijaitsevissa oppilaitoksissa. Jos haluat selvittää, mihin korkeakouluun asut, ota meihin yhteyttä.

Kaikki osallistujat majoitetaan omissa makuuhuoneissaan, joissa on nopea internetyhteys. Käytävät tai portaat erottavat mies- ja naispuoliset opiskelijat, ja kylpyhuoneissa on oma kylpyhuone tai jaettu vain muutaman osanottajan kesken. Yliopiston sivusto on suojattu ja sitä seurataan jatkuvasti. Katso lisätietoja Campus-sivulta.

Käytännön tietoa

Matkatiedot:

Uppoamisen maksu ei sisällä matkoja Cambridgeen. Käytettävissä on useita kuljetusvaihtoehtoja, mukaan lukien saapuminen Cambridgeen rautateitse, linja-autolla tai lennolla. Ota yhteyttä, jos tarvitset apua suunnitellessasi matkaa Cambridgeen.

Kansainvälisille osallistujille järjestämme yhteisen lentokenttäkuljetuksen Lontoon Heathrow'n lentokentältä Cambridgelle. Henkilökohtaiset henkilökunta kokoontuu saapumistasi lentokentän terminaaliin. Osallistujat voivat varata tämän palvelun, kun he ovat varmistaneet paikkansa ohjelmassa.

Lääketieteelliset ja ravitsemukselliset vaatimukset:

Pystymme vastaamaan useimpiin ruokavalion vaatimuksiin (kasvissyöjä, vegaani, pähkinän allergiat, halal, kosher); älä epäröi ottaa yhteyttä meihin, jos olet epävarma, voimmeko palvella ruokavaliota. Aamiainen ja ilta-ateriat sisältyvät upottamaan, ja osallistujien odotetaan antavan lounaaksi omia varusteitaan eri herkullisissa ruokapaikoissa Cambridgen ympärillä.

Muita tietoja:

Opiskelijoiden tulee olla 13–18-vuotiaita läsnäolon aikana vuonna 2019. Opiskelijoiden odotetaan olevan sujuvaa / sujuvaa englantia.

Osallistu vuonna 2019

Upota on asuinpaikkakurssi, joka koostuu erinomaisista akateemisista luokista, erinomaisista taitojen työpajoista ja jännittävistä opetustoiminnoista historiallisessa Cambridgen kaupungissa. Upota toimii seuraavissa 2 viikon istunnoissa:

 • Istunto 1: 7. heinäkuuta - 20. heinäkuuta 2019
 • Istunto 2: 21. heinäkuuta - 3. elokuuta 2019
 • Istunto 3: 28. heinäkuuta - 10. elokuuta 2019
 • Istunto 4: 4. elokuuta - 17. elokuuta 2019
 • Istunto 5: 11. elokuuta - 24. elokuuta 2019

Haluamme mielellämme auttaa sinua, jos sinulla on kysyttävää ennen paikan varaamista.

Ohjelmien opetuskielet:
 • Englanti

Tämä koulu tarjoaa myös:

Kesäkurssit

Cambridge Immerse

Brittiläisen kirjaston brutalistisesta suunnittelusta Leicesterin kansallisen avaruuskeskuksen futuristiseen muotoiluun ja Heathrow'n terminaalin 3 toiminnalliseen kauneu ... [+]

Ymmärrämme, että kampuksen elämään mukautuminen, tiukan opintosuunnitelman ylläpitäminen ja itsenäisen oppimisen oppiminen voi tuntea ylivoimaiseksi jopa kaikkein määrätietoisimmille oppijoille. Tämän takia kahden viikon upotetun arkkitehtuurin kesäohjelmassa pyrimme tarjoamaan kokemusta, joka auttaa osallistujia kuvittelemaan, mitä voisi olla opiskella yliopistotasolla. Osallistujat voivat osallistua ensimmäisen vuoden arkkitehtuurimateriaaliin, asua Cambridgen yliopiston korkeakoulussa ja kehittää uusia taitoja, kun he työskentelevät huolellisesti rakennetun opetusohjelman kautta.

Arkkitehtuuri on tieteenala, jota harvoin tutkitaan tyypillisissä lukioissa, mutta se on kiehtova taide suunnittelun ja suunnittelun risteyksessä. Arkkitehtuuri-ohjelma on suunnattu tuleville jatko-opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita opiskelemaan arkkitehtuuria yliopistotasolla tai jotka vain haluavat oppia lisää arkkitehtuurimaailmasta. Ohjelman aikana osallistujat tutkivat erilaisia arkkitehtonisia tyylejä avaintaitojen kehittämisen lisäksi ja tarjoavat heille vertaansa vailla olevan käsityksen arkkitehtuurin opiskelusta yliopistotasolla. Kaksi viikkoa kestäneen ohjauksen jälkeen opiskelijat jättävät ohjelman ymmärtämään paremmin nykyaikaisen arkkitehtuurin historiaa ja trendejä sekä todellisia haasteita, jotka ovat luonteeltaan nykyään toimivan arkkitehdin luoja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Selvitä kaikki mysteerit maailman pienimmistä mikro-organismeista ihmisen suurimpiin ekosysteemeihin. Kaksi viikkoa kestäneen biologiaohjelman aikana 16–18-vuotiailla on ... [+]

Ohjelma painostaa osallistujia työskentelemään yhteistyössä, kun ne paljastavat elämän rakennuspalikoita, lujittavat uusia tietoja suunnitellun toiminnan avulla ja etenevät kehittyneisiin aiheisiin, joita ei yleensä käsitellä lukion opetusohjelmassa. Opetussuunnitelma alkaa syvään sukellukseen soluteoriassa, ennen kuin tutkitaan tartuntatautien maailmaa ja siirrytään laajaan valikoimaan muita haastavia materiaaleja.

Osallistujat työskentelevät tämän opetussuunnitelman kautta, joten he viettävät päivänsä opiskelemaan kampuksella Cambridgen yliopiston korkeakoulussa ja ovat itsenäisesti vastuussa oppimisestaan. Tämä auttaa varmistamaan, että kurssin päätteeksi osallistujat eivät vain ymmärrä monimutkaisia ensimmäisen vuoden biologisia käsitteitä, vaan myös uuden arvostuksen yliopiston elämän rutiineista ja vastuista.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Cambridgen englannin kirjallisuuden kesäkoulun yhteenveto

Englantilainen englantilaisen kirjallisuuden kesäkouluohjelma pyytää osallistujia harkitsemaan tarkasti, mikä tekee erinomaisista teoksista erottuvan muista. Loppujen lopuksi jokaisesta Shakespearesta, Miltonista ja JK Rowlingista maailmassa on lukemattomia muita, jotka seuraavat tiiviisti niiden kirjoittamista, tulkitsevat sen tarkasti ja analysoivat, miksi se toimii. Tämän kesän ohjelman osallistujat voivat oppia tekemään saman tekemällä kaksi viikkoa Cambridgen historiallisessa kaupungissa lukemalla, kirjoittamalla ja keskustelemalla eräistä suurimmista englanninkielisistä kirjallisuustöistä.

Tämä englantilaisen kirjallisuuden kesäkurssi on suunniteltu auttamaan nuoria kirjallisuuden faneja, 16-18-vuotiaita, oppimaan, miten tekstejä analysoidaan yliopistotasolla ja sen jälkeen. Ohjelman aikana opetetut taidot auttavat osallistujia ymmärtämään vaikeita töitä ja tulkitsemaan niitä tarkasti, ennen kuin ne päättävät, miten parhaiten selittää tulkintansa omassa kirjoituksessaan.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Cambridgen filosofian kesäkoulun yhteenveto

Filosofia on laaja aihe, joka läpäisee monia humanististen ja yhteiskuntatieteiden aloja, eikä keskiasteen opiskelijoilla aina ole mahdollisuutta arvostaa. Cambridgen filosofian kesäkoulukurssi antaa osallistujille mahdollisuuden tutustua siihen, mitä filosofian tutkimus yliopistotasolla edellyttää: uuden materiaalin käyttöönotosta, hyvien esseiden kirjoittamiseen, argumentin muodostamiseen ja puolustamiseen.

Monille lukiolaisille filosofian tutkimus yliopistossa on uusi ja mahdollisesti pelottava. Maailman johtavien yliopistojen asiantuntijoiden suunnitteleman ja opettaman Immersion Educationin filosofian kesäohjelman avulla osallistujat tulevat olemaan vain filosofisen keskustelun keskeisiä teemoja ja aloja, mutta myös kuuluisien filosofien teorioita, jotka ovat osallistuneet tällaisiin keskusteluihin. Lisäksi, riippumatta siitä, missä määrin osallistujien aikaisempi kokemus opiskelee filosofiaa, filosofian kesän ohjelman pienet luokkakoot varmistavat, että heidät haastetaan ja tuetaan huolellisesti suunnitelluissa luokissa, jotka kannustavat ohjaajan ja opiskelijan sitoutumista ja keskustelua.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Kesäfysiikan kurssin yhteenveto

