Cambridge International Education Centre

Esittely

Lue virallinen kuvaus

Keitä me olemme

Keitä olemme

Olemme erikoistuneet Business and Management Education ja Englanti kielikoulutusta, jolla on maailmanlaajuinen julkaisuprofiili kirjoittamisesta ja kehitetään tekstien ja sarja suurten kustantajien kuten Pearson ja Kaplan yli 10 miljoonaa maailmanlaajuinen myynti, mukaan lukien suuret tekstit Kiinan, Venäjän ja monien muiden kielten .

Meillä on laaja kokemus konsultointi ja tutkimusta elimissä, kuten OECD ja suuria monikansallisia yrityksiä, ja tietenkin validointi, ulkoinen tutkii ja kehittää oppimateriaalia lukuisia UK ja kansainvälisten yliopistojen.

CIEC on myös korkea kokemusta Executive Education ja tarjonnassa ja arvioinnin monenlaisia ​​Englanti kieli pätevyys, myös Pearson testi Englanti (PTE Academic) ja IELTS. Olemme nimetty viralliset Cambridgen testikeskus PTE Academic. CIEC on myös yhteinen omistaja Cambridge Seminars College sijaitsevat Cambridgessa, jossa meidän CIEC puheenjohtaja, professori Stuart Wall, on Principal.

Mitä me teemme

mitä me teemme

Me kehittää ja toimittaa Higher Education ohjelmat kuten peruskurssit, kandidaatin, Pre-Master ja maisteriohjelmat in Business and Management, sekä Englanti koulutus -ohjelmien.

Meidän Pre-yliopiston ohjelmia antaa opiskelijoille tietoja, taitoja ja kielen kyky menestyksekkäästi toteuttaa asteen ja maisteriohjelmaa Englanti ottaen yliopistoissa.

Olemme myös kehittää, toimittaa ja arvioida moduulien mukana näissä määrin ja maisterin ohjelmia eri korkeakoulujen ja yliopistot Britanniassa ja kansainvälisesti. CIEC on myös laaja kokemus kehittää on-line ja etäopetus materiaalien Business and Management perustutkintoa ja jatko-kursseja, mukaan lukien hyväksymiä Pearson / Edexcel.

Sisäpuolella Englanti Koulutusohjelmat luomme ja toimittaa räätälöityä koulutusta varten erilaisia ​​laitoksia ja valtion virastot ympäri maailmaa.

meidän toimistot

Toimistomme sijaitsee historiallisen ja kaunis kaupunki Cambridge, Englanti. Cambridge on lähellä M11 ja A14 teiden, ja on noin 49 minuutin päässä Lontoon Kings Cross by non-stop juna, muiden rautatieyhteydet Norwich, Birmingham ja muualla. Se on myös lähellä Lontoon Stanstedin lentokentälle.

Sijainnit

Cambridge

Osoite
Sheraton House
Castle Park


CB3 0AX Cambridge, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta