Cambridge Centre for Sixth-Form Studies

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Koulutuksen unelmoit

CCSS on ylpeä asettaa opetusohjelman kunnianhimoisille nuorille. Opiskelijoidemme saavutukset ja menestys alumnien kuvastavat pyrkimys muuttaa ainetta menee saavutus.

CCSS ... inspiroiva koulutus.

Meistä

Cambridge Centre for Kuudes-muoto on vakiintunut ja johtava riippumaton kuudenneksi muotoon korkeakoulu tarjoaa laadukasta yksi ja kaksi vuotta GCSE ja Level kursseja.

Yli 35 vuoden CCSS on rakentanut vaikuttava maine stimuloimiseksi, menestys-keskittynyt koulutus, valmentaa opiskelijoita yliopistojen ja elämää.

CCSS sijaitsee aivan akateemisen Cambridge ympäröimänä opiston Cambridgen yliopistossa.

Pieni luokkakoot ja ensimmäisen luokan opetusta mahdollistaa saavutus ja kannustaa kunnianhimo ja itseluottamusta. Sekä päivä ja lennolle paikkoja ja laaja kansainvälinen opiskelija sekoitus, UK ja ulkomailla opiskelijat viihtyvät ja onnistua.

Kansainvälinen Opiskelijoille tarjotaan johdatus Britannian koulutusjärjestelmän kautta International Summer School-ohjelma tai meidän Academic Foundation Course, tai voi halutessaan liittyä koko akateemisen GCSE ja Tason kursseja.

UK opiskelijat voivat myös kokea "maistaja" elämän at CCSS, liittymällä joko meidän pääsiäisenä kertailemassa tai lyhyen Kesäkurssi - jotka molemmat on suunniteltu auttamaan opiskelijoita itsenäinen tai valtion kouluissa saada ylimääräisiä merkkejä, jotka tekevät eron laadut.

Tervetuloa CCSS ... inspiroiva koulutus. Odotamme tavata.

Koulutus sopivat sinulle

Erikoisosaamisemme opettajat ja erinomainen oppimisen ne luovat joissakin pienimpiä luokkakoot tahansa kuningaskunnassa, tarkoittaisi opiskelijat ovat koko ajan ja huomion he tarvitsevat opiskella ja hankkia oppimisen taitoja. Yksilöllisesti tukeva ilmapiiri CCSS takaa meidän opiskelijan valmiuksia ja näköaloja jatkuvasti haastetaan ja laajentunut.

CCSS - tarkastajien lausunnon

"College pyrkii tarjoamaan koulutukseen, joka auttaa kaikkia opiskelijoita valmistautumaan, sisä- ja ulkopuolella opetussuunnitelma, että vaatimukset ja mahdollisuudet aikuisuuteen."

ISI Report 2013

"Määräävä ominaisuus on harmoniassa ja ystävyyssuhteita, jotka ovat kehittäneet näistä nuorista. Monimuotoisuus on kunniassa ja kulttuurin college näkyy selvästi kunnioitus toisiaan. "

Ofsted 2010

CCSS etu

Oman kursseja ja oppimisen räätälöidään tyyliäsi ja tavoitteita.

Innostava opettajat, pieni opetus ryhmille, verraton aihevalintojaan, lisäopetusta aikaa ja tietysti innostuneita opiskelijat kaikki osaltaan tekevät aikaa CCSS upea oppimiskokemus.

Pienet luokkakoot (keskimäärin kuusi) Erinomainen kansallisuus sekoitus (40% British / 60% EU ja kansainväliset) Jopa 7,5 tuntia opetusta kerran per aihe viikossa tasolle Erinomainen opetus erittäin ammattitaitoisen henkilöstön Lyömätön verkostoitumismahdollisuuksia akateemisten, sosiaalisten ja kontakteja Monipuolinen ja koulutus vapaa-ajan ohjelma urheilu- ja kulttuuritoimintaa Erinomainen UCAS tuki ja yliopisto etenemistä Kaikki lautailijoita elävät yhtenä majoitus CCSS onnistui asuntojen Tukevat ja huolehtiva ympäristö, joka kannustaa itsenäisyyttä ja kypsyyttä

"Yksittäiset huomiota maailmanluokan opettajien on erinomainen." Hadley Freeman, Graduate alkaen CCSS, nyt toimittaja The Guardian.

Tulokset ja Kohteet

Jopa 200 opiskelijaa Britanniassa ja ympäri maailmaa tulevat CCSS vuosittain täydentää toisen asteen koulutuksen ennen etenee kiinni yliopistossa. Kaikissa tapauksissa, tuloksemme osoittavat, että opiskelijat hyötyvät suuresti pieni luokkakoot, kokenut ja innostava opetus, ja henkilökohtaisiin opetusohjelmia. Valtaosa CCSS opiskelijat haluavat jatkaa oppimista yliopistoissa Britanniassa tai ulkomailla. Monet ovat menestyneet at Britannian huippuyliopistoja, kuten Cambridge, Oxford, LSE, Imperial ja muut.

Jossa aste aiheet vaihtelevat International Business Law and Medicine akateemisen saavutus on selvä. Taiteen myös excel, jossa CCSS valmistuneet säännöllisesti tarjotaan paikoissa johtava luova välillä esimerkiksi Central Saint Martinin, London.

Monet opiskelijat saavuttaa tuloksia kuin niiden alkuperäinen odotusten, joten meidän "lisäarvoa" todella vaikuttava tilastotieto. Voimme olla varmoja, että he jättävät meidät voi harjoittaa niiden tavoitteita, jotka ovat saavuttaneet parhaiten, ja monet saavuttaa A * laadut tarvitaan maailman kilpailukykyisin yliopistojen.

Esimerkiksi vuonna 2015, viisi opiskelijaa sai tarjouksia Oxford ja Cambridge, joista kolme otti paikkansa syyskuussa, yksi kääntyi alaspäin Cambridge hyväksi Durham, ja yksi meni Edinburgh.

CCSS on yksi menestyksekkäimmistä koulut ja oppilaitokset maassa saavuttamaan Oxfordin ja Cambridgen paikka, koska suurempi osuus meidän opiskelijoiden saavuttaa Oxbridge menestystä kuin missä tahansa samankaltaisia ​​kouluissa tai korkeakouluissa tiedämme. Tarkempia yksityiskohtia kaikista 2015 tuloksista ja kohteita klikkaa linkkiä alla (täydellinen luettelo tutkimustuloksia viimeisen lukuvuoden on saatavilla pyynnöstä päässä kansliasta).

Laitteet

CCSS on kaksi keskeistä opetusta sivustoja ja viisi lennolle asuntoja. Kaikki sijaitsevat aivan Cambridgen sisällä minuutin sisällä toisistaan ​​ja Cambridge City Centre (jalka tai polkupyörällä, mutta hieman kauemmin autossa!) Meidän kampus kuvastaa tyyli ja eetos: laadukas, määrätietoinen ja miljoona mailia pois perinteisestä kouluympäristössä. Meidän kollegiaalinen set-up rohkaisee oppilaita hyödyntämään parhaalla mahdollisella ensimmäisen luokan opetus-, hiljainen ja hyvin varustettuja tutkimus huonetta ja moderneja ja hyvin varustettuja sosiaalisia tiloja.

opetus

Opetuksemme rakennuksia ovat asiantuntija laboratoriot tieteet, hyvin varusteltu, valoisa tutkimus huonetta ja täyden valikoiman kuvataiteeseen. Meidän IT säännöstä on vertaansa vailla, jossa huippunopea laajakaista toimii yli Johdolla ja WiFi-verkkojen ja ainutlaatuisesti antelias lataa rajoja.

nouseminen

Meidän täysihoitolat tarjoavat 130 houkutteleva, täysin tuettu yhden huonetta, korkeatasoisia ja kaikki suuri "kodin kotoa". Useimmissa huoneissa on oma kylpyhuone ja siellä on hyvä valikoima eri tyylejä, jotka sopivat yksittäisille makuun.

Täysihoitolat myös hyötyä huippunopea laajakaista, joka tukee yhteyksiä kotona ja paras pääsy akateemisen resursseja.

TOIMINTA

Kaikki opiskelijoita kannustetaan kokea monenlaisia ​​urheilu, taide, kulttuuri-ja vapaa. Tuomme yhdessä keskeisten kulttuurista osakkuusyhtiöissä kun tämä tuo lisäarvoa opiskelijoille. Esimerkiksi jaamme urheilumahdollisuuksia kanssa Cambridgen yliopiston: kotimme jalkapallokentän on Pembroke College, joissa opiskelijat kokevat laadukkaat palvelut sekä käsityksen yliopistomaailmaan.

Cambridge on niin paljon tarjottavaa ja opetuksessa ja asuntokohteiden ovat vain minuuttien sisätenniskenttää, huippuluokan urheilukenttiä, olympia-kokoinen uima-allas ja urheiluhalleissa.