Fysiikan tutkimus pyrkii auttamaan meitä saamaan paremman ymmärryksen ympärillämme olevasta maailmasta ja meistä. Tieteenala tutkii luontoa ja pyrkii selittämään, miksi maailma käyttäytyy tavalla, joka tutkii aiheita, jotka ulottuvat valtavien galaksien, mustien reikien ja ison bangin tutkimuksesta pienien subatomisten hiukkasten tutkimiseen. Fysiikka on laaja-alainen, uskomattoman monipuolinen kenttä, joka vastaa joistakin asioista, joita ajattelemme välttämättöminä nykyaikaisessa elämässä, mukaan lukien lääketieteelliset instrumentit, kuten röntgenkuvat ja ultraääni, satelliittisignaalit television katseluun ja matkapuhelinten käyttämiseen; ja vastaa itse Internetistä.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Historia Kesäkoulun kurssin yhteenveto

Keskiaikaisten eurooppalaisten tuomioistuinten performatiivisesta luonteesta, nykyisiin sosio-poliittisiin konflikteihin, Immersion History -ohjelmaan osallistuvat tutkivat kiehtovia historiallisia teemoja sekä parhaiden historiallisten käytäntöjen käsitteitä. Ohjelma on täydellinen niille, jotka haluavat opiskella historiaa ja siihen liittyviä tieteenaloja yliopistotasolla. A-tasolla ja IB-tasolla opiskellun materiaalin lisäksi osallistujat löytävät myös kehittyneempiä korkeakoulutason aiheita helposti ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Tämä historian kesäkouluohjelma antaa osallistujille jännittävän ja vertaansa vailla olevan käsityksen siitä, mitä yliopiston historian opiskelu edellyttää. Tutkitut aiheet tarjoavat maisteen tärkeimmistä akateemisista käsitteistä nykyaikaisessa historiallisessa tutkimuksessa yhdessä rohkaisemalla heitä ajattelemaan kriittisesti ja kehittämään tietoon perustuvia, loogisia argumentteja - olennainen taito, joka on tarkoitettu aiheen opiskeluun korkeammalla tasolla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Cambridgen kansainvälisten suhteiden kesäkoulu

Kansainväliset suhteet ovat akateeminen kurinalaisuus, joka keskittyy kansainvälisen politiikan toimijoiden, myös valtioiden ja valtiosta riippumattomien toimijoiden, vuorovaikutuksen tutkimiseen. IR: n tutkimus herättää kysymyksiä, kuten: Mitä toimivaltuuksia YK: lla on? Millainen vaikutus turvallisuusneuvostolla on muualla maailmassa? Mitkä sopimukset ja kauppasopimukset ovat muokkaaneet suhteita maiden välillä, jotka ovat vuosikymmeniä sitten olleet sodassa? Näitä kysymyksiä ja muita vastaavia kysymyksiä tutkitaan kahden viikon aikana Immerssin kansainvälisten suhteiden kesän ohjelmassa.

Se tarkastelee ensin kansainvälisiä suhteita koskevia tärkeimpiä tavoitteita, käsitteitä ja ideoita, joita sovelletaan myöhemmin myöhemmissä luokissa keskustelemaan kansainvälisten suhteiden sijainnista poliittisten ja yhteiskuntatieteiden yleisissä aloilla. Käsiteltävät kysymykset ovat: Mitä on kansainväliset suhteet? Ketkä ovat sen tärkeimmät toimijat? Mikä on valtion vallan lähde? Ja miksi valtiot ovat tärkeitä kansainvälisissä suhteissa?... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Yhteenveto

Kun tiedetään, utelias mieli on menestyksen perusta. Tämä pätee erityisesti Immersion Chemistry -ohjelmaan, jossa osallistujien on arvioitava monimutkaisia prosesseja, tehtävä tietoisia ennusteita ja testattava hypoteesejaan kokeilla, jotka eivät ainoastaan tuota jännittäviä tuloksia, vaan myös tyydyttävät heidän uteliaisuutensa. Tutkimuksen intohimon myötä halutaan nähdä oman työnsä tulokset todellisessa maailmassa. Tässä ohjelmassa opiskelijat viettävät kaksi viikkoa oppimisen tärkeän teorian käytännön hyödyntämisestä.

Tämä ohjelma tarjoaa täydellisen maun yliopiston elämälle kemiaa kiinnostaville opiskelijoille, mutta haluaa nähdä, mitä heidän tulevan akateemisen tai ammatillisen uransa voi näyttää. Luentojen, käytännön laboratorioiden ja luokkakeskustelujen kautta opetussuunnitelmassa esitellään osallistujille erilaisia korkeakoulutason orgaanisia, epäorgaanisia ja biologisia kemian aloja. Jokainen oppitunti on suunnitellut huolellisesti asiantuntijaopettajat perustamaan keskiasteen aineistoa, joka vahvistaa sekä aiempaa tietoa että valmistelee opiskelijoita kehittyneempiin käsitteisiin.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Cambridge Law Summer Schoolin yhteenveto

Suunniteltu 16-18-vuotiaille jatko-opiskelijoille, Immersion Law-kesäkouluohjelma tarjoaa osallistujille jännittävän katsauksen yliopiston lainopiskelijan elämään. Lainsäädännön kesäohjelman aikana osallistujat tutustuvat lakiin akateemisena kurinalaisuutena samalla kun tarkastellaan Englannin ja Walesin nykyisen oikeusjärjestelmän arkea.

Useimmille osallistujille lainopiskelu on täysin uusi. Keskiasteen opetussuunnitelmat koskettavat harvoin tätä haastavaa aihetta, joten peruskoulutuksen alkuvuosi voi aluksi tuntea haastavan. Tämä laki kesäkoulukurssi auttaa kaventamaan tätä kuilua, auttamalla oppilaita rakentamaan vankan perustan olennaisille tietämyksille, teorioille ja käsitteille ohjelmassa, joka on suunniteltu ja opetettu joidenkin maailman johtavien yliopistojen asiantuntijoilta. Kesäpäiväkouluohjelman loppuun mennessä osallistujat ovat osallistuneet kattavaan opetussuunnitelmaan, joka kattaa perustuslain, rikosoikeuden, ihmisoikeuksien ja EU: n lainsäädännön olennaiset osat.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Yhteenveto

Immersion Creative Writing -ohjelma tarjoaa nuorille kirjailijoille mahdollisuuden kehittää veneensä Cambridgen yliopiston kannustavassa kulttuurisessa ympäristössä - akateemisena kotona joillekin maailman suurimmille kirjallisuudelle. Kaksi viikkoa kestävä ohjelma, joka on suunniteltu 16–18-vuotiaille kirjailijoille, kannustaa osallistujia työntämään nykyisten kirjoitustoimintojensa rajat, työskentelemään yliopiston ohjaajien kanssa ja oppimaan parantamaan omaa työtäan analysoimalla kriittisesti suurta kirjallisuutta.

Ohjelman osallistujat tutkivat laajan valikoiman luovia kirjoitustekniikoita, saavat rakentavaa palautetta heidän ikäisensä, ja jopa täydentävät oman novellansa kurssin loppuun mennessä. Osallistujat oppivat koko oleskelunsa ajan, mikä tekee hienosta kirjoittamisesta dynaamisen opetussuunnitelman avulla, joka auttaa heitä tunnistamaan ainutlaatuiset vahvuutensa ja heikkoutensa. Ne tuodaan esille myös kirjallisen työpajan käsitteeseen, joka on suosittu menetelmä, jota ammattimaiset kirjailijat käyttävät oman työnsä parantamiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse on ainutlaatuinen kahden viikon asuinrakennuskokemus, jossa on monipuolinen ja rikastuttava opetussuunnitelma, jonka on suunnitellut ja opettanut Cambri ... [+]

Matematiikan kesäkoulun yhteenveto

Matematiikka on tehokas työkalu, ja sen vaikutus löytyy useista kentistä. Tekniikasta, lääketieteestä ja tieteenaloista rahoitukseen, talouteen ja liiketoimintaan matematiikka on laaja aihe, joka tarjoaa monia hyviä keinoja.

Joillakin maailman vaikutusvaltaisimmilla ajattelijoilla ja näkyvillä teorioilla on matematiikka. Valitsemalla matematiikan opiskelijat asettavat itselleen erinomaisen aseman ryhtyä haastavaan mutta erittäin palkitsevaan uraan.

Matematiikan ja peruskoulutuksen välinen kuilu voi olla suuri. Tämä jättää oppilaat usein valmistelemattomiksi ja ylemmän korkeakoulututkinnon matematiikasta. Sukupuolinen koulutus käsittelee tätä epätasapainoa tuomalla opiskelijoille perustason sisältöä ymmärrettävällä ja kiinnostavalla tavalla. Matematiikan kesäohjelma mahdollistaa osallistujille mahdollisuuden tutustua moniin tärkeisiin aiheisiin perusteellisemmin ja ymmärtää matemaattisten taitojen käytännön sovelluksia. Asiantuntijaopettajat joidenkin maailman johtavien yliopistojen matematiikan osastojen suunnittelussa ja opetuksessa ohjelmamme ohjaavat osallistujia kehittämään kiinnostusta kurinalaisuuteen. Osallistujat jättävät uuden löydetyn luottamuksen lähestyessään haastavaa materiaalia, taitoa, joka osoittautuu korvaamattomaksi yliopistossa.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Yhteenveto