Ohjaajien ja henkilökunnan

CCSS järjestelmä

Tukeminen ainutlaatuinen tyyli CCSS on pastoraalinen joka rohkaisee tehokkaan viestinnän kaikkien henkilökunnan, opiskelijoiden ja vanhempien. Jokaisella opiskelijalla on varattu henkilökohtainen ohjaaja, joka toimii tiiviissä yhteistyössä niiden ja heidän vanhempansa, opettajat ja lennolle henkilökunnan koko aikaa CCSS. Meillä on yhteinen tavoite: varmistaa, että opiskelijat tekevät tehokas siirtyminen itsenäisyyttä ja vastuuta. Aikana aikaa CCSS, opiskelijat tuetaan saavuttamaan akateemista menestystä, henkilökohtaisen kehityksen ja rikas kulttuuri ja vapaa-ajan kokemus.

Työskentely jokainen yksilö

Opastusta Team koostuu yli 20 kokeneita ja omistautunut henkilökunta täyttää tutees yksilöllisesti viikoittain. "Opastus" antaa suojattuja aika harkita muun muassa:

Apua tutkimus, ajankäyttöä ja tarkistaminen taidot Edistymisen seurantaa ja antaa palautetta Tuki yhteydenpitäjinä opetushenkilöstöä auttaa poistamaan aihe erityisiä vaikeuksia Mahdollisuudet keskustella henkilökohtaisia ​​huolenaiheita Lähetteet meidän SEND osaston on vaikeuksia erityisesti oppimisprosessiin syntyy Ohjeita valitsemalla sopiva tutkintoihin erikoistuneiden Ura PROFILOINTILAITE Intensiivinen avustaminen UCAS hakuprosessin ja henkilökohtaisen lausuman valmisteluun Hakemukset asianmukaisia ​​yliopiston tieto- ja Taster Days esim Engineering harjoittelujaksot / lääketieteen työtä varjostuksen / Laki työpajat ja Headstart Kurssit Kannustaa teitä hyödyntää sivistyshanke mahdollisuuksia olemisen Cambridge esimerkiksi Cambridgen yliopiston avoin julkinen luento-ohjelma, ja Institute of Astronomy yleisöluentoja.

Pääsyvaatimukset

Jos olet suorittanut GCSE tutkimuksia, standardin vaatimus meidän 2 vuoden Level ohjelma on, että opiskelija on saavuttanut laadut A * C vähintään viisi aihetta lukien Englanti ja matematiikan. Jos et ole tutkineet GCSE-todistukset arvioimme hakemuksesi erikseen.

Koska jokainen ulkomailla maalla on oma koulutusjärjestelmä ei ole olemassa yhtä Pääsyvaatimuksena. Kokemuksemme arvioinnissa ulkomailla koulun selostukset ja tutkimus sertifiointi (Euroopasta, Aasiasta, Afrikasta, CIS, USA, jne.) Tarkoittaa, että meillä on mahdollisuus tehdä tietoisen päätöksen melko nopeasti, joka perustuu menneistä tai tulevista pätevyys. Raportit ja selostukset nykyisestä tai aiemmasta kouluissa on tärkeää. Haluamme aina kannustaa tulossa haastattelemaan at CCSS, jos suinkin mahdollista, ja jos et voi tulla henkilökohtaisesti me puhumme sinulle Skype videoyhteyden.

Mikä Englanti kielen tason minun täytyy liittyä CCSS?

Ei ole välttämätöntä saada muodollinen Englanti kieli pätevyys kun liityt CCSS, mutta selviytymään Level tutkimus tarvitset Englanti taso vastaa vähintään IELTS 5,0. Saat yhden vuoden Level ohjelmalle Englanti on vähintään IELTS 6,0 vaaditaan, ainakin 6,0 kirjallisessa komponentti. GCSE tarvitset vähintään IELTS 4,5, ja meidän Pre-ohjelmassa vähintään 4,0 tarvitaan.

Teemme arvion oman puhunut Englanti haastattelussa koska se on ratkaisevan tärkeää oman oppimisen voit osallistua kunnolla tunneilla. Jos ensimmäinen kieli ei ole Englanti annamme sinulle ohjelma ESL oppituntia, koska meidän vaatimus on saada sinut korkeatasoisen Englanti menestykseen yliopistossa.

Sijainnit

Cambridge

Cambridge Centre for Sixth-form Studies

Osoite
4-5 Bene’t Place, Lensfield Road
CB2 1EL Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Puhelin
+44 1223 716890