Ennen kuin päätät ostaa jotain, käytät usein kustannus-hyötyanalyysiä, jotta voit päättää, onko se hintansa arvoinen. Tämäntyyppinen arviointi on yksi talouden perusperiaatteista ja korostaa, miten tämä kurinalaisuus vaikuttaa lähes kaikkiin modernin elämän osa-alueisiin. Immersion summer Economics -ohjelmassa osallistujat sukeltavat aiheen perustekijöihin, rakentavat vahvan perustan keskeisille tietämyksille ja analysoivat sekä yksilöiden että maailmanmarkkinoiden toimiin, päätöksiin ja käyttäytymiseen vaikuttavia tekijöitä.

Economics-ohjelma on tarkoitettu 16–18-vuotiaille nuorille taloustieteilijöille, jotka tarjoavat osallistujille kattavan tarkastelun mikro- ja makrotalouden haastavista maailmoista. Huolellisesti suunnitellun opetussuunnitelman avulla, joka on kehitetty maailman johtavien yliopistojen asiantuntijaopettajilta, osallistujat viettävät kaksi viikkoa oppimisen nykyaikaisen taloustieteen keskeisistä asioista ennen sukellusta kehittyneempiin aiheisiin, kuten kauppaan, finanssipolitiikkaan ja kehitysmaatalouteen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Cambridge Immerse on ainutlaatuinen kahden viikon asuinrakennuskokemus, jossa on monipuolinen ja rikastuttava opetussuunnitelma, jonka on suunnitellut ja opettanut Cambri ... [+]

Yhteenveto

Engineering on tieteenala innovaatioiden ja ongelmanratkaisun eturintamassa. Monimutkaisten matemaattisten ja tieteellisten periaatteiden avulla insinöörit ovat vastuussa rakenteellisten ja teknisten ongelmien ratkaisemisesta luoden täydellisen kupin kahvia rakenteen rakentamiseen, joka kestää ajan testin. Kahden viikon Immersion Engineering -ohjelmassa 16–18-vuotiaat oppivat taitoja, joita tarvitaan luovaan työskentelyyn ja mielikuvitukseensa, jotta he voivat suunnitella elegantteja ja vankkoja ratkaisuja haastaviin todellisiin ongelmiin. Osallistujat tutkivat monipuolisen perustutkinto-tason tekniikan aiheita, jotka tarjoavat maistelun siitä, mitä on opiskella korkeakoulutasolla.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Cambridge Immerse

Upotettu on palkittu palkittu kahden viikon asuinopetuskokemus monipuolisella ja rikastavalla opetussuunnitelmalla, jonka suunnittelevat ja opettavat maailman johtavien y ... [+]

Upotettu tietojenkäsittelytieteen kesäohjelma tarjoaa osallistujille jännittävän käsityksen siitä, mitä se on kuin tietojenkäsittelytieteen opiskelu yliopistossa. Maailman johtavien yliopistojen asiantuntijoiden kehittämän opetussuunnitelman avulla tietojenkäsittelyohjelma opettaa lukiolaisille joitakin jännittävimmistä ja perustavimmista aiheista, joita on tutkittu tyypillisessä perustutkinto-tietojenkäsittelytieteessä. Täällä 16–18-vuotiaat oppivat tuomaan ajatuksensa elämään, luomaan uusia ohjelmia ja keskustelemaan mahdollisista vaikutuksista, joita työskentelee alalla, joka sopeutuu niin nopeasti.

Alan asiantuntijat ovat suunnitelleet jokaisen oppitunnin, jonka tarkoituksena on tavata osallistujia heidän tasollaan ja työntää heitä vähitellen syvempään ja haastavampaan sisältöön. Ohjelman osallistujat aloittavat perusasiat ja tutustuvat kehittyneempiin, nykyaikaisiin tietojenkäsittelyliikkeisiin, kuten keinotekoiseen älykkyyteen, koneen oppimiseen ja kryptografiaan. Lisäksi osallistujat harkitsevat, miten näitä uusia ideoita voidaan käyttää maailman suurimpien ongelmien ratkaisemiseen.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Cambridge London
Request Info
Englanti
Full-time
2 viikkoa
Kampus
Lue lisää suomeksi
Osoite
Royal Hospital School, Suffolk
IP9 2RX London, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
undefined
Cambridge Immerse
Osoite
Cambridge Immerse 23 King Street Cambridge CB1 1AH United Kingdom
Cambridge, England, Yhdistynyt kuningaskunta
Verkkosivusto